Najboljši podcasti za kriptovalute: 2020 Najbolj priljubljene oddaje, povezane z Bitcoin in Blockchain + Kako začeti svojo

Contents

40 najbolj znanih seznamov kriptopoddaj, ki jih je vredno pregledati

Kot se morda že zavedajo številni naši bralci, se 30. septembra po vsem svetu praznuje kot Mednarodni dan podcastov. Za spomin na dogodek smo se tukaj pri MasterTheCrypto odločili, da sestavimo seznam nekaterih najboljših, o katerih se najpogosteje govori, podcastov, povezanih s kriptovalutami, ki so še danes v obtoku. Kot poseben bonus med preverjanjem največjega seznama podcastov bitcoinov smo vključili tudi vodnik “2. del” o tem, kako začeti svoj podcast za kriptovalute, če vas zanima..

Omeniti je treba, da je ta seznam subjektiven, zato če na seznamu manjkajo nekatera vaša najljubša imena, vas prosimo, da se iskreno opravičite S tem že pojdimo naravnost v bistvo in si oglejte najboljših 40 najbolj priljubljenih oddaj o kripto podcastu, ki jih bomo poslušali in se učili iz njih. Po seznamu podcastov, osredotočenih na bitcoin, boste našli uporabniški priročnik o tem, kako ustanoviti svoj podcast za kriptovalute, ko se pojavlja novo obdobje decentraliziranega financiranja blockchain.

Izven verige

Anthony Pompliano – eno največjih in najbolj priljubljenih imen v kripto svetu – je gostitelj ‘Off the Chain’, podcast, ki se poglobi v vprašanja, povezana z digitalnimi valutami. Pomp, kot ga ljubkovalno omenja svetovna kriptoskupnost, je znan po tem, da ponuja odlične vsebine, hkrati pa se ne izogiba resnim debatam z različnim industrijskim osebjem. Nazadnje je zaradi svojih izjemnih priznanj (Pomp je soustanovitelj Morgan Creek Digital) lahko intervjuval številne znane osebnosti, med drugim Peter Schiff in Erik Vorhees (med drugim).

Stephan Livera Podcast

Stephan Livera je cenjen analitik, ki ima trdno znanje v vseh zadevah na področju financ, računovodstva in bančništva. Znano je, da je Livera v preteklosti že sodeloval z več uveljavljenimi gospodarskimi subjekti, da je svojim sledilcem zagotavljal vrhunske vpoglede, ki so jim pomagali pri premišljenih denarnih odločitvah. Kot že stoji, gosti svoj lastni izobraževalni kripto podcast, ki se ukvarja s številnimi tehničnimi vidiki okoli Bitcoina in njegovih digitalnih kolegov. Na koncu omenja tudi, da je Livera v preteklem letu ali tako rekoč intervjuval več odmevnih osebnosti za svojo oddajo, med drugim Jack Dorsey in Adam Beck.

Nerazrešene zgodbe

Charlie Shrem, ustanovitelj fundacije BTC, se s kripto ukvarja že od samega začetka. V zvezi s tem je njegov podcast – Untold Stories – v tem prostoru postal precej znan in je lahko privabil več odmevnih gostov, kot so:

Erik Voorhees – mojster ShapeShifta

Tyler in Cameron Winklevoss – ustanovitelja priljubljene borze kriptovalut Gemini.


Charlie Lee – ustanovitelj Litecoina

Medtem ko Crystal Campfire Podcast sproščeno pristopa k nekaterim vprašanjem, ki trenutno pestijo kripto svet, se Shremova oddaja bolj osredotoča na osebne zgodbe različnih voditeljev, povezanih s to industrijo.

Nevezano in nepotrjeno

Laura Shin je podcast “UnChained” začela že leta 2016 – čas, ko je bilo le peščica oddaj, ki so razpravljale o zadevah, povezanih s kripto. Šinova oddaja izstopa po njeni sposobnosti uravnoteženega pogovora s svojimi gosti, hkrati pa jim postavlja prava vprašanja. Poleg tega omenja tudi, da je Laura pred tem že delala kot višja urednica Forbesa in je bila ena prvih rednih novinarjev, ki je precej poglobljeno pokrivala tehnologije, povezane s kripto / blockchainom. Nazadnje, Nepotrjeno, ki je Laurina najnovejša medijska ponudba, se loteva številnih novic, povezanih s svetom BTC, in ponuja vpoglede številnih poznavalcev, povezanih s tem prostorom.

Podcast znanja Bitcoin

Trace Mayer je podcast Bitcoin Knowledge začel nekaj let nazaj, da bi svojim sledilcem na najlažji način pomagal čim bolj povečati donos, povezan s kripto. Za tiste naše bralce, ki se morda ne zavedajo, kdo je Mayer, je eden prvih zagovornikov Bitcoina in je tudi eden prvih posameznikov z velikimi imeni, ki so vlagali v projekte, kot je Kraken in Orožarna. Če to ni bilo dovolj, je prav tako pomagal organizirati prvo Bitcoin konferenco vse do leta 2013.

V smislu svojega podcasta je Mayer lahko privabil številne uveljavljene zaposlene v industriji, da so z njim delili svoje misli. Nekaj ​​njegovih gostov je vključilo Caitlin Long, Saifedean Ammous, in Jameson Lopp.

