Pregled STO: Kako delujejo ponudbe varnostnih žetonov

pregled ponudbe varnostnih žetonov

Ponudba varnostnih žetonov ali STO je tisto, kar se zgodi pri kombiniranju IPO in ICO. Pravni regulativni okvir prodaje vrednostnih papirjev dobite v povezavi z ustvarjanjem ICO na osnovi blockchain digitalnih žetonov.

Pred kratkim je predlagal Forbes to ponudbe varnostnih žetonov bi lahko bila “prihodnost zbiranja denarja”.

Kaj je STO? Kako delujejo ponudbe varnostnih žetonov? Kako lahko navadni vlagatelji, kot ste vi, sodelujejo na trgu STO? Pokrijmo zgodovino varnostnih žetonov, ugodnosti regulacije in naštejmo najbolj priljubljene borze, da razložimo vse, kar morate vedeti o STO in kako delujejo v kripto ekosistemu.

Kaj je ponudba varnostnih žetonov?

sto vodnik

Opredelitev ponudbe varnostnih žetonov je, ko se prodaja zgodi, ko vlagatelj zamenja denar za kovance ali žetone. Ti kovanci ali žetoni so vrednostni papirji: povezani so z osnovnim naložbenim sredstvom, kot so delnice, obveznice, naložbeni skladi v nepremičnine (REIT) in druga sredstva.

STO je podoben ICO. Pravzaprav lahko delujejo na skoraj enak način. Tako s STO kot z ICO nekdo zamenja denar za digitalni žeton.

Glavna razlika med STO in ICO je seveda v žetonu, ki se prodaja. Z ICO je žeton lahko skoraj vse – od digitalne valute do uporabnega žetona. S STO je digitalni žeton varnost. Žeton je zamenljiv, prenosljiv finančni instrument s posebno denarno vrednostjo.

Kaj so varnostni žetoni? Kako delujejo?

kako delujejo ponudbe varnostnih žetonov

Varnostni žetoni so digitalna predstavitev neke vrste varnostnega sredstva. Najpogostejši varnostni žetoni predstavljajo:

Kapitalski trgi: Podjetje lahko svoje delnice pretvori v žetone. Imetniki žetonov lahko zaslužijo dividende ali imajo določene glasovalne pravice.

Delniški skladi: Delniški sklad lahko svoje delnice pretvori v žetone. Imetniki žetonov so upravičeni do dela dobička, ki ga zasluži delniški sklad.

Blago: Blago se lahko razdeli na žetone, ki se nato ponudijo med STO.

Nepremičnina: Nepremičninski kapital bi lahko pretvorili v žetone – tako kot deluje REIT.

Ponudbe varnostnih žetonov na koncu ne spreminjajo osnovnih vrednostnih papirjev; gre za enake vrednostne papirje, ki jih lahko kupite prek običajne naložbene platforme. Spreminjajo pa način, kako podjetja in vlagatelji pristopajo k prodaji vrednostnih papirjev.

Kje potekajo ponudbe varnostnih žetonov?

kako sto deluje

Na rednih borzah kriptovalut se z varnostnimi žetoni ne trguje.

Trgovanje z varnostnimi žetoni je urejeno. Pri trgovanju s pravnimi varnostnimi žetoni lahko sodelujejo le nekatere vrste ljudi.

Borza mora biti v celoti skladna s predpisi, ki ponujajo trgovanje s pravnimi vrednostnimi papirji, in borza bo morda potrebovala vlagatelje, da izpolnijo določene kvalifikacije. Na primer vlagatelji bodo morda morali biti pooblaščeni. Vlagatelji bodo morda morali opraviti obsežen postopek vkrcanja, da preverijo svojo identiteto in akreditirani status.

Zaradi vseh teh razlogov trg varnostnih žetonov poteka na reguliranih borzah ali na posebnih borzah.

Regulirane borze, kot sta Coinbase in Kraken, na primer navajajo varnostne žetone, kot tudi specializirane borze, kot je CEZEX.

Oglejte si naš seznam na dnu in si oglejte največje izmenjave varnostnih žetonov, ki so na voljo danes.

Zgodovina ponudb varnostnih žetonov: Zakaj potrebujemo STO? Od kod so prišli?

zgodovina ponudbe varnostnih žetonov

Da bi razumeli ponudbe varnostnih žetonov, moramo najprej razložiti začetne ponudbe kovancev (ICO).

