CryptoCompare: Vodnik po podatkih o cenah izmenjave na trgu Crypto

vodnik za kripto primerjavo

CryptoCompare je tržna in cenovna podatkovna platforma, ustanovljena leta 2014, ki malim in institucionalnim vlagateljem zagotavlja potrebne podatke. V našem pregledu izveste vse, kar morate vedeti o tem, kako deluje CryptoCompare in kaj ponujajo navdušencem nad kriptovalutami.

Kaj je CryptoCompare?

CryptoCompare je informacijska storitev za kripto trg, katere cilj je premostiti vrzel med trgi kriptoaktiv in tradicionalnimi finančnimi trgi.

uradno spletno mesto za kripto primerjavo

CryptoCompare, ki je bil ustanovljen leta 2014, je zrastel tako, da je podjetjem po vsem svetu zagotavljal podatke o kriptovalutah, s čimer je malim in institucionalnim vlagateljem omogočil dostop do podatkov o cenah v realnem času, visokokakovostnih, zanesljivih trgih in cenah za 5.300+ kovancev in 240.000+ valutnih parov..

cryptocompare cene kripto trga

CryptoCompare dobi svoje podatke z zbiranjem in analiziranjem podatkov o kljukicah z večjih borz kriptovalut. Nato CryptoCompare integrira različne nabore podatkov za ustvarjanje cen kriptovalut. Rezultat ni le cena Bitcoina, ampak celostni pregled trga. CryptoCompare ponuja tudi podatke na podrobni ravni, vključno s podatki o trgovini s kriptovalutami, podatki o knjigah naročil, verigo blokov in zgodovinske podatke, socialne podatke, poročila in zbirko indeksov kriptovalut..

cryptocompare kripto izmenjava cen

CryptoCompare, ki ima sedež v Londonu, ima na svetovni lestvici Alexa manj kot 17.000 in je brezplačen za osebne in nekomercialne namene. Brezplačno je tudi za komercialne preizkuse. Komercialni kupci lahko medtem plačujejo od 80 do 200 USD na mesec za naročnino CryptoCompare, na voljo pa so tudi prilagojene poslovne cene.

kriptoprimerjati kripto podatke

Funkcije CryptoCompare

CryptoCompare ponuja naslednje ključne lastnosti in prednosti:

Zgodovinski podatki in podatki o digitalnih sredstvih v realnem času: Osnovna storitev CryptoCompare so njeni podatki. Podjetje prek API-ja zagotavlja institucijam dokončne podatke o digitalnih sredstvih v realnem času. Rešitve API in WebSocket podjetja ponujajo kripto podatke na institucionalni ravni milijonom strankam po vsem svetu.

Prilagojene rešitve za storitve prenosa podatkov o digitalnih sredstvih po meri: CryptoCompare ponuja prilagojene izvedbe po meri, vključno s paketi za dostop do podatkov v podjetju in indeksi digitalnih sredstev, prilagojenih edinstvenim potrebam organizacij.

orodja za kriptoasset

5.300+ kovancev: CryptoCompare podpira tako rekoč vse pomembnejše kovance v kriptosferi. Od novembra 2019 CryptoCompare podpira 5300+ kovancev, vključno z velikimi, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Ripple (XRP).

240.000+ valutnih parov: CryptoCompare spremlja 240.000+ valutnih parov na svetovnih trgih.

kripto primerjati valutne pare

Aplikacije za mobilne naprave: CryptoCompare ponuja mobilne aplikacije za iOS in Android. Mobilne aplikacije vam omogočajo, da sproti spremljate cene kripto v živo, dodajate kovance na svoj seznam za spremljanje in spremljate kripto novice. Med drugim lahko vzdržujete več portfeljev, si ogledate podrobne informacije o vsakem kovancu in uporabite tehnično analizo.