Podcast Crypto Street

Drug priljubljen kripto podcast, za katerega se zdi, da je v zadnjih mesecih pridobil veliko oprijema, je Crystal Street Podcast. Gostijo ga kripto podjetniki Dale, Kit, in princ, in je strukturiran tako, da se loteva številnih stvari, povezanih s tem, kot so:

 • Upravljanje premoženja
 • Prihodnje vrednotenje valut
 • Tržne razmere

Crystal Campfire Podcast

Podcast Crypto Campfire, ki je trenutno ena najpopularnejših oddaj, povezanih z digitalnimi valutami na internetu, ima izjemno neformalne občutke. Gostijo ga ljubitelji digitalnih valut Mitch in Prefesser in se ukvarja s široko paleto tem, povezanih s kriptoindustrijo, vključno z globalnim sprejemanjem, razširljivostjo in tehnično analizo (pri čemer uporablja jezik, ki je enostaven za razumevanje in ga lahko razlaga vaš povprečni kripto vlagatelj.)

Nugget’s News Crypto Podcast

Alex Saunders, ki je ustanovitelj podjetja Nugget’s News, že nekaj časa izvaja svoj kripto podcast. Njegov glavni namen predstave je pomagati ljubiteljem altcoinov ponuditi omembe vredne intervjuje, ki jim lahko pomagajo s temi stvarmi:

 • Ocenjevanje tržne psihologije
 • Merjenje razpoloženja na trgu

Ne samo to, Saunders je znan tudi po tem, da se spopada s kopico temeljnih vprašanj, ki trenutno obkrožajo ta prostor, da bi svojim poslušalcem pomagal zgraditi svojo bazo znanja in na najlažji možen način krmariti po tej domeni..

Kripto podjetniki

Podcast Crypto Entrepreneurs gosti priljubljeni zagovornik digitalnih valut Charles ETH. Znan je po svojih ostrih analitičnih sposobnostih, ki uporabljajo široko paleto statističnih podatkov in tehničnih informacij. Nazadnje je Charles v preteklih letih intervjuval kar nekaj uglednih tehnoloških osebnosti, zaradi česar je njegova oddaja (mnogi) ena izmed najboljših na tem področju.

Kaj je Bitcoin storil

Peter McCormack je gospodinjsko ime, ko gre za vse stvari kripto – kar poudarja dejstvo, da ima trenutno več kot 72 tisoč sledilcev na Twitterju. Kot gostitelj Kaj so Bitcoin storili, je Peter lahko intervjuval več ljudi, kot so Pete Rizzo, Peter Todd in Eril Voorhees, glede številnih vprašanj, povezanih z Bitcoinom, razširljivostjo, altcoin-i itd..

Bitcoin Podcast Network

Za tiste, ki ne poznajo Bitcoin Podcast Network (BPN) je v bistvu neodvisna medijska organizacija, ki je bila ustanovljena nekaj let nazaj za širjenje ozaveščenosti o digitalnih valutah. Do danes je bilo v omrežju že več kot milijon prenosov in (skozi leta) se je lahko popestrilo, tako da je vključevalo različne pogovore v dolgi obliki v obliki podcastov.

Različne oddaje, ki trenutno krožijo na BPN, so lahko privabile nekatere vodilne svetovne tehnološke osebnosti in mislece.

Bitcoin brez cenzure

Bitcoin Uncensored podcast je nastal že leta 2015, ko sta se navdušenca nad kripto Chrisom DeRoseom in Joshuajem Unsethom odločila, da bosta ustvarila oddajo, ki bo obravnavala številna osnovna vprašanja v zvezi z BTC in povezanimi kripto sodobniki. In čeprav podcast zdaj ne deluje, je veliko njegovih prejšnjih epizod še vedno na voljo na spletu in je lahko v veliko korist ljudem, ki želijo raziskati svet digitalnih valut.

Predstava Tima Ferrissa

Čeprav se Tim Ferriss Show ne ukvarja izključno s kripto, redno pokriva široko paleto tem, povezanih s tem prostorom. Na primer, med nedavno ponovitvijo podcasta je Ferriss intervjuval Nicka Szaboja (eno najbolj prepoznavnih imen v svetu digitalnih valut), kjer mu je govoril o številnih vprašanjih, ki trenutno pestijo trg kriptoplačil in Bitcoinov. Podobno se je epizoda s tehnološkim podjetnikom Naval Ravikantom ukvarjala tudi z veliko vprašanji v zvezi z Bitcoinom.

Preprosto povedano, serija je namenjena tistim posameznikom, ki želijo raziskovati kripto področje iz nič.

Bad Crypto Podcast

V nasprotju s tem, kar lahko pove že njegovo ime, je Bad Crypto Podcast oddaja, ki naj bi demistificirala zmeden svet BTC-jev, blockchainov, altcoinov itd. Program vodita kripto strokovnjaka Travis Wright in Joel Comm, ki imata šaljiv, a jedrnat način, kako svojim poslušalcem razložiti zapletene koncepte, povezane s kripto.

Epicenter

Gostili so kripto podjetniki Fabian Crain, Sebastien Couture in Meher Roy, Epicenter je tedenski podcast, katerega namen je ljubiteljem altcoinov ponuditi številne poglobljene razprave o stvareh, kot so:

 • Prihajajoči / obstoječi blockchain projekti
 • Najnovejši razvoj, ideje, itd.