2017 je bilo leto ICO

Leto 2017 je bilo leto kripto in bitcoin je postal mainstream. Bilo je tudi leto ICO. Startupi po vsem svetu so za zbiranje sredstev začeli uporabljati začetne ponudbe kovancev (ICO).

Z začetno ponudbo kovancev je podjetje prodajalo digitalni kovanec v zameno za fiat valuto (na primer USD) ali kriptovaluto (na primer BTC ali ETH). Vlagatelji so lahko podjetju pošiljali denar, podjetje pa je v zameno pošiljalo kovance.

Mednarodne organizacije ICO so bile pohvaljene kot nova nova metoda zbiranja sredstev. Mednarodne organizacije ICO so uravnotežile konkurenčne pogoje in tehnološkim zagonom omogočile, da zberejo znatne količine kapitala, ne da bi se zanašale na neroden, tradicionalni svet zbiranja sredstev tveganega kapitala. Vsakdo na svetu je lahko zagnal ICO in prodajal žetone vsem, ki so jih zanimali.

ICO so eksplodirale leta 2017. Startupi so do konca leta z ICO zbrali skupaj 5,6 milijarde USD. Aktivnost ICO je dosegla vrhunec v prvem četrtletju 2018, ko so zagonska podjetja samo v prvih treh mesecih leta zbrala 6,3 milijarde USD.

Sčasoma pa je ICO podrl predvidljiv sovražnik: ureditev.

Sredi leta 2018: uredba ICO-je vrne na zemljo

Večina držav ima stroge zakone o naložbah, ki urejajo, kdo lahko komu prodaja naložbe. Na primer v ZDA mora vsako podjetje, ki prodaja delnice, prodati registracijo pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC).

Med letom 2017 so bile mednarodne organizacije ICO v sivi coni. Ljudje v resnici niso bili prepričani, ali prodani kovanci predstavljajo zaloge. Je bil žeton, kot je bitcoin, res primerljiv z deležem v podjetju? Kaj pa Ethereum? XRP? Žetoni so se zelo razlikovali po svojih funkcijah in metodah zbiranja sredstev, vlagatelji pa so ostali zmedeni.

To pa ni prvič, da regulatorji v ZDA skušajo ločiti zaloge od drugih sredstev. Po pomembni zadevi Vrhovnega sodišča leta 1946 je SEC uporabil Howeyjev test ugotoviti, ali je sredstvo delnica. V bistvu Howeyjev test navaja, da če sredstvo deluje kot vrednostni papir, potem je to vrednostni papir v skladu s pravno državo.

Ugotovljeno je bilo, da nekateri kovanci niso uspeli na preizkusu Howey. Ta podjetja so prodajala vrednostne papirje pod krinko ICO. Drugi kovanci so prestali Howeyjev test.

Pravila se med kovanci zelo razlikujejo. Večina regulatornih organov v ZDA na primer priznava, da bi bitcoin moral brez težav opraviti Howeyjev test. Na primer, nobena organizacija ni prodajala bitcoinov na ICO in nobena centralizirana organizacija ni zbirala denarja s prodajo bitcoinov.

Ethereum, ki je bil prodan na ICO, ki ga je ustanovila fundacija Ethereum, in XRP, ki je tesno povezan z uspehom zasebnega podjetja Ripple, bosta v prihodnosti lahko obravnavana kot varščina.

Zaradi vse te zmede so operaterji ICO začeli prepovedovati stranke iz Združenih držav. Kmalu so se temu pridružili tudi finančni regulatorji v drugih državah.

Danes obstaja še veliko ICO-jev. Nekatere organizacije ICO obstajajo na sivem območju zakonodaje, saj državljanom nekaterih držav omogočajo sodelovanje. Druge organizacije ICO so popolnoma nezakonite in so se začele v upanju, da SEC ne bo ukrepala. Nekatere mednarodne organizacije ICO so popolnoma zakonite tudi v Združenih državah Amerike: predmeti, ki se prodajajo, prestanejo preizkus Howey in se ne štejejo za zaloge.

Vse to ozadje je pomembno, ker pojasnjuje, od kod izvirajo ponudbe varnostnih žetonov.

Ponudbe varnostnih žetonov so se pojavile, ker so ljudje prepoznali prednosti ICO (udobje, dostopnost, hitrost), vendar so priznali potrebo po večji ureditvi. Ponudbe varnostnih žetonov združujejo ureditev IPO s prikladnostjo ICO, vendar se vedno zavedajte tveganj prevar Bitcoin in goljufivih shem ICO.

