Najboljše platforme za posojanje kripto: najboljši programi za posojanje kripto

pregled kripto posojil

Contents

22 najboljših ocenjenih programov za posojanje kripto & Pregledan seznam

Ko se bitcoin seli v glavni finančni svet, povpraševanje po uglednih programih posojanja kriptovalut narašča, saj so odličen način za vlagatelje, da zaslužijo dividende in dobijo kripto posojila. Vzemimo si čas in si oglejte najboljše platforme za kriptoposojanje, da si zagotovite posojilo in ustvarite dobiček od naložb.

Zaslužek s strani Hodling: platforme za vlaganje kripto dividend

Do zdaj ne bi smelo biti več nobena skrivnost, da pametni vlagatelji svoj denar delajo zanje. Če svoj denar umestite v prave programe in platforme, se lahko hitro namnoži.

Vsi vemo o varčevalnih računih in borzah. Vendar pa vedno večje število decentraliziranih finančnih podjetij (#DeFi) zdaj ponuja platforme za kripto dividende in naložbe.

Z izkoriščanjem teh vrhunskih platform za posojanje bitcoinov in kripto posojila lahko opazujete, kako se vaši prihranki kriptoasset množijo, ne da bi dejansko prodali svoje kriptovalute. Nekatere od teh ponudb vam omogočajo, da vlagate v kripto in neposredno zaslužite obresti, druge platforme, ki temeljijo na blockchainu, pa vam omogočajo, da naložite fiat in zaslužite kripto kot obresti. Ne glede na to, ali ste posojilojemalec ali posojilodajalec, boste imeli ugodne prednosti.

Preprosto povedano, da, denar lahko zaslužite samo s holanjem in ustvarjanjem donosnosti svojih naložb. Nadaljujte z branjem in odkrijte najboljše platforme za kripto dividende in naložbe, ki so danes na voljo.

Posojanje soli – posojila s kripto podporo

posojanje kripto soli

Salt je ena izmed najbolj znanih platform za posojanje kripto, ki so danes na voljo. Platforma vam omogoča, da kripto uporabljate kot zavarovanje za posojilo v razponu od 5000 do 25 milijonov dolarjev.

Ta edinstveni sistem posojil služi kot priročen vir kapitala za tiste, katerih projekte bi banke in drugi potencialni vlagatelji sicer zavrnili. Preden najamete posojilo, pazite, da preverite obrestne mere. Standardni APR se gibljejo med 14% in 15,95%, kar je bistveno višje kot pri običajnih posojilodajalcih.

Seveda je visoki APR kompromis za dostop do nekonvencionalnega vira kapitala: potencialno lahko dostopate do ogromne količine denarja brez kreditnega preverjanja ali podobnih korakov.

Kot zavarovanje boste morali v Salt položiti kriptovalute. Odobrena digitalna sredstva vključujejo Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Dogecoin, USDT in True USD.

Salt omogoča enostavno izdelavo začetnega izračuna, ki prikazuje tipični APR, znesek izposoje in mesečna plačila. Vendar je temu kalkulatorju priložena majhna izjava o omejitvi odgovornosti:

»Posojilni kalkulator ne predstavlja ponudbe, razpoložljivosti ali vloge za posojilo. Izbrane možnosti in pogoji izposoje morda niso na voljo v vaši jurisdikciji, za znesek posojila ali vrsto zavarovanja. Posojilni kalkulator predvideva največjo možno uporabo »Unovčenja SALT« in vseh drugih veljavnih promocij. «

Zakaj uporabljati sol? Nekaterim se zdi primerno združiti vsa svoja sredstva, ki temeljijo na verigah blokov, da bi dobili eno preprosto posojilo. Glavna prednost je seveda ta, da lahko dostopate do sredstev, ki jih običajno ne bi mogli dobiti. Vso srečo pri iskanju običajne banke, ki je pripravljena sprejeti vašo kripto kot zavarovanje.

Salt, kar pomeni tehnologijo zavarovanega samodejnega posojanja, ima tudi svoj izvorni žeton, imenovan SALT. Kot imetnik žetona SALT imate dostop do preferencialnih obrestnih mer.

Salt se na tej strani razlikuje tudi od konkurentov s poudarkom izključno na posojanju. Podjetje povzema glavne prednosti svoje platforme:

»Za odplačilo posojila mesečno plačujete glavnico plus obresti. Posojilo vam omogoča prilagodljivost za velike nakupe, nato pa ga odplačajte s hitrostjo, ki je za vas smiselna. ” – SALT ekipa

Ne pozabite si ogledati platforme SALT desno tukaj.

Crypto.com – kripto platforma vse v enem & Denarnica

crypto.com kripto posojila

Medtem ko se SALT večinoma osredotoča na posojila, Crypto.com ponuja večnamensko platformo in mobilno aplikacijo z vsemi vrstami funkcij.

Po ustanovitvi leta 2016 je ena od njenih temeljnih vrednot, da mora biti finančna avtonomija neodtujljiva človekova pravica vsakogar. Kot rezultat, Crypto.com svojim uporabnikom ponuja bogastvo različnih orodij, s katerimi lahko uporabniki kupujejo, prodajajo, trgujejo, vlagajo ali izposojajo kriptovalute.

Tako kot druge platforme na tem seznamu je tudi tu nekaj dodatnih bonusov, ki jih prinese udeležba v digitalni valuti platforme (MCO) platforme. Ti bonusi vključujejo izboljšane obrestne mere (povečanje IR za naložbe za več kot 2%, odvisno od sredstva, in 4% nižje za posojila).

Torej, kaj lahko storite s Crypto.com? Digitalna denarnica vsebuje 8 elementov.

Lahko na primer nastavite in uporabite kripto ali fiat denarnico. Lahko vlagate in sledite kriptovalutam in sredstvom, spremljate plačila z denarnico, se prijavite za kripto kartico Visa, deponirate kripto za pridobitev posojila ali deponirate kripto, da s časom zaslužite obresti.