Ne samo to, oddaja je lahko v zadnjih nekaj letih zbrala precej pomembnih spremljevalcev – zaradi česar so nekateri najsvetlejši možje v tem prostoru nastopili kot gostje v oddaji.

Vlagajte kot najboljše

Kot že ime pove, Invest Like the Best je podcast, ki želi vlagateljem pomagati povečati donos. Vendar obseg oddaje ni omejen na kripto in sega tudi v področje tradicionalnih financ. Gosti ga Patrick O’Shaughnessy in zajema več ustreznih tem, povezanih s tehnologijo veriženja blokov, naložbami v digitalne valute, Bitcoinom itd.

Block Zero

Block Zero je zamisel Kevina Rose – ameriškega podjetnika, ki je odgovoren tudi za ustanavljanje številnih drugih uveljavljenih podvigov, kot so Digg, Powner in Revision3. V nedavnem intervjuju je Rose izjavil, da je razlog, da je začel omenjeni podcast, pomagati nadobudnim kripto navdušencem, da spoznajo Bitcoin, Ethereum, Ripple in druge decentralizirane tehnologije..

Bitcoin podcast

Kot že ime pove, Bitcoin podcast se ukvarja z najrazličnejšimi temami, povezanimi s kripto svetom. Od svoje ustanovitve je oddaja lahko zbrala široko število sledilcev, zaradi česar je danes postala eden najbolj zaupanja vrednih virov informacij o BTC / kripto-povezavah na internetu.

Poleg tega omenja tudi omembo, da podcast urejajo številni visoko usposobljeni posamezniki – mnogi od njih imajo doktorat znanosti in so usposobljeni matematiki. Do danes je bilo na spletu predvajanih nekaj več kot 140 epizod.

Pogovarjajmo se Bitcoin!

Andreas Antonopolous podcast ‘Let’s Talk Bitcoin’ pod vodstvom Andreas Antonopolous je v zadnjih nekaj letih postal zelo priljubljen. To je predvsem zato, ker se je Andreasov ugled v sektorju digitalnih premoženja povečal zaradi njegovih različnih knjige, blogi, medijski nastopi. Do danes je prejel ogromno 2 milijona dolarjev Bitcoin donacij člani skupnosti BTC kot način izražanja hvaležnosti za njegov neokrnjen nasvet.

Pogovorimo se Bitcoin! Podcast obstaja že več kot 6 let.

Od začetka je bilo v spletu več kot 340 epizod oddaje.

Podcast pokriva široko paleto tem, povezanih z digitalnimi valutami.

a16z Podcast

Za naše bralce, ki se morda ne zavedajo, kaj v resnici pomeni „a16z“, je v bistvu številka za podjetje VC s sedežem v Silicijevi dolini Andreessen Horowitz. Podcast raziskuje več podrobnosti o nišah, povezanih s svetom digitalne tehnologije, kulturnimi trendi itd. Nazadnje, zaradi neverjetnih uspehov v zadnjih nekaj letih so gostitelji lahko ujeli številne uveljavljene igralce, kot so npr. Alex Rampell, Zakaj kripto žetoni, Chris Dixon in Fred Ehrsam za poglobljene razgovore.

Bitcoin in Gravy

The Bitcoin in Gravy podcast je ena najstarejših oddaj, povezanih z BTC, ki obstaja danes in je na sporedu od leta 2014 (čas, ko je Mt Gox še deloval). Gosti ga John Barrett, ki je že delal na številnih razburljivih področjih, kot so:

 • Množični mediji in komunikacije.
 • Radijsko oddajanje.
 • Glasbena produkcija.

Nazadnje, glavni cilj „Bitcoinov in Gravyja“ je pomagati vlagateljem razumeti zapletene tehnološke koncepte na lahko prebavljiv način.

Pogovor o kovancih

V primerjavi s številnimi digitalnimi kolegi je Coin Talk še vedno relativno mlad podcast. Bistvo oddaje je pomagati obveščati širšo javnost o finančnem potencialu Bitcoina in odkriti številne prevare, za katere se zdi, da ta trg pestijo že skoraj desetletje.

Oddajo vodi:

 • Aaron Lammer
 • Caspian Kang

Skupno obstaja 12 epizod po približno eno uro, ki jih lahko najdemo na internetu.

Boost VC Podcast

The Povečajte podcast VC gosti Adam Draper in se ukvarja z obilico edinstvenih tem, kot so bitcoin, navidezna resničnost, umetna inteligenca, robotika, droni in vesolje. Kakor pa že ime pove, je osnovni cilj oddaje pomagati vlagateljem vstopiti v misli tveganega kapitalista.

Na koncu je treba poudariti, da ima podcast čas delovanja le 30 minut – kar pomeni, da obravnava le najbolj pereča vprašanja, ki vplivajo na kripto svet danes..

Tretji splet

Arthur Falls, neodvisni analitik / kripto strokovnjak za blockchain, je podcast “Third Web” začel že leta 2013. Oddaja je del Let’s Talk Bitcoin! omrežje in vsebuje široko paleto novic, mnenj, analiz in intervjujev strokovnjakov po vsem svetu.

