Nexo: Vodič za pregled takojšnjih kripto posojil in kreditnih linij

pregled nexo-kripto-posojila-posojila

Nexo, največji in najbolj zaupanja vreden kriptoposojevalec, je vodilna finančna posojilna institucija s sedežem v verigi blokov, ki vam omogoča takojšnje izposojanje v več kot 45 fiat valutah (v več kot 250 jurisdikcijah) in zaslužek bitcoinov z dnevnimi obrestmi za nedejavna digitalna sredstva.

Preden se poglobimo v vse podrobnosti o delovanju platforme za takojšnjo kripto kreditno linijo in posojila Nexo, ki ponuja zajamčene odobritve, ne preverja kreditne sposobnosti, ne skriva provizij in ne zahteva minimalnih zahtev za odplačilo v zvezi s svojim računom za kripto bančništvo, preglejmo Nexo po številke:

 • uradno ime podjetja: NEXO (poganja Credissimo)
 • uradna spletna stran podjetja: Nexo.io
 • uradna prijava podjetja: platforma.nexo.io
 • uradni slogan podjetja: Prva svetovna takojšnja posojila s kripto-podporo
 • število uporabnikov: 300.000+ ljudi z več kot 700 milijoni dolarjev posojil
 • izdelkov: takojšnja kripto kreditna linija, zaslužite obresti in nexo kartico
 • takojšnje zahteve za kripto posojilo: v prvih 18 mesecih obdelanih več kot milijardo dolarjev
 • podrobnosti o kripto posojilu: 5,9-odstotna kreditna linija za APR z minimalnim zneskom od 500 do 2 milijona dolarjev
 • vrsta shranjevanja: Denarnice za hladilnike brez povezave zagotavlja BitGO, skrbnik, ki ga je odobrila SEC
 • ustanovitelji: Kosta Kantchev, Antoni Trenchev, Georgi Shulev
 • kraj in leto začetka: Januar 2018 v Londonu
 • podpora za polog kovancev: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, NEXO, BNB in ​​stablecoins
 • ime kovanca: Žeton NEXO (sprožen maja 2018, zbral 52,5 milijona dolarjev z najvišjo vrednostjo 0,40 in najnižjo vrednostjo 0,04 dolarja)
 • stranke: vlagatelji kriptovalut, rudarji, borze, hedge skladi, podjetja ICO in igralci iger
 • varnostne funkcije: 24/7 spremljanje prevar in pomoč v živo, plačila v lokalni valuti, šifriranje
 • skladnost s predpisi: Onfido za KYC in AML (uporabljajo Coinbase, Bittrex, Revolut, HSBC)
 • socialni profili: Twitter, Facebook, GitHub, Reddit, LinkedIn, Telegram
 • Kontaktni podatki: Pišite na [email protected]

V našem pregledu izveste vse, kar morate vedeti o platformi za takojšnje kripto posojilo Nexo.

Kaj je Nexo?

Nexo, ki si je pred kratkim zagotovil dolgoročno stroškovno učinkovito financiranje in deluje na podlagi njihove pobude #ZeroFees, je finančna platforma, osredotočena na kriptoasset, ki obljublja, da bo “vaš kripto delal za vas”. Podobno kot BlockFi tudi Nexo omogoča, da si prislužite obresti za svoja sredstva. Sredstva položite na svoj račun Nexo, nato pa vsak dan zaslužite obresti.

kaj je-nexo

Od oktobra 2019 Nexo ponuja 8-odstotne obrestne mere. Za primerjavo, BlockFi trenutno ponuja 8,6-odstotne obrestne mere, ki upoštevajo mesečne sestavljene obresti.

