Najboljši kripto dogodki: Top 2020 Bitcoin Blockchain konference

Najboljši Blockchain dogodki in konference o kriptovalutah v letu 2020

Contents

Največji dogodki Blockchain + Crypto, ki se bodo udeležili leta 2020

Začnimo novo desetletje 2020 z velikim udarcem in naštejmo vse najboljše bitcoin dogodke, kriptovalutne konference in srečanja, osredotočena na blockchain.

Z 2019, ki je zdaj za nami, je težko prezreti, kako preobrazbeno bo prihodnje leto, saj vznemirjenje za globalno blockchain skupnost še nikoli ni bilo večje. V zvezi s tem je treba omeniti, da je industrija digitalnih sredstev po soočanju z medvedjimi pogoji za ceno bitcoina in večjim kripto trgom v večjem delu zadnjega leta in celotnega leta 2018 pripravljena na velik premik. Ti dogodki so ogromni katalizatorji, ki ponujajo bogate izkušnje v ekosistemu in so tudi odlični izgovori za raziskovanje sveta in izhod izza računalniškega zaslona.

V tem priročniku za kripto dogodke za leto 2020 je seznam številnih vrednih konferenc, uglednih sejmov in pomembnih forumov, ki se jih številni navdušenci s tehnološkim podvigom veselijo, ne samo da bi povečali svoj tehnični, finančni in celo ekonomski apetit, ampak tudi omrežje z nekaterimi največjimi imeni, igralci in podjetji v kripto industriji.

Ta kripto usmerjena “srečanja možganov” predstavljajo fantastične priložnosti za osebno povezovanje in osebno povezovanje z industrijskimi inovatorji in kripto vplivalci, ki vodijo v novo desetletje kriptoasset. Medtem ko so dnevne novice in poddaje odličen način, da zaužijete bistvo cvetoče industrije bitcoinov, se lahko gibanje ljudi in inovativnih posameznikov, ki ta prostor naredijo danes, lahko spremeni za vas. Sposobnost vzpostavljanja odnosov s premikanjem igel in potencialnih partnerstev se lahko močno poveča, če se leta 2020 udeležite katere koli od teh kripto konferenc.

Ne glede na to, ali gre za izbiro nove tržne strategije, poslovne ideje ali spoznavanje koncepta dApp; če se ukvarjate z bitcoini in blockchainom, ni nobenega dvoma, da bo vložitev truda in čas, da se pokažete na katerem koli od teh kripto dogodkov, vredno izobraževalnih prizadevanj, ki lahko napolnijo vašo finančno prihodnost..

Brez nadaljnjih razlogov razčlenimo največje kriptovalutne konference leta 2020 in delimo nekaj ustreznih podrobnosti (datumi, lokacije, zvočniki, glavne zanimivosti) o vsaki, da upamo, da bomo pomagali doseči največje zanimanje in razširiti svoje znanje o vseh stvareh bitcoin in blockchain.

Januar 2020

Digital Money Forum 2020

Forum o digitalnem denarju 2020

 • Datum: 7. januar 2020
 • Lokacija: hotel Venetian, Las Vegas, ZDA

Podobno kot pri zadnjih štirih ponovitvah bo tudi Forum digitalnega denarja 2020 sponzoriral CES. Dogodek bo potekal v prvem tednu januarja in bo vseboval več zanimivosti, ki bodo članom svetovne tehnološke skupnosti omogočile, da raziščejo številna ključna vprašanja, s katerimi se trenutno srečuje blockchain / kripto industrija.

Nekateri zaposleni v industriji, ki se bodo udeležili dogodka, vključujejo:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – nova tehnologija & Vodja inovacij za Deloitte
 • Jeremy K. Balkin – vodja inovacij HSBC
 • Steven Becker – predsednik MakerDAO
 • Stan Bharti – predsednik Gear Capital
 • Rick Bleszynski – izvršni direktor podjetja Splend
 • Michelle Bond – vodja vlade in regulativnih zadev Ripple, Ripple
 • Michael Casey – kustos vsebine za vodilni kriptografski medij CoinDesk

Kripto finančna konferenca 2020

Kripto finančna konferenca 2020

 • Datum: 15. in 17. januar 2020
 • Lokacija: Hiša Suvretta, St. Moritz

Konferenca Crypto Finance, ki jo poimenujejo “dogodek samo za vlagatelje”, združuje nekatere največje zasebne / institucionalne vlagatelje na svetu, skupaj z več strokovnjaki za kripto / blokčein Tridnevni dogodek bo obravnaval številne teme o tej domeni in bo udeležencem omogočil, da najdejo odmevne naložbe in priložnosti za mreženje. Na letošnji konferenci bodo nastopili Gemini Cameron in Tyler Winklevoss, Eva Kaili (evroposlanka, predsednica STOA), Michael Sung, Bill Taif Bitfuryja, Meltem Demirors Coinshare Capital.

Severnoameriška konferenca o bitkoinih

Severnoameriška konferenca o bitkoinih

 • Datum: 15. in 17. januar 2020
 • Lokacija: James L. Knight Center, Miami, ZDA

Različico zelo razburjene severnoameriške bitcoin konference za leto 2020 bo sponzoriral Keynote. Ne samo to, dogodek bo vključeval dva polna dneva dogodkov, povezanih s kripto / verigami blokov, pa tudi različne razprave o motečih tehnologijah, ki jih bodo mnogi strokovnjaki spremenili, kako deluje globalna finančna industrija. Nekateri znani tehnološki osebnosti, ki se bodo udeležile dogodka, so Harry Yeh iz Binary Financial, Nick Spanos iz Crypto Pioneerja, Netki COO Dawn Newton, Alex Tapscott in Charlie Shrem.

Na koncu omenjamo tudi to, da je dogodek odprt za vse in se vsi, ki se želijo udeležiti, lahko preprosto pojavijo na konferenci in se jim pridružijo.

Vrh Block Talk 2020

Vrh Block Talk 2020

 • Datum: 18. januar 2020
 • Lokacija: McNally Amphitheatre, New York

Vrh Block Talk 2020 se bo ukvarjal predvsem z vprašanjem “Kako je prihodnost blockchaina videti v ZDA in na Kitajskem?”. Omenja tudi, da bo to ponovitev dogodka gostila New Power Chain, v njej pa bodo sodelovali nekateri najboljši strokovnjaki za veriženje blokov (povezani z različnimi borznimi platformami, odvetniškimi pisarnami, kripto platformami) iz ZDA in Kitajske..