Storitev Crypto.com ‘Zasluži’ uporabnikom omogoča, da poljubno količino izbranega kripto iz svoje denarnice preusmerijo na depozitni račun v aplikaciji, nato pa zaslužijo donose na podlagi teh imetja. Ti donosi se tedensko izplačujejo na vašo kripto denarnico.

Znesek obresti, ki ga lahko zaslužite na njih, je odvisen od vrste kripto, ki jo deponirate, saj stabilnostni kovanci, kot je Tether, prinašajo največ donosa (10-12%), drugi, kot je Bitcoin, 6-8%.

Prav tako pridobite več ali manj zanimanja glede na to, kako dolgo nameravate shraniti kripto. Obstajata prilagodljiva različica, ki na primer plačuje 2 do 3% obrestne mere, in 3-mesečna možnost zaklepanja, ki plačuje 6 do 12% obrestnih mer.

Na obrestne mere vpliva tudi, koliko MCO nameravate vložiti v platformo. Če na primer vložite 500 ali več MCO (1500 USD +), boste odklenili višje obrestne mere za svoja kripto imetja. Z vplačilom manj kot 50 MCO (150 USD) lahko zaslužite celo bonusne nagrade. Vsi žetoni MCO vam se vrnejo po obdobju vložka, tako da če imate nekaj prostega kapitala, je to nesmiseln način, da zaslužite dodaten kripto.

Zainteresirane strani MCO prav tako odkrijejo ugodnosti sistema ‘Credit’ znotraj Crypto.com. Odplačila obresti bi lahko znašala od 8% do 12%, odvisno od tega, koliko nameravate vložiti skupaj s posojilom. Čeprav to ni v središču Crypto.com, vam podjetje še vedno omogoča, da si v zameno za katero koli podprto kripto znotraj platforme izposodite največ milijon ameriških dolarjev.

V primerjavi z drugimi na tem seznamu obstaja velika stopnja prilagodljivosti, kar lahko počnete v mobilni aplikaciji, in resnično vas spodbuja, da ste njen delež z nekaj odličnimi prednostmi. Nismo se niti poglobili v prednosti, ki jih prinaša tudi uporaba njegovega števila debetnih kartic.

Za več informacij o platformi preberite poglobljen članek o njej tukaj na MasterTheCrypto. Prav tako si oglejte platformo in naložite pravilno tukaj.

Celzija – Posojila in krediti za podpornike Blockchain

posojanje bitcoinov v Celziju

Celsius je bil prvotno ustanovljen leta 2017 iz podobnega razloga kot Crypto.com: da bi morali imeti uporabniki ne samo višjo stopnjo samostojnosti nad svojim denarjem, ampak bi morali imeti tudi druge naložbene možnosti poleg tradicionalnih bank.

Obrestne mere so bile od recesije 2008/2009 izjemno nizke in so znašale od 0,5% do 2%. Zato Celsiusova mreža izstopa: platforma poudarja prilagodljiv sistem naložb z večjimi letnimi donosi za dolgoročne vlagatelje.

Te obrestne mere nihajo glede na nekaj dejavnikov, kot smo pričakovali od tovrstnih platform. Toda stopnja Celzija je nekoliko drugačna, saj imajo obrestne mere, ki jih lahko zaslužite, nadležno težnjo, da do neke mere nihajo.

V okviru preizkusa svoje mobilne aplikacije sem nekaj denarja vložil v stabilne kovance, natančneje v Tether, ki je sprva avgusta užival 10,12-odstotno obrestno mero. Od takrat se je s tega zmanjšal na 9%; siten, a ne prelomni.

Te obrestne mere nihajo glede na količino žetonov, ki jih uporabniki kadar koli položijo na platformo. To količino žetonov lahko kadar koli preverite v aplikaciji.

Te obrestne mere so odvisne tudi od vrste povpraševanja po posameznih žetonih, pri čemer ima najnižja 2,75-odstotna stopnja, medtem ko stabilnostni kovanci zaenkrat uživajo najvišji standard 9,02%..

Eden od pozitivnih učinkov, ki jih imate pri Celziju, je, da je veliko več prilagodljivosti pri načinu vlaganja. Niste jih dolžni dolgo časa vlagati; kar pomeni, da lahko kadar koli položite več ali dvignete sredstva in da vsaka količina kripto v vaši digitalni denarnici takoj prinese obresti.

Obstaja nekaj načinov, kako lahko izboljšate svoje obrestne mere, tako pri najemanju posojil kot pri vlaganju, pri obeh pa gre za namenski kripto-CEL podjetja. Najbolj neposreden način je, da sprejmete CEL kot izbrani žeton za kakršne koli obresti, ki jih zaslužite, in to je neverjetno enostavno.

S pritiskom na preklopni gumb na vsaki posamezni kripto ali v meniju računa lahko znesek prejetih obresti povečate za 1-3%. Drugi način je povečanje razmerja kripto: CEL, ki se nanaša na količino žetonov CEL, ki jih imate glede na kripto, ki ste jo vložili.

To razmerje je znano kot vaša stopnja zvestobe CEL in je v treh stopnjah: srebrna, zlata in platinasta, kar daje od nadaljnjih 10–30% do obrestnih mer za naložbe in enako za tiste, ki si želijo izposoditi denar.

Eno od vprašanj, ki jih boste našli pri Celziju, pa je, da teh kriptovalut ni mogoče hitro kupiti. V nasprotju s Crypto.com, kjer lahko denarnico pošljete v denarnico in trgujete za svojo kripto izbiro. Omejeni ste bodisi na nakup katerega koli od teh sredstev na drugih borzah bodisi z uporabo programa Changelly za prenos v aplikacijo.

Čeprav izkušenejši uporabnik ne bo imel težav z menjavo denarja, je ta postopek lahko zastrašujoč za nove kripto uporabnike.