Tako kot BlockFi tudi Nexo ponuja posojila s kripto-podporo. Denar položite na svoj račun Nexo in nato dostopate do kreditne linije na podlagi teh sredstev. Nexo uporablja BitGo za skrbništvo nad hladilnimi napravami brez povezave, ki je zavarovano do 100.000.000 USD prek strokovnjaka za zavarovalne in pozavarovalne trge Lloyd’s. Tu se Nexo bistveno razlikuje od BlockFi-ja. BlockFi ponuja 4,5% APR na leto, Nexo pa 8% na leto.

nexo-instant-kripto-podprta-posojila-cikel

Nexo velja za licencirano in regulirano finančno institucijo. Da bi se Nexo kvalificiral za ta status, je moral dokazati, da ima ustrezen operativni kapital, dobre prakse boja proti pranju denarja (AML) ter dobro zaščito in varnost podatkov. Nexo mora opraviti tudi notranje in zunanje revizijske preglede.

posojanje nexo-kripto-kreditov

Tudi Nexo ima veliko institucionalno podporo. Podjetje uporablja Onfido za svoje globalne standarde skladnosti KYC / AML. Nexo je med drugimi pomembnimi ponudniki sodeloval tudi s Coinbase, Revolut, HSBC, Nationwide, TransferWise in Bittrex. Nexo je tesno povezan tudi z evropskim bančnim podjetjem Credissimo, ki ima več kot 10 let (ustanovljeno leta 2007) izkušenj z delovanjem na reguliranih trgih po vsej celini in vodi slogan »Tehnologija, ki jo poganja potrošnik«. Veljajo za vodilno spletno potrošniško posojilo v EU in inovativno uporabljajo lastniško tehnologijo v takojšnjih spletnih potrošniških posojilih, financiranju e-poslovanja in plačevanju računov.

Nexo ima sedež v Švici, čeprav so posojila na voljo vsem po vsem svetu.

Funkcije Nexo

Zdi se, da Nexo in njegove takojšnje kreditne linije, zavarovane s kriptoaseti, ponujajo rešitev za šest glavnih težav. Naštejmo te prednosti posojanja kriptoposoje Nexo glede na težavo in rešitev:

1) nedejavna vrednost digitalnih sredstev = odkleni vrednost digitalnih sredstev

2) počasen postopek likvidacije = hiter dostop do gotovine

3) izguba lastništva = ohranitev lastništva

4) drago & davčno neučinkovit = stroški & davčno učinkovit

5) okorni kreditni čeki = brez kreditnih preverjanj

6) pomanjkanje zaupanja in preglednosti = pregledne blockchain pogodbe

Oglejmo si, kako Nexo odpravlja težave z zgornjimi odgovori, tako da ponuja vse naslednje funkcije:

nexo-instant-kriptoposojanje

Dostopajte do gotovine, ne da bi prodali kripto: Glavna prednost posojila prek Nexo je, da lahko dostopate do gotovine, ne da bi prodali kripto.

200.000+ uporabnikov Nexo: Nexo trdi, da je največji kriptoposojevalec na svetu, ki mu najbolj zaupajo. Podjetje je obdelalo 700 milijonov dolarjev za več kot 200.000 uporabnikov, vključno z več kot milijardo dolarjev takojšnjih zahtevkov za kripto posojilo.

Podprtih več kot 250 jurisdikcij: Nexo sprejema uporabnike iz več kot 250 jurisdikcij po vsem svetu, vključno z državami in državami.

45+ Fiat valute: Nexo podpira 45 različnih fiat valut. Za primerjavo, njegov največji konkurent BlockFi deluje le z ameriškimi dolarji in majhnim številom kriptovalut.

Avtomatizirana platforma v živo: Nexo ima popolnoma delujočo platformo za takojšnje posojanje z varnostjo vojaškega razreda in 256-bitno šifriranje. Kot je razpisano, lahko posojilo dobite takoj, če ste že opravili preverjanje in imate kripto kot zavarovanje.