Kongres blokovskih verig v Ženevi 2020

Kongres blokovskih verig v Ženevi 2020

 • Datum: 20. januar 2020
 • Lokacija: Ženeva, Švica

Druga izdaja kongresa v Ženevi Blockchain se skuša poglobiti v temo “Od laboratorija do trga prek etike, predpisov in upravljanja”. V skladu z uradno spletno stranjo kongresa želi kongres spodbuditi zdravo izmenjavo mnenj med mednarodnimi organi za določanje standardov in nacionalnimi vladnimi agencijami, ki so zadolženi za pripravo pravnih okvirov, usmerjenih v kripto / blockchain. Med potrjenimi udeleženci so:

 • Louis de Bruin: izvršni direktor IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: profesorica na univerzi Stanford
 • Marta Piekarska-Geater: direktorica Hyperledgerja
 • Tina Balzli: članica združenja Crypto Valley

Evropska konvencija o blokovnih verigah (EBC)

Evropska konvencija o blokovnih verigah (EBC)

 • Datum 20. in 21. januar 2020
 • Lokacija: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Barcelona, ​​Španija

Evropska konvencija o blokovnih verigah (ECB) naj bi potekala v tretjem tednu januarja in bo na njej sodelovalo več kot 600+ tehnoloških voditeljev, regulatorjev, vlagateljev in razvijalcev z vsega sveta..

Cilj dogodka je pomagati kripto navdušencem zagotoviti platformo za mreženje, oblikovanje dolgoletnih poslovnih partnerstev in iskanje potencialnih partnerjev za njihove poslovne podvige..

V skladu z uradno spletno stranjo ECB bo dvodnevni dogodek poskušal poglobiti se v primere dejanske uporabe, povezane z blockchain in DLT, na številnih različnih področjih, kot so distribucija energije, finance, dobavna veriga, zdravstvo, trgovina na drobno itd..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Druga ponovitev konference Blocktech Connect bo potekala zadnji teden januarja v Hamiltonu v Ontariu. Osrednji poudarek letošnje konference bodo nove tehnologije, kot so veriga blokov, umetna inteligenca (AI) in internet stvari (IoT). Poleg tega bo celodnevni dogodek združil več voditeljev panoge, ki ne bodo le predstavili svojih pogledov na zgoraj omenjene teme, temveč bodo tudi sodelovali z udeleženci, da jih bodo izobraževali in navdihovali.

Nekateri slavnostni govorniki, ki bodo na prireditvi nagovorili, vključujejo uveljavljeno industrijsko osebje, kot so Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

Odklenite forum Blockchain 2020

Odklenite forum Blockchain 2020

 • Datum: 28. in 29. januar 2020
 • Lokacija: Dubaj, Združeni arabski emirati

Tretja ponovitev foruma UNLOCK Blockchain 2020 bo dvodnevni dogodek, ki bo v Dubaju. Dogodek bo obravnaval vrsto vprašanj, povezanih z veriženjem blokov in decentralizacijo (predvsem z vidika posameznikov, ki živijo v regiji MENA).

Od svoje ustanovitve si UNLOCK prizadeva izboljšati vezi med več mednarodnimi in regionalnimi start-upi blockchain. V zvezi s tem je treba omeniti, da bo letos konferenca poskušala razpravljati in poudarjati nekatere teme, kot so:

 • Regulativne težave v zvezi z verigo verig / kripto v regiji MENA
 • Prednosti in slabosti, povezane s ponudbami varnostnih žetonov (STO)
 • Vzpon kripto izmenjav in platform v regiji MENA

Na koncu moramo poudariti, da bo letošnja konferenca gostila skupaj 800 udeležencev in 115 govornikov iz 70 različnih blockchain podjetij. Če to ni bilo dovolj, bo na UNLOCK-u 2020 skupno 70 medijskih partnerjev in 30+ vlagateljev.

Vrh Crypto 2020 ONLINE

Vrh Crypto 2020 ONLINE

 • Datum: 29. – 31. Januar 2020
 • Lokacija: na spletu

Spletni vrh Crypto 2020 Online naj bi potekal v zadnjem tednu januarja. Na njej bo množica priznanih kripto osebnosti, med drugim Mariano Conti iz MakerDAO, Joey Krug iz Pantere Capital, Roger Ver, Tone (med drugim) iz Bitcoin.com.

V okviru konference bodo udeleženci sodelovali v razpravah, povezanih s posebnimi temami, kot so:

 • Zakaj naj bi bilo leto 2020 kripto leto??
 • Najobetavnejši kripto projekti leta 2020
 • Digitalne valute, ki naj bi najverjetneje letos narasle.

Februar 2020

4. mednarodni kongres blokov (Blockress) 2020

Mednarodni kongres Blockchain (Blockress) 2020

 • Datum: 6. februar 2020
 • Lokacija: AON Center, Chicago, ZDA

Ponovitev mednarodnega kongresa Blockchain 2020 (imenovana tudi Blockress) bo v prvem tednu februarja v Chicagu. Dogodek je osredotočen predvsem na številna vprašanja o tehničnih domenah, kot so blockchain, kriptovalute, digitalne pametne pogodbe, udeležili pa se ga bodo številne odmevne osebnosti s tega prostora. Nekateri od teh posameznikov vključujejo:

 • Hester M. Peirce: sedanja komisarka ameriške SEC (ljubkovalno tudi Cryptomom)
 • Bill Foster: ameriški kongresnik iz zvezne države Illinois
 • Shogo Ishida: direktor podjetja QRC Group
 • Robert Konsdorf: izvršni direktor EOS Detroit

Blockchain Dev Conference 2020

Blockchain Dev Conference 2020

 • Datum: 13. februar – 14. februar 2020
 • Lokacija: Oakland Convention Center, San Francisco, ZDA

V zadnjih 4-5 letih je blockchain spremenil način, kako veliko ljudi dojema različne tehnologije, povezane s kripto. V zvezi s tem bo konferenca Blockchain Dev 2020 skušala množice poučiti o splošni uporabnosti protokola blockchain, decentraliziranih pogodbah in drugih tovrstnih novostih.

Dvodnevni dogodek je v bistvu del Teden razvijalcev ki naj bi trajal od 12. do 16. februarja 2020, na njem pa bo nekaj odmevnih tehnoloških osebnosti (kot so Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) predstavilo svoja razmišljanja in mnenja v zvezi z različnimi vprašanji, povezanimi s tem naraščajočim prostorom..