Obvladovanje kovancev

Obvladovanje kovancev je ideja podjetja Carter Thomas, ki se je v preteklosti poglabljal v več tem, kot so kripto rudarstvo, tržne manipulacije itd. Po svojih besedah ​​želi pomagati vsem, ki bi radi ustvarjali dobiček z vlaganjem v digitalna sredstva, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple , Monero in še več. Poleg tega je po Thomasu njegova oddaja namenjena predvsem kripto navdušencem, ki že dobro poznajo kaj blockchain in denarni potencial, ki ga ima.

Kripto bratranci

Kljub čudnemu imenu oddaje sta njegova voditelja Gary Leland in Tony Cecala postala precej priljubljena med kripto navdušenci po vsem svetu. Enostavno povedano, Kripto bratranci je oddaja, ki želi vlagatelje v altcoin izpostaviti različnim temam, povezanim z digitalnimi sredstvi, kot so:

 • Trgovalne strategije
 • Lastništvo kripto
 • Analiza trga / sentimenta itd.

Kaj me zmeša

kaj-melje-moje-orodje-kripto-podcast

What Grinds My Gears (WTMG) je še en priljubljen podcast, ki skuša zajeti vsa ključna dogajanja v svetu kripto / digitalnih financ. Gostitelj: Meltem Demirors in Jill Carlson, oddaja obstaja že kar nekaj časa. Z leti je WTMG pridobil veliko vsesplošne vleke, zlasti zato, ker vsak teden gostitelji pokrivajo nekatere ključne teme, povezane z digitalnimi sredstvi, s široko paleto leč, ki vključujejo domene, kot so:

 • Globalne finance
 • Politika
 • Kultura

Nazadnje, Meltem in Jill se skozi medij svojega podcasta rutinsko poglobita v prihodnost kriptografije in preučita tržne razmere, ki najbolj vplivajo na ta rastoči sektor. Nekatere izmed najboljših epizod, ki lahko pomagajo novejšim poslušalcem, da vstopijo v program What Grinds My Gears, vključujejo – Neomejena orgija kapitalizma in Tarred & Privezana.

Ljudje Bitcoina

HUMA-BITKOINI

Podcast Humans of Bitcoin v zadnjem času vzbuja veliko pozornosti, ker pokriva zgodbe mnogih ljudi, katerih življenje so bitcoin, blockchain in kripto tehnologija na splošno močno prizadeli. Oddajo predstavlja Cady Voge, nove epizode pa predvajajo vsak torek. Z vsebinskega vidika podcast Humans of Bitcoin svojim poslušalcem predstavlja intervjuje najrazličnejših gostov, ki delijo svoje izkušnje o tem, kako je kripto v veliki meri spremenil njihovo življenje. Intervjuvanci segajo od digitalnih aktivistov, podjetnikov do beguncev.

Zgodbe iz kripte

PRAVLJICE IZ-KRIPTA

Tales from the Crypt vsebuje številne vsebine, povezane s kripto, kot so intervjuji, pa tudi različne ustrezne zgodbe, ki se trenutno odvijajo po vsem svetu digitalnih financ. Gosti ga Marty Bent, glavni urednik “najboljšega glasila v kripto”, ki redno poseda z več odmevnimi posamezniki, kot sta Pierre Rochard in Santiago Siri, da bi razpravljali o široki paleti tem, povezanih z Bitcoinom (kot in s tem povezani kripto kolegi).

Za tiste naše bralce, ki želijo raziskati ta podcast, bi bilo najbolje začeti Tales from the Crypt Ep1: The History of Bitcoin Pt. 1..

Flippening

THE-FLIPPENING-PODCAST

Podcast Flippening je bolj namenjen ljudem, ki so že dobro seznanjeni s široko paleto zadev, povezanih s kripto, in je namenjen predvsem vlagateljem v kriptovalute. Oddajo vodi Clay Collins (spoštovani analitik), ki s svojimi poslušalci redno razpravlja o številnih kriptoekonomskih teorijah in naložbenih strategijah. Ne samo to, ampak tudi rutinsko deli nekaj ustreznih zgodb, povezanih s finančnimi motnjami, ki se po vsem svetu dogajajo zahvaljujoč verigi blokov.

Podkast Flippening iz tehničnega POV veliko podrobnosti obravnava številne nišne teme, vključno z:

 • Kriptoaseti
 • Blockchain
 • Altcoins
 • tehnologija porazdeljene knjige.

Nekaj ​​epizod, ki si jih lahko ogledajo naši bralci, da bi dobili boljšo predstavo o tem, kaj sploh Flippening:

 • Strategije za kopičenje BTC (namesto USD) z Tuur Demeester iz Adamant Capital
 • The Economics of Cryptoasset Markets / profesor Stephen McKeon

Podcast verižne reakcije

VERIGA-REAKCIJA-PODKAST

Podcast Chain Reaction gosti Tom Shaughnessy Delphi Digital in zajema množico vprašanj, ki trenutno vplivajo na kripto vlagatelje po vsem svetu. Poleg tega je Tom intervjuval tudi nekaj ključnih ljudi, povezanih s to domeno, kot sta Joe Lubin iz podjetja ConsenSys in Scott Army iz skupine Vision Hill.

