Spletna mesta Crypto News: Najboljša spletna mesta za Bitcoin in Blockchain

najboljša spletna mesta za kripto novice

Master The Crypto uvršča najboljša spletna mesta z novicami o kriptovalutah, ki vlagateljem in trgovcem pomagajo najti najboljše naslove Bitcoin in trendne zgodbe o blockchainu v industriji.

Contents

Spletna mesta z novicami o kriptovalutah: 20 najbolj priljubljenih bitcoinov & Blockchain Media Publikacije

posodobitve bitcoinov in blockchain novic

Kripto novice so postale precej zanimiva panoga, saj bitcoin še naprej vstopa v osrednji medijski cikel, decentralizirana finančna doba blockchain pa se začenja oblikovati in saditi korenine po vsem svetu.

Medtem ko iskreno upamo, da bosta prvo ime in domena, ki vam prideta na misel, ko iščete najnovejša in najboljša navodila v prostoru kriptovalut, Obvladajte kripto, Zdelo se nam je, da je zelo pomembno pregledati najboljše kriptocentrične novice, ki pokrivajo vse najbolj priljubljene zgodbe in glavne naslove v nadobudnem svetu bitcoinov..

Poleg našega strokovnega znanja pri sestavljanju vodnikov in vadnic ne bi želeli ničesar drugega, kot da si resnično vzamemo čas in osvetlimo še druge vrhunske spletne portale za objavljanje, ki si prizadevajo, da bi vam posredovali najnovejše in najboljše novice iz nastajajočih blokov – temelječe gospodarstvo.

Zakaj bi moralo biti pri tem pomembno naše mnenje, pregledi in uvrstitve? Ponosni smo, da smo eden najbolj aktivnih sodelavcev kripto vodnikov na svetu in morda nekoč pokrivamo dnevne cikle novic, za zdaj pa je pomembno, da vsi aktivni vlagatelji, trgovci in uporabniki kriptoasset ostanejo v zanki, tako da dobijo zajemalko od najboljših založnikov novic na planetu. Podobno kot naša ekipa, ki si prizadeva zagotoviti brezčasne, verodostojne in uporabniku prijazne vodnike po vseh glavnih stebrih in temeljnih delih kriptoverza, je pomembno, da širimo ljubezen in delimo tistega, za katerega mislimo, da je to najbolje od zgoraj navzdol, dan za dnem in dan ven.

Konec koncev je ciklus kripto novic prizadevanje 24/7/365, saj ni gumba za premor, nočnega izklopa ali zaprtja ob koncu tedna.

Obstaja veliko ponosa, ki ga vzamemo pri raziskavah in razumevanju kripto prostora, tako da ste lahko prepričani, da nudimo najboljši vpogled v ta spletna mesta z bitcoinami. Pomagali vam boste tudi prihraniti nekaj časa pri ločevanju figurativne pšenice od pleve pri iskanju uglednih spletnih strani z novicami.

Da bi poenostavili celoten postopek iskanja najboljših in najbolj priljubljenih, morate prebrati kripto in blockchain spletna mesta. Odločili smo se, da se moramo bolj osredotočiti na nekatera bistvena merila, ki pomagajo ločiti ta kripto medijska podjetja od drugih založnikov novic, ki so tam zunaj..

Sestavili smo seznam dejavnikov, zaradi česar je spletno mesto z novicami o kriptovalutah najboljše, še posebej glede na to, ko se je leta 2017 začel tržni ciklus kripto bull, pojavilo se je več deset spletnih mest, ki so poskušale ujeti zagon in “izkoristiti trenutek” (ko je cena bitcoinov šla od 1K do 20K v enem letu) – vendar so bili nekateri med njimi popolne prevare, ki so promovirale prevare z bitcoini, lažne žetone ICO in celo vrsto neprimernih tem, ki niso vredne vašega časa ali pozornosti..

Ta seznam najboljših spletnih mest s kripto novicami je bil nazadnje posodobljen novembra 2019, kar je izredno pomembno glede na dejstvo, da je Google že junija 2019 močno očistil ves prostor, kjer so številne največje kripto-medijske platforme izbrisale posodobitve algoritmov in res začel ločevati senčne prodajalne od preizkušenih in resničnih spletnih strani z novicami.

Tukaj je nekaj meril, poudarjenih v strnjenih točkah, ki poudarjajo ključna merila, in skupni atributi, ki ločujejo ta spletna mesta od drugih..

Najboljša spletna mesta z novicami o kriptovalutah navajajo merila za uvrstitev:

 • Naslovi na dan (aktivnost)
 • Alexa Rank (ocena prometa)
 • Najpogostejše posodobitve kovancev
 • Sledilci na Twitterju, Telegramu, Facebooku, Instagramu in Youtubeu
 • Začetni datum in lastniki
 • Avtorjeva verodostojnost in preglednost profila
 • Izvršna ekipa
 • Uredniške politike
 • Časovna občutljivost
 • Preveč oglasov?
 • Preveč sporočil za javnost (sponzorirane objave)?
 • Najbolj znani specialni kosi, vodiči in op
 • Splošni ugled industrije
 • Pokritost konference dogodkov
 • Socialni mediji, Reddit, kripto Twitter pokritost
 • Uporabniška orodja, glavne zanimivosti in funkcije spletnega mesta
 • Razpoložljivost mobilne aplikacije
 • Največja moč
 • UI / Struktura postavitve zasnove
 • Zaključni pregled misli

Naše vrednote so bile vedno usmerjene v nenehno raziskovanje in nemirni pristop k zagotavljanju najboljših vodnikov za krmarjenje po svetu kriptovalut, češnja na vrhu pa ostaja v stiku s trendi novicami in pomembnimi objavami, ki se pogosto odvijajo v hitro rastoči industriji. In naš seznam najboljših spletnih mest s kripto novicami zagotovo ni izvzet iz teh standardov; zato bomo ta seznam nenehno posodabljali, da bomo zagotovili najvišjo stopnjo natančnosti. Če imate kakršne koli komentarje ali povratne informacije, jih ne oklevajte in nas obvestite na MasterTheCrypto.com.

Coindesk

 • Alexa Rank: 4.636 v globalni internetni angažiranosti
 • Začetni datum: 2013
 • Lastnik: Digital Currency Group, ki je januarja 2016 prevzela Coindesk

Social Media Follow

 • Twitter: 882.700 sledilcev
 • Facebook: 81.732 sledilcev
 • Instagram: 5.894 sledilcev

Avtorska verodostojnost in profili

Vsak avtor ima fotografijo (če je na voljo), podrobnosti o avtorju in povezavo do celotnega seznama svojih člankov, napisanih s CoinDesk. Vsak avtor mora razkriti, ali ima sredstva s kriptovalutami in ali je povezan s katerim koli podjetjem za kriptovalute.

Izvršna ekipa

Kevin Worth (izvršni direktor)

Uredniške politike

CoinDesk ponuja jasen in jedrnat opis svoje uredniške politike neposredno na spletni strani. Spletno mesto prikazuje novice, podatke in dogodke na svoji spletni strani 24 ur na dan, 7 dni v tednu, z namenom izobraževanja sveta o najnovejših dogodkih v svetu kriptovalut. Čeprav je CoinDesk v lasti DCG, podjetje nima “nadzora ali vpliva” na njihovo tipično poslovanje. Poleg tega uslužbenci CoinDesk niso seznanjeni z nejavnimi informacijami o DCG.

Časovna občutljivost

CoinDesk objavlja novice 24 ur na dan, 7 dni v tednu, običajno objavlja 10 do 15 objav na dan, do 20 do 30 objav v dnevnih dneh.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Da, vključno s poročilom State of Bitcoin / State of Blockchain.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

CoinDesk poroča o številnih najnovejših dogodkih v kripto in blockchain industriji, hkrati pa vsako leto gosti njihov dogodek Consensus. Na konferenci Consensus 2018 je bil dogodek razprodan, na njem je sodelovalo 8.800 udeležencev iz več kot 70 okrožij po vsem svetu. Prav tako vodi Consensus Invest, ki ponuja precejšnjo pokritost lastnih dogodkov in drugih.

Socialni mediji

Reddit, Twitter Stories: Prisotnost nekaterih družabnih omrežij, vendar je najbolj opazna na Twitterju z 822.700 sledilci.

Uporabniška orodja

Vsako četrtletje so na voljo dodatna poročila, vendar brez orodij, ki bi pomagala pri naložbah v kriptovalute ali trgovanju.

Mobilne aplikacije: Da (iOS in Android)

Največja moč

Eno od petih najboljših spletnih mest za zanesljivo vsebino, ki temelji na kriptovalutah in ponuja dobro raziskane vsebine s povezavami do sporočil za javnost in uradnih spletnih mest podjetja. Znan po četrtletnem poročilu države Blockchain in letnem dogodku soglasja.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Krepko črno-rumena oblika z uporabnikom prijaznim vmesnikom bloga. Najpomembnejše novice iz dneva najdete na vrhu strani, najnovejše novice pa spodaj. Dodatne informacije o CoinDesk so na voljo prek hiperpovezav na dnu vsake strani, vključno z njihovo politiko zasebnosti in uredniško politiko.

Pregled

Trenutno je CoinDesk vir “informacij” za kriptovalutni svet, saj dosledno objavlja članke z zadnjimi novicami in sporočili za javnost podjetij v svetu kriptovalut. Spletno mesto z novicami, ki ga je leta 2013 ustanovil podjetnik Shakil Khan, je med leti 2013 in 2014 postalo vse bolj priljubljeno, saj je vrednost Bitcoina začela naraščati, kar daje veljavo industriji in ugledu CoinDeska. Leta 2014 je CoinDesk pripravil poročilo z imenom »Stanje Bitcoinov«, ki je še danes aktivno in tekoče poročilo.

Digital Currency Group, ena največjih družb tveganega kapitala v celotni industriji kriptovalut, je CoinDesk prevzela leta 2016, potem ko jo je Barry Silbert lani začel izvajati leto prej. DCG ima zdaj samo še eno hčerinsko družbo, in sicer Grayscale, vodjo Grayscale Bitcoin Investment Trust.

Leta 2016 je CoinDesk prevzela Digital Currency Group, ena največjih družb tveganega kapitala v kripto prostoru. Skupina Digital Currency Group s sedežem v New Yorku je leta 2015 ustanovila Barry Silbert. CoinDesk je ena od dveh glavnih hčerinskih družb podjetja, skupaj z Grayscale, podjetjem za vlaganje digitalnih valut.

Povezava med Digital Currency Group in CoinDesk je nekaterim posameznikom povzročila nelagodje v industriji kriptovalut in trdila, da so zgodbe, ki jih izberejo, povezane z žetoni in projekti veriženja blokov, ki jih podjetje prevzema. Vendar si CoinDesk prizadeva odpraviti te pomisleke tako, da njihovi pisci razkrijejo svoje osebne zaloge in povezave z vsakim člankom.

Danes je CoinDesk znan tudi po konferenci New York City Consensus, ki jo organizira vsako leto, na kateri pozdravlja na tisoče obiskovalcev, da se seznanijo z največjimi zagonskimi podjetji, investicijskimi družbami, finančnimi institucijami in drugimi pomembnimi akterji v kriptovaluti. Najnovejši letni dogodek soglasja je potekal maja 2019.

Uporabniki, ki želijo ostati v toku z najnovejšimi novicami iz CoinDesk, lahko prenesejo svojo aplikacijo, ki je na voljo v iOS in Android, ali pa preverijo spletno mesto. Na koncu je CoinDesk še naprej ena najbolj zaupnih spletnih publikacij za skupnost kriptovalut. Ne glede na kakršna koli vprašanja glede pristranskosti CoinDeska za projekte DCG, visokokakovostno delo njihovih kripto novinarjev in uredniške skupine vsak dan pripelje potrošnike, da bi se uvrstili med pet najboljših medijev.

KOVANSKI TELEGRAF

 • Naslovi na dan – od 15 do 30
 • Alexa Ranking – # 3757
 • Lastniki: zasebno lastništvo
 • Začetni datum: 2013

Social Media Follow

 • Twitter: 460.000
 • Telegram: 77.080
 • Facebook: 736.000
 • Instagram: 61.700
 • Youtube: 46.000

Avtorska verodostojnost in profili

Vsi pisci, ki prispevajo k ekipi Coin Telegraph, so navedeni po imenu in priimku z lastnimi stranskimi profili, pa tudi povezavami do njihovih računov v družabnih omrežjih, popolnim razkritjem njihovega imetja kriptovalut, avatarji na kraju samem in drugimi bistvene informacije. Ti avtorji vključujejo tudi veliko število znanih in velikih imen iz celotne skupnosti kriptovalut.

Izvršna ekipa

Daniel Seman (izvršni direktor), Igor Belkin (glavni urednik), Catherine Ross (pomočnica glavnega urednika, glavna blagovna znamka), Stephen Chase (podpredsednik strateškega partnerstva), Lucrezia Cornèr (odgovorna urednica), Olivia Capozzalo (odgovorna urednica), Addy Crezee (izvršni direktor Blockshow), Aleksander Raserei (vodja založnikov in umetnikov), Roman Lurie (vodja poslovnega razvoja), Antony Kabatos (vodja poslovnega razvoja), Ann Novello (vodja poslovnega razvoja), Christina Anderson (vodja poslovnega razvoja), Omer Dede (vodja poslovnega razvoja), Robert Miller (vodja poslovnega razvoja), Andrew Tareau (vodja poslovnega razvoja), Mike Vishnevsky (vodja posebnih projektov) in Sarah Clarke (vodja trženja).

Uredniške politike

Coin Telegraph, podobno kot drugi tamkajšnji mediji, domnevno skuša ohraniti neodvisno in zelo objektivno uredniško politiko, ki poskuša izpostaviti glavna dejstva, ki stojijo za vsemi in vsemi zgodbami, ki jih podjetje izbere. V skladu z uredniško politiko spletnega mesta temelji na “strasti pošiljanja nepristranskih novic, poglobljene analitike, izčrpnih grafikonov cen kriptovalut, pronicljivih mnenj in rednih poročil o družbeni preobrazbi.” Bralci bodo lahko skupaj s precejšnjo pokritostjo blokovnih novic in novic o kriptovalutah našli široko paleto novic, ki zajemajo inovativna področja, kot so obogatena in navidezna resničnost, nanotehnologija, kvantno računalništvo in druga področja..

Časovna občutljivost

Kot dobro uveljavljeno podjetje Coin Telegraph sestavlja ekipa pisateljev, urednikov in menedžerjev, ki objavljajo široko paleto zgodb 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ko gre za udarne novice, jih je mogoče takoj po prelomu najti na spletnem mestu Coin Telegraph, pri čemer si je podjetje uspešno pridobilo sloves enega največjih spletnih strani z novicami v tej panogi..

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Coin Telegraph ponuja vrsto posebnih kosov, pa tudi številne vaje, na primer kako uporabljati Bitcoin, Ethereum, Etc, vključno z mnenji o prihodnjih gibanjih določenih cen kriptovalut in še več.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Coin Telegraph je po zaslugi močnega ugleda kot novica in svetovno razširjene ekipe pisateljev, urednikov in menedžerjev poskrbel, da je njegova ekipa prisotna na številnih mednarodnih kripto dogodkih, kar jim omogoča izjemno pokritost. Vse pomembnejše novice in dogodke najdete na spletnem mestu Coin Telegraph.

Socialni mediji

Pri poročanju in dejavnostih na družbenih omrežjih večina drugih novic v kripto prostoru daje večji poudarek tako Twitterju kot Telegramu. V nasprotju s tem je Coin Telegraph ena redkih novic, ki so aktivne na večjem številu platform socialnih medijev, kot so Facebook, Twitter, Youtube in celo Instagram.

Ta širši pristop do družbenih medijev se je za ekipo Coin Telegraph izkazal za precej uspešnega; gojenje nasledstva več kot 770.000, ki je razdeljeno po Twitterju, s 440.000 sledilci in 60.000 na Instagramu.

Uporabniška orodja

Spletno mesto Coin Telegraph se ponaša s številnimi uporabnimi orodji, ki vključuje izčrpne vodnike, kot je „Bitcoin 101“, in več o svojem namenskem segmentu spletnega mesta „Cryptopedia“. Coin Telegraph prav tako uspe zagotoviti zanesljivo število kosov analize cen. Na splošno ekipa Coin Telegraph ponuja precej veliko uporabniških orodij v primerjavi s povprečno spletno stranjo za kripto novice.

Mobilne aplikacije: Da (iOS in Android)

Največja moč

Ena največjih prednosti Coin Telegraph-a je dejstvo, da ima zelo neodvisen pristop do kripto, blokovne in tehnološke pokritosti, hkrati pa ga zagotavlja tudi v berljivi obliki, zahvaljujoč visoki kakovosti osebja pisatelji, uredniki in menedžerji po vsem svetu.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Spletno mesto ima zlahka prepoznavno obliko in barvno shemo z rumeno, belo in črno obliko. Njegov vmesnik je še lažje krmariti, saj je podoba prijazen blog, lahko dostopne kategorije. Uporabniki lahko enostavno pregledujejo spletno mesto in najdejo najboljše zgodbe dneva in tedna. Uporabniki lahko v navigacijski vrstici na vrhu strani izberejo tudi posebne kategorije, vključno s funkcijami, analizo cen, tržnimi orodji in novicami iz panoge..

Pregled

Coin Telegraph je znan kot eno največjih svetovnih spletnih strani z novicami o kripto in blockchainih in si je pridobil priljubljeno sled. Ekipa Coin Telegraph je bila ustanovljena leta 2013 in ima precej dolgo zgodovino izmenjave novic znotraj prostora Crypto in blockchain 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Coin Telegraph je bil ustanovljen leta 2013 v New Yorku in od takrat je uspel zgraditi trden ugled. Čeprav ima spletno mesto sam sedež v New Yorku, ima pisateljsko ekipo po vsem svetu, vključno s San Franciscem, Memphisom, Kanado, Londonom, Parizom, Rimom, Madridom, Cape Townom, Johannesburgom in Rigo. Skupina pisateljev, urednikov in članov vodstvene ekipe je jasno prikazana na glavni spletni strani Coin Telegraph, kar veliko lažje ugotovi, kdo je vpleten v zadevno podjetje.

Eden izmed zanimivih lastnosti Coin Telegraph-a je zelo izrazit umetniški slog, barvna shema in postavitev spletnega mesta. CoinTelegraph se ponaša s precej usposobljeno ekipo grafičnih oblikovalcev, ki vsak dan objavijo široko paleto zelo barvitih in unikatnih umetniških del za vsako svojo novico. Običajno vsaka naslovna slika na spletnem mestu vključuje namensko grafično umetnost, ki povzema ključne lastnosti zadevne zgodbe. Vsak član ekipe Coin Telegraph, od pisateljev, urednikov in članov vodstvene ekipe, ima za profilno sliko svoj unikatni avatar.

Ko gre za neodvisnost, se zdi, da je podjetje Coin Telegraph podjetje v zasebni lasti. Zdi se, da družba nima nobenih javnih povezav z lastniškimi interesi, kot so podjetja tveganega kapitala ali podjetja z verigami blokov. Kolikor je trenutno mogoče povedati, je Coin Telegraph neodvisno kripto-medijsko podjetje z velikim številom novinarjev, ki so posvečeni poročanju o najnovejših novicah, dogodkih in udarnih zgodbah.

Coin Telegraph si tudi usklajeno prizadeva objaviti vrsto vadnic, blokchain in vodičev za kriptovalute, kot so analize cen, in druge vrste informacij o najnovejših dogodkih v celotnem kripto prostoru. Ti vodniki in viri vam olajšajo učenje, kar koli želite vedeti o Bitcoinu in naprej. Torej, če ste bralec, ki se prvič želi potopiti v kripto svet in niste prepričani, kje bi morali začeti, so vodniki Coin Telegraph zagotovo resnično dobro mesto za začetek.

Coin Telegraph je na svojem namenskem kanalu YouTube uspel objaviti tudi redne video vsebine, kot so dokumentarni filmi. Coin Telegraph je eno redkih kripto medijev, ki YouTube uporabljajo kot način za vsebino. Sem spada vrsta dokumentarnih filmov, kot je “Blockchain Island”, ki govori o implementaciji tehnologije blockchain na Malti, pa tudi predpisih za blockchain in kriptovalute, ki so ji dejansko omogočili, da je postal ključni igralec v vesolju. Ti videoposnetki so Coin Telegraph dejansko uvrstili med ključne igralce.