DAS London

DAS London

 • Datum: 10. februar 2020.
 • Lokacija: hotel Rosewood, London.

Vrh Digital Asset Summit (DAS) v Londonu je eden najbolj pričakovanih blockchain dogodkov leta 2020. Dogodek se bo osredotočil predvsem na institucionalne stranke, ki si želijo zaznamovati svoj globalni ekosistem digitalnih sredstev. Poleg tega se bo v okviru dogodka udeležilo več kot 500 udeležencev, ki bodo imeli neposredno priložnost govoriti in sodelovati s predstavniki različnih finančnih institucij, upravljavci premoženja in pionirji blockchaina glede številnih vprašanj, od digitalnih financiranje prihodnjega potenciala blockchaina.

Na uradni spletni strani DAS London bo dnevni red letošnje konference sestavljen predvsem iz ključnih tem, kot so:

 • Tržna infrastruktura
 • Trgovanje z mehaniko na borzah in OTC trgih
 • Izvedeni finančni instrumenti in kako jih najbolje izkoristiti
 • Ključni vidiki ETF

Z vsemi zgoraj omenjenimi vprašanji se bo lotilo neposredno uveljavljeno osebje, ki je že nekaj časa povezano z blockchain / crypto areno. Nekateri slavnostni govorniki, ki so že potrdili svoj nastop na prireditvi, so Steve Kokinos, dr. Ruth Wandhöfer, Diana Biggs, Michael Ippolito.

Blockchain ekonomija

Blockchain ekonomija

 • Datum: 20. in 21. februar 2020.
 • Lokacija: Kongresni center WOW, Istanbul / Turčija

Konferenca Blockchain Economy bo v drugi polovici februarja potekala v slikovitem Istanbulu, saj je bila razglašena za enega najbolj dodelanih in najobsežnejših blockchains / crypto dogodkov, ki se bodo odvijali v regiji MENA in Evrazije..

Na prireditvi bodo gostili več uveljavljenih govornikov, med njimi kripto milijarderja Johna McAfeeja, Fundstratovega Toma Leeja, Alexa Alexandrova in Nithina Eapena. Ne samo to, pričakuje se tudi, da se bo dogodka udeležilo tudi več znanih tehnoloških osebnosti, vendar podrobnosti o istem trenutno še niso objavljene.

Kot piše na uradni spletni strani Blockchain Economy, bo osrednji program dogodka obravnaval vrsto tem, povezanih s „finančnimi tehnologijami prihodnosti“, ki lahko spremenijo svet..

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Datum: 20. februar 2020
 • Lokacija: Edison Ballroom, New York, ZDA

NFT.NYC 2020, ki velja za vodilni svetovni dogodek nefungibilnih žetonov (NFT), obstaja že nekaj let. Na enodnevnem dogodku se bo na Time Squareu v New Yorku zbralo skupaj 500 udeležencev in več kot 80 govornikov, ki bodo rešili celo vrsto vprašanj, ki trenutno vplivajo na nastajajoči ekosistem NFT..

V okviru konference bodo različni strokovnjaki za NFT svetu predstavili različne primere uporabe, pri katerih so nefungibilni žetoni vplivali na izkušnje potrošnikov o lastništvu in identiteti digitalnih valut. Glede na uradno spletno stran dogodka nekatere teme, o katerih bomo med konferenco dolgo razpravljali, vključujejo:

 • Različni oprijemljivi primeri uporabe NFT-jev, povezani s podjetji.
 • Kako lahko z uporabo NFT-jev olajšamo trženje potrošnikov?
 • Interoperabilnost iger z uporabo NFT-jev in različnih NFT-jev, ki športnim navdušencem zagotavljajo digitalno lastništvo.
 • Ureditev NFT in kako lahko ta sredstva uporabimo za krepitev zaupanja v svetovni finančni industriji.

Konferenca CoinGeek 2020

Konferenca CoinGeek 2020

 • Datum: 20. februar 2020 – 21. februar 2020
 • Lokacija: London, Združeno kraljestvo

Konferenca CoinGeek 2020 je kripto dogodek, ki se bo osredotočil predvsem na razvoj okoli Bitcoin SV, blockchain platformo, za katero velja, da je prijazna do predpisov in jo je mogoče prilagoditi v izjemno velikem obsegu (to preveč enostavno in učinkovito).

V okviru letošnjega dogodka bodo prisotne nekatere primarne podružnice, povezane s projektom Bitcoin SV. Med njimi sta dr. Craig S. Wright, glavni znanstvenik nChain in eden najpomembnejših zagovornikov ekosistema BSV, Jimmy Nguyen, ustanovni predsednik skupine nChain Group, in Steve Shadders, direktor tehničnega dela za projekt BSV Node..

Marec 2020

Hongkong Blockchain teden 2020

Hongkong Blockchain teden 2020

 • Datum: 2. – 6. marec 2020
 • Lokacija: Ocean Park Marriott Hotel, Hong Kong

HongKong Blockchain Week 2020 bo gostil NexChange in združil nekaj največjih voditeljev, povezanih s to stalno rastočo industrijo. Kot piše na uradni spletni strani dogodka, bo konferenca služila kot stičišče tehnoloških navdušencev, vlagateljev, vladnega osebja, podjetnikov, zagonskih lastnikov itd. Poleg tega omenja tudi, da je bila ponovitev hongkonškega tedna blokchainov v letu 2019 gostila več kot 3.500 udeležencev, zato pričakujemo, da tudi letošnja različica prireditve ne bo nič drugačna.

London Blockchain Week 2020

London Blockchain Week 2020

 • Datum: 4. marec – 11. marec 2020
 • Lokacija: London, Združeno kraljestvo

To bo že 6. izdaja London Blockchain Week (LBW) in pričakuje se, da se bo dogodka udeležilo več kot 3000 nenavadnih ljudi. Čez teden bodo udeleženci lahko sodelovali na več srečanjih, večernih sprejemih, delavnicah in posebnem blockchain hackathonu. Če to ni bilo dovolj, bodo na uradni spletni strani LBW organizatorji gostili tudi tekmovanje, na katerem bodo vodje 10 različnih kripto / blok verižnih projektov morali svoje ideje predstaviti sodniški komisiji (ki jo sestavljajo v glavnem vrhunski podvig). kapitalisti). Izmed desetih bo izbran en zmagovalec, ki bo lahko brezplačno predstavil svojo platformo na naslednjem dogodku Fintech Worldwide.