Nekatere teme, ki jih je v preteklosti obravnaval podcast Chain Reaction, vključujejo:

Neokrnjeni podcast

-NESPORA-PODKAST

Unhashed je bil zasnovan z edinim ciljem razčleniti nekatere najnovejše novice, povezane z Bitcoinom. Ne samo to, ampak oddaja zajema tudi nekaj najnovejših dogodkov v zvezi s to domeno (tudi to v smislu, ki ga lahko vsi razumejo in na katerega se lahko brez težav navežejo). Nekateri drugi ključni vidiki podcasta vključujejo:

 • Oddaja ponuja popolno ravnovesje razprav, povezanih s kriptovalutami in verigo blokov, z uporabo kombinacije izobraževalnih in šaljivih vsebin.
 • Neokrnjeno potopi globoko v vrsto nišnih tem, kot so – Kako učinkovite so denarnice v strojni opremi? Katere kripto borze so najbolj zaupanja vredne in katere predstavljajo največjo grožnjo današnjemu novo nastajajočemu ekosistemu BTC? Ali valute, kot je Litecoin, pomagajo ali ovirajo dolgoročni razvoj bitcoinov?

Nekatere epizode, ki si jih je vredno ogledati v zvezi s to odlično predstavo, vključujejo:

Zajemalka

THE-SCOOP-PODCAST

Scoop gosti Frank Chaparro iz Blokiraj in vsebuje nekaj najbolj pronicljivega gradiva, povezanega s kripto tehnologijo, ki je danes na voljo na spletu. Poleg tega Frank tudi rutinsko intervjuva več odmevnih posameznikov, povezanih z Wall Streetom, Fortuneom 500 in kripto ekosistemom na splošno. Med njimi so Mark Yusko, izvršni direktor in direktor informacijske tehnologije Morgan Creek Capital Management, Stephen Palley, partner pri Anderson Kill in Emilie Choi, podpredsednica podjetja Business and Data, Coinbase

IBM Blockchain Pulse

IBM-BLOCKCHAIN-PULSE

IBM-ov podcast Blockchain Pulse gosti dobro znan tehnološki navdušenec Matt Hooper, ki redno govori z nekaterimi največjimi in najbolj spoštovanimi zagovorniki tehnologije veriženja blokov (kot sta Adam Gunther in Drummond Reed) tehnologije po vsem svetu. V okviru oddaje Hooper sodeluje tudi z neodvisnimi raziskovalci, inovatorji, da bi raziskal številne nove načine, kako blockchain vpliva na različne tradicionalne tržne sektorje, kot so zabava, globalna plačila, učinkovitost dobavne verige..

Za ljudi, ki želijo vstopiti v podcast, bi morale naslednje epizode poslušalcem ponuditi odlično pot, da se seznanijo s predstavo:

The Token Daily

VSE-DNEVNO

Token Daily gosti Soona Amhaz ki redno poziva različne člane svetovne kripto industrije, naj razpravljajo o številnih zadevah, povezanih s tem rastočim trgom. Soona se v okviru svoje oddaje loteva široke palete tem, od pričakovanih industrijskih trendov do prihodnjih tržnih projektov, do vsega, kar bi si gostje morda mislili v času intervjuja. Nekateri od mnogih odmevnih posameznikov, ki so se pojavili v podcastu Token Daily, vključujejo:

Ledger Cast

LEDGER-CAST

Druga priljubljena oddaja s kripto tematiko, ki je v zadnjem letu ali tako pridobila veliko popularnosti, je Ledger Cast. Obravnava skoraj vse novice, ki so lahko povezane s kriptovaluto in ekosistemom blockchain, in ima celo več segmentov niše, povezanih z:

 • Trgovanje
 • Intervjuji z uveljavljenim kripto osebjem
 • Tehnična in trgovalna analiza
 • Analiza osnov

Oddajo vodita Ledger Status in CarpeNoctom – dva ugledna neodvisna analitika, ki sta s to domeno povezana že kar nekaj časa.

Messarijeva mnenja brez pridržkov

MESSARIS-NEUPRAVIČEN-MNENJA

Generalni direktor podjetja Messari Ryan Selkis gosti podcast Unqualified Opinions – oddajo, ki vsebuje več odkritih, hitrih intervjujev s tem, kdo je kdo v kripto svetu (vključno z različnimi podjetniki in vlagatelji, povezanimi s to domeno). Kot del svojega podcasta je Messari intervjuval ljudi, kot so:

Osnovni sloj

OSNOVNI SLOJ

Osnovni sloj gosti David Nage in je napolnjena z vsebino, povezano s kripto, ki jo dobijo ustanovitelji različnih blockchain startupov in podjetij. Osnovna predstava oddaje je pomagati poenostaviti zapletene projekte z dekonstrukcijo njihovih osnovnih tehnologij na najpreprostejši in najlažji možen način. Kot del programa je Nage lahko intervjuval industrijske velike lasulje, kot je Zaki Manian (SkuChain, Cosmos, Tendermint), Diogo Monica (Soustanovitelj, sidrišče) in Aleksander Skidanov (Blizu).