V širokem številu medijskih kanalov Coin Telegraph daje posebno pozornost namenjenemu občinstvu. Njegov lasten Instagram Channel daje poseben poudarek nekaterim briljantnim umetniškim delom po meri, ki jih uporablja ekipa Coin Telegraph, hkrati pa si deli nekaj memov. Njegov YouTube kanal vsebuje široko paleto dokumentarnih filmov, skupaj z intervjuji, ki razpravljajo o vplivih tehnologije veriženja blokov in kriptovalute, skupaj z velikim številom novic in analiz. Njegova posebna Facebook stran deli tudi številne podobe prijaznih člankov, ki so namenjeni skupni rabi v vašem družabnem omrežju. In nenazadnje, njegov račun na Twitterju vsebuje številne zadnje novice.

Če povzamemo, Coin Telegraph je z razlogom eno vodilnih kripto-novic in medijev. Vse od leta 2013 si je podjetje uspelo zgraditi sloves objave velikega števila visokokakovostnih vsebin na svoji spletni strani in v različnih družabnih medijih. Podjetje si vzame čas in objavi vrsto unikatnih grafičnih slik z vsako svojo zgodbo. Podjetje je zelo aktivno tudi na številnih industrijskih prireditvah in konferencah na mednarodni ravni. Zaradi vseh teh razlogov se Coin Telegraph še naprej predstavlja kot eno največjih gospodinjskih imen v svetu kripto in blockchain novic v celotni industriji..

Bitcoin Exchange Guide

 • Naslovi na dan: 25–40
 • Alexa Rank: 54.000
 • Datum začetka: junij 2017
 • Lastnik: zasebno lastništvo

Social Media Follow

 • Twitter: 4.100
 • Telegram: 4.200
 • Facebook: 3.233
 • Instagram: 2.557

Avtorska verodostojnost in profili

Zdi se, da imajo vsi avtorji izkušnje s kuriranjem novic, povezanih s kripto, z biografskimi in profilnimi slikami. Avtorji se dobro povezujejo z zunanjimi viri in viri v družabnih medijih, ki dopolnjujejo najnovejše raziskave in novice.

Izvršna ekipa

Shiraz Jagati

Uredniške politike

Zdi se, da uredniške politike BitcoinExchangeGuide sledijo isti obleki kot mnogi drugi močni igralci v vesolju. Na stranski vrstici in na sami objavi novic je povezan s preprostim, jedrnatim razumevanjem predstavitve in objave njihovih novic. Razlog, zakaj se je BEG dobro odrezal, je doslednost in količina objavljanja naslovov s podnapisi in ustreznih slik.

Časovna občutljivost

Kot smo že omenili, je Bitcoin Exchange Guide specializiran za pisanje vsaj 25–45 objav na dan, približno dvakrat več, kot jih dnevno proizvede večina drugih spletnih mest.

Preveč oglasov? Ne, skupaj je videti tri pasice, kar je približno polovica drugih spodaj omenjenih.

Preveč sporočil za javnost? Ne, zelo nizko glede na to, kaj bi lahko izdali v primerjavi s spletnimi mesti drugih kategorij.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Medtem ko se zdi, da je pokritost z dogodki nekaj, na kar se želijo osredotočiti, njihova prava posebnost prihaja iz brskanja po kripto twitterju, redditu in celotnem ekosistemu, da bi o njih pisali, kot so vključitve videoposnetkov na YouTube, okvare podcastov in združevanje večkratnega trgovanja. perspektiva analitika.

Ugled: 8/10

Pokritost dogodkov

Večino dogodkov pokrivajo z ogledom in pregledom povedanega na mnogih videoposnetkih dogodkov, objavljenih na internetu.

Socialni mediji

Zdi se, da sta Twitter in telegram najaktivnejša kanala za združevanje vsebin in dnevne posodobitve.

Uporabniška orodja

Spletno mesto je precej prijetno v smislu prilagajanja uporabnikov ali orodij za uporabo. Najboljša uporabniška orodja so dolga podrobna vodiča o vseh glavnih stebrih in temeljnih delih kripto ekosistema.

Mobilne aplikacije: Da (iOS in Android)

Največja moč

Dolgi naslovi in ​​vsak dan veliko.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Zelo preprosto in preprosto spletno mesto s slikami, naslovi, podnapisi in vsebino za prikaz.

Pregled

Kmalu bomo posodobili naš pregled kripto novic BitcoinExchangeGuide.

Danes

 • Povprečno število naslovov na dan – 10–20
 • Skupna Alexa Rank – # 36408

Social Media Follow

 • Twitter: 31.000
 • Telegram: 3.000
 • Facebook: 8.250

U.Today je bil uradno ustanovljen leta 2017 in ima pisarne v Brooklynu v New Yorku in je podjetje v zasebni lasti.

Avtorska verodostojnost in profili

Do danes U.Today sestavlja ena največjih zaposlenih v kripto medijskem prostoru; sestavljen iz precejšnjega števila pisateljev in urednikov po vsem svetu. Ta visoka stopnja zaposlenih je zelo smiselna glede na dejstvo, da podjetje skrbi za stalno prisotnost na precejšnjem številu dogodkov kriptovalut in blokov..

Po navedbah na spletnem mestu, natančneje o strani O nas, je več kot 50 posameznikov, ki so do neke mere navedeni kot “Urednik” ali “Pisatelj”. Ta isti bazen pisateljev ima nešteto različnih okolij in področij spretnosti, kot so splošne finance, za podjetja. Vsak od teh avtorjev se ponaša s precej impresivno biografijo o sebi, ki sega v njihovo poklicno in akademsko ozadje, pa tudi v izkušnje in morebitne ali dejanske povezave do določenih kriptografskih datotek.

Pravzaprav je dokaj lep vdih svežega zraka, če imamo toliko preglednosti na strani pisateljev, zato je to zagotovo neto pozitivno za spletno mesto. Ti pisci dodajo to preglednost z dodajanjem svojih profilov v družabnih omrežjih, kjer je to primerno.

Kot smo že omenili, je ta skupina pisateljev, ki delajo v imenu podjetja U. Today, povsod po svetu, kar omogoča, da ima spletno mesto v celoti impresivno pokritost v skoraj vseh regijah sveta. Če povzamemo, skupina za pisanje U. Danes so platforme za novice ena izmed, če ne celo najobsežnejša in najrazličnejša dejavna na področju kripto medijev.

Izvršna ekipa

Trenutno je, kolikor vemo, edini izvršni član Cyris Gilson, ki je bil ustanovitelj in glavni urednik od prve ustanovitve platforme.

Uredniške politike

Družba je zagotovo opisala to uredniško politiko in jo objavila na svoji strani »O nas«. V tem segmentu se podjetje primerno opisuje kot “globalna medijska organizacija, ki vam pomaga razumeti tehnologijo nove generacije in prihodnost, ki jo prinaša družbi.”

Medtem ko je podjetje namenjeno poročanju o najnovejših novicah, razpravah in poglobljeni analizi dogajanja v kripto in blokchain prostoru, U.Today tudi poskuša slediti in se držati “temeljnih novinarskih vrednot jasnega mišljenja, natančnosti , in neodvisnost “, hkrati pa namerava za svoje občinstvo zagotoviti učinkovito sredstvo za„ obveščanje, izobraževanje, sodelovanje in podporo boljšim praksam v dobro vseh “.

Čeprav se teh vrednot drži veliko število avtorjev in urednikov, sama platforma za novice sprejema sponzorirane vsebine in plačana sporočila za javnost tretjih oseb. Družba je jasno povedala, da bo oglaševalcem, ki jih zanima uporaba spletnega mesta, omogočila tudi plačilo dodatka, če njihova vsebina ne bo označena kot »sponzorirana« ali kot »sporočilo za javnost«.

Časovna občutljivost

V primerjavi z drugimi novicami tam zunaj si ekipa U.Today prizadeva objavljati dnevno število objav, ki je večje od povprečnega, kar uporabnikom po vsem svetu omogoča, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi novicami in strokovnimi analizami iz sveta kriptovalut in verige blokov.

V skladu s platformo dnevno objavi do največ 20 naslovov, pri čemer se ima podjetje nagnjeno k hitremu odzivanju na velika in udarna poročila, ko se zgodijo. Ker ima sedež v New Yorku in ima sedež v njem, se v ZDA običajno pojavlja pristranskost glede poročanja in objavljanja glede na delovni čas. Vse bolj pa se podjetje premika k bolj globalni publiki in redno objavlja ves teden.

Preveč oglasov: Ne

Preveč sporočil za javnost: Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

U.Today gosti široko paleto člankov, od novic, finančnih napovedi in analiz ter rednih posodobitev o razvoju zgodb. Skupaj s tem spletno mesto vključuje tudi vrsto mnenj, izčrpne vodnike in ocene izdelkov. Čeprav so ti isti članki na splošno obravnavani kot mnenja, so večinoma sestavljeni iz napovedi cen in analiz tekočih ali prihajajočih začetnih ponudb kovancev.

Skupaj s temi mnenji in analitičnimi deli ima U.Today danes v svojem razdelku »Vodniki« široko paleto izčrpnih vodnikov. Sem spadajo tisti, ki temeljijo na določenih kovancih, WikiCoin, izčrpni nasveti o tem, kako začeti v kripto svetu (»CryptoTips«), trgovanje in vodniki za izmenjavo. Ta odsek ponuja vpogled v vse vidike, ki so potrebni tako za začetnike kot tudi za veterane.

Vodniki vključujejo članke, kot so “Najboljše Litecoin denarnice” in “Top 8 tečajev po blockchainu po vsem svetu”.

Ugled: 9/10

Pokritost dogodkov

U.Today je bil zelo aktiven na strani dogodkov kriptos in blockchaina. Ko se jih je zanesljivo udeležil tako v ZDA kot na mednarodni ravni. V času do dogodka in med njim se bo ekipa za pisanje spletnega mesta izrecno potrudila, da bo opravila razgovore s ključnimi direktorji in vplivneži, ki sodelujejo pri zadevnem dogodku. Podjetje se tudi precej odločno trudi posodobiti koledar dolgoročnih dogodkov, da svoje uporabnike obvesti, katerih se bo udeležila njegova ekipa.

Kot rezultat tega pomeni, da se U. Today danes lahko pohvali z dokaj močno pokritostjo dogodkov, kar zadeva kriptovalute in blockchain novice.

Socialni mediji

Poleg tega, da ima U.Today zelo aktivno vlogo v svetu dogodkov in konferenc, se je U.Today izkazal za zelo aktivno prisotnost na Facebooku, Twitterju in Telegramu, kar zagotavlja skupaj več kot 65.000 dodatnih spremljevalcev. Te iste posodobitve na družbenih omrežjih vključujejo povezave do novih in zimzelenih člankov, ki so na novo objavljeni na glavnem spletnem mestu.

Uporabniška orodja

U.Today ima na spletu objavljene številne vodnike, vključno z navodili za izbiro najboljše denarnice. Na vrhu spletnega mesta je oznaka cen, ki prikazuje najboljše kriptovalute, njihove trenutne cene in vsakodnevna gibanja. Poleg tega pa na U.Today ni na voljo uporabniških orodij. Poudarek je na poročanju novic.

Aplikacije za mobilne naprave: Ne

Največja moč

Pravočasne, pogosto posodobljene kripto novice in analize svetovno razširjene ekipe pisateljev z izkušnjami v kripto prostoru, vključno z novicami, analizami, napovedmi cen in pregledi

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

U.Today ima profesionalno obliko v beli, sivi in ​​črni barvni shemi. Najnovejše novice so na vrhu strani, spodaj pa sledijo predstavljene novice. Zdi se, da U.Today daje prednost minimalističnemu uporabniškemu vmesniku, ki poudarja besedilo nad slikami, kar omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na novice, namesto da bi jih zasipale fotografije.

Pregled:

Preden je bil imenovan U.Today, je sprva deloval kot CryptoComes.com. in je zaživel konec leta 2017. Medtem ko sta domeno in ime vzeli v roke, je začelo objavljati novice šele februarja 2018. Po tem času je bilo uradno preimenovano v U. Today, s podjetje od takrat naprej prehaja iz moči v moč.

Družbo, ki je bila ustanovljena v Brooklynu v New Yorku, je prvotno ustanovil nekdanji glavni urednik CoinTelegraph, Cyril Gilson. Do danes U.Today in njen ustanovitelj še naprej pišeta priložnostne novice za spletno mesto kot celoto. Čeprav je to precej redek pojav, za večino opravljenega pisanja skrbi precej raznoliko osebje.

Kar zadeva osebje, ima U.Today pravzaprav zapis, ko gre za številne zaposlene, ki sodelujejo kot člani uredniške in novice. Po navedbah samega podjetja se U.Today ponaša z več kot 50 pisci in uredniki na strani podjetja ‘About’. Sem spadajo tudi številni posamezniki po vsem svetu s širšim spektrom znanj, izkušenj, akademsko in strokovno, ter nihajočo stopnjo delovnih obveznosti na spletnem mestu. Nekateri od teh članov na primer prispevajo vsak dan, drugi pa en članek na mesec ali teden.

Skupina pisateljev in urednikov, ki jo ima, je na splošno znana kot najrazličnejša in usposobljena v celotnem svetu kripto medijev, kar je. podjetju na splošno omogoča, da pokriva širok spekter dogodkov z vseh področij industrije in po vsem svetu, hkrati pa zagotavlja, da ima vsak članek strokovno noto.

U. Danes je zelo dobro zagotovil visok okvir standardov. ko gre za novinarsko prakso in se njeni pisci in uredniki držijo. Podjetje vedno na primer natančno navede vire, na katere se sklicuje, in je bilo dobro pri posvečanju časa in poročanju novicam na zelo objektiven način. Kolikor je bilo razvidno, U.Today trdno podpira svojo novinarsko objektivnost in ni izrazil pristranske pristranskosti do katerega koli posebnega blockchain podjetja ali kriptovalute..

Če obstaja ena pritožba, ki jo je mogoče uveljaviti proti podjetju, bi to bilo dejstvo, da osebna ali davčna motivacija njegovih avtorjev na spletnem mestu ni nikoli popolnoma razkrita. To se nanaša na miniaturne profile, ki jih ima vsak pisatelj in urednik na spletnem mestu, saj nikoli ne navedejo nobenih dejanskih naložb v kriptovalute, ki jih morda imajo. Kolikor pa je mogoče ugotoviti, je U. Today danes kot platforma trdno vzdrževala politično in poročanje o objektivnosti v kripto in blockchain prostoru na splošno..

Ena od drugih stvari, ki običajno ločuje U. Danes od drugih vrst novic, obstajajo njene industrijske povezave. Toda to ne vpliva tako, kot bi morda mislili. Spletno mesto sicer ima dobre povezave, vendar jih le uporabi za pridobitev ekskluzivnih intervjujev. Medtem ko se druge tamkajšnje novice nagibajo k poročanju o najnovejših novicah, U. Today gre še dlje, tako da pokriva najnovejše novice, zagotavlja analize in informirane intervjuje večjih posameznikov v vesolju.

Če obstaja eno temeljno vprašanje, ki ga je treba obravnavati pri razpravi o U. Today, je to. dejstvo, da se ponaša z dokaj zanimivim pristopom do sporočil za javnost in sponzorirane vsebine. Podjetje samo zagotavlja, da bi medijsko sponzoriralo tri različne vrste plačljivih vsebin na svojem spletnem mestu. Prva in druga rešitev sta Standard (200 USD) in Premium (400 USD). Toda možnost zajema novic (250 dolarjev) povzroča sum. Oglaševalci, ki izberejo tretjo možnost, bodo lahko svojo vsebino prikazovali na spletnem mestu, ne da bi na njej bile oznake »Sponsored« ali »Press Release«, kar jim bo omogočilo, da bodo prikazane kot običajne novice.

Kar ni omenjeno, je dejstvo, da so pri tem ti sponzorji. se lahko znajdejo na vrhu naslovnice in si s tem zaslužijo nekaj več časa v središču pozornosti za svojo vsebino. U. Danes je v primerjavi s katero koli drugo novico tam zunaj ena redkih, ki ponuja tovrstne storitve, vendar oglaševalcem omogoča, da plačajo več, da ne bodo kategorizirani kot “sponzorirani”.

Če povzamemo, pa U.Today predstavlja enega najbolj verodostojnih medijskih medijev v prostoru kriptovalut in verig blokov. To dejstvo je še toliko bolj impresivno glede na relativno “mladost” podjetja v primerjavi z drugimi novimi spletnimi mesti. Relativna mladina se je tako za zdaj že uspela uveljaviti kot globalna, zelo ugledna novica. Skupaj s tem ima podjetje Alexa rang približno 27.000 in dejansko uspe uvrstiti veliko višje od dobrega števila svojih konkurentov, ko gre za medijski promet.

U. Today ima podporo številnih pisateljev in urednikov po vsem svetu, kljub nekaterim manjšim vprašanjem, o katerih smo že razpravljali, in še naprej prevladuje v svetu poročanja o kripto in blockchainu..

ZAMENJAJ

 • Healine na dan: 5-10
 • Alexa Rank: # 11655000

Avtorska verodostojnost in profili

Avtorji so pod vsakim člankom navedeni pod imenom in priimkom, skupaj s kratko biografijo z enim ali dvema stavkoma, ki povzema pisateljeve veščine, ozadje in izkušnje. Decrypt Media poudarja tudi avtorjeva kripto imetja, kjer je to primerno. Na splošno ima Decrypt Media nadarjeno in izkušeno pisalno ekipo, ki je tesno povezana z nekaterimi največjimi imeni kripto prostora. Obstaja razlog, da si lahko pisci v Decrypt Media priskrbijo intervjuje s kripto A-listi, kot so Vitalik Buterin, Roger Ver, Craig Wright in John McAfee. Decrypt Media pod vsakim člankom jasno navaja vse avtorje po imenu in priimku, čeprav ni posebne strani “Naša ekipa”, kjer bi lahko izvedeli več o avtorjih podjetja kot celoti..

Izvršna ekipa

Josh Quittner (soustanovitelj, direktor uredništva), Matt Hussey (urednik) in Guillermo Jimenez (urednik).

Uredniške politike

Decrypt Media financira ConsenSys. Razumljivo je, da nekateri člani kripto skupnosti postanejo živčni vsakič, ko je večje blockchain podjetje neposredno povezano z medijem. Vendar je Decrypt Media popolnoma pregleden glede svoje povezave s ConsenSys. Na strani »Vizitka« je opisano, kako se podjetje zavzema za dobro novinarstvo, čeprav ga financira tehnološki gigant blockchain. “Čeprav nas financira inkubator ConsenSys s sedežem v New Yorku v Brooklynu, smo uredniško neodvisni in obstajamo zgolj zato, da zapleteno tehnologijo razumemo vsem,” pojasnjuje uradna spletna stran. Drugi ključni cilj uredniške politike je “prinesti preglednost in odgovornost v vesolje”, hkrati pa zagotoviti platformo za “dobre akterje”, vključno s podjetniki in podjetji, ki gradijo izdelke s “pozitivnim družbenim vplivom”. Decrypt Media poskuša pokrivati ​​tudi širok spekter zgodb, vključno s politiko, umetnostjo, kulturo, tehnologijo, izobraževanjem in novicami.

Časovna občutljivost

Zdi se, da ima Decryptova ekipa večinoma sedež v Londonu in New Yorku, zato podjetje večino zgodb objavlja v običajnem delovnem času v Veliki Britaniji in ZDA. Vendar pa se Decrypt bolj osredotoča na objavljanje poglobljenih analiz, namesto na 24-urne novice.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Decrypt izpostavlja številne posebne dele, mnenja in vodiče na spletu, tako prek glavne spletne strani Decrypt kot prek svoje učne platforme LitePaper. LitePaper je namenjen poučevanju uporabnikov o glavnih značilnostih blockchaina, kriptovalute in decentralizirane tehnologije.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Decrypt Media ponavadi zelo dobro pokriva dogodke. Neposredno povezan s ConsenSys in se nahaja v Brooklynu, Decrypt Media olajša zagotavljanje neposredne analize glavnih dogodkov, ki se odvijajo v kripto prostoru, vključno z večino večjih kripto dogodkov v New Yorku. Vendar Decrypt nima velike ekipe pisateljev na mednarodni ravni, zato se zanašajo na poročanje tretjih oseb za nekatere večje kripto dogodke po vsem svetu..