Obiščite spletno stran Celzija sami tukaj.

BlockFi – platforma za upravljanje premoženja

blockfi kripto posojanje

Na prvi strani njegove spletne strani lahko hitro ugotovite, da so projekti, kot so BlockFi, Crypto.com in Celsius, izrezani iz podobnega snopa blaga.

»Kripto vlagatelji že leta nimajo dostopa do osnovnih finančnih produktov v blokovskem ekosistemu. BlockFi premosti to vrzel tako, da strankam po vsem svetu omogoči dostop do kripto računov in nizkocenovnih kreditnih izdelkov. «

Motenje običajnega finančnega sveta je ime igre BlockFi in drugih na tem seznamu. In podobno kot Celzija, se BlockFi osredotoča predvsem na dvojni področji naložb in posojil, kar platformi omogoča, da posojilodajalcem in posojilojemalcem zagotavlja konkurenčne obrestne mere..

Toda kako se te stopnje dejansko ujemajo z drugimi? No, tukaj je nekoliko ravno. Z lastne spletne strani podjetja lahko uporabniki koristijo obrestne mere do 8,6 odstotka. Čeprav je to zelo konkurenčna stopnja za kripto, kot so Bitcoin, Ethereum itd. Enako ne velja za stablecoine na platformah, kot sta Celsius in Crypto.com, ki lahko vlagateljem prislužijo 9-12% letno..

Že takrat obstaja nekaj nasprotij med spletnim mestom in mnenji. Ker si podjetje prizadeva, da lahko zaslužite do 8,6 odstotka, medtem ko uporabniki trdijo, da je to približno 6,2%, zaradi česar je le nekoliko boljši od tekmecev na tem seznamu.

Razlog za nekaj teh nedoslednosti je v tem, kako se izračunajo njihove sestavljene obresti. Tako trdijo vsaj v podjetju.

“Naš menjalni tečaj se izračuna prek Gemini na podlagi zadnje trgovinske cene.”

Drugi razlog je ta, da je odvisno od tega, kateri kripto vlagate. Z Ethereumom, ki prinaša 4,1%, vam Bitcoin zasluži 6,2%, medtem ko vam stabilcoin GUSD prinese največ, kar je 8,6%.

Ena temeljnih težav, ki jo ima tudi BlockFi, je, da njene stopnje niso najboljše. Pri drugih možnostih na tem seznamu boste našli višje obrestne mere.

Druga težava z BlockFi je, da imajo uporabniki omejeno število možnosti v primerjavi s konkurenti na tem seznamu. Izbirate lahko le med tremi kripto, kar je super, če imate samo glavne kriptovalute, a manj privlačno za tiste, ki imajo vrsto altcoinov.

Čeprav je to za uporabnike grenka tableta, ki jo je treba pogoltniti, ima BlockFi nekaj lastnosti, ki mu resnično dajo prednost pred nasprotniki v industriji. Prva izmed njih je, da uporabnikom ne bo treba zakleniti različnega števila žetonov za posamezno podjetje, da bi lahko odklenili najboljše cene.

Poleg tega ni nobenih fiksnih pogojev za katero koli količino kripto, ki jo želite vložiti v platformo.

Eden od dodanih pozitivnih učinkov, ki ga imate tudi vi, je dejstvo, da so obrestne mere BlockFi-ja za posojila precej konkurenčne. Čeprav je omejeno na to, katere kripto datoteke lahko uporabite za zavarovanje, si lahko sposodite do 50% vrednosti vsega, kar shranite s pomočjo platforme.

To še izboljšajo konkurenčne obrestne mere za odplačila, ki se začnejo od 4,5%. Preko te storitve si lahko uporabniki izposodijo karkoli od 15.000 USD za največ 12 mesecev.

Medtem ko tukaj sedi na srednjem / spodnjem koncu kolektivnega paketa za donos od dividend, je treba njegova posojila resnično upoštevati.

Za več informacij o BlockFiju in storitvah, ki jih ponuja, obiščite spletno mesto tukaj.

Nexo – takojšnje kripto kreditne linije

kripto posojila nexo

Nexo je eno od le dveh podjetij, ki je potrjeno ponudnik bančnih / debetnih kartic, kar mu daje redko prednost pred drugimi nasprotniki. Kje pa na splošno stoji?

Nexo, ki je bil ustanovljen leta 2017, je zadnje podjetje, ki prihaja iz podjetja fintech z več kot 10 letnimi izkušnjami. To desetletje prejšnjih izkušenj je neločljivo povezano s svetom vlaganja in dajanja posojil tako v finančnem toku kot zdaj za imetnike kripto.

»V zadnjih 10 letih smo milijonskim ljudem po Evropi zagotovili takojšnja posojila. Verjamemo, da se širi digitalni svet pomaga izboljšati naše življenje. “

Čeprav je to dobra vrednost in načrtujete vzpostavitev za vedno digitalizirajoči se svet, podobno kot Crypto.com in Celsius od vas zahteva, da ste deležnik v žetonu NEXO, da boste imeli koristi od boljših obrestnih mer. Brez vložka v delež obrestne mere za valute, ki jih trenutno podpira, padejo pod pričakovanja tistih, ki želijo dobiti nekaj dobrih donosov.

Prvič, čeprav ponuja stopnje od 8% za fiat valute in stabilne kovance, konkurenčne platforme tam ponujajo od 8,6% do 10%, ne da bi za to vložili. Še več, Nexo zaenkrat ne podpira nobene kriptografije zunaj stablecoinov, kar že na začetku zoži možnosti uporabnikov.

Toda ko gre za stabilne kovance, platforma omogoča določeno prožnost pri tem, kaj lahko uporabniki vlagajo znotraj platforme. Čeprav so možnosti za zdaj ozke, na platformo prihaja nekaj digitalnih sredstev. Uporabniki lahko glasujejo tudi o drugih potencialnih kripto.