Blockchain Insider

BLOCKCHAIN-INSIDER

Blockchain Insider je zamisel kripto navdušencev Simon Taylor in Colin Platt. Oddaja je namenjena promociji tehnologije BTC, blockchain in tehnologije porazdeljene knjige (DLT) na način, ki je enostaven za razumevanje in povezovanje. Zahvaljujoč poglobljeni analizi kriptografskih stvari Simona in Colina je njihov podcast v zadnjem času vse bolj priljubljen.

Nekateri gostje, ki so se že pojavili na Blockchain Insider, vključujejo igralce z velikimi imeni, kot so Charles Hoskinson – ustanovitelj podjetja Cardano in Amber Baldet – izvršni direktor podjetja Clovyr.

Blockchain 2025

BLOCKCHAIN-2025

Blockchain 2025 je v prihodnost usmerjen tehnološki podcast, ki raziskuje vpliv blockchaina na najrazličnejša industrijska področja, kot so zabava, umetnost, glasba in celo spletno oglaševanje. Poleg tega oddaja natančno preučuje številne današnje obetavne blockchain projekte, ki so trenutno v fazi razvoja in bi lahko popolnoma prenovili naš pogled na številne tržne sektorje..

Nazadnje podcast vodita Matt Aaron in Blake Moore – dva posameznika, ki sta s tem prostorom tesno povezana že skoraj desetletje. Nekatere epizode Blockchain 2025, ki bi jih moral preveriti vsak nov poslušalec, vključujejo:

Kako začeti Crypto Podcast [Uporabniški priročnik]

kako začeti kripto podcast

Kripto poddaje združujejo dva najbolj vroča trenda v zadnjih nekaj letih: kriptovalute in podcasting. Kako pa ustanoviti svoj kripto podcast? Kako lahko pritegnete občinstvo, ustvarite sledilca in ustvarite vsebino, povezano s kripto, ki jo ljudje želijo poslušati?

Danes odgovarjamo na ta vprašanja in razlagamo vse, kar morate vedeti o tem, kako začeti kripto podcast.

Prednosti in slabosti začetka Crypto Podcasta

Tako kot vsaka odločitev v življenju je tudi zagon kripto podcasta poln prednosti in slabosti. Tu je nekaj prednosti in slabosti pri zagonu lastnega podcasta, povezanega s kriptovalutami.

Prednosti

Postanite vplivnež: Ko zaženete dober podcast, imate moč vplivati ​​na kripto skupnost. Če dosledno pripravljate inteligentne vsebine, bodo vaše besede poslušalcem pomembne. Imeli boste vpliv, vpliv, vpliv ali kako drugače želite to imenovati.

Prispevajte k kripto: Večina podcastov je poučnih. Učijo vas o najnovejših novicah. Skupnost obveščajo o najnovejših dogodkih. Z zagonom podcasta prispevate k svetu kripto.

Zaslužite prihodek od oglaševanja: Navsezadnje današnji najbolj podkupljeni podcati zaslužijo ogromen prihodek od oglaševanja. Kripto zagon lahko na primer zahteva oglaševanje na vašem podcastu v zameno za žetone pred IPO. Spletna mesta za kripto medije lahko plačajo za oglaševanje. Crypto je več milijard dolarjev vredna industrija in ves denar za oglaševanje mora nekam iti.

Slabosti

Že je gneča: Niste prva oseba, ki si je zamislila začeti kripto podcast. Pravzaprav še niste tisoč, ki bi pomislil na zagon kripto podcasta. Danes je na internetu na stotine kriptopoddaj. Nekaj ​​jih je izstopalo iz množice, a večina še naprej otopava v nejasnosti.

Kripto je zapleten: Mnogi ljudje niso usposobljeni za podrobne pogovore o tehnologiji kriptovalut ali verig blokov. Če ste neizkušeni ali nevedni, bo vaš podcast prezrt.

Korak 1) Poiščite svojo nišo Crypto Podcast

Obstajajo že splošni kripto poddaji. Obstaja veliko ljudi, ki znajo kompetentno govoriti o splošnih kripto podcastih. Ti podcasti že imajo precejšnje število sledilcev. Težko je tekmovati s temi kripto giganti.

Vendar je v določenih nišah še vedno dovolj prostora za kripto poddaje.

Določite nišo v kripto prostoru, ki jo tradicionalni mediji premalo uporabljajo. Nekatere potencialne niše vključujejo:

Podcasti, specifični za kovance: Pogovorite se o vseh novicah, povezanih z določenim kovancem. Ali se pogovorite o košarici podobnih kriptovalut ali določeni kategoriji kriptovalut. Pogovorite se na primer o žetonih ERC20 ali vseh žetonih, ki so na voljo za decentralizirane platforme aplikacij.

Kriptopoddaje, specifične za regijo ali državo: Katere so najnovejše novice o kriptovaluti v Etiopiji? Morda se posmehujete – toda Etiopija je država z več kot 100 milijoni prebivalcev. Nekatera največja področja potencialne rasti za kripto so na razvijajočih se trgih, vključno z regijami, ki jih tradicionalne banke ne pokrivajo. Zaženite podcast, osredotočen na regionalne teme kripto, in hitro bi lahko ustvarili sledilce, ki bodo rasli le, ko se bo sprejetje kripto širilo.

Strokovnjaki za intervjuje: Morda ne veste veliko o kripto, lahko pa vseeno intervjuvate ljudi, ki o kripto vedo veliko. Obrnite se na strokovnjake za kratke, petminutne razgovore. Povprašajte jih o najnovejših novostih in dogodkih iz kripto sveta.