Socialni mediji

Decrypt Media je aktiven na glavnih platformah socialnih medijev, vključno s Facebookom in Twitterjem. Decrypt večkrat dnevno posodobi oba socialna vira in se večinoma poveže z zgodbami na svoji uradni spletni strani. Čeprav ima Decrypt med svojimi stranmi na Facebooku in Twitterju le približno 1.000 sledilcev, je podjetje še vedno relativno novo.

Uporabniška orodja

Decrypt Media se osredotoča predvsem na poročanje o novicah. Glavno uporabniško orodje, ki je na voljo prek Decrypta, je učna platforma LitePaper.

Aplikacije za mobilne naprave: Ne

Največja moč

Neodvisen, redno posodabljan blog o kripto novicah, ki ni očitno povezan z glavnimi kripto vlagatelji, kriptovalutnimi podjetji ali drugimi navzkrižji interesov.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Decrypt Media ima standardno, slikovno zasnovo blogov z predstavljenimi zgodbami na vrhu strani. Imena avtorjev so jasno navedena v vrsticah. Logotip Decrypt je črno-bel in minimalističen. Spodaj na spletnem mestu so tudi povezave do vodnikov po večjih kripto projektih. Namesto da bi pokrival najnovejše novice, Decrypt Media postavlja svoja poglobljena vodila spredaj in po sredini. Na splošno je uradno spletno mesto Decrypt Media čisto in urejeno, hkrati pa poudarja najnovejše novice.

Pregled

Decrypt Media je medijsko podjetje s sedežem v New Yorku v Brooklynu, zgrajeno z namenom zagotavljanja bistvenega novinarstva in analiz na način, ki ga lahko kdor koli razume. Medijsko podjetje financira ConsenSys, tehnološki gigant blockchain in razvijalec Ethereuma s sedežem tudi v Brooklynu. Kljub neposredni povezavi s ConsenSys pa Decrypt Media trdi, da je uredniško neodvisen. Prizadevajo si ohranjati dobre novinarske prakse, medtem ko poročajo o politiki, umetnosti, kulturi, tehnologiji, izobraževanju in najnovejših novicah. Poleg lokacije v Brooklynu ima Decrypt tudi pisarno v Londonu.

“Smo redakcija profesionalnih novinarjev s prefinjeno perspektivo in željo, da bi v prostor vnesli preglednost in odgovornost,” pojasnjuje uradna spletna stran. “Prav tako želimo zagotoviti platformo za” dobre akterje “, ki so pionirji najboljših poslovnih praks, in profilirajte podjetnike in projekte, ki iščejo pozitiven družbeni učinek.”

Z drugimi besedami, Decrypt Media namesto da bi se osredotočil le na vse glavne novice o blockchainu, želi poudariti blockchain in kripto podjetja, ki poskušajo pozitivno vplivati.

Decrypt Media ni največji ali najbolj prometni spletni dnevnik o kripto novicah, ki je danes na lestvici Alexa, blizu 250.000 spletnih mest. Vendar pa je bil Decrypt Media predstavljen šele leta 2018, s čimer je postal eden najnovejših članov kripto scene, zato nima skoraj enakih izkušenj z nekaterimi večjimi in bolj uveljavljenimi konkurenti. Pomembno je tudi omeniti, da se Decrypt Media bolj osredotoča na objavljanje majhnega števila visokokakovostnih objav v dnevnikih namesto velikega števila objav v blogu v obliki kopiranja / lepljenja. Spletno mesto v večini dni objavi manj kot 10 objav. Vendar pa je veliko objav objav poglobljene analize najnovejših dosežkov v tehnologiji veriženja blokov ali globokega poglabljanja v osnove projekta: ne puhajo kosov glede gibanja cen ali modnih trendov.

Cenimo tudi priljubljeno “Daily Debrief” o Decrypt, ki vsebuje nekatere najpomembnejše novice, ki danes ustvarjajo naslove iz celotne panoge. Daily Debrief lahko dostavite v nabiralnik ali preberete v spletu. Vsaka objava zajema 4 do 5 glavnih zgodb, ki dajejo novice danes v svetu kripto.

Pomembno je omeniti, da je Decrypt Media uradno sestavljen iz dveh ločenih stvari, vključno z Decryptom, spletnim mestom kripto-novic, o katerem smo tukaj že razpravljali, in LitePaper, na znanju temelječo učno platformo, ki poudarja vodnike v verigi blokov, kripto in decentralizirani tehnologiji..

Glavna prednost Decrypt Media pa je odlična ekipa za pisanje. V ekipi Decrypt so nagrajeni novinarji, kot je Matt Hussey, prej glavni urednik časopisa The Next Web, skupaj z nekdanjim pisateljem in urednikom Fortune, Time in Newsday Joshom Quittnerjem. Pisatelji, kot je Tim Copeland, so medtem intervjuvali Vitalika Buterina, Rogerja Verja, Johna McAfeeja, Craiga Wrighta in druge odmevne kriptozveznosti. Skupina piscev je na splošno izpopolnjena in izkušena tako v kripto svetu kot zunaj njega.

Od predstavitve leta 2018 se je Decrypt osredotočil na preprost cilj: “dešifrirati” svet kriptografije, decentralizacije in verige blokov, tako da bralci lažje razumejo resnični vpliv teh naraščajočih tehnologij. Priljubljene objave, kot je The Daily Debrief, izvrstno seštejejo najpomembnejše zgodbe iz današnjega kripto sveta, ekipa rockstar piscev pa vključuje nekatere najbolj dovršene pisatelje v vesolju. Decrypt je bil predstavljen šele leta 2018 in nima enakih sledilcev kot nekateri njegovi večji konkurenti, vendar še naprej raste kot eno izmed 10 ali 15 vodilnih spletnih mest kripto-novic na internetu danes.

NewsBTC.com

 • Naslovi na dan: od 10 do 20
 • Alexa Ranking: # 21197

Social Media Follow

 • Twitter – 39.000
 • Telegram – 3.601
 • Facebook – 21.978
 • YouTube – 12.200

Družba je bila ustanovljena oktobra 2013, NewsBTC.com je bil in je še vedno v zasebni lasti.

Avtorska verodostojnost in profili

Pisatelji so skupaj z glavnimi člani vodstvene ekipe podjetja navedeni s polnim imenom in priimkom ter njihovimi profili v družabnih omrežjih. Vsak od teh profilov vključuje zgoščeno količino informacij o teh posameznikih, skupaj z njihovimi poklicnimi in akademskimi izkušnjami ter imetji kriptovalut, ki jih lahko imajo.

Skupina kot celota ni tako pomembna kot druga podjetja tam zunaj, vendar ostaja precej kompaktna in dinamična ekipa. Od danes na strani NewsBTC namenjene ekipe je več kot 10 različnih članov ekipe, na primer pisatelji, skupaj z uredniki in izvršnimi člani njene ekipe..

Izvršna ekipa

Izvršni direktor – Samuel Rae, glavni urednik – Martin J. Young, vodja poslovnega razvoja – Jayamand Sagar, višji glavni urednik – Brian Yim, vodja operacij podjetja – Yashu Gola, vodja družbenih medijev – Himadri Saha, vodja projekta – Anayoliy Krasovskiy, in nazadnje višji tržni analitik – Aayush Jindal.

Uredniške politike

Na strani O nas na NewsBTC.com lahko uporabniki dostopajo do nekaterih temeljnih informacij o zadevnem podjetju v zvezi z njegovo ustanovitvijo, pa tudi do uredniške politike, ki se je drži njegova ekipa avtorjev in urednikov. Če povzamemo, NewsBTC želi biti neodvisna prodajalna za poročanje novic in to brez kakršnih koli pristranskosti.

“Potrudimo se, da smo eno najbolj zaupanja vrednih imen v bitcoin novicah,” ki se na uradni spletni strani prikaže glede svojega poslanstva zagotavljanja objektivnosti. Družba sama trdi, da ne kupuje nobenih sledilcev v družabnih omrežjih. Uredniško gledano, podjetje se poskuša tudi izogniti uporabi člankov z vabami, da bi si pridobilo oglede strani. »O bitcoin novicah pišemo, ker imamo radi bitcoin. Tako enostavno.”

Časovna občutljivost

Spletno mesto NewsBTC se redno posodablja od 10 do. 20-krat na dan z mešanico hitrih novic, vključno s pregledi, strokovnimi analizami, vadnicami in vodniki za tiste, ki so novi v blokovni verigi in kriptovalutah. Zdi se, da se spletno mesto posodablja 24 ur na dan, kar je impresivno. NewsBTC je eno najbolj točnih informativnih prodajaln, ko gre za odzivanje na udarne novice.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

NewsBTC vključuje vse več izobraževalnih gradiv v svoj namenski segment »Izobraževanje«. Tu se lahko novinci naučijo vsega in vsega, kar bodo morali vedeti o vstopu v kripto prostor. Sem spadajo vodiči o Bitcoinu, kot so rudarstvo, trgovanje in shranjevanje le-teh, kripto, blockchain, rudarstvo, med najrazličnejšimi temami.

Spletno mesto ima tudi stran, ki razpravlja o zakonitosti in možnostih za Bitcoin na splošno, skupaj z izčrpnim seznamom knjig, ki jih lahko uporabniki dobijo za dodatne informacije. Obstaja tudi širok nabor pregledov za različna podjetja, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, borzami kovancev, igralnicami, ki jih poganja blockchain, posredniki, športne knjige, začetne ponudbe kovancev in številnimi drugimi..

Če povzamemo, NewsBTC pomeni veliko več kot le platformo za novice in jo sestavlja skupina zelo predanih pisateljev in urednikov, ki želijo pisati in pregledati vse vidike kripto sveta..

Ugled: 8/10

Pokritost dogodkov

Ekipa, ki stoji za NewsBTC, si skupaj prizadeva, da bi se udeležila in / ali razpravljala o najpomembnejših dogodkih, konferencah in forumih, ki do danes potekajo v prostoru kriptovalut in blokov. Podjetje redno posodablja svoj seznam udeležencev na svoji strani ‘Dogodki’, ki je posodobljena z enako natančnostjo, kot jo pridržuje za svoj odsek z novicami..

Socialni mediji

Ekipa NewsBTC je zelo aktivna v družabnih medijih in se ponaša s precej impresivnimi sledilci na vsaki od teh platform, zlasti v primerjavi z drugimi vrstami prodajnih mest. V času pisanja se lahko pohvali z več deset tisoč sledilci in oboževalci na Youtube, Twitterju in Facebooku ter redno in zvesto skupnost na platformi za neposredna sporočila – Telegram.

Podjetje zanesljivo objavlja članke in občasne posodobitve na spletnem mestu in v svojih virih na družbenih omrežjih, da svoje sledilce obvešča. NewsBTC si na svojih kanalih v YouTubu prizadeva objaviti več video vsebin.

Uporabniška orodja

NewsBTC ponuja svojim uporabnikom na voljo veliko orodij, ki vključujejo vrsto vadnic, pregledov platforme, skupaj z obsežnimi vodniki in drugimi orodji. Platforma ima nekaj koristnih sredstev za nadobudne vlagatelje. prav tako; vključno z orodji za analizo cen, tržnimi informacijskimi viri in finančnimi grafikoni, ki vam omogočajo, da dosežete hitrost s stalno uspešnostjo določenih kriptoslov v prostoru.

Aplikacije za mobilne naprave: Ne

Največja moč

Podjetje je postalo priljubljeno zaradi položaja neodvisnega, a zasebnega podjetja, ki že več kot 6 let redno objavlja novice z objektivnim stališčem.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Zadevna zasnova bloga je sestavljena iz precej profesionalizirane barvne palete, kot je temno modra za glavo, in hladnega kontrasta bele barve. Novice, ki se prikažejo na prvi strani, se zlahka prikažejo, pri čemer ima vsaka ločeno sliko glave. Vsak pregled, ki ga opravi podjetje, na primer za kripto izmenjave, se prikaže ob strani iste strani.

Znotraj iste glave je zavihek, ki vam omogoča enostavno izbiro drugih kategorij na istem spletnem mestu za hitro in enostavno navigacijo.

Pregled

NewsBTC je bil prvotno ustanovljen v Londonu leta 2013 in se dejansko ponaša s precej trdno zgodovino zagotavljanja zanesljive in objektivne vtičnice za poročanje novic za kripto in blockchain skupnost. Podjetje samo pokriva široko paleto novic, vključno z zadnjimi novicami, kriptoanalizo, intervjuji, poročanjem o konferencah, pa tudi pregledi izdelkov, kot so borze, igre, igralnice in drugo. Odkar je bil prvič ustanovljen, je njegov vpliv le še naraščal.

Čeprav si je sloves pridobil kot objektivna, uravnotežena novica, je pokazal povečanje števila sponzoriranih objav, spletnih iger na srečo in pregledov igralnic ter sponzoriranih pregledov borz, kar nekoliko vpliva na njegovo verodostojnost. Ena od uteh je, da je vsak od teh sponzoriranih del kot tak jasno označen, kar omogoča povprečnemu uporabniku, da jasno opazi razlike.

Glede bližje izvršne ekipe in osebja pisateljev je NewsBTC ohranil precej objektivno in pregledno držo. Direktor podjetja ostaja Samuel Rae, ki je svojo kariero v deviznem svetu dejansko začel kot trgovec, ekonomski analitik in avtor, preden se je leta 2013 vključil in ustanovil NewsBTC Media Group kot njen podpredsednik za poslovni razvoj. tega časa je Rae od začetka leta 2018 opravljal funkcijo izvršnega direktorja podjetja.

V tem času je bilo najetih deset članov, ki so bili dodani na uradno stran ekipe. Čeprav je to dejansko število zaposlenih do danes, podjetje sprejema publikacije in prispevke tudi drugih pisateljev in zaposlenih. Vsak član ekipe NewsBTC ima edinstveno biografijo, ki vključuje nekaj osnovnih informacij o sebi, svojem poklicnem in akademskem ozadju, pa tudi o svojem imetju v kripto.

Kolikor je mogoče povedati, je NewsBTC v zasebni lasti. Čeprav je temu tako, se zdi, da podjetje sprejema pridruženi dohodek drugih podjetij, ki izvajajo preglede na spletnem mestu. Nekatera od teh podjetij za kriptovalute, ki so navedena na spletnem mestu, se na primer imenujejo “premium partnerji”, pri čemer NewsBTC vključuje posebne povezave za prijavo za podjetja, kot sta WCX in SimpleFX..

V tem letu si je podjetje prizadevalo zagotoviti in razširjati več video vsebin na temo kriptovalut in tehnologije veriženja blokov, ki jih dejansko sponzorira trgovinska platforma. V primerjavi z drugimi tamkajšnjimi kripto platformami se zdi, kot da je NewsBTC izpraznil svoj prej “neodvisni” položaj in se je “razprodal” do zmogljivosti, ki je zaradi številnih sponzoriranih poročil, izdelkov in izdelkov ni mogoče videti pri drugih novicah. preglede platforme, pa tudi z analizo.

Ne glede na to se zdi, da so glavni sklopi novic večinoma objektivna poročila, analize in razprave o najnovejših novicah in kripto dogodkih..

NewsBTC ponavadi pokriva širok spekter zgodb in količino informacij iz celotne dolžine in širine panoge. Posledično boste lahko. da dobite najnovejše novice in informacije na natančnejši osnovi iz celotne panoge. Primer tega je, da lahko uporabnik zlahka dobi najnovejše posodobitve finančnega stanja kripto prostora, hkrati pa preide na obsežne razčlenitve najnovejših dogodkov.

Uporabniki se lahko v osnovi zanesejo na to, da njegova ekipa posodobi spletno mesto 10 do 20-krat na dan z najnovejšimi informacijami, vodniki, novicami in še več iz celotnega kripto prostora.

Če povzamemo, NewsBTC in njegova ekipa so se izkazali za enega najbolj priljubljenih svetovnih medijev za kripto novice. Eno večjih vprašanj, ki se pojavijo, je težava, ki jo povzroča vseprisotno število sponzoriranih del, ki so na spletnem mestu in so, čeprav so označeni kot “sponzorirani”, videti kot običajni članki v novicah..

NewsBTC ponavadi zasluži partnerski dohodek na vseh predstavljenih borzah, platformah, knjigah naročil in še več, ki prek podjetja sponzorirajo preglede. Čeprav to v bistvu ni kršitev poslov, pa uporabnike prisili, da so bolj skeptični do kakršnih koli informacij, ki jih vidite na spletnem mestu.

CryptoSlate

 • Naslovi na dan – 10-20
 • Alexa Ranking – # 57930

Social Media Follow

 • Twitter: 7.210
 • Telegram: 4.754
 • Facebook: 3.787
 • Instagram: 3.172
 • Youtube: 97

Avtorska verodostojnost in profili

CryptoSlate ima na svoji spletni strani na voljo popolne profile avtorjev in izvršiteljev, zaradi česar so bolj pregledni. Čeprav imajo njihovi pisci manj izkušenj, se zdi, da so njihovi deli dobro napisani in da je podjetje na splošno eno najbolj verodostojnih v panogi..

Izvršna ekipa

CryptoSlate sta ustanovila Nate Whitehill (soustanovitelj in izvršni direktor) in Matthew Blancarte (soustanovitelj in tehnični direktor) v Seattlu, 2017. Drugi ključni člani so Mitchell Moos (vodja uredništva), preostali del njihove ekipe pa je naveden kot avtor ali projekt. raziskovalci.

Uredniške politike

CryptoSlate je v spletu objavil popolno uredniško politiko, v kateri je opisal ley cilje, vključno z “zaupanjem, preglednostjo, objektivnostjo in visokokakovostnimi viri”. Zatrjujejo strogo preverjanje dejstev, spoštovanje avtorskih pravic in pravil o dodeljevanju ter uporabo strogih oglaševalskih smernic. CryptoSlate na splošno velja za enega bolj kakovostnih članov kripto medijskega prostora, tudi njihovi oglasi so višje zaloge.

Časovna občutljivost

CryptoSlate ima sedež v Seattlu, vendar je še vedno 24-urno kripto novico, ker ima pisarne in člane skupin po vsem svetu. Dnevno objavijo 10-20 člankov.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

CryptoSlate se osredotoča na mnenja, ki so dobro raziskana. To ni spletno mesto, če iščete samo pojasnjevalne vodnike in pogoste novice.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

CryptoSlate na svoji spletni strani prikazuje prihajajoče dogodke in na splošno poroča o največjih zgodbah, ki prihajajo iz njih. Ker pa je ekipa relativno nova, se zdi, da na teh prireditvah ni redno prisotna.

Socialni mediji

CryptoSlate nima enakih sledil kot bolj uveljavljene blagovne znamke, imajo pa popolno prisotnost v družabnih omrežjih z aktivnimi računi na Instagramu, Twitterju in Facebooku. Obstaja tudi stran na YouTubu, ki je od februarja 2019 začela redno objavljati videoposnetke.

Uporabniška orodja

CryptoSlate ima glavno uporabniško orodje, ki uporabniku omogoča enostavno brskanje po publikacijah.

Mobilne aplikacije: Ne

Največja moč

Nestrpen zagon, ustanovljen leta 2017, z lepo obliko spletnega mesta, strogimi uredniškimi pravili in močno ekipo pisateljev.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

CryptoSlate je minimalističen in eleganten z predstavljenimi zgodbami, ki se pojavijo na vrhu strani s pripadajočimi glavami. Dogodki, blockchain izdelki in ocene podjetij blockchain najdete spodaj na strani, zaradi česar je lepo organizirana in intuitivna.