Kako si torej priskrbite nekaj dividend za Nexo? Deluje podobno kot Celzija. Izberete katero koli vrsto kriptografije, ki jo želite položiti, kopirate naslov, ki ga prejmete za to sredstvo, in ga iz digitalne denarnice pošljete neposredno Nexo.

Če je z Nexom ena neto pozitivna stran, in sicer je, da imajo uporabniki na enostaven način nemoteno nakazila in dvige iz katere koli digitalne denarnice. In če ste eden tistih, ki vas zanima žetonska zainteresirana stran, imate dovolj denarja v denarnici, da lahko zaslužite do 30 odstotkov več od svojih dividend.

Torej, za tiste, ki jih zanima Nexo, če boste kripto vlivali kot pasiven dohodek. Razumljivo je, da prek Changellyja (kjer lahko kupite Nexo) plačate malo več, da povečate donos.

Ne pozabite si ogledati celotnega spletnega mesta Nexo desno tukaj.

YouHODLER – »Odklenite vrednost svojega kripto«

posojila youhodler blockchain

YouHODLER je na svoji prvi strani najmlajši med temi kripto platformami, a hkrati tudi eno bolj zanimivih za preizkus, saj ima lahko prednost pred ostalimi.

YouHodler, ustanovljen leta 2018, svojim „Hodlerjem“ ponuja platformo, kjer lahko preprosto shranjujejo svoja sredstva, medtem ko od njih zbirajo dividende. Poleg odgovornosti za obdelavo v vrednosti 15 milijonov dolarjev za uporabnike je treba resno razmisliti o naložbenih izdelkih in posojilih.

Medtem ko spletno mesto vsebuje nogo, da sprejema več kot 11 različnih digitalnih sredstev, se to v prvi vrsti nanaša na pridobitev kreditne linije, medtem ko njegove varčevalne storitve podpirajo samo USDC, Tether in Bitcoin.

S tem je vsak z njimi povezan nekaj precej dobrih stopenj in pogojev. Prvič, če ste želeli zagotoviti posojilo pri YouHodler; izbirate lahko med tremi načrti, ki vsebujejo različne časovne okvire, LTV in obrestne mere.

  • ‘HODLers Favorite’ – 55-odstotno razmerje med posojilom in vrednostjo za 120-dnevno posojilo s tipično obrestno mero 13 odstotkov.
  • “Protikrizni” – tovrstno posojilo je na voljo za 50-dnevno posojilo s fiksno obrestno mero 7 odstotkov, z bolj konkurenčnim razmerjem med posojili in vrednostjo 60 odstotkov.
  • “Bull Run” – To je najkrajše možno posojilo, ki je na voljo posojilojemalcem, pri čemer je bik Bull 30-dnevno posojilo z 7-odstotno obrestno mero in najboljšim razmerjem med posojili in vrednostjo 85 odstotkov.

Na kaj mislimo, ko uporabljamo izraz Posojilo na vrednost? To dejansko pomeni, da večji kot je odstotek, več denarja si lahko izposodite, saj natančneje sledi vrednosti digitalnih sredstev, ki jih uporabljate kot zavarovanje.

Kar zadeva posojila, se zdi, da je YouHodler močan kandidat za tiste, ki jih zanima zadolževanje pri njihovih digitalnih sredstvih. Kako pa platforma meri predmet naložb??

Medtem ko je izbira, kaj lahko naložite z uporabo YouHodlerja, majhna, so obrestne mere nekatere bolj konkurenčne. Na primer, z vlaganjem Bitcoina v 12-mesečno okno boste zaslužili do 4,8 odstotka letnih obresti. Medtem lahko z vlaganjem enega od obeh stabilcoinov dobite 9,6 odstotka.

Zaradi teh stopenj je YouHodler ena izmed boljših platform za naložbe, tik ob Crypto.com in njegovih naložbah.

Ne pozabite preveriti platforme pravilno tukaj.

INLOCK – kriptoposoja, ki jo poganjajo žetoni ILK

inlock posojila za kripto posojila

INLOCK je platforma za kriptoposojo z lastnim žetonom, imenovanim ILK. Platforma vam omogoča, da si sposodite denar tako, da kripto naložite kot zavarovanje ali zaslužite obresti z nakazilom denarja.

Inlock ima enostaven vmesnik, ki nima neumnosti. Prva stran spletnega mesta vam ponuja dve možnosti: pridobite dobroimetje ali zaslužite obresti.

Če si izposodite denar, kliknete Pridobite dobroimetje in nato izberite znesek, ki ga potrebujete. Izberete lahko poljuben znesek: dejanske omejitve ni, če ste pripravljeni na zavarovanje. Kot zavarovanje lahko uporabite BTC, ETH, LTC ali BNB. Izberete tudi stopnjo prekomernega zavarovanja. Bolj ko prekomerno zavarovate, nižja bo vaša obrestna mera. Izberete lahko tudi trajanje posojila, vključno z 10, 30, 45, 60, 120 in 180 dnevnimi obdobji izposoje. INLOCK bo vaš kreditni načrt izračunal takoj, tako da boste lahko natančno videli, koliko lahko pričakujete.

Če želite medtem zaslužiti obresti za svoja kripto imetja, kliknite možnost ‘Zaslužite obresti’. Izberite znesek, ki ga želite posoditi (spet ni nobene omejitve, če imate na voljo kripto). Nato izberite letno obrestno mero in trajanje (na voljo so 15, 45, 80, 100, 200 in 300-dnevna posojila). INLOCK takoj prikaže vaš pričakovani dobiček, nato ponudbo posojila objavi v njihovem sistemu.

Na splošno želi INLOCK ponuditi hitro in enostavno platformo za posojanje kriptoposnetkov, ki temelji na zaščiti bančnega razreda in temelji na žetonih INLOCK (ILK)..