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Datum: 11. marec – marec 2020
 • Lokacija: London, Združeno kraljestvo

Kot že ime pove, je Blockchain Technology World (BTW) 2020 dogodek, ki je namenjen pomoči pri širokem sprejemanju blockchain tech in digitalnih valut v številnih edinstvenih industrijskih domenah. Vendar pa je glavni poudarek letošnjega dogodka na različnih ‘resničnih’ aplikacijah tehnologije. V zvezi s tem bo BTW gostil široko paleto vsebin več kripto inovatorjev, podjetnikov v številnih različnih gledališčih.

Na koncu omenimo, da se je leta 2019 konference udeležilo 20K kupcev in vplivnežev iz vsega sveta..

Vrh DC Blockchain 2020

Vrh DC Blockchain 2020

 • Datum: 11. marec – 12. marec 2020
 • Lokacija: Univerza Georgetown, Washington DC

V peti izdaji vrha DC Blockchain se bodo člani Zbornice za digitalno trgovino zbrali, da bi razpravljali o vprašanjih, ki še vedno vplivajo na blockchain in kripto sektor na splošno. Dogodek naj bi potekal v drugem tednu marca in bo potekal v partnerstvu s Centrom za finančne trge in politiko univerze Georgetown. Med udeleženci, ki bodo svoja stališča in mnenja predstavili v okviru vrha, so evropska predsednica STOA Eva Kaili, nekdanja vodja ameriškega CFTC J. Christopher Giancarlo, predsednica CDC Perianne Boring in predsednica uprave CDC Amy Davine Kim.

Konferenca Blockchain Africa 2020

Konferenca Blockchain Africa 2020

 • Datum: 11. – 12. Marec 2020
 • Lokacija: Johannesburg, Južna Afrika

Priznan kot eden največjih blockchain / kripto dogodkov, ki se bo letos zgodil v Afriki, bo dogodek poskušal demistificirati in obravnavati številne poslovne izzive, ki jih je mogoče rešiti z uporabo blockchaina v tej gospodarsko zreli regiji. Poleg tega bo konferenca namenjena tudi izobraževanju udeležencev o različnih resničnih aplikacijah (te naraščajoče tehnologije), ki jih že uporabljajo različna podjetja po vsem svetu in zato lahko pomagajo številnim afriškim državam v razvoju.

Nekateri tehnološki inovatorji in voditelji, ki bodo priredili dogodek, vključujejo:

 • Tone Vays – spoštovani trgovec in analitik kriptovalut, ki se pogosto pojavlja na številnih televizijskih oddajah, ki se predvajajo po vsem svetu.
 • Akhona Damane – članica CSIR
 • Gary de Beer – razvijalec in digitalni strokovnjak za BankservAfrica
 • Mervyn George – vodja strategije in svetovalec za SAP Afrika
 • Carmelle Cadet – ustanoviteljica & Izvršni direktor EMTECH

2020 Blockchain za podjetja

2020 Blockchain za podjetja

 • Datum: 13. marec 2020
 • Lokacija: RCED, Fayetteville, ZDA

Izdajo konference Blockchain for Business za leto 2020 bo vodil Sam M. Walton College of Business. Zbral bo nekaj najpomembnejših akademskih / industrijskih strokovnjakov s te domene, da pridejo in raziščejo, kako decentralizirane tehnologije, ki temeljijo na izmenjavi vrednosti in vrednosti, počasi, a zanesljivo spreminjajo delovanje podjetij danes.

Da bi bili še bolj natančni, bodo slavnostni govorniki na dogodku obravnavali številne nišne teme, kot so:

 • Prednost in splošna uporabnost odprtih okvirov
 • Kako naj se predpisi razvijajo, ko se premikamo v prihodnost?
 • Katere so temeljne osnove, povezane z javnimi, zasebnimi, pooblaščenimi in hibridnimi verigami blokov?

Nazadnje omenjamo, da bodo med konferenco sodelovali Nick Szabo (izumitelj digitalnih pametnih pogodb), Caitlin Long (predsednik WyoHackathona), Paul Brody (glavni in vodja globalnih inovacij, EY) in Archana Mehta Sristy (Sr. direktor programskega inženiringa, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Datum: 17. in 18. marec 2020.
 • Lokacija: Olympia, London.

Blockchain Expo Global je eden največjih svetovnih tehnoloških dogodkov, ki se osredotoča izključno na prihodnje digitalne potenciale, kot so kriptotehnologija in blockchain. Na konferenci bodo nastopile nekatere odmevne osebnosti, med katerimi so William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gomez de la Villa, Johan Toll, tretji teden marca pa bo potekal v Londonu..

V okviru razstave bodo različna podjetja, ki niso samo vodilna v tem prostoru, ampak tudi aktivno delajo na ustvarjanju vrhunskih platform in rešitev blockchain, organizirala več predstavitev dogodkov..

Blockchain Week Rim 2020

Blockchain Week Rim 2020

 • Datum: 17. marec – 21. marec 2020
 • Lokacija: hotel Mercure, Roma, Italija

Z Bitcoinom, ki si je na prelomu v zadnjem desetletju odprl pot do svetovne finančne revolucije, bo Blockchain Week Rome skušal udeležence izpostaviti številnim vodjem v industriji, lastnikom zagonskih podjetij in strokovnjakom, ki jim bodo pomagali razumeti vse prednosti tega hitro razvijajočega se sektorja. V zvezi s tem je treba omeniti, da bodo na petdnevnem dogodku slavnostni nagovori imeli ugledni strokovnjaki iz industrije, kot so Giacomo Zucco (svetovno znani raziskovalec in strokovnjak za BTC), Massimo Chiriatti (CTO Blockchain & Digitalne valute IBM) in Gian Luca Comandini (član MiSE).

Vrh tedna v Parizu Blockchain Week

Vrh tedna v Parizu Blockchain Week

 • Datum: 31. marec – 1. april 2020.
 • Lokacija: postaja F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Pariz.

Na vrhu PBW, ki je eden največjih evropskih dogodkov blockchain + crypto, bo sodelovalo 2500 udeležencev z vsega sveta. ne samo to, tudi konferenca bo gostila več kot 150 govornikov skupaj s 50 sponzorji. Končno bo prireditev v zadnjem tednu marca v čudovitem Parizu v Franciji.