Pregled

CryptoSlate je blockchain in kripto medijska platforma, ki si želi bralcev zagotoviti objektivno in pregledno analizo. Njihov dizajn je znan kot eno najlepših spletnih mest s kripto novicami, ki so danes na voljo z značilnimi kvadratnimi obrobami in minimalističnim dizajnom. Spletno mesto je neurejeno in enostavno za uporabo.

Pisci morda nimajo vseh izkušenj z drugimi velikimi spletnimi mesti, vendar so znani po svoji integriteti pri raziskovanju svojih del. Izkazujejo tudi odličen način kategorizacije, ki uporabniku omogoča iskanje novih člankov glede na temo ali regijo.

Najboljši atribut CryptoSlate so njihove pregledne informacije o ekipi, ki vključujejo popolne informacije o vsakem piscu, vodstvenih delavcih ter vpogled v delovanje in same standarde podjetja. Pisatelj samo 2-3 stavke o njih pod vsakim člankom, ki ga napiše, ali celoten profil o njih, če kliknete njihovo ime.

Kljub temu, da nimajo dolge zgodovine drugih spletnih mest kripto-novic (relativno, ker so kriptovalute že tako ali tako stare le desetletje), to nadoknadijo z zanesljivostjo, rednimi objavami in visokokakovostnimi segmenti, od mnenj o osnovnih novicah do globinska analiza.

BLOKOV KRIPT

 • Naslovi na dan: 8-15
 • Alexa Rank: # 51561
 • Datum začetka: julij 2018
 • Lastnik: The Block Crypto, Inc..

Social Media Follow

 • Twitter: 28.900

Avtorska verodostojnost in profili

Medtem ko je vsak avtor naveden po imenu in priimku v vsakem članku, ki vodi do njihove strani s podrobno biografijo, pa blok, kot kaže, nima niti ene strani »Naša ekipa«, ki bi poudarjala pisce, urednike in direktorje podjetja. To je še toliko bolj čudno zaradi njihovega slovesa, da imajo nekaj najbolj verodostojnih in najbolj znanih pisateljev v kripto in Blockchain prostoru, vključno s Frank Chaparro, ki je nekoč pisal iz Business Insider.

Izvršna ekipa

Mike Dudas (ustanovitelj in izvršni direktor), Jake McGraw (soustanovitelj in tehnični direktor) in Mark Rogowsky (glavni urednik).

Uredniške politike

Block ima stran »About«, ki povzema svoje poslanstvo: zgraditi globalno skupnost navdušencev nad kripto in blockchaini, hkrati pa je Block postavil kot »prvo in zadnjo« besedo v kripto. Na strani, namenjeni prav temu, ni nobenih posebnih uredniških pravil.

Časovna občutljivost

Block je 24-urni vir novic, ki objavlja članke ves dan, vsak dan. Ne črpa povsem enakega obsega člankov kot druga spletna mesta z novicami. Vendar The Block na splošno objavlja premišljeno analizo glavnih kripto dogodkov, ko se pojavijo. So tudi eno najboljših spletnih strani z novicami, ki razbijajo novosti na področju blockchain in DLT.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Da, vključno z vodniki o tem, kako delujejo tehnologije blockchain in distribuiranih knjig, pregledi največjih kripto in blockchain podjetij ter obsežni raziskovalni članki, ki so na voljo članom The Block Genesis.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Blok dobro pokriva glavne kripto dogodke, ki se odvijajo v celotni verigi blokov in kripto. Na splošno lahko The Block ponudi neposredno poročanje o glavnih kripto dogodkih, ki se odvijajo v celotni industriji.

Socialni mediji

Block v družabnih omrežjih ni tako aktiven kot druga kripto spletna mesta. Blokov Twitter ima približno 20.000 sledilcev in ga dnevno dopolnjujejo z novo vsebino. Vendar The Block nima kanalov Telegram, YouTube, Instagram ali Facebook. Block se osredotoča na svoje kurirano glasilo (The Block Genesis) v nasprotju z glavnimi platformami socialnih medijev.

Uporabniška orodja

Block na spletu objavlja obsežne raziskovalne članke, vadnice in vodnike. Vendar je večina teh na voljo le naročnikom blokovske geneze.

Mobilne aplikacije: Ne

Največja moč

Kakovostne, avtoritativne novice za celoten kripto in blockchain prostor.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Minimalistična, modra in siva oblika s poenostavljeno postavitvijo, jasnimi in lahko berljivimi naslovi ter pomanjkanjem vsiljivih oglasov.

Pregled

BlockchainCrypto.com, ki je bil uveden julija 2018, išče status najvišje stopnje za kripto in blockchain novice na internetu. Block je znan po svojih premium naročniških storitvah, imenovanih The Block Genesis (125 USD na mesec), ki uporabnikom omogoča dostop do visokokakovostnih kripto in blockchain vsebin.

Druga pomembna značilnost bloka je njihova osredotočenost na tehnologijo veriženja blokov kot celote, namesto da bi se lotili le kriptovalut. Redno razpravljajo o stvareh, kot so širše posledice tehnologije, ki je vključena v družbo, nedavni napredek in kaj bi lahko uporabili za naprej. Block ima odlične vadnice, vodnike in preglede, ki zajemajo kripto podjetja, tehnologije veriženja blokov in še več, vendar le, če ste zanje pripravljeni plačati. Na splošno imajo dobro pokritost, tudi brez naročnine.

S sedežem v New Yorku sta ga leta 2018 soustanovila Jake McGraw in Mike Dudas. Maja 2018 je bila objavljena napoved, da je družba prejela naložbo od javno prodane blockchain družbe Riot Blockchain (Nasdaq: RIOT). Vrednost tega posla ni bila nikoli javno razkrita.

Block je v zasebni lasti, med drugimi ključnimi člani ekipe pa sta Mark Rogowsky, ustanovni glavni urednik platforme, in Frank Navarro (urednik). Zamišljajo se kot veliko več kot samo drugo kripto mesto, ampak kraj, kjer se lahko skupnost združi prek samega naročanja.

Njihovi motivi za zagon so bili objavljeni v izjavi ob začetku prodaje leta 2018 in se glasijo takole:

»Današnji kriptovalutni in blockchain mediji so senzacionalistični, ogroženi z nerazkritimi konflikti interesov, osredotočeni so na zvezdnike in resničnost in so strašno nezanesljivi. Pogosto gre bodisi za tehnično in ekonomsko netočno ali učinkovito za ponatis projekta ali sporočila za javnost podjetja. Goljufije, neuspehi in smešne trditve so prikriti v kompleksnem zidu, ki naj bi skrival, motil in zmedel. Številne trditve, ki so izrečene in ponovljene, so na Trumpov način podobne grandioznosti in naj bi pustile pečat v mislih, četudi neresnične. Ekipa Blocka je v zadnjem letu opazovala, kako se ta težava povečuje do te mere, da sami preprosto ne zaupamo temu, kar beremo ali gledamo v nobenem mainstream ali kripto valutnem / blockchain trgovinskem viru novic. «

Blok še naprej raste s svojimi visokokakovostnimi publikacijami in posodobljenimi novicami, v prihodnosti pa nameravajo v ključnih mestih po ZDA in svetu uvesti lokacije fizičnega delovnega prostora, tako da lahko člani skupnosti komunicirajo in vredno drug drugega, začenši v New Yorku. Njihovo poslanstvo je preprosto poenostavljeno “Crypto Simplified” z namenom postati trdna platforma za prihodnost denarja, iz katerega raste.

BeIn Crypto

 • Naslovi na dan – od 5 do 15, odvisno od dneva
 • Alexa Ranking – # 272.091

Social Media Follow

 • Twitter – 3.700
 • Telegram – 20
 • Facebook – 290
 • YouTube – 120

BeInCrypto, ki je bil uradno ustanovljen leta 2018 in se nahaja v Londonu, prepoznava svojo spletno stran kot bogato paleto pisateljev, ki so “nekateri izmed najboljših in najsvetlejših v industriji kriptovalut in blokov verig.”

V lasti Akademije za usposabljanje, ki je omejena trgovska družba, ima družba strogo vrsto smernic, da se drži doslednih novinarskih načel, smernic in etike, vse da bi zagotovila stalno in strogo integriteto..

Čeprav ima podjetje samo sedež v Londonu, ga sestavlja ekipa za pisanje in razvoj vsebin po vsem svetu, pri čemer mnogi od teh ustvarjalcev ponujajo strokovno znanje na področju tehničnih analiz, novinarstva, naložbene strategije, pa tudi pooblaščenih računovodij, znanstvenikov in nepremičnin. razvijalci in celo namenski raziskovalci blokov. Vsak od teh piscev ima tudi jasen seznam imena in priimka v vsakem članku na spletnem mestu Be In Crypto, vključno s povezavami do različnih računov v družabnih medijih, ki jih imajo ti pisci.

Izvršna ekipa

 • Odgovorni urednik – Ady Silver
 • Vodja SEO – Daniel Polo

Uredniške politike

BeInCrypto navaja svoj natančen okvir za uredniško politiko na spletu, pri čemer je eden najpomembnejših delov te uredniške politike, da podjetje samo ne sprejema nobenih plačil za članke, ki jih objavlja. To je nekoliko nenavadno, če upoštevamo dejstvo, da večina drugih spletnih strani z novicami sprejema sponzorirane objave ali sporočila za javnost, če podjetje plača za izpostavljenost na platformi.

Tukaj je BeInCrypto v primerjavi z ikonoklastiko, piše v izjavi z uradne spletne strani – “BeInCrypto meni, da si bralci zaslužijo preglednost in resnično poročanje,” družba na spletni strani podrobno razlaga – “Novice poročamo in pri tem ciljamo biti najbolj zanesljiv in zaupanja vreden kraj na planetu, kjer boste dobili svoje novice o kriptovalutah in blockchainu. “

Časovna občutljivost

Ustvarjalci vsebine, pisci in uredniki podjetja so razpršeni po vsem svetu, kar pomeni, da se spletno mesto lahko in hitro odzove na vse novice v svetu kriptovalut in verig blokov, ne glede na to, kje ima sedež..

Čeprav na spletnem mestu poročajo o številnih novicah s svetovnega vidika, spletno mesto samo ni tako pogosto posodobljeno, kot ga vidimo pri drugih večjih tekmecih, ki delujejo v vesolju, in BeInCrypto se bolj osredotoča na poglobljena poročila novic, namesto da bi prejemala novice.

Obseg oglasov

Na srečo je samo podjetje precej redko po številu oglasov, ki se pojavljajo na spletni strani. Glede na to, da oglasov ni prek sponzorirane vsebine ali sporočil za javnost, to pomeni, da pri oglasih za uporabnike ni resne zasičenosti..

Obseg sporočil za javnost

Kot smo že omenili, je večji poudarek na dobro raziskanih vsebinah kot na sporočilih za javnost.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Skupaj s temi dobro preiskovanimi novicami BeInCrypto zagotavlja svoji uporabniški bazi zdravo paleto novic in prodorno analizo glede na dolžino in širino prostora kriptovalut. Sem spadajo vrsta vodnikov o zadevah Bitcoin in drugih kriptovalut, tehnična analiza ter deli, ki so bolj osredotočeni na mnenje in raziskovanje prihodnosti tehnologije Blockchain in kriptovalut..

Ugled: 9/10

Pokritost dogodkov

Spletno mesto z novicami ponuja široko paleto poročil o dogodkih in zgodbah po vsem svetu. A čeprav to pomeni, da lahko BeInCrypto omogoči vpogled v svojo skupnost, se zdi, da ekipa ni neposredno prisotna na pomembnih dogodkih v svetu kriptovalut. To pomeni, da se skupina BeInCrypto bolj zanaša na tuje novinarje, ki svoje uporabnike obveščajo o dogajanju na določenih dogodkih.

Socialni mediji

BeInCrypto zagotavlja, da so platforme za družabne medije redno posodobljene in so na svojih platformah precej aktivne. Njegova ekipa zagotavlja, da redno posodabljajo svoje Facebook, Twitter in Telegram.

Skupaj s temi viri v družabnih omrežjih ekipa upravlja majhen, a rastoč YouTube kanal, ki redno objavlja tudi minutne videoposnetke v dokumentarnem slogu. Te epizode se poglobijo v zvezi z glavnimi kripto novicami in razpravami.

Tako kot številna druga kripto novice se tudi BeInCrypto doslej ne ponaša ravno z velikim številom sledilcev po kanalih, ima pa število sledilcev in bazo uporabnikov, ki je podvržena nenehni in hitri rasti..

Uporabniška orodja

V tem trenutku ekipa BeInCrypto daje poseben poudarek poročanju o novicah na pronicljiv in dobro raziskan način, v nasprotju z izdajanjem uporabniških orodij za svojo skupnost. Spletno mesto sicer vsebuje nekaj orodij za tehnično analizo večjih kriptovalut, v tem trenutku pa nobenih drugih uporabniških orodij.

Skupaj s tem ni. mobilne aplikacije, povezane s samim spletnim mestom v tem trenutku.

Največja moč

Be In Crypto ponuja edinstveno vrsto poročanja o vsebini za svet kriptovalut in verig blokov – s posebnim poudarkom na kakovosti pred količino, ko gre za novice, ki jih poroča. Podjetje zagotavlja določeno stopnjo objektivnosti s svojim trdnim pristopom k zavrnitvi kakršnega koli plačila za sponzorirane vsebine ali sporočila za javnost.

To omogoča skromno mero objektivnosti pri poročanju, vendar ima Be In Crypto poleg svojih strogih standardov v smislu novinarskih smernic globoko stopnjo objektivnosti pri poročanju..

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Vmesnik spletnega mesta pomeni, da se uporabniki soočajo z zelo slikovnim vmesnikom, z veliko pripadajočih izvirnih umetniških del in grafik, ki se uporabljajo za spremljanje vsake posamezne zgodbe, objavljene na spletnem mestu. Ta pozornost do podrobnosti in kakovosti. vmesnik je tisto, kar ga ločuje od drugih novic srednjega razreda.

Pregled

BeInCrypto deluje kot medij za kripto novice in je bil uradno predstavljen leta 2018 s temeljnim ciljem zagotavljanja objektivne, nepristranske analize iz sveta kriptovalut. Medtem ko je platforma za novice manjša od nekaterih starejših, pa starejše novice, s katerimi tekmujejo, ponujajo veliko visokokakovostnih analitičnih vsebin vrste mednarodnih piscev s široko paleto disciplin..

Eden od. drugi elementi, ki bi jih morali resnično ceniti, je, da podjetje zavrača kakršno koli plačilo za sponzorirane vsebine ali sporočila za javnost. Na spletno mesto ni dodanih plačljivih vsebin ali sporočil za javnost, kar zagotavlja visoko kakovostno vsebino. Temeljna logika tega po mnenju skupine BeInCrypto omogoča, da spletno mesto zagotavlja najvišjo raven preglednosti ter zakonito in učinkovito poročanje. Cilj BeInCrypto od njegove zasnove je bil “biti najbolj zanesljiv in zaupanja vreden kraj na planetu, da dobite svoje novice o kriptovalutah in verigah blokov”.

Podjetje zagotavlja veliko več kot le uredniško politiko in zagotavlja preglednost širokega spektra svojega podjetja. Sem spadajo informacije o politikah preglednosti do skupine za pisanje, lokacija, kontaktni podatki in drugi kritični elementi informacij. To je nekaj drugega, kar BeInCrypto resnično ločuje od večjih tekmecev. Večja mednarodna podjetja so pogosto lahko precej nejasna pri tovrstnih informacijah, zlasti kadar gre za njihovo razkritje svoji skupnosti. BeInCrypto ima drugačen pristop – s svojim pristopom se predstavlja kot odprta knjiga, ki zagotovo prinaša pozitiven tisk skupnosti.

Uradno ustanovljena leta 2018 je blagovna znamka BeInCrypto registrirana pod širšim imenom Training Academy Limited, ki deluje v Londonu v Združenem kraljestvu. Vendar je to nekoliko paradoksalno: ker profil BeInCrypto LinkedIn določa, da ima podjetje sedež v Dublinu na Irskem..

Za razliko od starejše ustanovne ekipe in blagovne znamke podjetja je njena pisna ekipa razpršena po vsem svetu, kar pomeni, da lahko z veliko mero učinkovitosti in hitrosti poročajo o vseh novicah na mednarodni ravni. Posledično ni povsem pomembno, kje ima podjetje sedež.

Če povzamemo, BeInCrypto skuša nadaljevati svojo rast, hkrati pa zagotavlja, da bo še naprej ugledal kot ugledna, pronicljiva, dobro raziskana, nepristranska in objektivna prodajalna novic za svet verige blokov in kriptovalut. Čeprav je to izjava in skupek vrednot, ki jih skoraj vsako posamezno spletno mesto z novicami izpoveduje, da se predstavlja, toda zdi se, da BeInCrypto več kot le plačuje s temi vrednotami – in svoj denar je dal tja, kjer je pri odločitvi, da sprejemajte sponzorirane vsebine katere koli vrste.

To v povezavi z zelo izkušeno in usposobljeno ekipo mednarodnih pisateljev, ki zagotavljajo pravičen delež vsebine iz celotnega blokovnega in kripto prostora. BeInCrypto je danes upravičeno eno izmed 15 najboljših spletnih podjetij s kriptovalutami in blockchaini.

BLOCKONOMI

 • Naslovi na dan – 5 do 15 na dan
 • Alexa Ranking – # 57,130

Social Media Follow

 • Twitter – 6.900
 • Telegram – 600
 • Facebook – 900

Blockonomi si je ustvaril svoj zanimiv ugled, saj je bil uradno ustanovljen in lansiran leta 2017 in je v zasebni lasti Kooc Media.

Avtorska verodostojnost in profili

Blockonomi deluje kot popolnoma transparentna organizacija, zlasti ko gre za njeno vodstveno ekipo, vrsto vodstvenih delavcev in pisateljev. Vsaka oseba, ki sodeluje s podjetjem, dobi seznam na spletnem mestu, zlasti na strani O nas.

Vsak avtorjev izbor ekipe je jasno naveden na podlagi imena in priimka, povezave pa so pritrjene tudi na njihove različne profile v družabnih omrežjih. Vsi ti avtorji imajo skupaj s člani izvršnega odbora podjetja za vsakega kratek biografski povzetek.

Zahvaljujoč tej stopnji preglednosti obstaja veliko informacij o različnih članih ekipe – z informacijami o tem, kje imajo sedež, kakšne poklicne in akademske izkušnje imajo, kakšno delo imajo prej sodeloval na področju kripto.

Če povzamemo, ekipo za pisanje in vodenje, ki deluje v Blockonomiju, sestavljajo nekatere najbolj izkušene, strokovne in najbolj usposobljene ekipe v svetu kripto medijev. Skupaj z vsakim od teh članov ekipe, ki se nahajajo po vsem svetu, je Blockonomi sposoben zagotoviti tudi veliko pokritost s kripto svetom – redno 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Izvršna ekipa

 • Ustanovitelj in glavni urednik – Oliver Dale
 • Glavni urednik novic – Robert Devoe
 • Glavni tehnološki urednik – Zach Hildreth
 • Glavni pravni urednik – Andrew Norry

Uredniške politike

Blockonomi posveča celotno stran postavitvi temeljnih uredniških in oglaševalskih politik. V okviru teh različnih politik se Blockonomi (očitno) posveča “najstrožjim novinarskim politikam” z zagotavljanjem in vzdrževanjem “poštenega in neuravnoteženega poročanja” ustvarjalcev in avtorjev vsebin..

Vsak novinar, ki dela v imenu osebja Blockonomi, mora poleg visoke kakovosti, ki jo zahtevajo njeni pisci, zagotoviti preverjanje dejstev vseh statističnih podatkov ali izjav, ki so prisotni v njihovi vsebini, pri čemer je potreben vir in / ali bibliografija. za potrditev različnih informacij, ki jih je avtor uporabil.

Časovna občutljivost

Blockonomi sestavljajo izvršni odbor in skupina pisateljev s sedežem po vsem svetu. To omogoča podjetju in njegovi pisni skupini, da svojim obiskovalcem zagotavljajo mednarodno pokritost novic 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Medtem ko to velja za poročanje novic, Blockonomi v primerjavi s svojimi bolj uveljavljenimi in večjimi mediji tam ne preživi ravno toliko posodobitev..