Ekskluzivni podcasti za dostop: Ali živite v Silicijevi dolini ali Zugu (Crypto Valley) v Švici? V tem primeru imate morda izključen dostop do posameznikov in podjetij, do katerih lahko dostopa le malo ljudi. Obkroženi ste z nekaterimi najsvetlejšimi mislimi v kripto. Izkoristite ga tako, da zaženete podcast, ki poudarja vaš ekskluziven dostop.

Podcast, specifičen za tehnologijo: Ali imate diplomo iz računalništva? Ste vešči solidarnosti? Ali veste o blockchainu več kot 90% sveta? Če je tako, lahko zaženete podcast, osredotočen na tehnološko specifične teme. Pogovorite se na primer o najnovejših posodobitvah programa Solidity in pametnih pogodb. Ali pa preučite, kako delujejo različne tehnologije veriženja blokov in razdeljene knjige.

Upognite svojo edinstveno izobrazbo ali ozadje: Imate MBA? S svojimi MBA znanji analizirajte osnove poslovanja kripto podjetij. Ali ste doktorirali iz ekonomije? Pogovor o tem, kako bo kripto motil svetovna gospodarstva. Ste uspešno zapustili več zagonskih podjetij? Zaženite podcast, v katerem bodo pojasnjeni nadaljnji koraki za ustanovitelje kripto podjetij. Ugotovite svoje edinstvene veščine in jih nato uporabite za kripto.

Predvsem je vaš cilj s podcastom to naredite se koristni za neko vrsto občinstva. Včasih to vključuje osredotočanje na določeno temo. V drugih primerih vključuje reševanje splošnih tem novic s svojim strokovnim znanjem.

2. korak) Opišite epizodo podcasta

Našli ste svojo nišo. Odločili ste se, da želite zagnati podcast. Naslednji korak je ustvariti oris epizode.

Kako bo tekel vaš podcast? O čem boste govorili vsakič? Boste samo vi sami govorili v mikrofon? Boste intervjuvali druge ljudi? Kako boste prehajali med odseki?

Nekateri seveda ne potrebujejo orisa: lahko preprosto sedijo pred mikrofonom, pritisnejo zapis in začnejo deliti koristne informacije.

Vendar pa bo večina ljudi z jasno in skladno strukturo pomagala, da vaš podcast ostane na pravi poti.

Ko določite osnovni format, lahko začnete vstopati v drobne podkate. Nato se bomo pogovorili o tem, kaj potrebujete in kako posneti svoj prvi kripto podcast.

Korak 3) Pridobite orodja, ki jih potrebujete za snemanje kripto podcasta

Čas je za nakupovanje. Nekaj ​​stvari, ki jih boste potrebovali pred snemanjem prvega kripto podcasta, vključujejo:

 • Kakovosten mikrofon USB
 • Aplikacija za podcasting ali programska oprema za podcasting (na primer Squadcast)
 • Programska oprema za urejanje (Hindenberg je še posebej priljubljen, čeprav so Alitu, Audacity, Spreaker in Garageband druge dobre možnosti)

Na vašo srečo vstopite v podcasting ob pravem času. V zadnjih letih je prišlo do eksplozije programske opreme in aplikacij za podcasting. Za mobilne in namizne nastavitve lahko najdete veliko brezplačnih in vrhunskih podcasting programov.

4. korak) Trženje vašega podcasta v kriptosfero

Tako ste naredili odličen podcast. Zdaj potrebujete ljudi, ki bodo to poslušali.

Kriptosfera je ogromna. Svoj podcast lahko tržite kjer koli, od YouTuba do Telegrama, Twitterja in še več.

Nekatere potencialne tržne strategije za skupno rabo vašega podcasta s svetom vključujejo:

Zaženite spletno mesto: Najprej zagotovite, da lahko ljudje najdejo vaš podcast v internetu. Zaženite spletno mesto, namenjeno vašemu podcastu. Uporabite SEO, da zagotovite, da se vaše spletno mesto uvrsti po ključnih besedah, kot je »[vaš podcast]«. Ko nekdo vidi vaš podcast v družabnih omrežjih, ga lahko najde v Googlu in poišče vaše spletno mesto.

Twitter Marketing: Tržite svoj podcast po vsem svetu prek Twitterja. Uporabite priljubljene hashtagove, da svoj podcast postavite pred tisoče gledalcev.

Vprašajte za delnice slavnih: Ste v svojem podcastu intervjuvali opaznega člana kripto skupnosti? Obstaja velika verjetnost, da bo oseba znova objavila vašo epizodo podcastov ali jo delila z drugimi.

Trg za posebne kovanske skupnosti: Nekatere skupnosti kovancev niso na voljo tradicionalnim podcastom. Na primer, enostavno je najti poddaje, ki govorijo o bitcoinih, težje pa je najti podkaze, ki govorijo o Tezos (XTZ), Chainlink (LINK) in Cosmos (ATOM), kljub dejstvu, da so te kriptovalute nekatere največje v svet. Te skupnosti so žejne medijske pozornosti – zato jim jo namenite.