Po navedbah uradne spletne strani PBWS bo dvodnevni dogodek poln številnih pronicljivih pogovorov in delavnic, ki jih bodo izvedli spoštovani člani globalnega kripto / blockchain ekosistema. V zvezi s tem je treba poudariti, da med nekaterimi velikimi igralci, ki so že podpisali pogovore na vrhu, so Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan, Marjan Delatinne (več imen bo objavljenih v naslednjem nekaj tednov).

Finnovex Bližnji vzhod 2020

Finnovex Bližnji vzhod 2020

 • Datum: 11. – 12. Marec 2020
 • Lokacija: hotel Conrad – Dubaj, ZAE

Finnovex je eden vodilnih današnjih tehnoloških dogodkov, ki se ukvarja izključno z inovacijami na področju finančnih storitev na Bližnjem vzhodu – enem najhitreje rastočih kapitalskih trgov na svetu. Konferenca naj bi se odvijala v drugem tednu marca in bo obravnavala več ustreznih vprašanj, kot so:

 • Kako se lahko banke in druge finančne institucije, ki se nahajajo na Bližnjem vzhodu in okoli njega, ujemajo ali presegajo svoje mednarodne vrstnike??
 • Kako lahko startupi in drugi finančni subjekti diverzificirajo svoje izdelke in storitve?
 • S kakšnimi regulativnimi izzivi se soočajo podjetja, ki poslujejo na Bližnjem vzhodu – zlasti v smislu razvoja varnih finančnih sistemov?
 • Kakšne vloge lahko igrajo različne bančne / nebančne institucije, finančne organizacije in investicijska podjetja pri hitrem razvoju tega tržnega nišnega sektorja?

Poleg tega omenja tudi, da bo v ponovitvi Finnovexa do leta 2020 nekaj najboljših direktorjev na ravni C danes delovalo v industriji finančnih storitev..

April 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

 • Datum: 6. – 10. April 2020
 • Lokacija: Hilton Istanbul, Turčija

Prva ponovitev Tedna istanbulskih blokchainov naj bi potekala pet dni v aprilu. Dogodek velja za enega najbolj pričakovanih blockchain dogodkov v letu, na njem pa bodo sodelovali nekateri znani igralci iz panoge, vključno s kripto YouTuberjem in analitikom Ivanom Liljeqvistom, voditeljem CNBC-jeve oddaje Crypto Trader Ran Neunerjem, ustanoviteljem EAK Digital Erhanom Korhalillerjem , Izvršna direktorica Cointelegraph Kristina Lucrezia Cornèr in ustanovitelj DataDash Nicholas Merten (med mnogimi drugimi).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Datum: 7. – 8. April 2020
 • Lokacija: Toronto, Kanada

Druga izdaja Blockchain Revolution Global (BRG) bo združila nekaj najvidnejših podjetij, voditeljev, mislecev in vizionarjev s področja blockchaina in kriptotehnike. Dogodek gosti vodilni neodvisni možganski trust Blockchain Research Institute in Skupina MCI in kot na uradni spletni strani dogodka je cilj BRG pomagati pri “izobraževanju, navdihovanju in pripravi voditeljev” za prihajajočo revolucijo blockchain.

Prihodnji vrh Blockchain 2020

Prihodnji vrh Blockchain 2020

 • Datum: 7. – 8. april 2020
 • Lokacija: Dubaj, Združeni arabski emirati

Tretja izdaja Future Blockchain Summit bo v drugem tednu aprila v Dubaju. Dogodek bo gostil Smart Dubai in Dubajski svetovni trgovinski center. Videli bodo, da se bodo nekateri vodilni svetovni tehnološki voditelji, vladni predstavniki, podjetja, zagonska podjetja združili in razpravljali o številnih vprašanjih, povezanih s sprejetjem verige blokov v svetovnem merilu. Med udeleženci bodo švedski minister za infrastrukturo David Suomalainen, vodja strategije Blockchain londonske borze Dotun Rominiyi, dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr in Hon. Silvio Schembri (parlamentarni sekretar za malteško vlado).

ANONov vrh 2020

ANONov vrh 2020

 • Datum: 15.-16. April 2020.
 • Lokacija: Gösserhalle, Dunaj, Avstrija.

Vrh ANON postopoma postaja ena najbolj vročih destinacij za tehnološke navdušence po vsem svetu. Dvodnevni dogodek se bo osredotočil na številne teme, kot so umetna inteligenca, internet stvari (IoT), kripto platforme, digitalna sredstva in tehnologija veriženja blokov..

V času pisanja tega članka se ocenjuje, da bo v ANON-u skupaj 1500 udeležencev in 100 gostujočih govornikov (vključno z nekaterimi osebnostmi velikega imena, kot so Andreas M. Antonopoulos, Walter Kok, Mariya Gabriel, Maximilian Marenbach). Poleg tega bo dogodek služil tudi kot podlaga za nadobudne podjetnike, ki se morda želijo povezati z vodilnimi v panogi in strokovnjaki.

FinnoSec Afrika 2020

FinnoSec Afrika 2020

 • Datum: 21. in 22. april 2020
 • Lokacija: Nairobi, Kenija (natančno prizorišče bo objavljeno v prihodnjih nekaj tednih)

Kot se morda že zavedajo številni naši redni bralci, je na afriški celini trenutno nekaj najhitreje rastočih gospodarstev na svetu. V zvezi s tem številni strokovnjaki verjamejo, da bo tehnologija blockchain s premikom v prihodnost pomagala tej regiji preoblikovati se tako v družbenem kot v gospodarskem smislu..

Kot piše na uradni spletni strani prireditev, bo FinnoSec 2020 služil kot srečanje misli več strokovnjakov s področja financ, kibernetske varnosti. Nekateri udeleženci vključujejo:

 • Titus Mengich Kimaiyo: okrožni direktor IKT & e-uprava
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: vodja skupine za tveganja v I&M Bank Ltd
 • Raymond Bett: izvršni direktor zagonskega podjetja Salaam in predsednik ISACA (Kenija)
 • Peter Njuguna: direktor informacijske tehnologije zadružne banke Kenije
 • Steve Njenga: glavni informativni direktor države Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: finančni direktor družbe Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Datum: 22. – 23. april 2020
 • Lokacija: Music Media Dome, Moskva, Rusija

Blockchain Life 2020 naj bi zbral več kot 4.800 udeležencev z vsega sveta, da bi razpravljali o ključnih vidikih, povezanih s tem rastočim sektorjem. Poleg tega je v zadnjih 3-4 letih dogodek postal precej prestižna platforma, kjer več voditeljev trga in vladnih predstavnikov pride razpravljati o vplivu tehnologije veriženja blokov na različne panoge (kot so dobavna veriga, zdravstvo itd.).

