Coinmine: Izkopavanje kovancev kriptovalut iz domačega pregleda

Pregled Coinmine

Coinmine je domači stroj za kriptokopanje po ceni 799 USD. Priključite vse-v-enem rudar CoinmineOne, nato pa se loti rudarjenja ene od več različnih kriptovalut.

Kaj je Coinmine?

Coinmine je kripto zagon s sedežem v Kaliforniji, ki izdeluje en izdelek: kriptokop Coinmine One all-in-one. Coinmine One ima čisto obliko, ki je bila primerjana z Macom. Prav tako je neumno enostaven za uporabo: priklopite ga, povežete z Wi-Fi z mobilno aplikacijo, nato doma minira kripto.

Ko je bil leta 2018 lansiran, je bil cena Coinmine 799 USD. Danes, oktobra 2019, je cena Coinmine One 699 USD. Na voljo je v črni ali beli barvi in ​​je na voljo v 4 do 8 tednih.

Znotraj Coinmine One je polno vozlišče strele Bitcoin skupaj s storitvami vložka. Posodobitve so nameščene po zraku. Kot je oglaševano, samo priključite napravo in ji dovolite, da izkoplje kriptovaluto po vaši izbiri.

Coinmine One ni namenjen rudarjenju bitcoinov: naprava uporabnikom omogoča donosno rudarjenje Monero, Zcash, Grin in Ethereum. Vse te kriptovalute imajo dovolj nizek prag, da lahko povprečni rudar hobi dobi majhno donosnost naložbe.

Junija 2019 pa je Coinmine, ki ga podpirata Coinbase in SocialLeverage, predstavil posodobitev, ki uporabnikom omogoča plačilo v bitcoinih – čeprav naprava še vedno ne rudari bitcoinov. Namesto tega kopate eno od štirih zgoraj navedenih kriptovalut, nato pa Coinmine v vašem imenu ta kovanec takoj pretvori v bitcoin po najvišji stopnji..

Zdaj pa zabavne stvari – koliko denarja lahko zaslužite s Coinmine? Tiskovni predstavnik podjetja trdi, da Coinmine One mesečno ustvari približno 15 do 20 USD bitcoinov v cenah v USD. To se morda sliši nejasno, še posebej glede na to, da je eno poročilo trdilo, da bi Coinmine One potreboval “45 let, da se povrne.” Očitno pa bo, če se bodo cene BTC zvišale, se bo vaš ROI spremenil glede na BTC, ki ste ga že nabrali.

Značilnosti Coinmine

pregled koristi coinmine

Nekatere prodajne značilnosti Coinmine One vključujejo:

Vklopi in igraj: Odpakirate Coinmine One, ga priključite v električno vtičnico in nato v nekaj minutah začnete rudariti kriptovalute.

Nadzira iz iOS ali Android: Coinmine One nadzorujete iz aplikacije Coinmine za iOS ali Android. Vse interakcije s Coinmine One potekajo prek te aplikacije. Izberete, katero kriptovaluto želite na primer kopati s to aplikacijo.

MineOS: Coinmine ima vgrajen operacijski sistem po meri, imenovan MineOS.

Brezžične posodobitve: Coinmine bo neprekinjeno, kot Tesla, neprekinjeno pošiljal posodobitve za MineOS. To so bistvene posodobitve, ki pomembno vplivajo na stroj, dodajo nove kriptovalute in možnosti vložka.

Rudnik štirih kriptovalut: Coinmine vam omogoča, da kopate štiri različne kriptovalute, vključno z Monero (XMR), Zcash (ZEC), Grin (GRIN) in Ethereum (ETH). Te kriptovalute so bile namerno izbrane, ker je težava dovolj majhna, da lahko hobi rudarji še vedno dobijo majhen dobiček.

Tiho (40 dB): Coinmine je presenetljivo tih v primerjavi s konvencionalnimi rudarji kriptokontin, saj se pri zagonu giblje pri 40 decibelih. Za primerjavo, povprečna oseba šepeta pri 30dB in običajna pretvorba je 60dB.