Prednosti ponudbe varnostnih žetonov

sto koristi

V času razcveta ICO od leta 2017 do leta 2018 so izdajatelji žetonov prodajali vrečke žetonov, ne da bi skrbeli za obstoječo zakonodajo o vrednostnih papirjih. Vlagatelji, ki sodelujejo pri neregulirani prodaji žetonov, niso imeli zakonsko zaščitenih pravic.

Ponudbe varnostnih žetonov so zasnovane kot alternativa običajni prodaji žetonov, skladnih z zakonodajo. Prodaja varnostnih žetonov daje vlagateljem nekatere zakonsko zaščitene pravice. Na primer imetnikom varnostnih žetonov podeli pravice do dividend ali drugih vnaprej določenih tokov prihodkov.

Izdajatelji imajo tudi koristi od ponudb varnostnih žetonov. Izdajatelji vedo, da njihove žetone kupujejo pooblaščeni preverjeni vlagatelji. Poleg tega so izdajatelji lahko iskreni glede delovanja žetonov. Izdajatelji lahko na primer opišejo določeno ekonomsko vrednost žetona, namesto da bi plesali okoli dejstva, da je žeton vrednostni papir.

Nekatere največje prednosti ponudbe varnostnih žetonov vključujejo:

Pravno prodajte vrednostne papirje kot žetone: Med norostjo ICO od leta 2017 do leta 2018 so podjetja dejansko prodajala vrednostne papirje kot digitalne kovance. Imetniki kovancev so imeli določene pravice – na primer dividende ali glasovalne pravice. Druge organizacije ICO so bile bolj prefinjene glede dejstva, da so nezakonito prodajale vrednostne papirje. Pri STO-jih ni treba plesati okoli tega, da je žeton vrednostni papir.

Urejeno: Vsa zakonita podjetja se morajo držati predpisov v državah, v katerih poslujejo. Ponudbe varnostnih žetonov so urejene. Upoštevajo državna pravila glede prodaje delnic. Na primer država, ki prodaja vrednostne papirje v ZDA, mora spoštovati predpise SEC ali FTC.

Izogibajte se grožnjam prihodnjih zatiranj: Z ICO ima lahko nekdo obetaven žeton za prodajo, vendar so vlagatelji previdni zaradi grožnje prihodnjih okvar. Če se projekt sliši dobro, vendar lahko tudi krši predpise SEC, potem vrže temen oblak na celoten projekt.

Verodostojnost: Če bi kdo stopil do vas na ulici in vam povedal o odličnih zalogah, ki jih je prodal, bi bili dvomljivi. Če se prijavite v regulirano platformo za trgovanje in vidite transparentno in regulirano podjetje, ki ponuja novo ponudbo varnostnih žetonov, daje vaši naložbi večjo verodostojnost..

Udobje: Mednarodne organizacije ICO so spremenile način zbiranja denarja v startupih. Tudi ICO so imele svoje napake. Prodaja varnostnih žetonov združuje prednosti ICO brez slabih strani. Žeton je priročno kupiti prek spleta, tako da se prijavite v digitalno borzo.

Programabilnost: Varnostni žetoni so lahko več kot le digitalni kos papirja z vašim imenom in potrdilom o zalogi. Varnostne žetone je mogoče programirati in uveljaviti s pametnimi pogodbami.

Samodejna izplačila dividend ali glasovalne pravice: Nekateri varnostni žetoni so prilagojeni s pametno pogodbo za samodejno izplačilo dividend. Pametna pogodba dobiček podjetja loči na različne dele, nato pa vsakemu imetniku žetona razdeli določen odstotek dobička. Drugi varnostni žetoni imajo vgrajene samodejne glasovalne pravice, ki jih poganjajo pametne pogodbe.

Odprto za mednarodne vlagatelje: Nekateri trgi vrednostnih papirjev so odprti samo za lokalne vlagatelje. S ponudbo varnostnih žetonov lahko pri prodaji žetonov sodeluje vsak na svetu.

Manj institucionalne manipulacije: Teoretično bi morali STO imeti manj institucionalne manipulacije. Prosti in odprti trg z manj posredniki bi moral zmanjšati tržno manipulacijo. Razbija prodajo vrednostnih papirjev zunaj meja velikih institucij.

Več likvidnosti: Z varnostnimi žetoni se trguje na specializiranih varnostnih borzah. Vlagatelji lahko prek teh borz kupijo enega ali več žetonov za vrednostne papirje, kar vlagateljem omogoča enostaven način likvidacije ali prilagoditve njihovega imetja.