CoinLoan – P2P posojanje v 12+ kriptovalutah in Fiat valutah

vodnik coinloan

CoinLoan je platforma za medsebojno posojanje, kjer si lahko sposodite denar ali zaslužite obresti na denarju na trgu enakovrednih računalnikov (P2P). Posojilojemalci dobijo denar, ne da bi prodali kriptoasset, medtem ko posojilodajalci ponujajo posojila in dobijo konkurenčno donosnost. Posojilojemalci morajo prekomerno zavarovati, ta zahteva glede prekomernega zavarovanja pa pomeni, da imajo posojilodajalci pravočasno v celoti odplačilo.

Kot pri drugih dobrih platformah za posojanje kriptoposojevalnikov tudi CoinLoan.io posojilojemalcem in posojilodajalcem omogoča, da vidijo obrestne mere, ki jih bodo plačali ali zaslužili. Posojilodajalci lahko izberejo znesek, ki ga želijo vložiti (v EUR, BTC, ETH, LTC, XMR, TUSD, USDC, PAX, USDT, EURS, DAI, USD, GBP, EUR ali RUB), nato rok posojila (7 dni , 6 mesecev ali drugo). Obrestno mero izračuna platforma (privzeto 12%), čeprav lahko posojilodajalci izberejo možnost samo obresti ali glavnice + odplačila obresti. CoinLoan bo takoj izračunal znesek dobička, ki ga lahko pričakujete.

Posojilojemalci lahko medtem vnesejo želeni znesek posojila in zavarovanje, izberejo rok posojila in si nato ogledajo skupni znesek odplačila.

Ne glede na to, ali si izposojate ali posojate pri CoinLoan, je enostavno natančno ugotoviti, koliko lahko pričakujete, da boste zaslužili in plačali. Vse je prikazano pregledno, platformo CoinLoan pa samodejno izvrši vse pogoje izposoje.

dYdX Exchange – najljubša platforma za posojanje kriptoposnetkov v Silicijevi dolini

posojila dydx

Ta enolično poimenovana borza ne ponuja le posojanja in izposoje, temveč vam omogoča tudi trgovanje kot vsaka običajna borza kriptovalut. Podjetje s sedežem v San Franciscu se opisuje kot “najmočnejša odprta platforma za trgovanje s kripto sredstvi”.

Z dYdX Exchange lahko za trgovanje odprete kratke ali vzvodne pozicije z vzvodom do 4x in trgujete na marži z izposojenim kapitalom. Lahko pa si katero koli podprto sredstvo izposodite neposredno v denarnico, pri čemer uporabite obstoječa kripto imetja kot zavarovanje. Kot posojilodajalec lahko položite sredstva za neprekinjeno pridobivanje obresti skozi čas, pri čemer spremenljive obrestne mere vedno zagotavljajo tržno obrestno mero.

Ena največjih prednosti dYdX je, da gre za nezaupljiv sistem: nasprotni stranki ni treba zaupati v kakršnih koli poslih ali posojilih. Še vedno imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi.

Druga edinstvena prednost dYdX je ta, da vam ni treba niti registrirati platforme niti se prijaviti. S trgovanjem lahko začnete takoj od kjer koli na svetu.

Skrivnost odprtosti dYdX-a je uporaba pametnih pogodb Ethereum. Celotna borza se poganja s pametnimi pogodbami Ethereum. Do danes se je na dYdX trgovalo z več kot 105 milijoni dolarjev. Podjetje je privabilo tudi nekaj največjih imen tveganega kapitala v Silicijevi dolini, med njimi Andreessen Horowitz in Polychain Capital.

Če iščete odprto platformo, kjer se posojilojemalci na trgu P2P povezujejo s posojilodajalci, potem je dYdX ena najboljših razpoložljivih možnosti.

Dharma – zaslužite 4,7% obresti za kripto s katere koli točke na svetu

posojila dharme

Dharma omogoča, da vsakdo zasluži 4,7% obresti od kjer koli na svetu. Preprosto položite svoj denar na platformo, nato pa takoj zaslužite obresti.

Od novembra 2019 Dharma sprejema vloge v Dai (DAI), ki plačuje 3,7% obrestno mero, in USD Coin (USDC), ki plačuje 4,7% obrestno mero.

Dharma obljublja, da bo obresti plačevala “s hitrostjo interneta”, hkrati pa je “najlažji način za prihranek denarja od kjer koli na svetu”. Kjer koli se nahajate po vsem svetu, lahko takoj opravite polog in zaslužite obresti.

Dharma si je močno prizadevala za oglaševanje nekriptografske množice. Podjetje svojo možnost posojanja in izposojanja trži s sloganom, kot je “naložite svoj denar na internet”, češ da “Dharma lahko počne stvari, ki jih vaša banka ne zmore, ker Dharmo poganjajo posebne kriptovalute, imenovane stabilcoin”.

Če pogledamo trdno trženje, je Dharma eden najlažjih načinov, kako zaslužiti obresti na svojih stabilkovancih. Glavna pomanjkljivost je seveda ta, da obrestne mere Dharme niso niti približno tako visoke kot njeni konkurenti. Z obrestnimi merami od 4% do 5% ima lahko Dharma težave s konkurenco alternativam, ki ponujajo 12% ali več.

Nuo Network – posojajte in izposojajte kripto, ne da bi se odrekli skrbništvu

kripto posojila nuo network

Nuo Network, ki ga najdete na Nuo.network, vam omogoča posojanje in izposojo kriptovalut, ne da bi dejansko podelili skrbništvo nad svojo kripto valuto tretji osebi.

Nuo ponuja tudi edinstvene kripto možnosti, ki jih pri nekaterih večjih ponudnikih, ki so tukaj našteti, morda ne boste videli. Na primer, lahko si sposodite ali posodite USDC, DAI, ETH, BTC, SNX in TUSD. Vse posojilne mere so vnaprej pregledno razkrite. SNX je na primer trenutno na voljo za posojanje po APR 8,4% in za izposojo po APR 24,9%.