Maj 2020

Blockchain za vrh Evrope 2020

Blockchain za vrh Evrope 2020

 • Datum: 2. maj 2020
 • Lokacija: Bruselj, Belgija

V prvem majskem tednu bodo na vrhu Blockchain for Europe (BES) priča, kako se bodo nekateri vodilni igralci blockchain-ov v regiji zbrali, da bi razpravljali o potencialni uporabi DLT v številnih različnih sektorjih (pa tudi razčlenili posledice tehnologije o družbi na splošno).

Poleg tega želi BES na uradni spletni strani dogodkov olajšati sodelovanje med nacionalnimi, regionalnimi in globalnimi akterji, da bi pripomogel k hitrejšemu sprejemanju in promociji tehnologije veriženja blokov po vsej Evropi..

Mednarodna konferenca IEEE o blokovni verigi in kriptovalutah 2020

Mednarodna konferenca IEEE o blokovni verigi in kriptovalutah 2020

 • Datum: 3. – 6. Maj 2020
 • Lokacija: Toronto, Kanada

Drugi in zadnji del ICBC 2020 bo gostil IEEE, v prvem tednu maja pa bo potekal v kanadskem Torontu. V njem bodo predstavljeni nekateri osrednji naslovi, vadnice, strokovne predstavitve tehničnih prispevkov itd., Ki bodo udeležencem pomagale izobraževati o prihodnosti te vedno večje domene. Ne samo to, na uradni spletni strani konference bodo avtorji nekaterih izbranih prispevkov povabljeni, da predložijo svoje ugotovitve raziskav, ki bodo nato objavljene v posebni številki časopisa IEEE Transakcije o upravljanju omrežij in storitev..

Ethereal New York 2020

Ethereal New York 2020

 • Datum: 8. – 9. maj 2020
 • Lokacija: New York, ZDA

Skupaj z družbo Consensys je vrh Ethereal po mnenju mnogih tudi dogodek za navdušence nad blockchain / crypto po vsem svetu. Cilj konference je povezati vodilne razvijalce, podjetja in vplivneže, da se združijo in pomagajo oblikovati prihodnost te industrije. V zvezi s tem je treba omeniti, da se bodo letošnje različice dogodka udeležile velike lasulje, kot so Joseph Lubin, Taylor Monahan, Robert Leshner in Laura Shin.

Konsenz 2020

Konsenz 2020

 • Datum: 11.-13. Maj 2020
 • Lokacija: Hilton Midtown, New York, ZDA

Mnogi soglasje (od leta 2015) splošno priznavajo kot eno izmed glavnih kripto srečanj neizbežnih tehnoloških osebnosti, ki poteka vsako leto. V zvezi s tem bo letošnji dogodek najverjetneje pritegnil tudi skoraj vsako večje podjetje, razvijalec, ustanovitelj in vlagatelj, povezan s to domeno, da bi razpravljali o ključnih vprašanjih, ki trenutno vplivajo na celotno panogo. Poleg tega bo trodnevni dogodek služil tudi kot popolno poligon za podjetnike, lastnike zagonskih podjetij, ki bodo med seboj povezani, pa tudi z različnimi direktorji Wall Streeta in Fortune 500.

Čeprav seznam udeležencev za Consensus 2020 še ni objavljen, se pričakuje, da se bodo dogodka udeležila nekatera največja imena iz sveta kriptografije..

Razumevanje Bitcoin 2020

Razumevanje Bitcoin 2020

 • Datum: 28. – 31. maj 2020
 • Lokacija: Westin Dragonara, St. Julians, Malta

Razumevanje Bitcoin-a 2020 je 3-dnevni dogodek, ki bo kripto navdušencem želel zagotoviti oprijemljive načine za odpravo številnih nesporazumov / FUD, ki trenutno obkrožajo Bitcoin Network Trustless Network. Poleg tega bodo na konferenci razpravljali tudi o prihodnosti brezskrbnega decentraliziranega prenosa vrednosti, na njej pa bodo predstavljeni glavni naslovi uveljavljenega industrijskega osebja, kot so Tone Vays (spoštovani kripto trgovec in analitik), dr. Adam Back (ustanovitelj & Izvršni direktor, Blockstream), Alex Petrov (direktor informacijske tehnologije BitFury).

Junij 2020

Forum o blokovnih verigah Telco

Forum o blokovnih verigah Telco

 • Datum: 9. junij 2020
 • Lokacija: London, Združeno kraljestvo

V skladu z uradnim dnevnim redom letošnjega foruma Telco Blockchain bo dogodek poskušal spodbuditi k sprejetju blockchain-a v celotni telekomunikacijski industriji. Poleg tega bo konferenca polna široke skupine govornikov, ki bodo razpravljali o potencialu verige blokov v telekomunikacijskem sektorju in raziskovali različne poslovne primere (v zvezi s to nišno domeno)..

Poleg tega se bo forum poglobil tudi v različne resnične uporabe blockchain-a v telekomunikacijah (na primer, ali lahko tehnologija služi kot sposoben ustvarjati prihodek ali deluje predvsem kot odprti slasher za splošno industrijo?)

Blockchain for Business Summit 2020

Blockchain for Business Summit 2020

 • Datum: 10. – 11. junij 2020
 • Lokacija: Excel London, Združeno kraljestvo

Po uspehu lanskega dogodka bo ponovitev Blockchain for Business Summit leta 2020 poskušala odpraviti hrup in špekulacije, ki obkrožajo trg digitalnih sredstev. Poleg tega bodo na dogodku razpravljali tudi o različnih dejanskih primerih uporabe tehnologije v številnih različnih industrijskih domenah in tržnih sektorjih..

Vrha se bodo udeležili številni igralci, kot so vodja inovacij GE Power Maher Chebbo, Vilde Sointu iz Nordee, William Lovell iz Bank of England in Mariana Gómez de la Villa iz ING (med drugim).