Novi deležniki z novimi pravili: STO podjetjem omogočajo, da ustvarijo nov niz zainteresiranih strani z novimi idejami o dolgu, lastniškem kapitalu, glasovanju in prispevkih. To je prilagodljiva, prilagodljiva varnost za nov svet financ.

Zaradi vseh teh prednosti ponudbe varnostnih žetonov spreminjajo osnove financ.

Kdaj žeton postane varščina?

kaj je ponudba varnostnih žetonov

Če digitalni žeton deluje kot vrednostni papir, potem v očeh zakona na splošno velja za vrednostni papir.

Kako ugotovimo, ali digitalni žeton deluje kot varnost? No, najpogostejša metoda je uporaba Howeyjevega testa.

Howeyjev test

Howeyjev test se sklicuje na sodbo vrhovnega sodišča ZDA iz leta 1946. Farma citrusov z imenom Howey Company na Floridi se je odločila, da bo polovico svojega velikega premoženja oddala v najem za financiranje dodatnega razvoja. Polovica nepremičnin je bila dana v najem različnim vlagateljem. Tisti, ki so kupili deželo Howey, niso imeli ničesar “znanja, spretnosti in opreme, potrebne za oskrbo in gojenje agrumov”, zaradi česar so postali špekulanti. Ti ljudje so najem kupili na podlagi predpostavke, da jim bo ustvaril dobiček “kot rezultat prizadevanj nekoga drugega”.

Družba Howey je zašla v težave, ko ni uspela registrirati te prodaje pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC). SEC je trdil, da družba Howey prodaja neregistrirano varščino, družba Howey pa, da to ni resnična vrednostna papirja.

Primer se je na koncu odpravil na vrhovno sodišče ZDA, ki je presodilo, da je prodaja zemljišč podjetja Howey resnično vrednostni papirji. Vlagatelji so zemljišča kupovali, ker so pričakovali, da bodo zaslužili od dela nekoga drugega. Tako je bilo treba prodajo registrirati.

Kako opraviti preizkus Howey

Po sodbi Howeyja se nekaj šteje za vrednostni papir, če izpolnjuje naslednje pogoje:

To je naložba denarja

Naložba je v skupno podjetje

Od dela promotorjev ali tretje osebe se pričakuje dobiček

Howeyjev test in kripto

Howeyjev test je imel ključno vlogo v kripto že od začetka. V letih 2017 in 2018 so ICO operaterji postajali vse bolj previdni pri opravljanju Howeyjevega testa. Če ICO ni uspel preizkusa Howey, bi ga lahko SEC razglasil za nezakonito prodajo vrednostnih papirjev. Če je ICO opravil Howeyjev test, je bil zakonit.

ICO lahko na primer oglašuje njihov žeton, kot da nima pričakovane vrednosti naložbe. ICO bi žeton lahko opisal kot žeton “utility”, ki bi ga lahko uporabili samo za interakcijo s platformo. Binance Coin (BNB) se na primer uporablja za znižanje provizij za trgovanje na platformi.

Tu se stvari zapletejo: vrednost uporabnega žetona naj bi še naraščala, ko postaja platforma bolj priljubljena. Vrednost BNB je z denarja narasla na več kot 15 dolarjev, ker je to žeton za eno največjih borz na svetu.

Kakšna je razlika med varnostnimi žetoni in tokeniziranimi vrednostnimi papirji?

Varnostni žetoni in tokenizirani vrednostni papirji

Morda boste presenečeni, ko boste izvedeli, da obstaja razlika med varnostnimi žetoni in tokeniziranimi vrednostnimi papirji. Zmeda je enostavno zmešati, a mnogi verjamejo, da bo večina dragocenih svetovnih dobrin v prihodnosti doživela tokenizacijo.

Največja razlika med obema je v tem, da so varnostni žetoni na novo izdani vrednostni papirji, zgrajeni na porazdeljeni knjigi, medtem ko so tokenizirani vrednostni papirji le predstavitve finančnih produktov, ki že obstajajo.

Če ste izdali nov finančni izdelek, ki ima varnostne funkcije, potem gre za varnostni žeton. Če ste vzeli obstoječi finančni produkt, ga ločili na milijon ločenih kosov in prodali vsak kos, potem je tokenizirana vrednostna papir.

Čeprav imajo varnostni žetoni in tokenizirani vrednostni papirji podoben videz in terminologijo, izdaja varnostnih žetonov nima nič skupnega s tokeniziranimi vrednostnimi papirji.