Vsa posojila so prilagodljiva glede na potrebe posojilojemalca. Uporabniki si lahko izposojajo dolgoročna in kratkoročna posojila po ugodnih obrestnih merah in rokih. Vsa posojila so zavarovana s pametno pogodbo in ustvarjajo nezaupljivo okolje.

Z Nuo Network lahko takoj začnete z nalaganjem žetonov ERC20 na platformo. Račun Nuo lahko ustvarite s svojo denarnico Metamask / Web3, nato pa takoj začnete posojati ali izposojati.

Ker družba Nuo Network ni skrbniška, so vsa sredstva med posojilom zaklenjena v pametne pogodbe. Nuo Network neposredno ne obravnava nobene kriptovalute. Ta sredstva so zaklenjena v pametno pogodbo na podlagi pogojev pametne pogodbe. Nuo Network prav tako trdi, da ponuja “bančno varnost in šifriranje”, zahvaljujoč 256-bitni zaščiti SSL.

LendaBit – P2P posojilna platforma, ki podpira BTC in ETH

posojila s posojili bitcoin

LendaBit je platforma za izposojo in izposojo P2P, ki vam omogoča, da kripto uporabljate kot zavarovanje za posojila USDT. LendaBit sprejema BTC in ETH. Posojila nimajo omejitev: dokler imate kripto zavarovanje, si lahko prek LendaBita sposodite poljuben znesek denarja. Pogoji izposoje so na voljo za 1 mesec, 3 mesece, 6 mesecev ali 1 leto.

LendaBit prikaže dnevno in letno obrestno mero takoj vnaprej, kar posojilojemalcem omogoča, da vidijo, koliko bodo plačali. Posojilodajalci medtem lahko s posojanjem USDT prek platforme zaslužijo okoli 12% letno.

Registracija LendaBit je presenetljivo hitra. Za spletno mesto se lahko prijavite v minuti. Nato nakažite depozit in potrdite pogoje posojila, nato posojilo izpolnite. To je to.

ETHLend – posodite in si izposodite šest različnih kriptovalut

posojilo za kriptovalute ethlend

ETHLend se opisuje kot “prvo tržnico kriptoposojil na svetu”. Platforma ponuja kripto posojilo v razponu od 1 do 12 mesecev. Posojilojemalci in posojilodajalci lahko uporabljajo vrsto različnih kriptovalut, vključno z ETH, DAI, PAX, TUSD, USDC in matičnim žetonom platforme LEND.

Ko ste pripravljeni na posojanje ali izposojo denarja prek ETHLend, preprosto poiščite tržnico v živo za ponudbe posojil ali zahteve za posojilo. Ogledate si lahko ponudbe za posamezno posojilo in nato kliknite »Najem tega posojila«, da se takoj izposodite. Z lahkoto si lahko ogledate APR, zavarovanje, znesek posojila in druge pogoje, nato pa se odločite, katero posojilo boste izbrali. Ker gre za trg P2P, se posojilodajalci in posojilojemalci med seboj tekmujejo, da bi ponudili najboljše možne pogoje.

ETHLend, kot bi lahko pričakovali, poganjajo pametne pogodbe Ethereum. Vsa sredstva so med posojilom shranjena v varstveni pametni pogodbi. Pametno pogodbo lahko kadar koli revidirate s preverjanjem blokovne verige Ethereum. Poleg tega imate še naprej nadzor nad svojo denarnico in vam nikoli ni treba zaupati sredstev ETHLendu.

Unchained Capital – Izposodite si dovolj denarja za nakup hiše

posojanje nevezanega kapitala

Unchained Capital ponuja dve osnovni storitvi: shranjevanje kripto trezorjev in kripto posojila. Do trezorjev hladilnic z več podpisi lahko dostopate prek Unchained Capital. Lahko pa dobite posojilo s kriptovaluto.

Pri posojanju Unchained Capital deluje podobno kot zgoraj navedene platforme. Ni vam treba uporabiti žetona ali načrta za članstvo in vam nikoli ni treba opraviti preverjanja kreditne sposobnosti. Če imate bitcoin in ste pripravljeni to bitcoin uporabiti kot zavarovanje, potem lahko najamete posojilo v poljubnem znesku prek Unchained Capital.

Zdi se, da Unchained Capital skrbi za občinstvo višjega cenovnega razreda kot tipična platforma za posojanje kripto. Družba trdi, da se stranke “zadolžujejo za vse, od nakupa nepremičnin do plačila davka.”

Posojila do milijona dolarjev se odobrijo v istem delovnem dnevu. Preprosto izpolnite prošnjo za posojilo, podpišite svojo pogodbo prek spleta, prejmite sredstva in spremljajte zavarovanje skozi celotno obdobje posojila. Sredstva se hranijo v 2-od-3 multisig denarnici, pri čemer imate tri zasebne ključe vi, Unchained Capital in posojilodajalec.

Bitbond – tokenizirani dolžniški vrednostni papirji in posojanje institucionalnega kapitala

posojanje bitcoinov bitcoinov

Bitbond je združljiva platforma za tokeniziranje dolžniških vrednostnih papirjev. To je čudovit način, da Bitbond omogoča dostop do tokaliziranih različic delnic, obveznic in drugih sredstev..

Bitbond sebe vidi kot “prihodnost kapitalskih trgov”, ker bankam, posrednikom in posrednikom omogoča digitalizacijo in racionalizacijo postopka izdaje obveznic. Pravzaprav lahko Bitbond označi svojo platformo za vse te oragnizaitone.

Podjetje s sedežem v Berlinu je nedavno objavilo naslove, da je postalo prvo podjetje v Evropi, ki je izdalo popolnoma urejen varnostni žeton (STO). Danes med tri osnovne izdelke Bitbonda spadajo:

Whitelabel za banke in posrednike: Banke in posredniki, kot so nepremičninske platforme in posredniki, lahko Bitbondovo rešitev whitelabel uporabljajo za digitalizacijo in racionalizacijo postopka izdaje obveznic.