Crypto Valley Blockchain Conference

Crypto Valley Blockchain Conference

 • Datum: 11. – 12. Junij 2020.
 • Lokacija: Rotkreuz, Švica

Tretja in zadnja izdaja konference Crypto Valley Conference (CVC) bo v drugem tednu junija v Rotkreuzu v Švici. Na dvodnevnem dogodku bodo predstavljene številne razprave, ki bodo obravnavale ustrezna vprašanja, povezana s tehnologijo veriženja blokov. Kot je navedeno na uradni spletni strani konference, bo CVC gostil več kot 50+ predstavitev voditeljev svetovne industrije.

Poleg tega pa bodo udeleženci udeležencem predstavili tudi:

 • Skrbno izbrane raziskovalne študije, ki se ukvarjajo z akademskim vidikom tehnologije kripto in veriženja blokov.
 • Interakcije z več odmevnimi posamezniki iz različnih poslovnih okolij, akademskimi institucijami, novoustanovljenimi podjetji in vladnimi subjekti.
 • Izložbe izdelkov velikega števila podjetij.
 • Panelne razprave, ki ponujajo zahtevna mnenja.

Na koncu omenimo, da se bo konference Crypto Valley udeležilo več kot 700 posameznikov, 100+ vlagateljev, 10+ razstavljavcev in 200+ podjetij.

Julij 2020

Vrh Blockchain: posel Blockchain

Vrh Blockchain: posel Blockchain

 • Datum: 1-2. Julij 2020
 • Lokacija: Olympia Conference Center, London, Velika Britanija

Blockchain Summit 2020 bo udeležencem ponudil dostop do številnih tehnoloških vplivnežev in motilcev z vsega sveta. V letošnji izdaji konference bo skupno več kot 200 govorcev, ki prihajajo iz različnih industrij, kot so blockchain, AI, finance in bo različnim ponudnikom služil kot platforma za razpravo, predstavitev in predstavitev svojih izdelkov na globalnem tehnološkem trgu..

Dobavna veriga na Blockchain konferenci 2020

Dobavna veriga na Blockchain konferenci 2020

 • Datum: 13. julij 2020
 • Lokacija: Fishburners Event Space, Brisbane, Avstralija

Kot že ime pove, želi konferenca Supply Chain on Blockchain združiti operaterje oskrbovalne verige z različnimi raziskovalci verig blokov, neodvisnimi razvijalci in vladnimi uradniki, da bi razpravljali o številnih nišnih vprašanjih, povezanih s to domeno (kot so izvor, financiranje dobavne verige , pogajanja o poslu in logistika).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Datum: 17. in 18. julij 2020.
 • Kraj: RAI Amsterdam.

Dogodek, ki velja za eno največjih svetovnih konferenc, usmerjenih v verigo blokov, se osredotoča predvsem na stvari, kot so:

 • Prihodnost podjetniške tehnologije
 • Potencial blockchain in kripto

Poleg tega bodo v okviru dvodnevnega dogodka na voljo tudi številne predstavitve prireditev, ki jih bodo vodile različne vodilne blagovne znamke iz te hitro razvijajoče se industrije..

Mining Conference Disrupt Conference (MDC) 2020

Mining Conference Disrupt Conference (MDC) 2020

 • Datum: 22. – 23. julij 2020
 • Lokacija: DoubleTree by Hilton, Miami, ZDA

MDC je splošno priznan kot ena največjih kripto usmerjenih konferenc na svetu, ki vključuje številne uveljavljene rudarje, hostere in celo izdelovalce ASIC. V okviru letošnjega dogodka bodo udeleženci imeli priložnost spoznati različne moteče blockchain zagonske ustanove in platforme, ki bi lahko popolnoma spremenile to panogo. Ne samo to, pričakuje se, da se bo MDC 2020 udeležilo več kot 1.000+ strokovnjakov, vplivnežev in strategov z vsega sveta. Nekateri od teh posameznikov vključujejo:

 • Irene Gao – vodja mednarodne prodaje, Bitmain
 • David Vorick – izvršni direktor, soustanovitelj podjetja Obelisk ASIC Proizvajalec + vodilni razvijalec podjetja Sia
 • Navdeep Garg – tehnični direktor za BitTorrent
 • Philip Salter – vodja rudarskih operacij, Genesis Mining

Avgust 2020

Blockchain Summit Singapur

Blockchain Summit Singapur

 • Datum: Odloči se
 • Lokacija: Suntec, Singapur

Na celodnevnem dogodku bo sodelovalo več kot 700 voditeljev v industriji, inovatorjev in nosilcev odločitev, ki bodo zbrani skupaj pomagali udeležencem razumeti različne podrobnosti, povezane s to tehnologijo, ki se nenehno razvija. Medtem ko seznam gostov za letošnji vrh še ni bil objavljen, bo osebje, ki se je udeležilo dogodka v preteklih letih, pričakovano, da se bodo nekatera najvidnejša imena s tega prostora udeležila letošnje konference.

Blockchain Training Conference

Blockchain Training Conference

 • Datum: Odloči se
 • Lokacija: Denver, Colorado

Letošnja konferenca Blockchain Training Conference naj bi vsebovala številne poglobljene interakcije s člani globalnega sektorja blockchain. Glede na uradno spletno mesto dogodka bo konferenca polna 16 ur izobraževalnih vsebin, ki so prilagojene ljudem, da čim bolj povečajo svoje znanje o vseh stvareh, povezanih s to rastočo domeno.

Forum Blockmaster

Forum Blockmaster

 • Datum: Odloči se
 • Lokacija: Sao Paulo, Brazilija

Forum Blockmaster velja za glavnega brazilskega kripto / blockchain dogodka. V letošnji različici dogodka se bodo srečali številni vodilni tehnološki razvijalci, lastniki podjetij in navdušenci nad kripti v Južni Ameriki, ki bodo med seboj ne le mrežili, temveč tudi delili svoje znanje, spoznanja in se povezovali z regionalnimi in mednarodnimi udeleženci..

September 2020

Blockchain v olju & Plinska konferenca

Blockchain v olju & amp; Plinska konferenca

 • Datum: 16. in 17. september 2020
 • Lokacija: JW Marriott Houston, ZDA

Četrta izdaja vsakoletne Blockchain in Oil & Plinska konferenca bo potekala v tretjem tednu septembra, podobno kot njen predhodnik bo več kot 40+ govorcev in 200+ udeležencev. Poleg tega omenja, da bo dogodek potekal v partnerstvu s konzorcijem Blockchain za nafto in plin – entiteto, ki jo sestavljajo znani industrijski velikani, med drugim Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (med drugim)..

