Lolli: Bitcoin Cash Back Rewards App pri spletnem nakupovanju

lolli bitcoin pregled

Aplikacija Lolli bitcoin rewards uporabnikom omogoča, da pri spletnem nakupovanju zaslužijo brezplačne bitcoine. Oglejmo si, kako deluje najbolj priljubljena možnost nagrajevanja s kripto povračilom denarja na svetu.

V svojem najosnovnejšem pomenu lahko Lolli.com razumemo kot platformo za digitalne nagrade (v primerjavi s strojčkom za takojšnje kupone), ki svojim uporabnikom omogoča, da zaslužijo, posedujejo in uporabljajo bitcoin, ko kupujejo prek spleta. Podjetje se je povezalo s 750+ vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami, ki jim pomagajo povečati prodajo in konverzije. V zvezi s tem je omenjeno, da kadar koli oseba, ki kupuje pri enem od Lollijevih spletnih partnerjev, obe strani od vsake prodaje dobita majhen del. Ta nekdanji minimalni odstotek se nadalje deli s kupcem v obliki Bitcoina.

Lolli, ki je bil uradno predstavljen 22. avgusta 2018, je na vlaku ‘stacking sats’, je pred kratkim objavil statistiko svoje rastoče uporabniške baze in dejal, da vsem uporabnikom vtičnikov za brskalnike za brskalnike Lolli bitcoin nagrad, ki so združljivi s Chrome in Firefox, dajejo v povprečju 7% nazaj v brezplačni bitcoin.

Kot danes obstajajo, nakup / prodaja Bitcoina ni tako enostavna naloga, zlasti v nekaterih državah, kjer je lastništvo digitalne valute popolnoma prepovedano (na primer Indija, Kitajska). Ker pa kriptovalute v zadnjem desetletju dobijo toliko splošne vleke, se zdi, kot da se vse več ljudi zanima za uveljavitev digitalnih valut, kot so Bitcoin, Ethereum, XRP.

Od preloma desetletja je spletno nakupovanje postalo izjemno priljubljena dejavnost med uporabniki interneta po vsem svetu. V zvezi s tem Lolli služi kot most, ki uporabnikom ne more le pomagati, da se bolje zavedajo različnih možnosti, ki jih digitalno nakupovanje prinese na mizo, ampak jim omogoča tudi, da se Bitcoin dokopljejo, ne da bi morali iti skozi več pravnih obročev.

Preprosto povedano, privlačnost za zaslužek brezplačnih bitcoinov za internetno nakupovanje stvari, ki ste jih že nameravali kupiti, se zdi pametna, verjetna in izvedljiva možnost za raziskovanje, ki jo je vredno narediti. Dajmo izkušnjo uporabniškega priročnika o tem, kako deluje aplikacija Lolli crypto cash back rewards, ki vam pomaga, da zaslužite bitcoin nazaj pri nakupih.

Kaj je Lolli? Podrobnejši pogled na aplikacijo Bitcoin Rewards

Kaj je Lolli

Kot smo že omenili, je platforma Lolli razširitev brskalnika za bitcoin nagrade, ki jo lahko spletni kupci uporabljajo za zaslužek BTC za vsako transakcijo, ki jo olajšajo pri katerem koli od 750+ trgovskih partnerjev podjetja. Poleg tega Lolli za vsako prodajo dobi fiksni odstotek MRP, ki ga določi sodelujoči trgovec. Namesto da bi Lolli obdržal celoten rez zase, del blagodati deli s svojimi uporabniki (ki jim je poslan v obliki Bitcoina.)

Če želite uporabiti storitev, morate le odpreti uradno spletno stran podjetja in prenesti razširitev brskalnika Lolli. Ko končate, lahko uporabniki nadaljujejo z nakupovanjem pri katerem koli poslovnem podjetju podjetja, saj prej omenjena razširitev po tem samodejno stori potrebno (glede na to, da je zadevni nakup upravičen do vračila BTC). Po končani transakciji Lolli vodi zavihek našega nakupa in v denarnico uporabnikov pošlje pripadajoči znesek bitcoinov..

lolli-zasluži-bitcoin-kupi

Da se oseba lahko kvalificira za Lollijev nagradni program, mora olajšati nakup le prek razširitve nakupovanja Lolli. in ne prek drugih aplikacij brskalnika, spletnega mesta s kuponi, varčevalnega programa ali drugega programa za vračilo denarja. Poleg tega se nekaj trgovcev odloči, da svojim uporabnikom ne bo podelilo nobenih nagrad BTC, če bodo uporabili interno kodo kupona v povezavi z Lollijevim modulom za razširitev nakupovanja.