Izdajatelji kapitala: Korporacije, vlade in zagonska podjetja lahko samostojno zbirajo kapital z uporabo tehnologije Bitbond

Upravljavci skladov: Bitbond trdi, da ponuja “najlažjo strukturo listinjenja” za operaterje in izdajatelje vzajemnih skladov, alternativne investicijske sklade in drugo premoženje. Bitbond z izdajo tokeniziranih obveznic zmanjša kompleksnost teh skladov. Vlagatelji lahko preprosto kupijo žeton za vlaganje v sklad.

Na koncu Bitbond bolj skrbi za korporacije, ki želijo zbirati sredstva namesto za posamezne vlagatelje. Vendar je to še ena možnost financiranja, usmerjena v kripto, za tiste, ki jo potrebujejo.

BTCpop – P2P posojilna platforma, zgrajena na ugled, ne na kreditne rezultate

posojila btcpop

BTCpop je platforma za medsebojno posojanje, ki temelji na ugledu – ne na kreditni oceni. Hitro lahko dobite posojila od drugih članov ali zaslužite obresti za obstoječo kriptovaluto.

BTCpop podpira tudi vrsto drugih storitev. Na platformi lahko na primer zaženete IPO. BTCpop podpira tudi osnovno izmenjavo kriptovalut, tako da lahko kriptovalute na svojem računu zamenjate med žetoni. Obstaja celo dokazilo o skladu vložkov, ki se mu lahko pridružite, da zaslužite dodaten prihodek od svojih kripto imetnic.

Posojilo na BTCpop je enostavno. Preprosto registrirajte račun, preverite se, izberite vrsto posojila, izpolnite obrazec in ga oddajte. To je to.

Ena od edinstvenih lastnosti BTCpop je, da lahko do takojšnjih posojil dostopate brez zavarovanja, čeprav boste plačali 30% APR. Za takojšnja posojila, preverjena z zavarovanjem, lahko znižate APR na 15%.

Posojanje Helio – BTC, ETH, LTC in XRP uporabite kot zavarovanje za katero koli posojilo

helio posojila

Helio Lending vam omogoča uporabo BTC, ETH, LTC in XRP kot zavarovanje za dostop do gotovine. Najnižji znesek posojila je 1.000 USD in ni največjega, če imate zavarovanje s premoženjem. Posojilo lahko vrnete v obdobju od 1 do 12 mesecev. Vaš APR se prilagodi glede na vrednost posojila (LTV). Odločite se lahko za odplačilo posojila z izplačilom samo obresti ali z izplačilom glavnice in obresti.

Helio Lending ponuja odobritev še isti dan. Po registraciji in odobritvi prenesete kripto zavarovanje na Heliov varni naslov za shranjevanje. Nato platforma nakaže fiat valuto neposredno na vaš bančni račun. Izplačujete mesečno, nato pa na koncu odplačate posojilo.

V nasprotju z drugimi tukaj naštetimi platformami Helio Lending ne omogoča posojanja posojilojemalcev lastne kripto. Namesto tega Helio obravnava vsa posojila neposredno. Tu ni tržnice P2P.

Cred – visoko regulirana platforma za posojanje kripto

Cred, ki ga najdete na spletnem mestu MyCred.io, je eno najbolj uglednih imen v prostoru za posojanje kripto. Družba sprejema skupno 30 kriptovalut, kar je več kot katera koli druga posojilna platforma, navedena tukaj. Cred je tudi dobro reguliran in ugleden: vsa posojila so dana ali urejena v skladu s kalifornijskim zakonom o finančnih posojilodajalcih..

Za večjo varnost je Cred sodeloval tudi z BitGo (za skrbništvo) in Lockton (za zavarovanje). Cred je tudi ustanovni član zavezništva Universal Protocol Alliance. Podjetje je sodelovalo tudi z Bitbuy, TrueUSD, Bitcoin.com, Angelrock in Uphold.

Cred lahko uporabljate na dva načina. Najprej lahko zaslužite na svojih kripto imetjih, tako da zastavite svoja digitalna sredstva Credu in nato zaslužite konkurenčne obrestne mere. Lahko pa svojo kripto uporabite kot zavarovanje za dostop do USD, EUR in drugih fiat valut.

S Credom lahko posojilodajalci zaslužijo 10% na svojih kripto imetjih. Cred ima tudi namensko podporno osebje za kite, ki želi povečati svoje kripto imetje.

Na koncu, če iščete zaupanja vreden in reguliran način, kako povečati svoja kripto imetja tako, da zaslužite obresti ali jih uporabite kot zavarovanje, potem je Cred danes ena najboljših možnosti.

Lendingblock – Profesionalna borza, ki institucijam ponuja likvidnost in kapital

posojanjeblock blockchain posojanje

Lendingblock je platforma za posojanje vrednostnih papirjev za digitalna sredstva, zgrajena na profesionalni borzi za trgovanje, zasnovana za potrebe institucij. Platforma, ki ustvarja izboljšane donose na širokem portfelju digitalnih sredstev. Uporabniki lahko iz enega priročnega vmesnika dostopajo tudi do institucionalnih nasprotnih strank in široke izbire trgov digitalnih sredstev in kripto.

Lendingblock je namenjen izključno institucionalnim vlagateljem, ki želijo povečati vrednost svojih kripto imetnic. Institucionalni vlagatelj bi lahko uporabil Lendingblock za premoščanje likvidnostnih vrzeli prek institucionalnega sklada digitalnih sredstev, na primer za izvajanje tržnih strategij ali kratkih strategij. Vsa posojila se upravljajo z menjalniškim vmesnikom, ki olajša prilagoditev vseh pogojev posojanja.