Kot je navedeno na uradni spletni strani dogodkov, bo letošnja konferenca namenjena raziskovanju različnih načinov, na katere se nafta lahko uporablja za verigo blokov & plinska podjetja, da racionalizirajo svoje notranje poslovanje in povečajo splošno produktivnost. Ne samo to, na konferenci bodo predstavljeni tudi različni okviri upravljanja, ki temeljijo na blockchainu, in jih je mogoče uporabiti za nadomestitev obstoječih industrijskih sistemov.

Oktober 2020

Voice of Blockchain 2020

Voice of Blockchain 2020

 • Datum: 5-6. Oktober 2020
 • Lokacija prizorišča SIX10, Chicago, ZDA

Po številnih informacijah, ki so na voljo na spletu, bo letošnja različica konference Voice of Blockchain (VoB) skušala članom globalnega ekosistema blockchain zagotoviti platformo za medsebojno interakcijo na zelo poenostavljen način – kar jim bo omogočilo čim večjo njihove možnosti mreženja.

Pričakuje se, da bo osrednji dnevni red dogodka objavljen do 31. 1. 20.

Vrh Crypto Invest 2020

Vrh Crypto Invest 2020

 • Datum: 6. oktober – 7. oktober 2020
 • Lokacija: Los Angeles Convention Center, Los Angeles, ZDA

Dogodek, imenovan tudi CIS, velja za eno vodilnih kripto konferenc / razstav na svetu, ki se osredotoča na nišne teme, kot so naložbe v verige blokov, sprejemanje kripto itd. Poleg tega je treba poudariti, da bo letošnja konferenca gosti Goren Holm Ventures, udeležili pa se ga bodo številni inovatorji, vodje, podjetniki, zagonska podjetja, angelski vlagatelji, vlagatelji tveganega kapitala, mali vlagatelji, družinske pisarne, vlagatelji v nepremičnine, ki so že vrsto let povezani z blockchain prostorom..

Prejšnji udeleženci so Steve Wozniak, Tim Draper, Dan Morehead, Bill Barhydt in Apolo Ohno.

November 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Datum: 2.-3. November 2020
 • Lokacija: Lizbona, Portugalska

MoneConf 2020 je dvodnevni dogodek, ki bo gostil več kot 5000 udeležencev iz več kot sto različnih držav. Glede na to, kaj dogodek ponuja, bo konferenca polna številnih osrednjih naslovov, praktičnih delavnic, mrežnih sej, ki bodo posameznikom omogočile, da povečajo svoje znanje o temah, kot so blockchain, kripto, AI, decentralizacija, DLT itd..

Blockchain Expo Severna Amerika

Blockchain Expo Severna Amerika

 • Datum: 4-5. November 2020
 • Lokacija: Kongresni center Santa Clara, ZDA

Četrta izdaja letnega N.American Blockchain Expo bo privabila voditelje, strokovnjake iz številnih industrij, ki bodo razpravljali o vprašanjih, povezanih z različnimi nišnimi domenami, kot so veriga blokov, IoT, 5G, kibernetska varnost, tehnologija v oblaku, umetna inteligenca in veliki podatki.

Poleg tega omenja tudi, da bo dogodek vključeval številne uvodne govore, interaktivne diskusije in študije primerov, ki temeljijo na rešitvah, ki udeležencem ne bodo le omogočile, da se seznanijo z različnimi vidiki tega nenehno razvijajočega se prostora, ampak jim bodo tudi omogočile, da boljše razumevanje nekaterih podrobnejših podrobnosti te tehnologije.

Nazadnje, v skladu z uradnim dnevnim redom dogodka skuša konferenca ljudem pomagati odkriti ključne panoge, ki jih lahko moti uporaba tehnologije veriženja blokov. Nekateri od teh tržnih sektorjev vključujejo maloprodajo, finance, zdravstvo, zavarovalništvo, energetiko, glasbo, državo in nepremičnine.

Decentralizirano leto 2020

Decentralizirano leto 2020

 • Datum: 11.-13. November 2020
 • Lokacija: Limassol, Ciper

Gostiteljica Univerze v Nikoziji bo v drugem tednu novembra četrta letna decentralizirana konferenca. Kot se morda že zavedajo številni naši bralci, velja dogodek za eno najpomembnejših evropskih konferenc o blockchainu in digitalnih valutah. V zvezi s tem je mogoče omeniti, da se bodo v decentralizirani 2020 nekateri vodilni svetovni podjetniki in akademski strokovnjaki zbrali, da bi razpravljali o različnih trendih in razvoju, ki vplivajo na ta prostor. Prejšnji udeleženci so Dr. Adam Back iz blockstreama, Perianne Boring iz CDC in Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Datum: 16. – 19. November 2020
 • Lokacija: Miami, ZDA

Na IMTC 2020 se bo skupaj zbralo 500 nenavadnih udeležencev, ki se bodo zbrali po vsem svetu, ne samo da se bodo med seboj povezali, temveč tudi spoznali najnovejši razvoj dogodkov v svetu financiranja, povezanega z blockchainom in kripto. Med govorniki bodo na letošnjem dogodku nastopili velikani, kot so George Harrap, Leon Issacs, Nina Hulsken.

Najboljši kripto dogodki 2020: končna beseda

Kakšno leto bo zakrčeno v deželi bitcoinov. Ko se obdobje, ki temelji na blockchainu, začne pojavljati v letu 2020 in pozneje, od dogodka prepolovitve do katere koli od navedenih konferenc, osredotočenih na kriptovalute, je modra beseda za vse kripto navdušence, zagovornike in ljubitelje, da začnejo krožiti in začnejo povežite se z vrstniki, poiščite nove zanimive dobavitelje ali prodajalce in se začnite pozicionirati za najboljše možnosti za uspeh v tem neverjetnem svetu kriptoasset.

Ne glede na to, ali gre za povečanje vaše ozaveščenosti ali pridobivanje jasnosti, bodo ti kripto dogodki, povezani z blockchainom, ustvarili drugačno stopnjo navdiha in motivacije, ki jo lahko odnesete domov. Oh, in še zadnja misel – vsekakor se zabavajte! Udeležba na katerem koli od teh bitcoin dogodkov bo koristna, če izberete strategije, vpoglede in analize, ki jih preprosto ne boste našli na kripto twitterju.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map