Nexo Oracle: Nexo spremlja svojo platformo s tehnologijo, imenovano Nexo Oracle. Oracle ureja razdeljevanje posojil, nadzira premoženje, vzdržuje denarnice in opravlja druge ključne funkcije.

nexo-kripto-posojilo-uporabniški priročnik

Tu je še ena podrobna grafika, ki prikazuje diagram poteka posojanja kriptoposojanja Nexo:

nexo-oracle-diagram-poteka-za-kripto-posojila

Skrbnik zavarovanca: Nexo sodeluje z BitGo kot njegov zavarovan in varen skrbnik. BitGo je ena izmed najbolj zaupanja vrednih skrbniških rešitev v industriji, saj je podjetje zavarovano pri družbi Lloyd’s, podprto s strani Goldman Sachs in je skladno s stopnjo CCSS 3 in SOC 2. BitGo ima na skrbniški storitvi zavarovalno polico v višini 100 milijonov dolarjev, ki ščiti sredstva pred izgubo v primeru vdorov, kraje, izgube ključev in drugih težav..

Kripto kreditna linija: Dokler imate na svojem računu Nexo kripto sredstva, imate dostop do Nexove kripto kreditne linije. Poleg tega takoj pridobite dodatno dobroimetje, saj vaš kripto ceni vrednost.

model posojanja nexo-kriptovalut

Aplikacije za mobilne naprave: Nexo ima mobilne aplikacije za iOS in Android, ki vam omogočajo upravljanje računa, ogled stanja in dostop do kreditne linije Crypto.

Žeton Nexo (NEXO): Nexo ima svoj žeton, imenovan NEXO. To je uporabni žeton za izplačilo dividend. Ko se bo uporaba platforme povečala, se bodo povišale tudi vaše dividende. Nexo trenutno imetnikom žetonov izplačuje 30% dividende od dobička podjetja. Uporaben je tudi žeton NEXO: stranke lahko odplačujejo obresti za posojila Nexo z žetoni NEXO, na primer ob nižji obrestni meri. Žetone NEXO lahko uporabite tudi na svojem računu Nexo, da dobite takojšnje financiranje na podlagi vrednosti žetonov s popustom na obrestne mere.

Kartica Nexo: Nexo ponuja svojo kartico. Lahko dobite fizično kartico ali do nje dostopate z aplikacijo iOS ali Android. Kartica Nexo vam omogoča dostop do vaše kreditne linije po vsem svetu, takojšnje vračilo gotovine pri vseh nakupih in plačilo v lokalni valuti brez provizij za transakcije v tujini. Kartica Nexo ni na voljo mesečno ali letno. Poleg tega lahko brezplačno ustvarite dodatne virtualne kartice. Kartico Nexo lahko naročite danes v mobilni aplikaciji Nexo, nato pa jo uporabite pri 40+ milijonih trgovcev po vsem svetu.

nexo-kartica

Licencirana in regulirana finančna institucija: Nexo je licenčna in regulirana finančna institucija, ki mora zakonsko spoštovati nekatere postopke za boj proti pranju denarja, pravila o varstvu podatkov ter zahteve notranje in zunanje revizije..

Zaslužite obresti za USD, EUR, GBP in Stablecoins: Na svoj račun Nexo lahko položite več različnih fiat valut ali stabilcoinov, vključno z USD, EUR in GBP. Nexo vam omogoča tudi zaslužke za stabilne kovance.

Umik kadar koli brez provizij: Nexo vam omogoča, da svoj denar kadar koli dvignete brez provizij ali provizij.

Ni kripto hranilnih računov: Ena največjih pomanjkljivosti Nexa v primerjavi s konkurenti je ta, da Nexo trenutno ne ponuja kripto varčevalnih računov. Danes lahko uporabljate samo USD, EUR, GBP ali stablecoins, čeprav so Bitcoin varčevalni računi navedeni kot »kmalu«.

Dnevno plačane obresti: Nexo dnevno plačuje obresti in vam daje majhno prednost pred konkurenčnimi platformami, kot je BlockFi, ki mesečno obrestuje.

Kako deluje Nexo?