Izključitve zgoraj omenjene vrste so prepuščene izključno presoji sodelujočega trgovca, zato se lahko pogoji kadar koli spremenijo.

Namen in enostavnost uporabe: Pomembne informacije, ki jih je vredno upoštevati

kako delujejo nagrade loilli bitcoin

Omejena podpora: V času pisanja tega članka Lolli podpirata le Google Chrome in Firefox. Na uradni spletni strani podjetja pa je zapisano, da bodo lahko tudi drugi brskalniki (na primer Brave, Opera) v bližnji prihodnosti podpirali nakupe Lolli.

Brez integracije Apple / Mac / Safari: Omeniti velja, da je Lolli že prej podpiral Appleov spletni brskalnik Safari, vendar zaradi nedavnih sprememb pogojev storitve podjetja razširitve ni več mogoče uporabljati skupaj z brskalnikom.

Brez mobilne aplikacije: Lolli trenutno nima mobilne aplikacije, ki bi jo lahko uporabljala njegova uporabniška baza. Vendar pa v skladu z nedavno objavo v spletnem dnevniku osrednja razvijalna ekipa podjetja dela na izdaji izvorne mobilne aplikacije nekje v naslednjih 6–12 mesecih..

Na voljo samo v ZDA: Glavna slabost uporabe Lollija je ta, da je trenutno na voljo samo v ZDA. Vendar pa lahko uporabniki z zadostno digitalno močjo uporabljajo VPN-je in druge podobne digitalne poti, da bi obšli kakršne koli takšne omejitve.

Ključni izrazi, vredni pozornosti

prednosti nakupovanja lolli bitcoin

Bitcoin: Kot se že mnogi naši bralci dobro zavedajo, je Bitcoin digitalna valuta, ki je v zadnjem desetletju postala izjemno priljubljena zaradi svoje zmožnosti, da ne služi le kot dolgoročno skladišče vrednosti, temveč tudi kot učinkovita transakcija srednje. Ker je Bitcoin decentraliziran, nobena državna enota ne more nadzorovati valute.

Sats: Sats, imenovan tudi Satoshi, je lahko osnovna enota valute, ki je sto milijoninke enega bitcoina (0,00000001 BTC).

Bitcoin nazaj: Bitcoin Back je izraz, ki se pogosto uporablja pri sklicevanju na nagrade, ki jih uporabniki zaslužijo, ko uporabljajo Lolli (za lažje spletno nakupovanje).

HODL: HODL je sleng, ki ga člani svetovne skupnosti Bitcoin pogosto uporabljajo za držanje bitcoinov in ne za prodajo.

Je Lolli varen za uporabo?

sistem nagrajevanja gotovine lolli

Po navedbah razvojne skupnosti podjetja Lolli uporablja zelo varen okvir, ki zagotavlja, da so sredstva kupcev ves čas varna. Vendar pa morajo uporabniki pri omogočanju prenosov denarnice tretjih oseb zagotoviti, da je njihov denar ves čas obračunan. Z vidika zasebnosti podatkov Lollijevo spletno mesto popolnoma jasno navaja, da ne sledi gibanju uporabnikovega spleta, ampak podjetje pridobi le nekatere podatke, povezane s svojimi trgovskimi podružnicami. Poleg tega Lolli ne prodaja osebnih podatkov – to je praksa, ki je danes postala običajna, tudi pri uveljavljenih podjetjih.

Alex Adelman, ki je izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Lolli (Matt Senter je tudi soustanovitelj), je prav tako julija 2019 v Yahoo Finance napovedal, da bo platforma za kripto nagrade v prihodnosti izdala kartico, podprto z bitcoini. prav tako.

Na koncu je treba še poudariti, da lahko uporabnik v primeru, da po naključju izgubi dostop do svojih denarnic ali podatkov o računu, zlahka pridobi svoje imetje s pomočjo funkcije obnovitve, vdelane na spletnem mestu Lolli. Celoten postopek je precej poenostavljen in ga je mogoče končati v nekaj minutah.