Izmenjava mnenj: CryptoCompare vsak mesec izdaja ocene kripto izmenjave. Ti pregledi izmenjav zajemajo najnovejše posodobitve iz sveta borz kriptovalut, vključno z mesečnim obsegom trgovanja, edinstvenimi gibanji valutnih parov, razčlenitvami obsega izmenjave in več. CryptoCompare pregleduje samo zaupanja vredne borze, vključno z borzami, s katerih CryptoCompare zbira podatke.

Najboljši seznami: CryptoCompare ima na svoji spletni strani več “top seznamov”, na katerih so predstavljeni najboljši iz določene kategorije. Imajo seznam najboljših kovancev, borz, ICO-jev, rudarskih platform, denarnic, kartic in iger na srečo, na primer.

Raziskave: CryptoCompare redno objavlja visokokakovostne raziskave, vključno z ocenami izmenjav, merili uspešnosti in podrobnimi navodili o določenih kovancih. Interna ekipa analitikov in znanstvenikov podjetja ponuja objektiven vpogled v vse različne vidike industrije digitalnih sredstev.

40.000 klicev na sekundo: API CryptoCompare podpira do 40.000+ klicev na sekundo in 800+ poslov na sekundo.

Vrh digitalnih sredstev: CryptoCompare je sprožil dogodek, imenovan CryptoCompare Digital Asset Summit. Dogodek poteka v Londonu in združuje strokovnjake iz celotne industrije digitalnih sredstev in analize podatkov.

Brezplačne in plačljive naročnine: CryptoCompare je brezplačen za osebne in nekomercialne uporabnike. Komercialni uporabniki lahko medtem plačujejo od 80 do 200 dolarjev na mesec, na voljo pa so tudi prilagojene poslovne cene.

Edinstvena metodologija cen in indeksa digitalnih sredstev: CryptoCompare za izračun tržne cene kripto parov, s katerimi se trguje na borzah, uporablja lastno metodologijo agregatnega indeksa, imenovano CCCAGG. Na podlagi teh informacij lahko CryptoCompare ustvari zbirne indekse digitalnih sredstev.

Indeksi digitalnih sredstev: CryptoCompare ponuja široko paleto digitalnih indeksov sredstev prek sebe ali svojih partnerjev, vključno z Amun Crypto Basket (HODL5), Crescent Crypto Alt (CCALT), MVIS Bitcoin OTC Spot (MVBTCO) in MVIS CryptoCompare Ethereum (MVETH) , med desetine drugih indeksov. Mnogi od teh indeksov so ustvarjeni v partnerstvu z MV Index Solutions (MVIS), ki je hčerinsko podjetje VanEcka.

indeksi premoženja digitalnih sredstev

Rešitve po meri in Whitelabel: CryptoCompare ponuja niz indeksov, ki zagotavljajo celovita merila tržne ocene. Kupci lahko sodelujejo z CryptoCompare, da ustvarijo svoj indeks, na primer z izkoriščanjem rešitev CryptoCompare po meri in belih oznak. CryptoCompare-ove rešitve po meri in rešitve za zaščito podatkov vključujejo neodvisno preskušanje indeksa, izračun indeksa ob koncu dneva in v realnem času, posvetovanje in podpora metodologiji, vzdrževanje in upravljanje indeksa, dokumentacija indeksa in javno razširjanje prek vodilnih ponudnikov (Bloomberg, Factset, Morningstar in Refinitiv).

cryptocompare API

Kako uporabljati CryptoCompare

Uporaba CryptoCompare je enostavna. Preprosto obiščite CryptoCompare.com, izberite svoj načrt in nato dobite svoj ključ.

Če ste osebni ali nekomercialni uporabnik ali če želite preskusno različico, lahko svoj brezplačni ključ dobite takoj. CryptoCompare potrebuje le e-poštni naslov in geslo za prijavo na platformo.

Če ste komercialni uporabnik ali potrebujete višje potrebe po podatkih, se lahko za komercialni načrt prijavite prek CryptoCompare. Načrti za mala in srednje velika podjetja znašajo od 80 do 200 USD na mesec.