Kratka zgodovina ponudb varnostnih žetonov

sto zgodovina

Prvo ponudbo varnostnih žetonov je Blockchain Capital (BCAP) začel 10. aprila 2017. Podjetje je v enem dnevu zbralo 10 milijonov dolarjev.

Od prvega uspešnega STO je več podjetij raziskovalo prednosti STO.

Drugi pomembni trenutki v zgodovini STO vključujejo:

10. april 2017: Blockchain Capital dopolnjuje prvo znano ponudbo varnostnih žetonov.

22. september 2017: Science Blockchain (SCI) zaključuje STO.

1. marec 2018: Spice VS dopolnjuje STO.

1. maj 2018: Quadrant Biosciences dopolnjuje STO in ponuja prvo prodajo tokeniziranega lastniškega kapitala, ki gostuje na verigi blokov.

1. avgust 2018: Aspen Coin ponuja STO, ki označuje prvo prodajo tokeniziranega lastništva nepremičnin (kot žetonska različica REIT).

1. december 2018: Hub v Kolumbiji ponuja svoj STO, ki označuje drugo tokenizirano prodajo REIT.

10. januar 2019: Sharespost je predstavil svoj STO, ki je prva trgovina digitalnih vrednostnih papirjev s strani ATS in posrednika, v kateri je ATS hranil digitalne vrednostne papirje.

24. januar 2019: tZERO: Odpre se namenska borza ponudb varnostnih žetonov, imenovana tZERO.

Izmenjave varnostnih žetonov: popoln seznam izmenjav STO

seznam ponudb varnostnih žetonov

Danes lahko vlagatelji kupujejo ali prodajajo varnostne žetone na različnih borzah STO. Hvala našim prijateljem na žeton.varnost, tukaj je celoten seznam STO izmenjav, ki so danes na voljo:

Archax: Archax je nova, urejena institucionalna borza za trgovanje z žetoni, zavarovanimi s premoženjem. Londonsko borzo so ustanovili strokovnjaki iz tradicionalnega finančnega sveta.

ATLANT: ATLANT uporablja decentralizirano blockchain platformo, da olajša tokenizirano lastništvo in globalne najeme P2P, da motijo ​​nepremičninski prostor.

Bancor: Bancor Protocol je standard za ustvarjanje pametnih žetonov. Bancor je tudi decentralizirano likvidnostno omrežje z varnostnimi žetoni in drugimi digitalnimi sredstvi.

BANKA: BANKEX je fintech podjetje, ki navaja varnostne žetone.

Binance: Binance je ena največjih svetovnih borz kriptovalut. Na borzi so navedeni nekateri varnostni žetoni.

Blackmoon: Blackmoon je avtomatizirana platforma za trgovanje, ki vsebuje nekatere varnostne žetone.

Kanadska borza vrednostnih papirjev: Leta 2004 registriran kot borza, CSE zdaj uporablja tehnologijo blockchain za optimizacijo in overjanje transakcij, vključno s transakcijami z varnostnimi žetoni.

CEZEX: CEZEX ponuja tri vrste varnostnih žetonov, vključno z izvedenimi finančnimi instrumenti, kriptovalutami in varnostnimi žetoni.

Coinbase: Coinbase s sedežem v San Franciscu je eno najbolj znanih imen v kripto industriji. Na borzi so navedeni nekateri varnostni žetoni.

Gibraltarjeva borza: Gibraltarska borza (GSX) ima dovoljenje Komisije za finančne storitve in ponuja trgovanje z varnostnimi žetoni.

Huobi: Huobi s sedežem v Singapurju ne vsebuje le varnostnih žetonov, temveč ima tudi vhodno kotacijo na hongkonški borzi (HKEx), medtem ko služi strankam po vsej Aziji in po vsem svetu..

ICHX: ICHX ponuja varnostne žetone v urejenem, preglednem in učinkovitem ekosistemu, imenovanem platforma iSTOX.

KoreConX: KoreConX ponuja svoj KoreProtocol za tokenizirane vrednostne papirje, kar podjetjem omogoča enostavno prodajo vrednostnih papirjev v več jurisdikcijah.

Kraken: Kraken je dobro urejena izmenjava bitcoinov, ki se je začela že leta 2011. Na borzi so navedeni nekateri varnostni žetoni.

LXDX: LXDX je namenjen profesionalnim vlagateljem. Člani dobijo dostop do infrastrukture, ki združuje prednosti algoritmičnega pametnega usmerjanja in trgovanja v temnem bazenu.