Kako deluje sistem nagrajevanja Lolli?

Sistem nagrajevanja, ki ga uporablja Lolli, je povsem enostaven in enostaven za uporabo. Na primer, takoj ko trgovec potrdi nakup, Lollijeva ekipa za odnose z javnostmi kupcu pošlje e-poštno sporočilo, v katerem ga obvesti o predvidenih nagradah in kdaj jih lahko pričakuje. Vendar lahko celoten postopek traja malo časa (običajno med 30 in 90 dnevi po datumu začetnega nakupa), saj morajo Lollijevi maloprodajni partnerji vsako povezano transakcijo neodvisno preveriti. Ne samo to, tudi predvidena vsota nagrade ni dokončna in se lahko spreminja zaradi nihanj vrednosti.

zaslužek-bitcoin-z-lolli-rewards-app

Nazadnje je treba opozoriti, ko Lolli od trgovca prejme potrditev, da je transakcija zaključena, uporabnikom pošljejo avtomatizirano e-poštno sporočilo, ki jasno razmejuje nagrade, ki jih je treba pričakovati v bližnji prihodnosti. Ocenjeno stanje lahko vidite tudi v zgodovini pošiljanja (ki ga najdete v orodni vrstici brskalnika pod možnostjo denarnice.)

Prijava z aplikacijo Lolli z denarnim povračilom je zelo enostavna:

 1. namestite aplikacijo za razširitev spletnega brskalnika Lolli
 2. kupujte po spletu s katero koli partnersko trgovino
 3. zaslužite bitcoin pri svojih spletnih nakupih hitro in enostavno

kako uporabljati-lolli-zaslužiti-bitcoin

Nekatere ključne točke, ki jih je vredno upoštevati

Tu je nekaj osnovnih konceptov, ki jih je treba upoštevati pri uporabi storitve vračanja bitcoinov:

(i) Pričakovati je treba nihanja vrednosti: Ko nekdo uporabi Lolli za lažje spletno nakupovanje, sodelujoči trgovci svojim uporabnikom zagotovijo ocenjeno BTC-jevo nagrado, ki jo lahko pričakujejo. Vendar je ta vrednost le ocena in je izpostavljena različnim denarnim nihanjem zaradi nestanovitnosti BTC-jev. Ko pa prodajalec potrdi nakup, se vrednost nagrade BTC zaklene, ne glede na morebitne zunanje denarne spremembe.

(ii) Promocijski dogodki: Kripto navdušenci, ki želijo ob strani postaviti nekaj BTC, imajo možnost sodelovanja v enem od številnih Lollijevih promocijskih dogodkov, ki se redno odvijajo prek uradnega ročaja podjetja na Twitterju. Ne samo to, ampak ima družba tudi svoj izvorni sistem napotitev, ki udeležencem plačuje, da vpeljejo novake.

(iii) umiki: Če želite prisluženi kripto preseliti iz Lollijeve izvorne denarnice v tretjo rešitev za shranjevanje, morajo uporabniki imeti v lasti minimalno stanje BTC 15 USD. Poleg tega obstaja tudi obdobje zaklepanja približno 30–90 dni, ki ga morajo uporabniki prenašati, da dobijo dostop do svojih nagrad.

(iv) Stopnje pristojbin: Za lažji prenos USD v Lolliju morajo uporabniki plačati majhno pristojbino v višini približno 0,25 USD. Vendar so prenosi bitcoinov brezplačni in uporabniki morajo plačati le pripadajočo pristojbino za plin, povezano z zadevno transakcijo.

Zaslužite bitcoin nagrade nazaj, medtem ko ima nakupovalna aplikacija sedež v New Yorku v New Yorku, njihov razvijalec pa v Durhamu v Severni Karolini.

Po čem se Lolli razlikuje od ostalih?

lolli bitcoin nagrajuje funkcije aplikacije

Najpomembnejši način za razlikovanje med ponudbo denarnih nagrad za nakupe je, da imate veliko partnerjev in odnosov. Zato je aplikacija Lolli najbolj znana in najpogostejša ponudba nagrad za nakup bitcoinov v kripto ekosistemu.