Čeprav je temu tako, ima Blockonomi navado, da se hitro posodablja, kadar se v blokchainu in kripto prostoru dogajajo velike, udarne novice.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Blockonomi ima navado zaposliti vrsto strokovnjakov in analitikov iz celotne panoge, kar vključuje strokovnjake za računalništvo, pravne strokovnjake in številne druge.

Ta poudarek na specializiranih piscih in ustvarjalcih vsebin pomeni, da lahko podjetje objavlja zelo posebna mnenja, izčrpne vodnike in članke o temah iz celotne panoge. Novinci v kripto prostoru lahko najdejo tudi široko paleto naložbenih vodnikov, kot tudi bolj poglobljeno analizo cen za različne kriptovalute.

Blockonomi, skupaj s primarno spletno stranjo, vodi tudi ločen spletni dnevnik, znan kot MoneyCheck, na Blockonomi pa lahko najdete tudi vrsto povezav do člankov tega podjetja. Sama Blockonomi gosti široko paleto vodnikov, vadnic in izčrpnih pregledov, ki segajo od rudarske opreme do začetka rudarjenja, kripto trgovanja, različnih vrst posrednikov, borz, digitalnih in trdih denarnic, zgodovine različnih vrst kriptovalut med mnogimi več.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Blockonomi se skupaj s svojo mednarodno ekipo za pisanje trudi obiskati veliko število kripto in blockchain dogodkov po vsem svetu. Kot rezultat tega se zdi, da ima podjetje dobro pokritost za veliko število večjih kripto dogodkov.

Skupaj s tem ima Blockonomi in je še vedno zelo aktiven sponzor številnih kripto dogodkov, med njimi tudi vrh Malte Blockchain Summit, Coinfest, FutureTech Expo, skupaj z vrhom Blockchain Visionnaire.

Socialni mediji

Čeprav skupina Blockonomi v družabnih medijih nima ravno velike prisotnosti v primerjavi z drugimi kripto novicami. Čeprav je temu tako, se profili družbe Twitter in Facebook nenehno redno posodabljajo. Vključuje največje novice, skupaj z vrsto ekskluzivnih funkcij z glavnega spletnega mesta.

Blockonomi ponavadi poroča o velikih novicah v nasprotju s poročanjem o govoricah iz tokov družabnih medijev ali podobnih zgodbah. Blockonomi se namesto objavljanja vsebine, ki temelji na tračevih in govoricah, ki jih vodijo družbeni mediji, osredotoča predvsem na funkcije, ki so bolj poglobljene analize, raziskave in visoko informirano poročanje.

Uporabniška orodja

Blockonomi se bolj osredotoča na poročila, raziskave in analize. Medtem ko ima Blockonomi tovrstne značilnosti in analitični poudarek, podjetje vključuje vrsto zelo priročnih orodij, kot je vrsta sledilcev cen za glavne kriptovalute..

Ti isti sledilniki cen se poglobijo v podrobnosti in podrobnosti o vsaki kriptovaluti, ki jo ti sledilci pokrivajo, kar omogoča njihovim uporabnikom, da zlahka vidijo najnovejša poročila novic, ki se nanašajo na kripto na splošno, posebej na trgu..

Največja moč

Blockonomi svojim bralcem ponuja poudarek na visokokakovostnem, dobro raziskanem, profesionalnem novinarstvu mednarodne skupine zelo izkušenih strokovnjakov za blockchain in kripto iz popolnoma neodvisnega in posledično kriptoagnostičnega medija s sedežem iz Združenega kraljestva..

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Spletno mesto Blockonomi ponuja za svoj spletni dnevnik razmeroma standarden videz, na vrhu glavne strani pa je na voljo vrsta predstavljenih novic in poročil ter vrsta najnovejših novic na celotni strani. Skupaj s temi poročili so v stranski vrstici našteti priljubljeni vodniki in pregledi.

Vse skupaj je zelo čistega dizajna, ki ponuja nekaj čistih in ostrih barv, kot so bela, črna in siva.

Pregled

Blockonomi, ki ima sedež iz Manchestera v Združenem kraljestvu, svojim uporabnikom služi kot blokchain in kriptovalute, ki ga je leta 2017 uradno ustanovil tehnološki podjetnik Oliver Dale. Od letos pa Blockonomi, čeprav ni največji medij za kripto novice v vesolju, niti eden najpogosteje posodobljenih, vseeno je, uspelo je ustvariti svojo edinstveno majhno nišo.

S posebnim poudarkom na zagotavljanju obilnih člankov, raziskav, skupaj s povsem neodvisnim pristopom do sveta kripto poročanja. Namesto zgolj sestavljanja informacij, ki so bile vržene v sporočilo za javnost določenega kripto podjetja, si Blockonomi vzame čas in pozornost, da zagotovi lastne raziskave, skupaj s pozornostjo na dobro raziskani vsebini.

Kot rezultat tega pristopa spletno mesto zagotavlja veliko višjo raven kakovosti, kar zadeva njegovo novinarstvo. Tisti, ki je popolnoma brez kripto pristranskosti in nizke kakovosti poročanja, ki jo pogosto vidimo na drugih spletnih mestih.

Blockonomi sicer ni tako hitro aktiven na področju družbenih medijev, zlasti v primerjavi z drugimi spletnimi mesti za kripto novice, vendar na nekaterih kanalih zagotavlja dobro stopnjo aktivnosti. Natančneje, Blockonomi se je izkazal za najbolj aktivnega na svojih virih na Twitterju, kjer se podjetje ponaša z več kot 7000 sledilci.

Skupaj s tem velikim in nenehno rastočim virom socialnih medijev Blockonomy tudi redno posodablja svojo Facebook stran. Medtem ko ta dva vira opažata najboljšo stopnjo dejavnosti, Blockonomi na YouTubeu ni ravno enaka prisotnost skupaj z Instagramom (kar je v redu, saj se številni konkurenti Blockonomija večinoma osredotočajo tudi na Twitter in Facebook). Blockonomi pa gosti lasten, redno posodabljan kanal Telegram, kar je v kripto medijskem prostoru redkost.

Ko gre za vrste orodij na mestu, ki jih ima spletno mesto Blockonomi za svoje uporabnike, medtem ko je spletno mesto bolj osredotočeno na poročanje o novicah; eno od orodij, ki je na voljo uporabnikom, vključuje namenski iskalnik cen kripto, ki uporabnikom omogoča ogled najnovejše cene za kriptovalute, kot sta Ethereum in Bitcoin.

Vsako od teh strani s cenami crypo spremljajo različni viri, kot so svečni grafikon, grafikon cen, pretvornik cen za druge valute, skupaj s kratkim opisom kriptovalute in njenega delovanja. Na dnu strani s cenami so tudi najnovejše zgodbe o tej kriptovaluti. Informacije o cenah najdete na številnih različnih kripto spletnih mestih, čeprav mi je še posebej všeč, kako so predstavljene na Blockonomi.

Medtem ko ustanovitelj Blockonomi s sedežem v Manchestru – Oliver Dale – še vedno ponuja nekaj vsebine na spletnem mestu, ga podpira tudi majhna, a profesionalna in mednarodna skupina visoko usposobljenih in izkušenih pisateljev ter urednikov, vključno z kot sta Jimmy Aki in Zach Hildreth.

S takšnimi člani ekipe uredništvu uspe pripraviti in objaviti veliko število visokokakovostnih člankov o kripto noviceh iz celotne industrije. Če povzamemo, Blockonomi se bolj osredotoča na glavna poročila, ki vplivajo na širši in mednarodni trg, ne pa na manjše novice. Sem spadajo glavna poročila o tem, kako se glavne finančne institucije pripravljajo na večjo vključenost v kripto ali blockchain tehnologijo. Obiskovalci Blockonomija lahko pričakujejo zgodbe, ki jih boste pogosto našli pri podjetjih z Wall Streeta, nacionalnih predpisih in še veliko več.

Medtem ko ima družba sedež iz Manchestera v Združenem kraljestvu, je Blockonomi del matične družbe, imenovane Kooc Media Limited. Prva večja platforma za novice Kooc Media je bila Blockonomi. Odkar je Blockonomi, za katerega poznamo, da je bil prvič predstavljen leta 2017, je Kooc Media uspešno objavil tudi drugo ločeno spletno stran, imenovano MoneyCheck.

V primerjavi z Blockonomi je osnovni cilj MoneyChecka “poenostaviti svet financ za vse.” S številnimi članki MoneyChecka, ki se pojavljajo na spletnem mestu Blockonomi, pa tudi obratno. Na splošno ti dve spletni strani zagotavljata dobro stopnjo kombinirane pokritosti s svetom mednarodnih financ in kriptovalut, hkrati pa predstavljata novički, ki sta v celoti osredotočeni na različne vidike.

Torej, medtem ko ima Blockonomi, kot smo že omenili, sedež v Manchestru v Združenem kraljestvu, glavni urednik novic podjetja iz Šanghaja. Skupaj s tem Blockonomi sestavlja skupina pisateljev z vsega sveta, ki zelo redno prispevajo k spletnemu mestu. Vsi ti pisci so na spletnem mestu navedeni po imenu in priimku, skupaj z nekaterimi osnovnimi biografskimi podrobnostmi in povezavami do njihovih različnih profilov v družabnih omrežjih..

Ustanovitelj Blockonomija Oliver Dale še naprej opravlja funkcijo glavnega urednika Blockonomi.

Medtem ko Blockonomi ni ravno znan kot eno največjih ali najbolj prometnih kripto-medijskih podjetij, ki danes delujejo na svetu. Blockonomi je vseeno uspelo nenehno naraščati v priljubljenosti in ugledu, odkar je bil prvič predstavljen leta 2017, zaradi česar je eno najhitreje razvijajočih se in bolj avtoritativnih imen v kripto in blockchain prostoru.

Namesto da celovito pokriva vsak dogodek v kripto, se Blockonomi osredotoča na izkušeno, poglobljeno analizo glavnih novic. Članki o Blockonomiju so pogosto napisani v bistveno podrobnejših, daljših in bolj raziskovanih posodobitvah novic, kot jih običajno dobite pri običajnih medijih iz sveta kripto in verig blokov..

Blockonomi še zdaleč ne zgolj izkorišča informacij iz sporočila za javnost drugega podjetja, temveč si veliko več časa in pozornosti prizadeva za raziskovanje in potrditev informacij, posredovanih v določenih sporočilih za javnost ali poročilih o novicah. Iz teh razlogov se Blockonomi, skupaj s številnimi drugimi, še naprej predstavlja kot zelo ugleden vodja v svetu poročanja o kripto in blockchainu..

KRIPTOVANJE

 • Naslovi na dan: 8-15
 • Alexa Rank: # 84066
 • Lastniki: Decentral Media LLC
 • Začetni datum: New York, ZDA, 2017

Social Media Follow

 • Twitter: 8.060
 • Telegram: 1.838
 • Instagram: 723
 • Youtube: 1.300

Avtorska verodostojnost in profili

Crypto Briefing je verodostojen in neodvisen, ker nima oglasov in zaradi tega ni nikomur lojalen. Na voljo je tudi celotna stran, vključno z vsemi pisateljevimi polnimi imeni, biografijo in profili v družabnih omrežjih, ki dokazujejo njihove izkušnje in se povezujejo s prejšnjimi objavami.

Izvršna ekipa

Han Kao (ustanovitelj in izvršni direktor), Jon Rice (soustanovitelj in glavni urednik), Ilya Abugov (vodja produkta & Jay Putera (direktor poslovnega razvoja).

Uredniške politike

Čeprav so številna kripto spletna mesta neodvisno vodena in so v zasebni lasti, je Crypto Briefing edinstven tudi po tem, da je brez oglasov in nima sponzoriranih člankov. Njihova uradna spletna stran navaja, da „Crypto Briefing obstaja za zagovarjanje varne in odgovorne integracije Blockchaina in kriptovalut v splošno življenje“, uradna uredniška politika pa potrjuje njihovo zavezanost neplačanemu, neplačanemu in neodvisnemu novinarstvu.

Časovna občutljivost

Crypto Briefing zaradi svojih ducatov pisateljev z vsega sveta lahko objavlja novice 24 ur na dan 7 dni v tednu. Vedno objavljajo pomembnejše zgodbe, vendar nimajo toliko člankov kot nekateri njihovi večji konkurenti.

Preveč oglasov? Ne

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Crypto Briefing ne vsebuje le vseh treh, temveč objavlja tudi podrobne novice in analize. Obstajajo raziskovalni deli, popoln izobraževalni center in visoka nagrada za izobraževanje bralcev. Loči jih predvsem obširen vodnik po kovancih. Našteje na desetine altcoinov in vrhunskih kovancev, kar bralcu omogoča, da se podrobno pouči o celotni industriji, namesto le o najbolj znanih kovancih.

Ugled: 9/10

Pokritost dogodkov

Spletno mesto vsebuje koledar dogodkov in razčlenitev po regijah. Čeprav ni jasno, ali Crypto Briefing dejansko pošilja pisatelje ali ekipe na določene dogodke, še vedno imajo ključne novice o pomembnih dogodkih z vsega sveta..

Socialni mediji

Crypto Briefing je prisoten na vseh glavnih platformah družbenih medijev in redno objavlja posodobitve, kar omogoča sledilcem, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi novicami.

Uporabniška orodja

Crypto Briefing ima raziskovalne članke, vodnik za kovance in izobraževalni center. Imajo tudi podatkovno stran v živo, v kateri so navedeni kovanci, njihove tržne omejitve in trenutna gibanja cen ter vsa menjalna dejavnost.

Mobilne aplikacije: Ne

Največja moč

Ta skupina poklicnih pisateljev brez pristranskosti ponuja veliko člankov, vodnikov, raziskovalnih člankov, pregledov in drugih analiz.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Profesionalen in minimalističen dizajn. Pomanjkanje oglaševanja prispeva k njihovemu čistemu videzu.

Pregled

CryptoBriefing.com je vodilno spletno mesto s kripto novicami, ki se odlikuje po tem, da ponuja neodvisno poročanje brez oglasov brez sponzoriranih objav kakršne koli vrste, kar jim omogoča, da so bolj samoupravni in nepristranski. Podpirajo pa jih velika podjetja tveganega kapitala, kot so Youbi Capital, Fenbushi Capital, DHVC, Neo Global Capital, PreAngel, Goopal Digital Capital, Block 72, Lucen Accelerator, WanFund in Game Theory Group. Ni dokazov, da bi to vplivalo na njihovo dosedanje delo (druga spletna mesta so bila v preteklosti naklonjena podjetjem, ki so jih sponzorirala).

Crypto Briefing sicer redno pokriva pomembne novice, vendar so vodniki njihova največja moč, ki vključuje vse, od pregledov kode in kovancev do tehnologije in mnenj o tem, kaj naredi posebno kripto edinstveno. Prav tako redno objavljajo raziskovalne članke in poročila DARE (Digital Asset Report and Evaluation). Vse to lahko najdete v njihovem izobraževalnem centru

Resnično cenimo preglede kode na Crypto Briefingu, pa tudi preglede kovancev. To ni nekaj, kar ponujajo številne druge kripto strani. Preglede kovancev izvaja Andre Cronje in njegova ekipa, kjer analizirajo ICO na podlagi bele knjige podjetja. Skupina se loti same kode kovanca, da loči dejstva od fikcije in razkrije resnične tehnološke zmogljivosti od hype, ki ga popelje na naslednjo stopnjo pregleda..

Druga edinstvena značilnost Crypto Briefing je, da obstajajo angleška in korejska različica spletnega mesta. Članki v korejskem jeziku niso objavljeni na spletnem mestu skoraj tako pogosto kot članki v angleškem jeziku, vendar so na spletnem mestu na voljo za branje korejskih uporabnikov kriptografije.

Crypto Briefing ima sedež v središču New Yorka, leta 2017 pa sta ga ustanovila Han Kao in Jon Rice. Kao je odraščal v New Yorku in si pridobil naziv B.A. z ekonomije na univerzi Columbia. Ustanovil je in izstopil iz več podjetij na področju tehnologije in medijev, 15 let pa je bil podjetnik. Danes Han svojo skupino posvetuje in aktivno vlaga v ICO in blockchain entitete. Rice pa je trenutno glavni urednik in že več kot 25 let dela v marketingu in založništvu.

Drugi člani ekipe vlagajo tudi v mednarodne organizacije ICO in projekte, povezane z verigami verig, vendar se zdi, da jih bralci vedno razkrijejo. Sama stran »Ekipa« vključuje podrobne profile izvršne ekipe in seznam trenutnih novinarjev, sodelavcev, gostujočih urednikov in prejšnjih sodelavcev. To vključuje povezave do družabnih medijev.

Crypto Briefing podpirajo industrijski veterani in tehnološki podjetniki z zelo profesionalnim okoljem, ki ustvarjajo nišo publikacij brez oglasov. Kljub temu da jih podpira več podjetij in vlaga večina njihovega osebja, ostajajo neodvisen in nepristranski vir novic in mnenj. Od prvega odprtja vrat leta 2017 so hitro zrasli in postali eden najbolj zaupanja vrednih in priljubljenih virov informacij..

Bitcoin.com

 • Naslovi – od 10 do 15
 • Alexa Ranking – # 9.980

Social Media Follow

 • Twitter – 387.000
 • Facebook – 98.400
 • YouTube – 17.000

Uradno spletno mesto, ki je v zasebni lasti Rogerja Verra, je bilo ustanovljeno leta 2008 pod prvotnim domenskim imenom Bitcoin.com že leta 2008, saj je začelo delovati septembra 2015.

Avtorska verodostojnost in profili

Vsak od piscev, ki sodelujejo na projektnem področju, je predstavljen na spletnem mestu in naveden s svojim imenom in priimkom v svojih profilih na mestu, ki jih lahko preberejo obiskovalci. Skupaj s temi informacijami je tudi politika družbe, da njeni avtorji razkrijejo vsa imetja kriptovalut, ki jih imajo na teh straneh s profili..

Podjetje samo, ki je v zasebni lasti podjetnika in velikega vplivneža – Rogerja Verja – ponuja obilo informacij o sebi tako na svojih kanalih v družabnih omrežjih kot tudi na spletni strani. Tisto, kar podjetje resnično izpostavlja, je dejstvo, da je njegova pisna in uredniška ekipa razpršena po vsem svetu.

Izvršna ekipa

 • Izvršni direktor – Roger Ver
 • Direktor tehnologije – Emil Oldenburg
 • Glavni operativni direktor – Mate Tokay
 • Finančna direktorica – Natalia Ra
 • Odgovorni urednik – Nanok Bie
 • Generalni svetovalec – Daniel Kelman
 • Vodja rudarskih obratov – Shaun Chong
 • Vodja kadrovske službe – Jared Stone
 • Svetovni vodja tehnologije – Ben Goodyear
 • CPO – Dennis Jarvis

Uredniške politike

Podobno kot številne druge kripto novice, Bitcoin.com si prizadeva zagotoviti najboljše informacije, ko gre za Bitcoin, v svojih novicah, pregledih in podrobnejših analizah. Spletno mesto ponuja segment “O nas”, kjer je vir novic takoj in primerno opisan kot “vaš glavni vir za vse, kar je povezano z bitcoini.” V spletu ni nobene posebne uredniške politike.

Časovna občutljivost

Bitcoin.com je poleg svoje robustne uredniške politike, ko gre za njegovo vsebino, tudi eden najhitrejših spletnih medijev za kripto novice, ko gre za hitre odzive na razvoj v industriji. To je v veliki meri zasluga mednarodno prisotnih ekip za medije in pisanje, ki so odgovorne za objavljanje vsebin 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Večina hitrih novic o Bitcoin, cryptocurrecny in blockchain je najverjetneje zanesljivo zajetih na Bitcoin.com

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Bitcoin, poleg tega, da pokriva širok spekter zgodb o novicah v svetu kripto in blockchain, ponuja tudi vrsto zelo izčrpnih vodnikov o tem, kako lahko uporabniki kupijo Bitcoin, vodnike za začetek rudarjenja Bitcoinov. kako uporabniki lahko vlagajo v Bitcoin, ga shranjujejo in uporabljajo pri transakcijah.