Zahvaljujoč Nexu lahko vsak, ki ima kriptovaluto, dobi posojilo. Preprosto položite sredstva na svoj račun Nexo in takoj dobite fiat valuto. Na voljo je 45 različnih fiat valut. Vsa posojila so zavarovana z vašo kriptovaluto v razmerju 2: 1. Če si želite na primer izposoditi 16.000 USD, boste morali na svoj račun Nexo položiti 4 BTC (ob predpostavki, da je 1 BTC = 8.000 USD).

kako-nexo-kripto-kreditna-linija-deluje

Večina dejavnosti v računu poteka v aplikaciji Nexo. Danes lahko kartico Nexo naročite tudi prek aplikacije.

Kartica Nexo je lahko ključni del izkušnje z Nexom, čeprav je uradno neobvezna. Posojilo lahko takoj položite na svojo kartico Nexo. Posojilo lahko prejmete tudi z bančnim nakazilom na svojo banko. Če uporabljate kartico Nexo, boste plačali le obresti na porabljena sredstva. Kartica vam omogoča tudi dostop do vaše kreditne linije po vsem svetu in takojšnje vračilo gotovine pri vseh nakupih brez mesečnih ali letnih provizij (ali deviznih provizij).

nexo-kripto-posojila-finance-primerjava

Na splošno sta z Nexom na voljo dva ključna izdelka, med drugim:

Takojšnje posojilo s kripto podporo: Nexo takojšnje kripto posojilo strankam omogoča, da kripto naložijo v Nexo, nato pa do posojila takoj dostopajo z bančnim nakazilom (SWIFT, SEPA ali ACH) na osebni ali poslovni bančni račun..

Kartica Nexo: Nexo Card je plačilna kartica Mastercard, ki vam omogoča dostop do posojila ali porabo sredstev na vašem računu Nexo.

Račun za visoke obresti Nexo: Nexo strankam, ki želijo na platformo položiti fiatno valuto, ponuja varčevalni račun z visokimi obrestmi. Ta račun trenutno plačuje 8-odstotne obresti na dan.

Nexo trdi, da je največji kriptoposojevalec na svetu, ki mu najbolj zaupajo. Njeni glavni konkurenti so BlockFi in tradicionalne banke. BlockFi vam omogoča pobiranje obresti na stanjih kripto računov, Nexo pa ne. Nexo ima kartico Nexo, BlockFi pa ne.

Tu je videti, kako je postopek prijave za odprtje računa Nexo in video, ki pojasnjuje tri korake za tekmovanje za ustvarjanje računa Nexo:

join-nexo-kripto-posojilo-omrežje

Kako zahtevati posojilo pri Nexu

zahteva za posojilo za nexo-kripto

Zahteva za posojilo pri Nexo je enostavna. Tako deluje:

Korak 1) Prijavite se za osebni ali poslovni račun na Nexo.io in dokončajte preverjanje KYC / AML

2. korak) Naložite kriptoasete v svojo denarnico Nexo

3. korak) Posojilo je takoj na voljo brez preverjanja kreditne sposobnosti

4. korak) Takoj porabite denar s kartico ali dvignite denar na bančni račun

5. korak) Obrestne mere od 8% do 16% APR plačajte samo za denar, ki ga uporabljate; plačila obresti bremenijo vašo razpoložljivo mejo in odplačila lahko izvedete kadar koli

Kako se prijaviti na varčevalni račun pri Nexu

nexo-kripto-zaslužite-obresti

Nexo je zelo preprosta platforma za vsakogar. Tu je osnovni postopek, ki ga uporabljate pri nalaganju denarja na platformo za prihranek:

Korak 1) Obiščite Nexo.io in odprite osebni ali poslovni račun

2. korak) Prenesite USD, EUR ali GBP na svoj račun Nexo

3. korak) Začnite zaslužiti pasivni dohodek, medtem ko uživate 100-odstotno garancijo Nexo s premoženjem

O Nexu

Njihova uradna spletna stran Nexo navaja naslednje poslanstvo:

V zadnjih 10 letih zagotavljamo takojšnja posojila milijonom ljudi po Evropi. Verjamemo, da se širi digitalni svet pomaga izboljšati naše življenje. Želeli bi prispevati z zagotavljanjem Prva hitra posojila s kripto-podporo na svetu – Nexo – danes uživajte v svojem kripto bogastvu, ne da bi prodali svoja kripto sredstva!