Do nedavnega je CryptoCompare ponujal le brezplačen, javno dostopen API z omejitvijo hitrosti na osnovi IP. Od konca leta 2018 pa je CryptoCompare uvedel novo podatkovno storitev API, ki je namenjena tako osebnim kot komercialnim uporabnikom s preverjanjem pristnosti ključa API.

Enterprise uporabniki se medtem lahko obrnejo na CryptoCompare za določanje cen po meri in podatkovne rešitve po meri.

Kako deluje CryptoCompare?

CryptoCompare institucijam in malim vlagateljem zagotavlja podatke o digitalnih sredstvih v realnem času. Na podlagi naročniškega paketa lahko dostopate do določenega števila klicev na mesec in do 60 končnih točk tržnih podatkov.

Ogledate si lahko tudi celotne dnevne in urne zgodovinske podatke. Vsi naročniški načrti imajo dostop do 7-dnevnih minutnih zgodovinskih podatkov, čeprav imajo poslovni uporabniki tudi dostop do celoletnih zgodovinskih podatkov.

CryptoCompare se za zbiranje teh podatkov poveže z vodilnimi borzami. Nato stranke dostopajo do podatkov CryptoCompareja prek API-jev in rešitev WebSocket.

CryptoCompare ponuja tudi prilagojene rešitve za integracijo, vključno z možnostmi po meri za poslovne uporabnike, ki želijo v svoje obstoječe sisteme vključiti vir podatkov CryptoCompare.

CryptoCompare ponuja tudi kripto indekse, kar institucijam in malim vlagateljem olajša hiter vpogled v tržne informacije. Metodologija skupnega indeksa CryptoCompare v realnem času (CCCAGG) izračuna tržno ceno kriptovalutnih parov, s katerimi se trguje na borzah. Z zbiranjem podatkov o transakcijah iz več kot 170 borz CryptoCompare uporablja 24-urno tehtano povprečje za vsak valutni par, kar na koncu ustvari nekaj takega kot CCCAGG BTC-USD.

kako deluje kripto primerjava

Hkrati CryptoCompare priznava, da so lahko podatki na borzah neskladni zaradi dejavnikov, kot so vdori, pokvarjeni API-ji, nizka likvidnost, provizije za transakcije in tržne manipulacije. Zato metodologija CryptoCompare upošteva obsežen nabor parametrov, vključno z odkrivanjem nenavadnih elementov med posli, da na koncu strankam dostavi čim natančnejše podatke.

Nazadnje CryptoCompare objavi mesečni pregled izmenjav, da bi ohranil zbirko izmenjav CCCAGG, ki ustrezajo minimalnim podatkovnim standardom. CryptoCompare vsak mesec pregleduje in spreminja ta sklad, da zagotovi, da se pri izračunih CCCAGG uporabljajo najbolj reprezentativni in najbolj zanesljivi tržni podatki iz sestavnih borz..

CryptoCompare Cene

CryptoCompare ima štiri različne ravni cen, namenjene različnim vrstam uporabnikov, vključno z vsemi naslednjimi:

Osebno (brezplačno)

Brezplačni ključ za osebne / nekomercialne projekte ali komercialne preizkusne namene

 • 100.000 klicev na mesec
 • 60+ končnih točk tržnih podatkov
 • Celotni dnevni in urni zgodovinski podatki
 • 7-dnevni minutni zgodovinski podatki
 • Posnetek knjige naročil Binance (BTC-USDT)
 • Podpora strankam v razdelku s pogostimi vprašanji

Komercialno (79,99 USD na mesec plačano letno / 95,99 USD na mesec plačano mesečno)

Za majhne komercialne projekte, ki potrebujejo osnovno kripto podatkovno rešitev

 • 250.000 klicev na mesec
 • 60+ končnih točk tržnih podatkov
 • Celotni dnevni in urni zgodovinski podatki
 • 7-dnevni minutni zgodovinski podatki
 • Binance (BTC & ETH) posnetek knjige naročil
 • Podpora strankam po e-pošti