Malteška borza: Malteška borza deluje 25 let, zdaj pa ponuja varnostne žetone ob spoštovanju predpisov države Malte.

NYSTX: New York Security Token Exchange je vodilna svetovna tržnica varnostnih žetonov in trdi, da upravlja najnaprednejšo, najvarnejšo in najhitrejšo borzo varnostnih žetonov na svetu..

OKEx: Velikan kripto izmenjave OKEx ponuja prodajo varnostnih žetonov v zelo likvidnem okolju.

OpenFinance Network: OpenFinance Network je v ZDA urejen kot trgovalna platforma za alternativna digitalna sredstva, kot so varnostni žetoni.

Paladij: Palladium uporablja blockchain, da uporabnikom omogoči preprosto, enotno kripto in bančno izkušnjo. Uporabniki lahko kupijo tudi varnostne žetone.

Poloniex: Kripto borza Poloniex prodaja varnostne žetone v urejenem, likvidnem okolju.

ŠEST digitalnih izmenjav: SIX Digital Exchange omogoča tokenizacijo obstoječih vrednostnih papirjev, nato pa uporabnikom omogoča trgovanje s temi digitaliziranimi vrednostnimi papirji in varnostnimi žetoni.

Templum: Templum je regulirana izmenjava za zbiranje kapitala.

TokenMarket: TokenMarket je platforma, ki temelji na verigi blokov in omogoča startupom enostavno zagon prodaje žetonov.

tZERO: TZERO je bil ustanovljen z namenom odstranitve Wall Streeta in njegove neučinkovitosti iz procesa zbiranja kapitala.

VRBex: VRBex je borza, kjer lahko vlagatelji trgujejo s kriptovalutami ali vlagajo v kripto sredstva, kot so varnostni žetoni.

Storitve za zagon STO

Začetek STO je lahko zapleten. Na srečo so se pojavila podjetja, ki ljudem pomagajo pri varnih in reguliranih STO.

Nekatera največja imena v storitvenem prostoru STO, ki zagotavljajo vključujočo infrastrukturo, vključujejo:

  • Polymath (POLY)
  • pristanišče
  • Listinjenje
  • Roj

Vsa ta podjetja pomagajo podjetjem s kriptožetoni STO pri regulativni pomoči, postopkih, izdaji kovancev in drugih s tem povezanih zadevah.

Ali lahko kdo sodeluje v STO?

kako vlagati v varnostne žetone sto's

V ZDA lahko samo pooblaščeni vlagatelji sodelujejo v STO. Ameriška zakonodaja opredeljuje pooblaščenega vlagatelja kot vsakogar z neto vrednostjo več kot milijon dolarjev, ki je v zadnjih dveh letih letno zaslužil več kot 200.000 dolarjev.

Zunaj ZDA pravilo za akreditirane vlagatelje ne velja, kar pomeni, da lahko kdo sodeluje v večini STO.

Vendar nekatere države izdajajo natančnejše omejitve za STO, ko postajajo bolj priljubljene, nekatere države ali podregije pa imajo lahko dodatne predpise STO. Priporočamo, da pred udeležbo v STO preverite predpise svoje lokalne jurisdikcije.

Končna beseda

Leto 2017 je bilo leto začetne ponudbe kovancev (ICO). Lahko bi bilo leto 2020 ponudba varnostnih žetonov?

Zdaj, ko vsi vlagatelji kriptoasset vedo, da lahko varnostni žetoni, izdani z blockchain, zagotavljajo pravico do lastniških delnic ali pravico do delitve dobička (ali lastništva) v podjetjih, bo zelo pomembno, da bomo v prihodnjih mesecih pozorno spremljali trg STO in let, ko upadajo regulativne ovire in se postavljajo pravne ovire.

STO imajo veliko prednosti in zagotovo bomo lahko videli, da bodo nekatera največja svetovna podjetja v prihodnosti lansirala STO. Po pregledu tega vodnika za ponudbo varnostnih žetonov; ki zajema vrhunske platforme za izmenjavo vrednostnih papirjev, kako začeti svojo lastno tokenizirano ponudbo varnosti in ves trenutni seznam kriptokovancev STO, poskrbite, da boste še vedno v koraku in si zagotovite najnovejše informacije o vsem, kar se lahko zgodi v prihodnosti finančnega zbiranja sredstev v svetu verig blokov, ponudbe varnostnih žetonov (STO).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map