Osrednjo ekipo Nexo sestavlja 14 ljudi. Večina članov ekipe zaseda visoke položaje v evropskem fintech podjetju Credissimo.

zakaj-nexo-kripto-platforma

Nexo vodi Kosta Kantchev (glavni upravni partner in soustanovitelj). Kantchev je tudi soustanovitelj podjetja Credissimo. Drugi ključni člani skupine so Antoni Trenčev (soustanovitelj), ki je bil prej poslanec v bolgarski narodni skupščini. Obstaja tudi Georgi Shulev (soustanovitelj), ki prinaša 6+ let izkušenj z investicijskim bančništvom in je soustanovil Consestimate, odprto platformo za finančne ocene.

nexo-credissimo-licenca-regulirana-finančna institucija

Pomembno je dejstvo, da je Nexo tesno povezan s Credissimom. Credissimo ima več kot 10 let uspeha na področju fintecha, ki služi milijonom ljudi po Evropi. Podjetje je tudi pod strogim nadzorom več evropskih regulatorjev za bančništvo in finančne storitve.

Sedež podjetja Nexo je v Londonu, pisarne pa v Švici.

Nexo vs SALT posojanje vs ETHLend

Kot si lahko predstavljamo, Nexo ni edina platforma za posojanje kriptovalut v sektorju verig blokov, saj sta na voljo tudi dve drugi priljubljeni, kot sta SALT in ETHLend. Tu je grafikon, ki prikazuje vse funkcije, ki jih Nexo ponuja prek ETHLend in SALT (tehnologija varnega samodejnega posojanja):

nekso-sol-etlend

Kot lahko vidite, so številni dejavniki Nexo naklonjeni glede starosti in izkušenj, obdelave vlog, ponudbe izdelkov, podrobnosti o zavarovanju, možnosti odplačevanja, skritih provizij, žetonskih ugodnosti in dostopa po vsem svetu. Omeniti velja tudi, da Nexo revidira eno od največjih 4 računovodskih podjetij na svetu, Deloitte.

ICO NEXO Token

Po registraciji svojega uradnega spletnega mesta januarja 2018 je podjetje za kriptoposojo prvo ponudbo kovancev (ICO) dobilo 1. aprila 208, kjer je prodalo 52,5 milijona dolarjev žetonov za 0,10 dolarja. Prvo snemanje na CoinMarketCap je bilo 1. maja 2018, ko se je prvič pojavilo pri 0,18 USD in doseglo najvišjo vrednost hitro po 9. maju pri približno 0,41 USD na kovanec.

grafikon nexo-token-coin-market-cap

Kot mnogi že vedo, je bilo to sredi kripto zimskega medvedjega trga leta 2018, saj je žeton NEXO sredi septembra padel vse do 0,04 ameriških dolarjev in od takrat trguje okoli svoje prvotne ICO cene približno centa.

Končna beseda

Nexo pregled

Nexo je priljubljena platforma za prihranke in posojanje kripto. Uporabniki lahko na borzo položijo fiatno valuto (USD, GBP, EUR in stablecoins), da zaslužijo 8% donosnost naložbe. Uporabniki si lahko denar izposodijo tudi tako, da kripto položijo kot zavarovanje. Takoj ko je kripto v vašem računu, lahko dostopate do kreditne linije. Posojila se pošiljajo prek kartice Nexo ali z bančnim nakazilom na vašo banko.

Glavna pomanjkljivost Nexo je, da uporabniki ne morejo zaslužiti obresti za bitcoin ali druga kripto imetja (za razliko od BlockFi). Vendar pa naj bi se ta funkcija začela kmalu.

Če iščete ugleden in enostaven način izposoje ali prihranka denarja, potem je Nexo morda ena izmed boljših možnosti, ki so danes na voljo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map