Bitcoin način: Coinmine ima nekaj, kar se imenuje “Bitcoin Mode”, kjer se vaš rudarski zaslužek pretvori neposredno v bitcoin, kar vam omogoča, da dvignete dobiček od rudarjenja v bitcoinih namesto v XMR, ZEC, GRIN ali ETH.

Mednarodni prevoz v izbrane države: Coinmine uradno pošilja v Združene države, Združeno kraljestvo, Kanado in Avstralijo, čeprav je na spletnem obrazcu za naročilo trenutno naštetih več deset držav..

Nakup s kripto ali USD: Coinmine One je na voljo za 699 USD. Plačate lahko v kripto ali USD.

Na voljo financiranje: Coinmine ponuja financiranje prek Quadpay-a, skupni znesek pa se zniža na štiri brezobrestna plačila v višini 174,75 USD.

Preklop luči in zvoka: Coinmine One ima luči in zvok. Vendar pa lahko te funkcije izklopite z dotikom.

Vgrajena denarnica: Kot del vsestranske rešitve vam Coinmine pripravi denarnico. Lahko z

Na voljo v beli ali črni barvi: Coinmine lahko kupite v dveh barvnih možnostih – beli ali črni.

Popust pri nakupih v velikem obsegu: Če kupite tri ali več enot Coinmine One, boste prejeli 5% popust na celoten nakup. Če kupite 10 ali več enot, boste prejeli 10% popust.

Coinmine sprejme 5-odstotni rez: Pomembno je omeniti, da Coinmine odvzame 5-odstotni delež vsega kriptografskega gradiva, ki ga pridobite. Ta znesek gre za podporo operacijskega sistema Coinmine (MineOS) in zagotavljanje neposrednih posodobitev.

Kmalu prispeva podpora: Coinmine namerava v bližnji prihodnosti podpreti vložke Cosmosa, ki vam omogoča, da izkoristite kriptovaluto dokazov o deležu (PoS) namesto trenutno podprtih kriptovalut dokazov o delu (PoW)..

Odprema v 4 do 8 tednih: Ne pričakujte, da boste takoj po naročilu dobili svoj Coinmine One. Trenutni čas dostave je od 4 do 8 tednov.

Kako deluje Coinmine?

coinmineone-miner-pregled

Coinmine One je enostaven za uporabo. Kot je oglaševano, napravo priključite v navadno električno vtičnico, nato pa pustite, da sedi na vaši mizi in kopa kriptovalute.

Coinmine opisuje njihovo napravo kot “prvo kripto strojno opremo za vse.” Za nižjo ceno lahko zgradite lastno opremo za rudarjenje bitcoinov, nato pa namestite lastno vozlišče bitcoin strele. Vendar je Coinmine vse trdo delo opravil namesto vas, nato pa ga zapakiral v lepo videti belo ali črno ohišje.

Pravzaprav se z rudarjem Coinmine One ne povežete z miško ali tipkovnico, kot bi se z običajnim računalnikom. Namesto tega namestitev poteka v celoti prek mobilne aplikacije Coinmine iz naprave iOS ali Android.

Coinmine One lahko zaženete kjer koli, kjer imate elektriko in Wi-Fi povezavo. Tu je osnovni postopek, s katerim začnete:

 • Korak 1) Coinmine One priključite v električno vtičnico
 • 2. korak) Namestite aplikacijo za iOS ali Android
 • 3. korak) Preko aplikacije povežite Coinmine One z Wi-Fi
 • 4. korak) z enim dotikom izberite kovanec, ki ga želite začeti rudariti

To je to. Coinmine One bo to kriptovaluto začel rudariti 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Tehnične specifikacije Coinmine One

Tehnične specifikacije Coinmine One so presenetljivo nizke, zato lahko kupite kripto rudar za manj kot 700 USD.