Ena ključnih značilnosti Lollija, ki ponuja povratne nagrade za bitcoin, je, da se zdi, da njegov seznam maloprodajnih partnerjev raste skoraj vsak dan. Na primer, podjetje za spletno nakupovanje ima trenutno več kot 750 podružnic – ki vsem svojim pokroviteljem zagotavljajo različne kripto nagrade. Poleg tega lahko vsi prodajalci na drobno, ki jih zanima Lolli, preprosto pošljejo e-poštno sporočilo na [email protected]

Podobne podrobnosti, ki jih je vredno upoštevati:

Odlična podpora strankam: Lolli svojim strankam nudi podporo 24 ur na dan. Za kakršno koli pomoč lahko uporabniki podjetju pošljejo e-pošto na [email protected]

Rastoča baza skupnosti: Lollijeva prisotnost na spletu se je v zadnjih nekaj letih izjemno povečala. Kot rezultat tega je digitalna skupnost podjetja razcvetela. Da bi postali del družine Lolli, se lahko uporabniki odločijo, da se pridružijo Facebook skupnosti podjetja, sledijo njegovi strani na Twitterju ali se celo prijavijo neposredno v podjetje tako, da izpolnijo ustrezen obrazec za prijavo, ki je na voljo na spletnem mestu.

Enostavnost uporabe in splošna dostopnost: V primerjavi s številnimi drugimi nakupovalnimi portali, ki temeljijo na kripto, je Lolli precej preprost in enostaven za uporabo. Spletno mesto tudi ne uporablja nobenega tehničnega žargona niti ne vsebuje nobenih težkih mehanizmov za olajšanje denarnih transakcij.

Zaupanje: Nakupovalni sistem e-trgovine Lolli ima številne odlične ocene na spletu in so ga preverili številni neodvisni kupci, ki trdijo, da aplikacija deluje natanko tako, kot je oglaševano. Ob tem je nekaj ljudi, ki trdijo, da nikoli niso prejeli BTC-jevih nagrad, ki so jim bile obljubljene.

Oglejmo si vse večji seznam nakupovalnih partnerjev Bitcoin Lolli, da vidimo, kako izpolniti svoje zahteve > geslo za vračilo gotovine.

Seznam partnerjev za nagrade Lolli Reward za zaslužek brezplačnih bitcoinov

Tu je seznam največjih imen spletnih trgovin, v katerih lahko kupujete in si prislužite brezplačne bitcoine v zameno za prenos in namestitev aplikacije brez tveganja Lolli crypto rewards:

lolli-bitcoin-cashback-podjetja

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Storitev dostave konoplje Eaze
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot in OfficeMax / H&R Block
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Stara mornarica / Toms / Lululemon
 • Kaviar / Moosejaw / Otroški kraj
 • ASOS / Petco / Postmates
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-cvetje
 • in TAKO še veliko več

Kot lahko vidi kateri koli spletni kupec, je Lollijev seznam krajev, kjer lahko zaslužite bitcoin nazaj, impresiven in kot je rekla ena stranka:

“Če se bo to nadaljevalo, bo vse, kar sem kupil z uporabo, brezplačno.”

Kaj vi mislite? Če pasivno zložite satove z Lollijevim programom zvestobe BTC back?

Zaključek

lolli-bitcoin-nakupovanje-nagrade

V zaključku tega pregleda Lolli je treba pojasniti, da čeprav je spletna aplikacija za nakupovanje bitcoinov navzven povsem varna in varna, dejstvo, da platforma uporablja hladne denarnice za shranjevanje denarja svojih strank, pomeni, da je vedno možnost, da se nekateri hekerji poskusijo vdreti v platformo. Medtem ko je Lolli nastajajoči katalizator za sprejemanje bitcoinov v industriji, ki je bil nedavno uvrščen na seznam CNBC’s Upstart 100 List, je končna izbira vedno v rokah uporabnika, zato je njihova odgovornost zagotoviti, da bodo njihove nagrade sploh ostale varne krat. Spodbude za spletne kupce, da dobijo brezplačne bitcoine v zameno za nakup blaga na internetu, bodo še naprej rasle, ko se kripto ekosistem pojavlja v običajnih primerih uporabe.

Kar zadeva nagrajeno aplikacijo Lolli ‘Zaslužite bitcoin, ko kupujete’, je pametno, da vsak, ki kupuje izdelke v spletu v kateri koli trgovini, s katero sodeluje, prihrani denar in v zameno prejme brezplačne bitcoine kot svoje poslanstvo Bitcoin, bolj dostopen svetu, je na dobri poti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map