Skupaj s tem obsežnim seznamom vodnikov spletno mesto vključuje tudi precejšen delež funkcij, kot so mnenja skupine urednikov podjetja, uvodna vodiča, ko gre za Bitcoin, in celoten raziskovalni vodnik o tem, kako Bitcoin deluje za uporabnike.

Ugled: 9/10

Pokritost dogodkov

Ekipa Bitcoin.com se usklajeno trudi, da bi se udeležila najrazličnejših dogodkov v zvezi s kriptovalutami in verigami blokov, kadar koli je to mogoče v mednarodnem merilu. Spletno mesto skupaj z obstoječo dnevno vsebino ponavadi veliko pokriva pomembne industrijske dogodke po vsem svetu.

Družba se ponaša z več kot 50 zaposlenimi na mednarodni ravni, kar omogoča, da je ekipa prisotna do določene mere na nekaterih ali vseh teh dogodkih. Bitcoin.com se na splošno trudi, da bi zagotovil najbolj konkretno raven pokritosti v industriji kriptovalut in verig blokov..

Socialni mediji

Bitcoin.com, čeprav je zelo aktivno v svetu novic in mednarodnih dogodkov, ostaja zelo aktiven na platformah socialnih medijev, še posebej, ko gre za Twitter, Facebook in YouTube, saj spletno mesto ponosno gosti na stotine tisoč privržencev po obseg teh računov.

Platforme družabnih medijev se redno posodabljajo skupaj s spletnim mestom s številnimi novicami, analizami iz sveta naložb v kriptovalute na splošno, pa tudi z drugimi informacijami iz svetov blockchain in cryptocurrency..

Poleg uporabe teh virov v družabnih omrežjih si Bitcoin.com prizadeva razviti in objaviti video vsebine prek svojega namenskega kanala YouTube, katerega kanal vsebuje vrsto intervjujev z zelo vplivnimi osebnostmi v industriji. Ti intervjuji so objavljeni tudi v povezavi z dokumentarnimi videoposnetki, ki pojasnjujejo različne elemente tehnologije kriptovalut in veriženja blokov..

Uporabniška orodja

Poleg tega, da je Bitcoin.com vseprisoten na svojem spletnem mestu in kanalih v družabnih omrežjih, ima veliko stopnjo uporabnosti za svoje uporabnike in obiskovalce. Poleg tega, kar lahko ti uporabniki najdejo na bolj običajnem spletnem mestu z novicami o kripto medijih, Bitcoin.com gosti vrsto zanimivih in edinstvenih funkcij, kot so blockchain igre, forumi, posebna akademija in drugo.

Skupaj s temi orodji Bitcoin.com gosti tudi svojo, zelo priljubljeno digitalno denarnico, ki svojim uporabnikom omogoča varno shranjevanje in shranjevanje količin Bitcoina in Bitcoin Cash-a. Poleg digitalne denarnice je na voljo tudi priljubljen raziskovalec blokov, ki ga lahko ljudje uporabljajo za obisk različnih transakcij, ki so se zgodile na BTC ali BCH blockchains.

Poleg tega akademija Bitcoin.com vključuje vrsto zelo interaktivnih vadnic in razredov za uporabnike, ki segajo od izkušenj od začetnikov do vmesnikov. Te igre, ki jih lahko uporabniki igrajo tudi na platformi, so pa običajne igre na srečo. Varnostno kopirajo se z uporabo verige blokov, kar pomeni, da uporabljajo verjetno poštene algoritme, kar povečuje verjetnost, da bodo igralci zmagali in lahko zmagali.

Največja moč

Spletno mesto deluje kot zelo neodvisno, če zasebno podjetje, specializirano za poročanje o vsem, kar se dogaja v svetu Bitcoin, Cryptocurrency in blockchain novic.

Skupaj s to plodno raven poročanja spletno mesto vključuje vrsto privlačnih funkcij, kot so namenska digitalna denarnica, celoviti vodniki, rudarske rešitve, raziskovalci blokov in še več.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Spletno mesto je samo po svoji značilni barvni shemi, ki jo uporablja, omogoča izjemno izstopanje. Paleta, ki jo uporablja, je črno-bela in oranžna tema, zahvaljujoč se osredotočenosti na vodnike in obsežne vadnice na spletnem mestu Bitcoin.com. Učinkovito deluje v povezavi s spremljajočo platformo News.Bitcoin.com, ki se osredotoča na tradicionalnejše novice in deluje podobno kot spletni dnevnik; s številnimi nedavnimi novicami, razvojem in priljubljenimi novicami.

Prepoznavna črna, bela in oranžna tema, ki omogoča Bitcoin.com, da izstopa iz množice. Glavna stran Bitcoin.com se osredotoča predvsem na vodnike in vadnice, razdelek News.Bitcoin.com pa je bolj tradicionalen spletni dnevnik, ki vsebuje dnevni izbor nedavnih zgodb, predstavljenih zgodb in priljubljenih zgodb..

Pregled

Uradno spletno mesto, ki je v zasebni lasti Rogerja Verra, je bilo ustanovljeno leta 2008 pod prvotnim domenskim imenom Bitcoin.com že leta 2008, saj je začelo delovati septembra 2015.

Zahvaljujoč temu dejstvu, skupaj z dejstvom, daje velik poudarek potrebi po daljnosežnih vrstah vsebin. S svojo spletno stranjo, ki se povezuje z lastno denarnico Bitcoin, ekskluzivnimi vadnicami in navodili o tem, kako lahko uporabniki začnejo delovati v svetu Bitcoinov, kot so vadnice o tem, kako Bitcoin uporabljati, kopati ali celo shraniti in vlagati vanj.

V kriptosferi, ki jo poznamo danes, je Bitcoin.com eno največjih informativnih medijev za poročanje o kripto. Vsak novinski članek je na voljo na spremljajoči spletni strani news.bitcoin.com.today in je kot platforma v celoti registriran v regiji Saint Kitts in Nevis pod imenom Roger Ver.

Medtem ko je Ver sam naveden kot izvršni direktor Bitcoin.com kot celote, je podjetje sestavljeno tudi iz več kot 50 zaposlenih s sedežem po vsem svetu, kar podjetju omogoča, da se zlahka udeleži konferenc in sestankov v širokem obsegu. To je to, skupaj z naraščajočo lestvico Alexa, ki ji je med bikovskim tekom Bitcoina leta 2017 uspelo doseči kar 1500, Bitcoin.com si je od takrat pridobil sloves enega najbolj prometnih spletnih mest za poročanje novic znotraj Bitcoina , Kripto in blockchain novice svet.

Vsi njeni zaposleni, od ustvarjalcev vsebin do menedžerjev in celo vodilnih vodstvenih kadrov, so na zelo pregleden način navedeni v razdelku O nas na Bitcoin.com. Profili so navedeni za vsakega zaposlenega skupaj z imeni in priimki, kar olajša pridobivanje določenih informacij o katerem koli določenem piscu.

V zadnjih nekaj letih je Bitcoin.com od takrat dobil ugled in pogosto razvpit v glavah nekaterih uporabnikov, zahvaljujoč včasih očitno navidezni podpori duotu kriptos – Bitcoin in Bitcoin Cash. To je stigma, ki ji ne pomaga dejstvo, da je bil Roger Ver eden prvih, ki je postal podpornik Bitcoin Cash.

Zaradi tega vlagatelji in bralci verjamejo, da obstaja propagandni motiv, da Bitcoin.com “shill” za podobne Bitcoin in Bitcoin Cash. Medtem ko so drugi od Bicoin.com radodarno pohvalili svojo objektivnost, ko gre za poročanje o novicah, pa je nadalje videl kot zelo legitimen vir informacij.

Ti isti posamezniki so izrazili tudi določeno stopnjo pozitivnosti glede na dejstvo, da je Bitcoin.com pokrival dejstvo, da se je Bitcoin Cash hotel razlikovati od Bitcoina z obnovo ključnih lastnosti, izgubljenih v hard forku. Danes Bitcoin.com še vedno označuje Bitcoin (BTC) kot »Bitcoin Core« – nekaj, kar navijači BTC sovražijo, medtem ko navijači BCH radi.

Ne glede na to, kakšno čustvo imate do Bitcoin Cash ali Bitcoin, obstaja še vedno več kot upravičen argument za uporabo Bitcoin.com, zahvaljujoč vse večjemu ugledu enega najboljših virov interneta za tiste, ki jih zanima razvoj, ki prihaja iz blockchain, kripto in bitcoin svet.

Spremni novičarski blog – News.Bitcoin.com vsebuje tudi širok nabor novic iz kripto in blockchain sveta, ki so visokokakovostna poročila z vsega sveta in industrije. Tudi obtožbe o subjektivnosti do Bitcoinov in Bitcoin Cash-a si avtorji Bitcoin.com prizadevajo raziskati vprašanja in zagotoviti čim bolj objektivno stališče o glavnih vprašanjih. Vse skupaj je v veliki meri pokrito z vsemi vrstami dogodkov in novic iz panoge.

Vse to je kljub nekaterim občasnim spodrsljajem za BCH, ki se pojavijo v nekaterih člankih, News.bitcoin.com objavlja tudi članke, ki poskušajo prikazati številne perspektive ene razprave.

Ta močan poskus objektivnosti pa še vedno ni dovolj, da bi nekateri kripto uporabniki in obiskovalci pogledali mimo vrste povezav, ki jih Bitcoin.com ima s svojim ustanoviteljem – Rogerjem Verom – in kakšne povezave ima z Bitcoin Cashom.

Ver, čeprav je ustanovitelj in izvršni direktor Bitcoin.com, ostaja zelo sporna osebnost znotraj skupnosti Bitcoin in kripto. Mnogi ga dojemajo kot zelo dobro usposobljenega evangelista za kriptovalute. Medtem ko ga drugi vidijo kot zelo domišljav šiling za Bitcoin in Bitcoin gotovino, pri čemer ima lastne interese svoje lastne deleže. Nekateri še naprej trdijo, da je spletno mesto samo nekakšen medijski ustnik, da Ver izide s svojimi mnenji.

Čeprav je to morda v mislih nekaterih, je Ver skupaj z Bitcoin.com še naprej prevladujoča sila v kripto in blockchain skupnosti in od takrat je večina uporabnikov prešla s prejšnjega trdega razcepa med osnovnimi razvijalci Bitcoina. in Bitcoin Cash nazaj leta 2017. To gibanje skupnosti naprej pomeni, da se lahko Bitcoin.com še naprej osredotoča na objavljanje ustreznih razprav in novic za kripto svet.

Bitcoin si je od takrat pridobil tudi močan sloves kot nekakšna spletna akademija za različne kriptovalute in dejavnosti znotraj prostora verige blokov. Novi uporabniki navsezadnje lahko izkoristijo široko paleto virov, ki jih ponuja podjetje – zaradi česar je zelo obsežen vir za nove in vmesne uporabnike.

Novi uporabniki spletnega mesta se lahko odločijo, da obiščejo Bitcoin.com za najnovejše novice ali se poglobijo v nekatera navodila z navodili, da se kot en primer naučijo, kako prvič kupiti in shraniti bitcoin. Spletno mesto vsebuje tudi vrsto izčrpnih vodnikov o tem, kako začeti rudariti Bitcoin zase ali kot del bazena. Obstaja tudi vrsta iger, forumov in forumov.

Skupaj s tem je nabor orodij, s katerimi lahko pomagate vsem, ki se zagledajo v svet Bitcoinov, ne glede na to, ali ste povsem novi v vesolju ali bolj spreten uporabnik. Bitcoin.com ostaja danes ena največjih rudarskih organizacij za Bitcoin na svetu.

Kljub blagim polemikam glede BTC, BCH in Rogerja Verta Bitcoin.com še naprej utrjuje svoj položaj enega največjih in najuglednejših spletnih mest v kripto skupnosti danes.

Bitcoinist

 • Naslovi na dan – od 5 do 15
 • Alexa Ranking – # 35,955

Social Media Follow

 • Twitter – 47.300
 • Telegram – 13.000
 • Facebook – 22.000
 • Instagram – 2.000

Avtorska verodostojnost in profili

Medtem ko številne druge platforme za poročanje o crpyto ponujajo nekaj uporabniških profilov za različne ustvarjalce vsebine in avtorje na spletnem mestu. Bitcoinist je nenavaden, saj se zdi, da nima nobenega segmenta profila avtorja za različne člane njihove ekipe.

Večina teh piscev na platformi ima svoja imena navedena v strukturi imen in priimkov, pri čemer lahko uporabniki kliknejo ta imena, da si ogledajo katero koli drugo vrsto člankov, s katerimi so ti uporabniki delali na spletnem mestu.

Čeprav obstajajo ti preprosti elementi, o avtorjih samih ni skoraj ničesar, ničesar ne ponazarja, kakšno ozadje imajo, strokovne ali akademske izkušnje ali celo imetja, ki jih imajo v različnih kripto-sredstvih.

Ne glede na to dejstvo Bitcoinist trdi, da ima zahtevo, da morajo vsi pisci v njegovem osebju razkriti vse deleže, ki jih imajo v različnih kripto-sredstvih, vse pred objavo katere koli njihove vsebine. Vsi pisci v Bitcoinistovem osebju so trenutno plačani z nekaterimi kriptiranimi mediji, kot sta Bitcoin in / ali Ethereum, zato se vsaj domneva, da bodo imeli ti pisci zmerni delež v vsaj dveh vrstah kriptografije med svojim delom. za to platformo.

Po mnenju ekipe Bitcoinist njeno pisno osebje temelji tudi po vsem svetu.

Izvršna ekipa

 • Soustanovitelj in glavni operativni direktor – Mate Tokay
 • Soustanovitelj in direktor tehnologije – Norbert Kovacs
 • Soustanovitelj – Zoltan Tokay
 • Glavni urednik – Scott Fargo

Uredniške politike

Bitcoinist jasno opisuje svojo uredniško politiko na strani na uradni spletni strani. Ta uredniška politika pojasnjuje založniške cilje podjetja. Pojasnjuje tudi, kako spletno mesto zasluži. Če povzamemo, zdi se, kot da se ekipa Bitcoinista zavzema za zagotavljanje visokokakovostne vsebine za svojo skupnost, ki se pogosto ponaša s svojo zmožnostjo, da uporabnikom zagotovi “nepristransko poročanje in novinarsko integriteto”.

Spletno mesto si v celoti s svojo vsebinsko, uredniško in založniško politiko prizadeva »skrbno delati, da preverja, izvira in potrjuje« vse vrste meritev, izjav ali raziskav, kot je videti v publikacijah, ki so nato postavljene na spletno mesto . Poleg tega skupina Bitcoinist trdi, da je v celoti proti kakršni koli generaciji hype za različne članke. Posledično trdi, da ne verjame v senzacionalizacijo ali zastavljanje različnih člankov.

Bitcoinist trdi, da zahteva, da morajo vsi pisci v njegovem osebju razkriti vse deleže, ki jih imajo v različnih kripto sredstvih, vse preden je objavljena katera koli njihova vsebina. Skupaj s tem dejstvom Bitcoinist navaja, da se kot delniška družba ne vključuje v kakršno koli trgovanje ali vlaganje v kriptovalute. Kljub temu v mislih podjetje med drugim sprejema plačila podjetij, ki želijo objaviti oglasne pasice, objaviti sporočila za javnost, sponzorirane vsebine na spletnem mestu..

Časovna občutljivost

Medtem ko ekipa Bitcoinist trdi, da v določenem dnevu ne bo objavljala nobenega velikega obsega, kot se to pogosto dogaja pri večjih medijih za kripto novice. Vendar se Bitcoin nagiba k temu, da se dokaj hitro odzove na velik razvoj dogodkov na mednarodni ravni znotraj sveta novic o kriptovalutah in verigah blokov..

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Bitcoinist ima vrsto osnovnih, a informativnih vodnikov, ki so objavljeni na spletu znotraj spletnega mesta. Pisatelji imajo navado, da redno pregledujejo različne preglede različnih kripto in blockchain aplikacij in borz.

Čeprav ponuja tovrstne vodnike in preglede, je glavni poudarek Bitcoinista na poročanju in objavljanju novic, čeprav so ti vodniki na voljo, pa so skupaj z vrsto vadnic na spletu in so bolj osnovni vodnik za poučevanje, saj v nasprotju z vsem, kar je zelo obsežno.

Za tiste, ki iščejo katerega koli od teh Bitcoinističnih vodnikov, morajo uporabniki preprosto poiskati segment “Kako” na spletnem mestu, ki vključuje vrsto vodnikov, kot sta “Najboljša Bitcoin denarnica” in “kaj je Bitcoin?” med drugimi kripto vodiči.

Ugled: 7.10

Pokritost dogodkov

Čeprav ni jasno, ali Bitcoinist dejansko pošilja ekipe, da se udeležijo teh mednarodnih dogodkov, ali so pisci že lokalno nameščeni, da bi se udeležili teh dogodkov, ali pa se za poročanje o tovrstnih dogodkih v prvi vrsti zanašajo na tretjo stran. dogodkov.

Ne glede na svojo politiko pokritosti, spletno mesto Bitcoinist v svojem spletnem koledarju vsebuje širok spekter dogodkov z vrsto prihajajočih dogodkov po vsej Evropi..

Socialni mediji

Poleg tega, da je Bitcoinist zelo aktiven na področju socialnih medijev, Bitcoinist gosti enega največjih sledilcev v družabnih medijih, ki ga je videlo podjetje za kripto novice. S tem rečeno – Bitcoinist še vedno nekoliko zaostaja za nekaterimi večjimi imeni na medijih, kot je Twitter, ima še vedno več kot 50.000.

Skupaj s to veliko količino prometa se Bitcoinistov Twitter skupaj s širokim naborom drugih strani v družabnih omrežjih večkrat na dan posodobi z nekaterimi najnovejšimi poročili z uradne spletne strani. Bitcoinist ima na tisoče na straneh, kot so Facebook, Instagram, Telegram in drugi mediji.

Uporabniška orodja

Bitcoinist sam ima le omejeno število uporabniških orodij, ki jih lahko obiskovalci izkoristijo. Z majhnim označevalnikom kripto cen je prikazan na vrhu spletnega mesta na njegovih straneh. Razen tega pa je ekipa Bitcoinista usmerjena predvsem k poročanju novic.

Največja moč

Bitcoinist si prizadeva zagotoviti zelo evrocentričen pristop k svoji analizi kriptovalut, ko gre za razlago katerega koli najnovejšega razvoja, kar mu omogoča zelo objektiven in neodvisen vpogled. Bitcoinist, ki ga sestavlja le sorazmerno majhna skupina pisateljev, aludira na svojo pot po visokokakovostnih vsebinah – kar omogoča njegovi ekipi, da doseže veliko, medtem ko je razpršena po vsem svetu.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Vmesnik samega spletnega mesta je tisto, kar bi pričakovali od standardne zasnove bloga, saj je njegov izrazito simbol „B“ jasno viden v zgornjem levem kotu spletnega mesta..

Na strani so različni članki ločeni v svoje posebne kategorije, kot so „Bitcoin“, „Ethereum“ ali „Altcoins“. Poleg teh kategorij obstaja vrsta podkategorij, ki omogočajo risanje v bolj specifične članke, kot so „Blockchain“, „Security“ in „press releases“.

Skratka, Bitcoinist uporablja črno, temno modro in svetlo modro barvno paleto, da bi uporabnike pritegnil s svojo kul in elegantno obliko na svojem spletnem mestu in na različnih straneh v družabnih omrežjih..

Pregled

Z družbo, ki na svoji novi platformi mesečno gosti več kot dva milijona obiskovalcev, skupaj s tisoči privržencev na različnih straneh v družabnih omrežjih, je Bitcoinist uspel rasti in postal ena najvplivnejših platform za objavljanje kripto medijev v tej panogi..

Spletno mesto je bilo ustanovljeno leta 2013 in se ponaša z majhno ekipo v primerjavi z drugimi, vendar s takšno, ki jo je razpršilo po mednarodni ravni, kar jim omogoča, da redno objavljajo novice 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Do zdaj je ekipi za pisanje bitcoinistov uspelo zajeti široko paleto tem v svetu blockchaina in kripto – kot so poročila o novicah, analiza cen, pregledi različnih izdelkov, borz ali kripto sredstev, intervjuji, blockchain, digitalna varnost, altcoins in veliko več.