Lendingblock ponuja tudi popolno podporo za API, kar olajša integracijo Lendingblocka v obstoječo nastavitev.

xCoins – zavarovana posojila prek neprekinjenega trga

xcoins posojila za kriptovalute

xCoins je platforma za nakup bitcoinov, ki podpira tudi posojila bitcoinov. Vsa posojila xCoins so zavarovana posojila, kar pomeni, da posojilojemalec zastavi kriptovaluto kot zavarovanje posojila za njegovo zavarovanje..

xCoins je enakovredna platforma, kjer je lahko vsakdo posojilojemalec ali posojilodajalec. Ko posojilojemalec zahteva posojilo bitcoin, platforma posojilojemalca poveže s posojilodajalcem. Gre za samodejen in nemoten postopek, ki med posojilodajalcem in posojilojemalcem ne zahteva komunikacije.

Za dokončanje posojila bo posojilojemalec plačal neposredno posojilodajalcu na njegovi plačilni strani v PayPalu. Po opravljenem plačilu se bitcoin samodejno prenese v denarnico posojilojemalca. Potem posojilojemalec izvede plačila glede na rok posojila.

Sestavljeno financiranje – odprtokodni posojilni protokol, vgrajen v obstoječe kripto denarnice

sestavljeno posojanje kriptovalut

Compound, ki ga najdete na spletnem mestu Compound.finance, je odprtokodni, avtonomni protokol, razvit za razvijalce. Cilj platforme je biti najboljša platforma za posojanje odprtega finančnega sistema. Lahko vlagate prek Compound-a ali si sposodite denar.

Z Compoundom lahko komunicirate neposredno prek uradne spletne strani platforme. Številne večje platforme pa so že vključile protokol Compound, med drugim Zerion, Coinbase WEallet, InstaDapp, Huobi Wallet, Argent, DeFi Saver in Dharma. Morda boste lahko dostopali do trga posojil Compound neposredno iz denarnice, ki jo že uporabljate.

Compound poganjajo naravni cTokens, ki so žetoni ERC-20, ki predstavljajo vaše stanje v protokolu. Ti žetoni s časom pridobivajo obresti. Ko držite ali prejmete cToken, si lahko izposodite protokol Compound.

Genesis Capital – Institucionalno posojanje digitalnih valut

Genesis Capital je platforma za posojanje digitalnih valut, namenjena institucionalnim vlagateljem. Podjetje je podružnica Genesis Trading, visoko regulirane kripto izmenjave s sedežem v New Yorku, ki sta jo začela dvojčka Winklevoss.

Danes Genesis Capital institucijam omogoča, da si BTC, ETH, LTC in druge digitalne valute izposojajo v velikih velikostih pod določenimi pogoji. Institucije lahko s tem kapitalom rešijo vse vrste problemov, vključno z:

  • Institucionalno oblikovanje trga, ki instituciji omogoča, da pridobi dodatno likvidnost za podporo trgovanja na borzi ali OTC
  • Pridobite kapital za uporabo za algoritemske ali visokofrekvenčne strategije trgovanja
  • Zavarovanje ali špekulacije, skrajšanje promptnega trga za varovanje portfeljskih tveganj ali pozicij izvedenih finančnih instrumentov
  • Dostopajte do nadomestne likvidnosti za nakazilo ali različne namene uporabe obratnega kapitala

Genesis Capital ima najmanj 100.000 USD posojila. Posojila za določen čas se gibljejo od dveh tednov do šestih mesecev. Obstaja neobvezna zaščita klicev in za zavarovanje posojila je sprejeto zavarovanje v USD. Vse je dostavljeno v urejenem in zaupanja vrednem okolju, za katerega veljajo zvezni predpisi MSB / FinCen.

Poleg tradicionalnih posojil, ki se začnejo pri 100.000 ameriških dolarjih, Genesis Capital omogoča, da institucije izvajajo velike blok kratke prodaje prek Genesis Trading. Najmanjša velikost kratke prodaje je 250.000 USD, institucije pa lahko začnejo prodajo na kratko v več valutah. Vse je dostopno prek OTC platforme Genesis Trading, ki je na voljo po vstopu prek Genesis Capital.

Zadnja beseda o najboljših platformah za posojanje kripto

Vodič za posojanje Bitcoinov

Ta pregled posojanja kriptovalut bomo posodobili z več ponudniki posojil, ki temeljijo na blockchainu, da si prislužimo dividende in obresti na vaših kriptoassetih. Za zdaj nam pošljite povratne informacije o 22 najboljših storitvah kriptoposojanja in delite svoje izkušnje, da se bodo drugi lahko naučili prednosti in slabosti teh ponudb posojil, osredotočenih na bitcoin.

Z vlaganjem svoje kriptovalute v eno od zgornjih platform lahko zaslužite od 8 do 12% obrestnih mer. Medtem ko vedno obstajajo tveganja, da se odpovemo svojim zasebnim ključem, je lahko uporaba zaupanja vrednega ponudnika iz zgornjega seznama dobra možnost za zaslužek bitcoinov z pridobivanjem obresti ali zagotovitvijo zavarovanja s posojilom. Posojilojemalci lahko medtem kripto pošljejo kot zavarovanje, hkrati pa plačujejo obrestne mere od 5% do 15%. Ker se cena Bitcoina še naprej dviguje (zlasti po nekaterih napovedih strokovnjakov), je morda pametno del svojega kripto imetja dati v enega od teh programov, ki vam omogoča, da zaslužite, medtem ko hodite.

Pred nekaj leti ni bilo spletnih mest, kjer bi si uporabniki lahko posojali ali izposojali kripto, da bi si prislužili obresti. Danes so te platforme varnejše in dostopnejše kot kdaj koli prej. Ta pregled dodajte med zaznamke, saj bomo delili veliko več navodil za uporabo vodnikov in vadnic o najboljših platformah za kripto posojanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map