Commercial Pro (199,99 USD na mesec plačanih letno / 239,99 USD na mesec plačanih mesečno)

Za srednje velike organizacije in institucionalne stranke, ki potrebujejo napredne rešitve kripto podatkov

 • 750.000 klicev na mesec
 • 60+ končnih točk tržnih podatkov
 • Celotni dnevni in urni zgodovinski podatki
 • 7-dnevni minutni zgodovinski podatki
 • Celoten posnetek knjige naročil Binance
 • Podpora strankam prek prednostnega e-poštnega sporočila

Enterprise (oblikovanje cen po meri za poslovne uporabnike)

Za velike poslovne organizacije in ustanove, ki potrebujejo popolnoma prilagodljivo kripto podatkovno rešitev z neomejenim dostopom do podatkov

 • Število klicev po meri na mesec
 • 60+ in končne točke tržnih podatkov po meri
 • Celotni dnevni in urni zgodovinski podatki
 • Pretekli podatki o letu + minuti
 • Naročite posnetke knjig in pretakanje z več izmenjav
 • Podpora strankam prek upravitelja računa
 • Bonusne funkcije, kot so storitve indeksiranja, povezljivost FIX, zasebni strežniki
 • Naročnine na CryptoCompare lahko plačate prek Visa, MasterCard, American Express, BTC ali ETH.

kriptoprimerjati kripto načrte

CryptoCompare ponuja vračila kupnine v 30 dneh po prejemu plačila. CryptoCompare ponuja tudi politiko pravične vračila kupnine: če ste porabili manj kot 10% mesečne omejitve klicev, lahko v 30 dneh po plačilu pokličete ekipo za podporo CryptoCompare in podjetje bo pregledalo vašo dejavnost, da ugotovi, ali ste upravičeni do celotno vračilo.

O CryptoCompare

CryptoCompare je bilo ustanovljeno leta 2014. Sedež podjetja je v Londonu v Veliki Britaniji.

kriptoprimerjalna vodstvena ekipa

Podjetje vodi Charles Hayter (izvršni direktor & Soustanovitelj) in Vlad Cealicu (CTO & So-ustanovitelj). Hayter je pred tem delal kot analitik za lastniške raziskave pri CitiBank in Westhall Capital, Cealicu pa kot spletni razvijalec za ADVFN in kot vodja razvoja programske opreme pri LSBF.

CryptoCompare pregledno navaja vse informacije o ekipi v spletu, vključno s kontaktnimi podatki za ekipo, profili LinkedIn in drugimi informacijami.

CryptoCompare je sodeloval tudi z nekaterimi glavnimi imeni v vesolju. Ta strateška partnerstva pomagajo CryptoCompareu, da svojim strankam posreduje informacije v realnem času.

CryptoCompare je na primer sodeloval z oddelkom za indekse VanEck, MVIS, na primer, da bi zagotovil niz indeksov za kriptovalute (podobno kot matrika FSTE ali NYSE). CryptoCompare podatke posreduje tudi podjetju Refinitiv in sodeluje z Nasdaqom, Binanceom, Coinbase in drugimi večjimi korporacijami.

Končna beseda

CryptoCompare je eden vodilnih ponudnikov podatkov o digitalnih sredstvih v industriji, skupaj s priljubljenimi storitvami trga kriptovalut, kot sta CoinMarketCap in CoinGecko. Podjetju zaupajo nekatera največja imena v vesolju, vključno z Refinitiv, Binance, Coinbase in MVIS. Londonska organizacija ponuja brezplačne načrte osebnim, nekomercialnim uporabnikom, skupaj s plačljivimi naročninami za male, srednje in poslovne uporabnike.

.tve-lead-conversion-object.thrv_heading h1, .tve-lead-conversion-object.thrv_heading h2, .tve-lead-conversion-object.thrv_heading h3 {marža: 0; oblazinjenje: 0} .tve-lead-conversion- object.thrv_text_element p, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h1, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h2, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h3 {marža: 0}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map