Tako kot številne druge platforme za novice crpyto, tudi Bitcoinist ne neposredno. vključevanje v kriptovalute, kot so rudarstvo ali naložbe, podjetjem ponuja sponzorirane članke in plačljivo oglaševanje za tiste, ki iščejo oglaševanje v industriji. Nekatere od teh storitev so na voljo za neposreden nakup prek Bitcoinista, med njimi pa so pasični oglasi, ki temeljijo na CPM, sponzoriranje glasila, sponzorirana vsebina, ki se nanaša na določeno podjetje, pa tudi osnovni oglasi, ki so postavljeni na strani..

Ker ga je ekipa Mate Tokay, Norbert Kovacs in Zoltan Tokay ustanovila in uradno ustanovila že februarja 2014. Ko gre za lokacijo, je Bitcoinist nekoliko nenavaden – bil je uradno registriran kot podjetje v Združenem kraljestvu pod imenom Bitcoinist Limited, paradoksalno pa je, da samo podjetje deluje in ima sedež iz Budimpešte na Madžarskem.

V nadaljevanju se poudarja resna napaka pri Bitcoinistu – da se podjetje samo po sebi ne predstavlja kot zelo pregleden medij, ko gre za podatke o registraciji in lokaciji. Toda če bi trdili, da je to nekaj, kar je za Bitcoinist povsem edinstveno, bi bilo povsem neresnično.

Še vedno ostaja nenavadno, da Bitcoinist na svojem spletnem mestu ne ponuja informacij o svojih različnih avtorjih. Večina teh avtorjev je prepoznana le po imenih in priimkih, vendar razen tega – poleg tega, da kliknejo ime avtorja in pokažejo, kaj so napisali; na primer biografskim podrobnostim ni nič v napoto. Ni opisov posameznikovih izkušenj ali poklicnih kvalifikacij v panogi.

Če povzamemo, pa pisna ekipa resnično govori iz izkušenj in profesionalnosti v vsebini, ki jo ponuja. Uspešno in več kot kompetentno razpravljati o različnih dogodkih v svetu kriptovalut in verige blokov – toda tisto, kar je na splošno bolj cenjeno, je večja stopnja preglednosti.

Ne glede na pomanjkanje jasnosti glede lokacije ali informacij o svoji korporaciji si Bitcoinist še vedno prizadeva oblikovati lastno nišo in ugled kot zelo ugledna in avtoritativna novica za prostor kriptovalut in blokov. Bitcoinist, čeprav je bil sestavljen iz majhne ekipe, ki ima le približno ducat pisateljev. A čeprav je to majhno število, so ti isti pisci razpršeni po vsem svetu, zato so več kot sposobni 24 ur na dan zagotavljati visokokakovostne vsebine z najnovejšimi novicami, vpogledi, analizami in intervjuji svet kripto.

O tem imamo res besedo podjetja, vendar so ti isti avtorji dolžni zagotoviti informacije o vseh naložbah, ki so jih izvedli ali bi jih morda imeli pred oddajo svojih člankov. Na splošno skupina Bitcoinist navaja veliko enakih zahtev kot drugi običajni kripto mediji na temo uredniških politik – skušajo zagotoviti “pošten, objektiven” in nepristranski pristop do svojega novinarstva in poročanja, kadar gre za kakršno koli vrste kripto dogodkov.

Če povzamemo, to madžarsko podjetje na dolg način izpolnjuje te trditve glede kakovosti svoje vsebine – zagotavlja učinkovit vir novic in analiz iz celega sveta tehnologije veriženja blokov in kriptovalut, vključno z najnovejšimi poročili, novice in intervjuji v zvezi z Bitcoini, altcoin-i, blockchain tehnologijo, varnostjo in številnimi drugimi.

To sovpada z visoko stopnjo medijev, ki sledi, da jih prejema tako prek spletnega mesta (2 milijona na mesec prek spletnega mesta skupaj), kot tudi naslednje, ki jih ima prek družabnih medijev (50.000 plus v številnih družabnih medijih), imeti zelo vplivno prisotnost v spletu.

Medtem ko podjetju primanjkuje elementov njegovih korporativnih, geografskih informacij in preglednosti – vključno s podatki o piscih – se zdi, da je Bitcoinist močno zavezan k svoji zavezi, da bo zagotovil zelo neodvisno in objektivno prodajalno novic iz kripto in verige blokov. skupnosti.

Čeprav mu primanjkuje nekaterih vidikov preglednosti, na primer informacij o piscu in lokacije, se zdi, da je Bitcoinist predan neodvisni, nepristranski prodajalni novic za kripto skupnost.

Bitcoin Magazine

 • Naslovi na dan – od 5 do 15
 • Alexa Ranking – # 80.071

Social Media Follow

 • Twitter – 548.000
 • Facebook – 77.000

Podjetje je bilo uradno ustanovljeno leta 2012 v Nashvillu v državi Tennessee v ZDA – družba je v lasti družbe z omejeno odgovornostjo – BTC Media LLC

Avtorska verodostojnost in profili

V reviji Bitcoin je večina avtorjev navedena na podoben način, kot je to običajno vidno v drugih novicah – vsak od teh avtorjev je naveden na podlagi imena in priimka. Vendar je treba poudariti, da nekateri od teh avtorjev pogosto delujejo pod psevdonimi po lastni izbiri.

Na splošno pisci, ki delajo za ekipo revije Bitcoin, predstavljajo nekatere najbolj legitimne in zelo profesionalizirane pisce v industriji blokov in kriptovalut, ki pogosto sodelujejo pri izdelavi vsebin kakovostne revije, ki lahko segajo od bolj aktualnih dogodkov do bolj preiskovalnih. vsebina o različnih podjetjih, kripto žetoni ali analiza delovanja žetonov skozi čas.

Skupaj s skupino redno pisateljev v reviji Bitcoin redno objavlja vsebino vrste usposobljenih samostojnih pisateljev. Ne glede na to, kakšne ure ure ustvarjalci vsebin predvidijo za podjetje – vsak od piscev, urednikov kopij, urednikov, oblikovalcev in razvijalcev je naveden na strani podjetja „Vizitka“.

Izvršna ekipa

 • Soustanovitelj – Vitalik Buterin
 • Soustanovitelj – Mihai Alisie
 • Odgovorna urednica – Christie Harkin

Uredniške politike

Bitcoin Magazine je precej nadobuden s svojo paleto uredniških pravil, saj jih lahko uporabniki jasno vidijo na svoji strani »About«. Podjetje želi svojim uporabnikom zagotoviti prodajno mesto za “natančne, pravočasne in ustrezne” informacije, vsebino in novice iz skupnosti kripto in blockchain..

Družba kljub dejstvu, da je v lasti družbe s sedežem v Tennesseeju – BTC Incorporated in BTC Media LLC, trdi tudi, da je njeno uredništvo sestavljeno iz popolnoma neodvisne enote, ločene od matične družbe. Revija Bitcoin sprejema tudi vrsto predstav in zgodb pisateljev in ustvarjalcev vsebin, “v celoti glede na njihove novinarske zasluge, pravočasnost in poseben pomen za bralce publikacije v prostoru bitcoinov.”

Da bi ugotovili popolno objektivnost, je piscem, ki delajo za revijo Bitcoin, strogo prepovedano sprejemati kakršna koli plačila tretjih oseb v zameno za pokrivanje določene zgodbe ali sporočila za javnost. Tudi sama revija Bitcoin ne objavlja nobenih sporočil za javnost, kar je nekaj redkega, če razmišljamo o kripto medijih. Poleg tega podjetje ne sprejema nobenega plačila za svoje izdelke (pri čemer dovoljuje oglaševanje, ki je na voljo prek številnih oglasnih pasic, sponzoriranja e-novic skupaj s sponzorirano vsebino, ki je narejena člani skupnosti jasno vidni.)

Revija Bitcoin si po najboljših močeh prizadeva razkriti kakršne koli povezave z družbami BTC Inc, BTC Media LLC ali hčerinskimi družbami, kjer je to mogoče.

Časovna občutljivost

Bitcoin Magazine ima navado, da ne objavlja enake količine, ko gre za novice, zlasti v primerjavi z glavnimi novicami. Ne glede na to, revija Bitcoin resnično ponuja veliko vpogleda v glavne novice in na zelo točen način.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Bitcoin Magazine ima več kot ducat izčrpnih vodnikov, ki so na voljo uporabnikom, da si jih ogledajo na spletu, kar vključuje vrsto vodnikov za začetnike in bolj usposobljene uporabnike. Skupaj s tem obstajajo tudi širša finančna vodila o tem, kako ti davki delujejo z Bitcoinom, kako Bitcoin je sčasoma zmožen razširljivosti, pa tudi kako shraniti in posledično, kako ohraniti svojo varnost Bitcoin naložb, med široko paleto druge teme.

Ugled: 9/10

Pokritost dogodkov

Bitcoin Magazine veliko prispeva k pokrivanju nekaterih največjih dogodkov znotraj sveta verig blokov in kripto, vključno z dogodki, ki so zelo podobni katerim koli velikim kripto medijem. Čeprav se na mednarodnih prizoriščih predstavlja za konference in novice, revija Bitcoin na teh prireditvah ni enako prisotna kot druga, pomembnejša konkurenca, s tem pa družba še vedno uspeva biti na tekočem z najnovejšimi novicami in poročili za svojo skupnost.

Bitcoin Magazine se prav tako pripravlja na svoj edinstven dogodek, znan kot konferenca Bitcoin 2019 s sedežem v San Franciscu junija letos. Glede na dejstvo, da so vstopnice po ceni 100 USD, je to v primerjavi z drugimi vrstami kripto in blockchain dogodkov zelo stroškovno učinkovita vrsta dogodka..

Socialni mediji

Poleg dobrega nivoja dejavnosti prek svoje digitalne revije je Bitcoin Magazine tudi zelo aktiven igralec v svetu družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter. Z vsakim od teh računov, ki ga sestavlja skoraj pol milijona sledilcev – ima Bitcoin Magazine enega najbolj spremljanih Twitter računov v svetu kripto medijev.

Uporabniška orodja

Poleg številnih poročil, finančne analize in posodobitev cen ima Bitcoin Magazine tudi lastnega raziskovalca blokov Bitcoin, ki je podoben istemu raziskovalcu blokov, ki ga najdemo na številnih drugih spletnih mestih. Preko tega raziskovalca lahko ljudje vidijo nedavne bloke, hkrati pa preverijo različne statistične podatke teh blokov, na primer njihovo višino in število transakcij, vključenih v ta blok..

Skupaj s tem lahko uporabniki iščejo po prejšnjih blokih, da preverijo iste vrste meritev. Skupaj s tem raziskovalcem Bitcoin Magazine vključuje tudi edinstven sledilnik cen, ki uporabnikom omogoča, da vidijo najnovejše cene različnih glavnih kripto sredstev, vključno s celoten grafikon svečnikov.

Največja moč

Bitcoin Magazine je eno najdaljših medijev za kripto novice, ki svojim bralcem ponuja veliko pronicljivih in dobro obveščenih komentarjev. Skupaj s to zelo uspešno digitalno revijo si podjetje v bližnji prihodnosti prizadeva tudi za ponovno izdajo svoje tiskane izdaje.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Revija Bitcoin uporabnikom ponuja zelo značilno nastavitev in barvno zasnovo s svojo oranžno-belo barvno paleto, ki se ujema s standardizirano postavitvijo bloga.

Sama revija vsebuje vrsto predstavljenih zgodb, ki so navedene na vrhu strani, skupaj z nekaterimi njenimi posodobljenimi zgodbami na preostalem delu strani. Te različne predstavljene zgodbe o novih in prihajajočih dogodkih, skupaj s številnimi vodniki, ki so navedeni na celotni strani.

Na splošno postavitev spletne revije ostaja zelo jasna, jedrnata in enostavna za krmarjenje. Revija Bitcoin ima ikonično postavitev na osnovi tiska, medtem ko so resnične revije, ki so bile prej v obtoku, od takrat postale zbirateljski predmeti, nekatere prvotne številke revije pa so v trgovini Bitcoin Magazine prodale za več kot 800 USD..

Pregled

Revija Bitcoin si je pridobila trden ugled in je eno najdaljših medijskih spletnih mest v industriji za novice v svetu kripto in verig blokov – to je ugled, zaslužen v dolgi igri.

Revija Bitcoin, ki jo je leta 2012 ustanovila ustanovna ekipa Vitalik Buterin in Mihai Alisie, je sama v lasti družbe BTC Media LLC, ki je delniška družba s sedežem v Nashvillu v državi Tennessee. Sprva je bila revija Bitcoin izjemno zvesta svojemu imenu – saj je delovala kot digitalna in resnična založnica lastne revije.

Medtem ko bi bil Vitalik eden od soustanoviteljev podjetja, je pozneje soustanovil in Ethereum pripeljal v širši svet. Medtem ko je Buterin morda odšel, je revija brez njega prehajala iz moči v moč. Medtem ko je bila tiskana različica revije ukinjena pred nekaj leti, podjetje načrtuje vrnitev v tiskarski svet od letos.

Ko je Bitcoin Magazine deloval kot resnični in digitalni založnik svoje revije, se je v zgodovino zapisal kot prva revija, posvečena svetu poročanja o kriptovalutah – ljudje so lahko fizično kopijo kupili po naročninski ceni 9 USD na mesec. Večino teh člankov je bilo mogoče brezplačno prebrati tudi v digitalni obliki.

Poleg tega, da je bil eden od soustanoviteljev ekipe – sam Buterin je med delom na univerzi veliko časa posvečal zagotavljanju vsebine spletnemu mestu kot svojemu stranskemu projektu, je bilo več kot 10-20 ur svojega časa namenjenega tej reviji..

Šele leta 2014 je starejši podjetnik David Bailey v Nashvillu v državi Tennessee uradno ustanovil družbo z omejeno odgovornostjo BTC Media. Preden se je podjetje vključilo v revijo Bitcoin Magazine, je podjetje stalo za operacijo yBitcion, ene vodilnih publikacij za poročanje o digitalnih valutah. BTC Media LLC je hčerinsko podjetje, odgovorno za medije in založništvo pod BTC Incorporated.

Danes družina BTC Media LLC vključuje revijo Bitcoin, pa tudi Distributed.com, platformo za razpravo o tehnologiji porazdeljene knjige. Nekatere druge ugledne člane ustanovne skupine BTC Media LLC sestavljajo člani, kot sta Andrew DeSantis in Tyler Evans. Skupaj z delujočimi mediji in revijami za poročanje novic, kot je Bitcoin Magazine, tudi samo podjetje ponuja vrsto svetovalnih storitev za večja podjetja na Fortune 500 o svetu bitcoinov in blockchain tehnologije..

Tudi po pridobitvi revije Bitcoin s strani družbe Bitcoin Media LLC je še vedno eden najbolj zanesljivih in uglednih virov novic, ko gre za svet bitcoinov in kripto medijev. Skupaj s tem ugledom se podjetje ponaša tudi z enim največjih sledilcev na svetu družbenih medijev – s stranmi, kot je Twitter, ki jih je več kot 500.000.

Ta ugled se je gojil v preteklih letih, zahvaljujoč dejstvu, da deluje od leta 2012, zaradi česar je eno najdaljših večjih medijev in kripto publikacij v vsem svetu kripto.

Skupaj s tem, da je in trdi, da je ena, če ne celo najstarejša in posledično najbolj uveljavljena novica za kriptovalute. Družba se ponaša tudi s popolnoma neodvisno organizacijo uredništva, ki ji omogoča, da je v celoti cilj nadrejenih subjektov, kot sta BIT Incorporated in ekipa BTC LLC /

V zvezi z uredniško politiko podjetja je Bitcoin Magazine natančno predstavila svojo uredniško politiko, medtem ko je na spletu. Obiskovalcem platforme omogoči, da skupaj s potencialnimi pisci razumejo vrsto veljavnih politik, da se zagotovi raven kakovosti..

Skupaj s to skladno uredniško politiko družba trdi tudi, da razkriva kakršne koli povezave z BTC Incorporated in BTC Media LLC, kjer koli lahko, ko gre za poročanje o določeni zgodbi. Skupaj s tem prizadevanjem za večjo preglednost, uredniško in poslovno gledano, revija Bitcoin trdi, da ne objavlja nobenih sporočil za javnost, prav tako ne sprejemajo nobenih plačil za vsebino.

Čeprav je temu tako, podjetje ponuja in ponuja vrsto oglasov skupaj s sponzoriranimi objavami, ki so na spletnem mestu jasno označene. Na splošno je uredniška politika revije Bitcoin namenjena zmanjšanju zaznavanja pristranskosti zaradi povezav spletnega mesta z revijo Bitcoin.

Medtem ko je tiskana različica revije Bitcoin v zadnjih nekaj letih šla stran, se ekipa vrača letos. Leta 2019 je revija Bitcoin napovedala, da se bo zdaj uradno vrnila k objavi tiskane različice svoje vsebine, hkrati pa se bo distribuirala podobno kot vsaka navadna revija, kjer koli se proda.

To odpira nadaljnje vprašanje, ali tiskana revija, še manj pa tiskana revija, ki pokriva svet Bitcoinov in kriptovalut, preživi in ​​je tako dinamična kot njena spletna ponovitev? Samo čas lahko pokaže. Prvotno se je revija Bitcoin že prej povezala z založniško družbo s sedežem iz Orlanda na Floridi, znano kot Coin Publishing LLC, da bi natisnila te revije. Čeprav je to veljalo takrat, ostaja negotovo, katero podjetje bo izdalo to ponovno zagnano različico.

Prvotne revije Bitcoin, ki so izhajale prvič, ko je podjetje objavljalo fizične različice, so od takrat postale zbirateljske postavke. Ko je spletna trgovina za Bitcoin Magazine dejansko prodala izvode svoje prve izdaje (objavljene maja 2012) za vsoto 799,99 USD, medtem ko je bil celoten paket z vsemi 22 izdajami Bitcoin Magazine prodan po ceni 4.450 USD. Z vrsto drugih izdelkov v trgovini, kot so majice z blagovno znamko Bitcoin in podobni izdelki.

Eden od drugih elementov revije vključuje vrsto navodil, ki jih je pripravila pisna ekipa. Ti nudijo širok razpon vpogleda v svet kriptovalut, vlaganje in trgovanje tako za novince kot za bolj izkušene vlagatelje. Dovolite jim, da se prilagodijo vsem, kar morajo vedeti o tehnologiji kripto in veriženja blokov.

Sem spada vrsta vodnikov, na primer »Kaj je Bitcoin?« in “Kaj je Blockchain.” Odlično opravljajo povzetek analize in vodiča o tej nenehno razvijajoči se in spreminjajoči se tehnologiji.

Na koncu je Bitcoin Magazine precej drugačno spletno mesto kot prvotno. A ko se reče kaj takega – zagotovo niti najmanj ni slabo; s tem, da se je podjetje premikalo od moči do moči, ki je še naprej ostalo pomembno in je v preteklih letih nenehno uvajalo novosti, da bi sledilo razvoju. Ne, ker je bila objavljena revija za tisk, ki naj bi jo od leta 2019 ponovno uvedli, si Bitcoin Magazine še naprej prizadeva zagotoviti visoko ugleden vir novic in poročil, kar ji omogoča, da gradi na svojem že tako močnem ugledu kot ime v vesolju.

BLOOMBERG

 • Naslovi na dan – od 3 do 7
 • Alexa Rank – # 560

Social Media Follow

 • Twitter – 119.000
 • Facebook – 3,8 milijona
 • Instagram – 174.000
 • YouTube – 167.000

Uradno ustanovljen leta 1981 iz namenske stavbe na Manhattnu v New Yorku v Združenih državah Amerike. Družba sama je in ostaja v zasebni lasti Michaela Bloomberga, ki ostaja večinski delničar in ima 88 odstotkov družbe.

Avtorska verodostojnost in profili

Bloomberg ima mednarodni sloves enega največjih in najbolj spoštovanih neodvisnih medijskih virov, ki danes delujejo na svetu. Zato je smiselno, da je njegova skupina piscev kriptovalut podobno zaupanja vredna in zelo izkušena poročevalca v tej panogi.