Coinmine One porabi na primer manj energije kot PlayStation 4, na primer (120 do 160 vatov, odvisno od kriptovalute, ki jo rudarite). Uporablja tudi grafični procesor AMD Radeon RX570, grafično kartico srednjega razreda, ki je trenutno na voljo za približno 150 do 180 dolarjev. Tukaj je pogled na moč hitrosti razpršitve, ki jo zagotavlja kripto strojna naprava CoinmineOne:

coinmine-hashrate-power

Popolne tehnične specifikacije vključujejo:

 • Hashrate: 29 Mh / s (ETH), 900 h / s (XMR), 2,7 gps (GRIN), 300 solov / s (Zcash), 4000 do 5000 sats / dan (BTC)
 • GPU: GPU RX580 8 GB
 • CPU: CPE Intel Celeron
 • OVEN: 8 GB RAM-a
 • Mere: 15,47 “x 12,71” x 3,15 “(393 mm x 323 mm x 80 mm)

Koliko denarja lahko zaslužim s Coinmine?

Po njihovi zaslugi Coinmine ne oglašuje njihove naprave kot naprave za ustvarjanje denarja, s katero lahko čez noč hitro obogatete. Namesto tega zagotavljajo bolj razumna pričakovanja.

Torej, koliko denarja lahko zaslužite s Coinmine One?

Coinmine trdi, da lahko z rudarjenjem kriptovalut z napravo zaslužite približno 15 do 20 USD na mesec. Ob upoštevanju cen električne energije pa se bodo vaše donosnosti znatno zmanjšale.

Po današnjih cenah bitcoinov to bo trajalo približno 45 let da zaslužite pozitivno donosnost naložbe pri nakupu Coinmine One, ob predpostavki, da plačujete povprečne ameriške cene električne energije. Ta donosnost naložbe tudi predvideva, da težave in cene ostajajo enake in da ne plačujete davkov na svoj dohodek.

Res je, da lahko zaslužite z rudarjenjem kripto s Coinmine One – to pač ni velik dobiček. Evo, koliko denarja lahko pričakujete:

 • Ethereum: 1,25 do 1,50 USD na mesec
 • Monero: 0,50 do 1,00 USD na mesec

Donosnost drugih kriptovalut je bolj spremenljiva, odvisno od težavnosti in cen.

Pomembno je vedeti, da če se cene kripto bistveno povečajo, se tudi donosnost naložbe znatno poveča. Denar, ki ste ga že nabrali, je postal bolj dragocen.

O Coinmineu

Coinmine ima sedež v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji. Na podjetje se lahko obrnete z uporabo kontaktnih metod najdemo tukaj.

Coinmine vodi izvršni direktor Farbood ‘Farb’ Nivi. Nivi je tudi izvršna direktorica in soustanoviteljica Orchestra One, spletnega sistema za načrtovanje, plačila in komunikacijo za zasebne zdravstvene dejavnosti..

Avgusta 2019 je Coinmine napovedal financiranje semen za 2,5 milijona dolarjev. Krog so vodili losangeleški M13 Ventures, Republic Labs, Gumi Crypto in zgodnji vlagatelj Uberja Shervin Pishevar. Podjetje ima

Coinmine trdi, da je podjetje med aprilom in avgustom v primerjavi z mesecem prej raslo za 50%. Poročali so tudi, da je 10% kupcev postalo večkratnih kupcev, manj kot 4% pa jih je vrnilo rudarje Coinmine One.

Končna beseda

Coinmine je ustvaril prvega vse-v-enem, plug-and-play kripto rudarja. To je najlažji način rudarjenja kriptovalut od doma in ni niti blizu. Gre za elegantno oblikovano belo ali črno napravo, ki v nobeni sodobni pisarni ne bo videti na mestu.

In ja, Coinmine One bo dobesedno koval denar od vašega doma. V nekaj minutah, ko ga priključite in nastavite z napravo iOS ali Android, že zaslužite.

Slab del je seveda ta, da ne boste zaslužili veliko denarja – tudi s poceni cenami električne energije. Zaradi nizkotehnoloških specifikacij se boste trudili, da bi kdaj dosegli 2 $ na mesec dobička.

Če iščete najlažjo vstopno točko za kriptokop, je Coinmine One zagotovo najboljša možnost. Resnejše kriptokopalnike pa bodo izklopile nizkotehnološke specifikacije in nizek rudarski dobiček.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map