Telegram: Delite svoj podcast prek Telegrama. Obstaja veliko skupnosti Telegram, posvečenih določenim projektom ali kriptovalutam. Obstajajo tudi širše skupnosti Telegram za kripto na splošno.

Napišite gostujoče objave: Če lahko kompetentno spregovorite o edinstveni temi, razmislite o pisanju objav gostov. Napišite gostujočo objavo, ki se osredotoča na temo, ki vas pozna, nato pa bralce potisnite k svojemu podcastu.

5. korak) Ugotovite možne sponzorje in možnosti oglaševanja

Ko tržite svoj podcast in privabite naslednjega, boste morda želeli tržiti svoje občinstvo, da boste zaslužili od oglaševanja.

Za zaslužek od oglaševanja ne gre za požrešnost; gre tudi za pridobitev sredstev, ki jih potrebujete za razširitev svojega podcasta.

Prihodki od oglaševanja lahko na primer plačajo potovanje na kripto konferenco. Morda bo pokril stroške letenja na Kitajsko, da bi intervjuval vodilnega izvršnega direktorja kripto.

Ko se občinstvo vašega podcasta povečuje, je v vašem interesu, da poiščete sponzorje in oglaševalske partnerje. Nekateri podcasti uporabljajo oglaševalska omrežja, kot sta Midroll ali Advertisecast, za enostavno iskanje sponzorjev.

Nekateri podcasti zaslužijo tudi prek Patreona. Poslušalci plačajo, kar lahko, da dobijo dostop do vašega podcasta.

5 najbolj prenašanih kriptopoddaj

Nekateri kripto poddaji so v zadnjih letih postali priljubljeni. 5 najbolj priljubljenih kriptopoddaj danes na internetu vključuje:

Brez verige: Gosti nekdanja poročevalka Forbesa Laura Shin, Unchained je eden izmed najbolj znanih kripto in blockchain poddaj danes na voljo. Podcast vsebuje poglobljene intervjuje z vodilnimi osebnostmi v vesolju. Med preteklimi gosti so med drugimi vodilnimi imeni izvršni direktor Binance Changpeng Zhao, vodja Monera Riccardo Spagni in razvijalec bitcoinov Jimmy Song. Je tehnološko naravnan, zato je morda zastrašujoče za blockchain novince, vendar je še vedno dostopen uporabnikom z vsemi stopnjami izkušenj.

Izven verige: Anthony Pompliano’s Off the Chain je še en dobro znan podcast. Pomp omogoča kripto podjetnikom, da govorijo o vsem, kar želijo – vključno s senčnimi taktikami, ki jih uporabljajo konkurenti.

Nepotrjeno: Nepotrjeno producira tudi Laura Shin, vendar deluje drugače. Medtem ko Unchained pokriva najnovejše novice in dogodke, se Unconfirmed poglobi v najsvetlejše možgane v kriptosferi.

Čarobni kripto prijatelji: Če želite slišati, kako se nekateri največji ljubitelji bitcoinov pogovarjajo o tem, zakaj je bitcoin najboljša kriptovaluta na svetu, potem je ena izmed možnosti Magical Crypto Friends. Podcast vodijo vodja Monero Riccardo Spagni, ustvarjalec Litecoin Charlie Lee, vodja organizacije Blockstream Samson Mow in WhalePanda (ki je še vedno anonimen). Epizode izhajajo mesečno. Štirje strokovnjaki govorijo o vprašanjih, kot sta ureditev in decentralizacija. Ugotavljajo tudi izzive, s katerimi se bo bitcoin spopadel v prihodnjih letih, in kako je presegel izzive v preteklosti.

Bitcoin Podcast Network: Bitcoin Podcast Network je zbirka medijskih entitet, ki se je začela z Bitcoin Podcastom. Danes ekipo za tem podcastom sestavljajo vodstveni delavci na visoki ravni, doktorati in matematiki. Do danes je bilo objavljenih 150+ epizod, številne pa so daljše od 100 minut.

Najbolj poslušane častne omembe

 • Ledger Cast
 • Podcast Crypto Street
 • Pogovor o kovancih
 • Obvladovanje kovancev

Najboljši vodnik za kriptopoddaje: končna beseda

kripto podcast pregled raziskav

Master The Crypto s ponosom izpostavlja vrhunske poddaje, usmerjene v kriptovalute, poleg tega pa vsem, ki jih zanima, pokaže nekaj nasvetov za začetek lastne oddaje bitcoinov. Analiza, vpogledi in strokovno znanje, ki se delijo s podcastingom, so za bitcoin ekosistem izjemno pomembni, saj odpirajo dialog, širijo različne ideje, misli in mnenja, ki vse prispevajo k skupnosti in gibanju kriptovalut kot celote..

Če ste navdušeni nad kripto, edinstvenim znanjem o določeni temi ali vas je samo zanimivo poslušati, je morda zagon podcasta prava izbira za vas.

Z zgornjim vodnikom zaženite svoj kripto podcast. V nekaj mesecih ste lahko eden izmed petih najbolj prenesenih kriptopoddaj. Oglejte si zgornjih 40 najbolj znanih podcastov za kriptovalute in poskusite zgledovati, kaj počnejo in kako delujejo, saj so najbolj priljubljeni, uspešni podcasti za poslušanje in spoznavanje kriptovalut..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map