Bloomberg se je od takrat odzval na naraščanje priljubljenosti kriptovalut tako, da je hitro ustvaril svojo lastno skupino pisateljev, usmerjenih v kripto, ki imajo visoko stopnjo spretnosti pri razčlenjevanju najnovejših novic, hkrati pa so podrobno preučili vsako novice v zelo jasnem, lahko razumljivem slogu pisanja. Skupina Boombergovih kriptopiscev ponavadi poudarja pokritost na finančnem trgu in trgu kriptovalut, namesto da bi se preselila v specializirane regije kripto in verige blokov.

Vsi njegovi avtorji so navedeni na podlagi imena in priimka, vsak pa ima povezave do svojih profilov v družabnih omrežjih.

Izvršna ekipa

 • Predsednik in izvršni direktor – Michael Bloomberg
 • Predsednik – Peter Grauer
 • Glavni urednik – John Micklethwait

Uredniške politike

V primerjavi z drugimi, razmeroma manjšimi kripto-novicami je Bloomberg veliko prevelika organizacija in medijsko podjetje, da bi zagotovil enotno, skladno uredniško politiko za širok spekter svojih oddelkov..

Vendar je eden izmed občudovanja vrednih elementov njegove amorfne uredniške politike ta, da ima podjetje posebno pravilo, da preprosto noče na kakršen koli način poročati o sebi. Bloomberg ima zelo resen pristop k svoji uredniški politiki in ga jemlje tako resno do te mere, da se ustanovitelj in izvršni direktor – Michael Bloomberg – niti ne uvrsti na indeks Bloombergovega milijarderja, kljub dejstvu, da je med 10 najbogatejših mož na svetu po lastnih pravicah – s skupno neto vrednostjo 55 milijard dolarjev.

Časovna občutljivost

Bloomberg se na največje novice v svetu kriptovalut in verige blokov odziva zelo pravočasno, medtem ko je podjetje pri tem precej zanesljivo, spletno mesto na žalost in v večini primerov ni ravno prvi odziv primerih.

Poleg teh glavnih novic Bloombergu uspe objaviti le majhno število kripto namenskih člankov na dan, namesto da bi se osredotočil na veliko število nekakovostnih posodobitev.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Bloombergova posebna uredniška skupina pogosto odkrije kriptoprostor s svojimi edinstvenimi vrstami e-poštnih sporočil na spletnem mestu z novicami, skupaj s številnimi neodvisnimi sodelavci, ki na spletnem mestu zanesljivo oddajajo različne vrste posebnih del. Vendar pa se kripto divizija znotraj Bloomberga bolj osredotoča na poročanje novic, namesto na objavo številnih mnenj o kripto in verigi blokov.

Bloomberg v svoji video seriji Bloomberg TV objavlja vrsto analiz cen Bitcoinov, skupaj z drugimi viri kriptografskih raziskav, ki vključuje tudi številne ekskluzivne intervjuje s finančnimi analitiki in izvršnimi direktorji blockchain / crypto, skupaj s številnimi drugimi posamezniki..

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Bloomberg bo zanesljivo poročal o nekaterih glavnih novicah nekaterih bolj priljubljenih in večjih kripto dogodkov, čeprav podjetje ne pošilja timov, ki bi te dogodke osebno pokrivali..

Socialni mediji

Bloomberg gosti ogromno privržencev v svoji široki paleti virov v družabnih omrežjih, skupaj pa ima podjetje več kot nekaj milijonov privržencev na svojih straneh v družabnih omrežjih. Večina kripto novic je objavljenih v računih družbenih omrežij Bloomberg Technology. Kljub temu, da te prodajalne uporablja za objavo novic, ima Bloomberg tudi namenski ročaj @Crypto witter, ki se posebej uporablja za pokrivanje kripto in blockchain novic v imenu Bloomberga..

Uporabniška orodja

Bloomberg nima kripto uporabniških orodij, kot so sledilniki cen, predstavljeni na spletu. Tudi mobilne aplikacije za iOS in Android.

Največja moč

Bloomberg je imel dovolj časa, da se predstavi kot zelo ugleden in avtoritativen glas v mainstream finančnih novicah. In pokritost kripto novic je eno od področij, na katerem prenaša ta ugled, saj je eden največjih svetovnih velikanov finančnih medijev v zasebni lasti. Ob upoštevanju tega in Bloombergovega meglenega pristopa do kriptovalute lahko zagotovi lastno objektivnost.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Bloombergova namenska stran z novicami, ki je posebej namenjena novicam v kripto in blockchain prostoru, se zdi običajna Bloombergova stran, ki jo uporabljajo milijoni, zelo dobro poznana. Nasprotno pa ima svojo barvno shemo zanimivo obrnjeno. Na naslovni strani Bloomberg.com je na primer črno besedilo na belem ozadju.

V popolnem nasprotju ima kripto stran Bloomberg belo besedilo na črni podlagi. Obiskovalcem zagotavlja zelo zanimiv kontrastni videz. Spletno mesto vsebuje vrsto zgodb, videoposnetkov in posebnih kripto kategorij, ki so poudarjene na celotni kripto strani, kar vsem uporabnikom olajša iskanje vrst vsebine, ki jo išče..

Pregled

Bloomberg uporabnikom ponuja lastno mnenje o namenski strani z novicami o cyptocurrency, ki je na voljo prek URL-ja – Bloomberg.com/Crpyto. Na tej strani bodo uporabniki lahko našli enak slog pokritosti, kot ga lahko najdete na drugih glavnih medijskih spletnih mestih, kot sta Forbes in CNBC, ki imajo tudi svoje namenske kripto strani različnih meril – uporabniki lahko najdejo tudi novice kot tudi poglobljena analiza iz celotnega kripto prostora – vse je ustvarila in objavila Bloombergova izkušena ekipa finančnih piscev.

Skupaj z objavo velikega števila svojih kripto novic in analiz trga za svoje uporabnike na spletu. Bloomberg proizvaja tudi različno količino videoposnetkov iz celotnega kripto prostora in prostora verige blokov. Ti videoposnetki vključujejo različne vrste vsebin, kot so intervjuji s ključnimi in vplivnimi osebnostmi, poglobljene napovedi cen in tržne analize, skupaj z drugimi ustreznimi vsebinami iz celotne industrije.

Bloomberg ponavadi dnevno objavlja le 3 do 7 kripto posodobitev. Bloomberg običajno pokriva vrsto glavnih novic iz celotne panoge. Vendar pa Bloomberg redkeje kot samo kopiranje in lepljenje različnih točk iz tovrstnih novic nagiba k temu, da na splošno doda svojo analizo. Uporabniki lahko najdejo tudi vodnike, ki pojasnjujejo morebitne prihodnje makroekonomske vplive, povezane s to težavo.

Uporabniki Bloomberga, ki iščejo kripto novice, bodo našli tudi široko paleto vodnikov, ki pojasnjujejo možne prihodnje posledice teh nastajajočih tehnologij iz verige blokov, kjer se bo cena Bitcoina kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno gibala, skupaj s tem, kako glavni finančni ustanove bodisi reagirajo na naraščajočo kripto tehnologijo ali tehnologijo veriženja blokov ali se z njo ukvarjajo.

V nasprotju z drugimi vrstami glavnih medijskih institucij je Bloomberg razvil svojo lastno blagovno znamko kripto poročanja in jo izpopolnil kot popolnoma edinstveno entiteto z glavnega spletnega mesta Bloomberg. Poleg tega, da ima Bloomberg svoj poseben značaj, ima za kripto poročanje tudi poseben kanal v družabnih medijih – zlasti Twitter račun, ki temelji na kripto – eden izmed njih je račun Twitter, ki je naveden pod zelo iskanim simbolom @Crypto. Kripto stran je uradno pod okriljem Bloomberg Technology, Bloomberg Technology pa je njen ločen oddelek znotraj korporacijske strukture Bloomberg.

Ena stvar, ki jo prav tako cenimo, je dejstvo, da ima Bloomberg pristop k poročanju o blockchainu in kripto zelo mehko. Pisanje o tem, kot da bodo bralci na splošno šibko poznavali kripto, pri čemer bodo osnovni koncepti za začetnike razloženi v svetu kriptovalut in blokov..

Drugi novičarski mediji, ki prečkajo kripto, imajo to žalostno navado, da uporabljajo žargon ali kratice, skupaj z vrsto drugih izrazov, ki lahko izolirajo začetnike in jim preprečijo, da bi v celoti razumeli, o čem govorijo te novice. Bloomberg svoje članke piše s poudarkom na glavnem občinstvu, kar bodo zelo cenili tisti, ki se sicer ne zavedajo kriptovalut, ali tisti, ki so bolj vmesni. Čeprav se lahko zdi bolj pedantno za tiste, ki so bolj izkušeni.

Ena od drugih stvari, ki Bloomberg resnično ločuje od novih prodajnih mest, je dejstvo, da je Bloomberg organizacija v neodvisni lasti. Bloomberg LP je podjetje v celoti v zasebni lasti, ki ga je ustanovil in imel v lasti njegov izvršni direktor in ustanovitelj Michael Bloomberg že leta 1981. Sam Bloomberg še naprej ostaja večinski delničar družbe – v tej lasti ima v lasti 88 odstotkov delnic družbe. dan.

Podjetje je po finančnih napovedih leta 2018 uspelo zaslužiti več kot 15 milijard dolarjev prihodkov in vzdržuje več kot 176 pisarn po vsem svetu, s čimer je postalo eno, če ne največje medijsko spletno mesto na svetu. Michael Bloomberg je na primer trenutno znan kot 9. najbogatejši človek na svetu z osebnim bogastvom več kot 55 milijonov dolarjev. In še naprej opravlja funkcijo izvršnega direktorja Bloomberg LP.

Če povzamemo, Bloomberg naredi izjemno občudovanja vredno in izvrstno delo z uporabo svoje ugledne in izkušene ekipe, ki zagotavlja prodorno in poglobljeno analizo po vsem svetu kripto in verig blokov. Bloomberg, ki ima svojo kripto namensko stran z novicami, čeprav ni tako pogosta posodobitev kot njeni konkurenti, celo v primerjavi s podobnimi reviji Forbes in CNBC, vendar še naprej objavlja majhen, a kakovosten obseg novic, analiz in tedenski intervju s pisnimi in video vsebinami.

Uporabniki si lahko vzamejo čas in danes obiščejo Bloomberg.com/crypto, da dobijo zelo avtoritativen pogled na novice iz celotne industrije kriptovalut in verig blokov..

10 POKROVEN NOVEC

 • Naslovi na dan – od 5 do 15 (več kot 100 za naročnike)
 • Alexa Rank – # 142.876

Social Media Follow

 • Twitter – 35.600
 • Telegram – 22.600
 • Facebook – 6.300

Pogumni nov kovanec, ki je svoje ime vzel po navdihu iz zgodovinskega znanstvenofantastičnega romana Aldousa Huxleyja “Pogumni novi svet”, je bil uradno ustanovljen leta 2014 in je hčerinsko podjetje podjetja Techemy Limited..

Avtorska verodostojnost in profili

Kovanec Brave News sestavlja skupina izkušenih pisateljev, ki imajo posebno znanje ali posebnost v različnih elementih prostora kriptovalut in blokov. Ti isti pisci so distribuirani tudi po vsem svetu, kar pomeni, da se je izkazalo, da je podjetje več kot sposobno pravočasno obdelati in objaviti posodobitve od kjer koli mednarodno gledano, hkrati pa to storiti čim hitreje.

Vsi pisci, ki jih najame Brave New Coin, so na spletni strani navedeni tudi po imenu in priimku, ki vključujejo tudi povezave do različnih povezanih profilov v družabnih medijih, skupaj s kratkim opisom njihove osebne vpletenosti v svet kriptovalute in verigo blokov.

če povzamemo, pisateljska ekipa, ki deluje v imenu Brave New Coin, je ena najboljših in najbolj usposobljenih ekip, ki doslej delujejo v panogi.

Izvršna ekipa

Ustanovitelj in izvršni direktor Techemy Limited – Fran Strajnar

Uredniške politike

Spletno mesto Brave New Coin ne gre tako daleč, da bi začrtalo kakršno koli posebno in jasno uredniško politiko, ki bi jo obiskovalci lahko videli na tej spletni strani. Vendar pa podjetje zagotavlja institucionalne podatke in analitiko, pa tudi raziskave popolnoma neodvisnega podjetja v zasebni lasti, da bi zagotovilo visoko raven objektivnosti v prostoru.

Zaenkrat lahko ugotovimo, da Brave New Coin ne prejema nobenih večjih naložb, kot so podjetja tveganega kapitala ali podobna investicijska podjetja, saj so že leta 2015 zbrala množično financiranje v vrednosti več kot 400.000 USD..

Časovna občutljivost

Brave New Coin gosti svojo namensko storitev BNC Newsfeed in zahvaljujoč temu zagotavlja to, kar je verjetno mogoče razumeti kot enega najbolj pravočasnih virov podatkov, ki so na voljo v prostoru kriptovalut in blokov, ki deluje neprekinjeno več kot 24 ur na dan. , 365 dni v letu, da vam pošljem najnovejše in najnovejše novice in posodobitve iz sveta kriptovalut in verige blokov.

Medtem ko glavno spletno mesto Brave New Coin ne vsebuje nekaterih najnovejših novic, je ta storitev BNC Newsfeed eden najhitrejših načinov, kako lahko uporabniki pridobijo ključne informacije iz sveta kripto. Izdelava Brave New Coin za platformo, ki jo je treba uporabiti.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Brave New Coin je odgovoren za objavo, distribucijo in urejanje člankov iz celega sveta o tehnologiji kriptovalut in veriženja blokov, pri čemer pogosto dokazuje svoje mnenje in vpogled v posebne teme, o katerih poroča.

Njena namenska storitev BNC Newsfeed ponuja dodaten rokopisni naslov vsakega od povezanih člankov, medtem ko bi drugi pogumni kovanci na spletnem mestu dodali nekaj nadaljnjega vpogleda v to povezavo..

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Pogumni nov kovanec, poleg tega, da ponuja zelo obsežno pokritost najnovejših novic iz sveta kriptovalut in verige blokov, ima tudi zelo močan pristop k pokrivanju dogodkov. Zahvaljujoč kanalu BNC Newsfeed lahko podjetje redno posodablja svoje sledi in vse zadnje novice z določenega dogodka ali konference.

Pogumni nov kovanec zagotavlja, da bi bila uredniška skupina ali določen pisatelj prisoten na večjih kripto dogodkih na mednarodni ravni. Spletno mesto uporabnikom ponuja tudi poseben koledar, ki poudarja vse dogodke, ki se odvijajo v svetu kripto in verig blokov.

Socialni mediji

Pogumni nov kovanec se predstavlja kot zelo aktiven igralec v svetu družabnih medijev, vključno s Twitterjem in Facebookom, kot le nekaj njegovih profilov. Vendar pa so ti isti viri v družabnih omrežjih bolj ali manj namenjeni izmenjavi in ​​poročanju o posodobitvah cen, pa tudi občasni članek s spletnega mesta Brave New Coin na splošno.

Za tiste, ki želijo izvedeti o najnovejših novicah, ko se zgodijo, ali o zadnjih dogodkih, so ti uporabniki bolj primerni za naročanje na BNC Newsfeed.

Uporabniška orodja

Edinstveno orodje Brave New Coin je BNC Newsfeed, ki ima številna namenska uporabniška orodja, namenjena uporabnikom, ki so bolj osredotočeni na podjetja, vključno z vrsto orodij, kot so tržni viri podatkov, viri izmenjave podatkov, BNC Newsfeed, skupaj z vrsto drugih podatkovnih virov.

Mnoga od teh istih orodij so na voljo tudi kot javno dostopen API, kar pomeni, da bodo institucije lahko pogumno nov kovanec zlahka povezale z že obstoječo zbirko storitev..

Največja moč

Novice Brave New Coin Newsfeed skupaj s spletno stranjo zagotavljajo podatke o kripto premoženju institucionalnega razreda, skupaj z raziskavami, ki jih zagotavlja neodvisno in zelo objektivno podjetje. Brave New Coin je namenjen tudi nalogi rednega obveščanja svoje skupnosti o najnovejših novicah iz sveta kripto sredstev, vključno s širokim naborom storitev v podjetniškem stilu za največje svetovne finančne družbe..

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Podjetje je zelo futuristično videti vmesnik in dizajn z zelo ikonično belo in oranžno barvno shemo. Institucionalna orodja v slogu, ki so na voljo uporabnikom in so na voljo prek namenskega API-ja in nadzorne plošče MyBNC, kar uporabnikom omogoča enostavno povezavo Brave New Coin z obstoječo zbirko ali zanašanje na že izdelano različico suite.

Pregled

Pogumni nov kovanec je ena najbolj edinstvenih vrst novic, ki so na voljo v kripto in blockchain okolju. Namesto da bi se preprosto osredotočil na običajne vrste uporabnikov, Brave New Coin daje posebno vrsto osredotočenja na institucije, tako da ponuja vrsto institucionalnih podatkov o sredstvih blockchain. Te iste institucije lahko učinkovito plačajo Brave New Coin, da dobijo edinstven vpogled v industrijo.

Ekipa Pogumnega novega kovanca še zdaleč ni preprosto objavila svojih različnih novic na uradni spletni strani, pristopa k temu na povsem drugačen način. Podjetje ponuja in upravlja vrsto storitev, kot je BNC Newsfeed, ki je zasnovan kot platforma za novice v poslovnem razredu, ki jo upravlja visoko strokovna ekipa za novice.

Na glavnem spletnem mestu Brave New Coin se dnevno dnevno doda približno 5 do 10 publikacij, naročniki storitev, kot je BNC Newsfeed, pa lahko vsak dan dostopajo do sto člankov, hkrati pa nudijo veliko pomoč institucionalnim strankam, da ostanejo na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami in razvojem iz celotnega prostora kriptovalut in blokov.

Odkar je bil uradno uveden BNC Newsfeed, je platforma od takrat uspešno objavila več kot 80.000 novic in dogodkov. Ena največjih prednosti, ki jo ponuja ta BNC Newsfeed, je dejstvo, da novice objavlja 24 ur, 365 dni v letu.

Temeljni cilj podjetja je zagotoviti obilen vir novic, kadar koli se to zgodi – podobno kot Bloombergova institucionalna platforma za novice. Med več kot 80.000 novimi poročili, ki jih pokriva Brave New Coin, je bilo več kot 2000 kriptovalut in ICO, ki jih pokriva platforma. Poleg tega na sami platformi ni sponzorirane vsebine ali prispevkov tretjih oseb; namesto tega služi kot resnična storitev za kripto novice institucionalnega razreda.

Newsfeed Brave New Coin je ena od le nekaj vrst institucionalnih izdelkov, ki so osredotočeni predvsem na kripto in blockchain svet, in ena od več vrst izdelkov, ki jih za stranke ponuja Brave New Coin. Skupaj s tem informativnim virom obstaja tudi MyBNC, nabor aplikacij, ki so na voljo v terminalski izkušnji in je zasnovan tako, da podpira naložbene odločitve in možnosti strank ter poročanje, kar uporabnikom omogoča sledenje gibanja trga skozi kripto svet skozi čas..

Skupaj s tovrstnimi komercialno usmerjenimi izdelki Brave New Coin strankam ponuja tudi XchangeFeed, ki uporabnikom omogoča, da v realnem času dostopajo do pretoka podatkov o cenah in količini iz velikega obsega izmenjav kovancev, skupno več kot 240.

Brave New Coin obdeluje surove podatke iz izmenjav in uporabnikom zlahka posreduje tovrstne informacije, kar jim omogoča, da v realnem času spremljajo ključne tržne informacije. Nekatere druge storitve Brave New Coin vključujejo tržne podatke in program indeksov, skupaj s taksonomijo kripto sredstev in vrsto drugih institucionalnih storitev..

Ko gre za lastniško strukturo, je Brave New Coin v lasti širšega holdinga, imenovanega Techemy Limited. To podjetje ima v svojem portfelju vrsto podjetij, med njimi je Brave New Coin, skupaj z namensko investicijsko družbo, znano kot Techemy Capital Limited, svetovalno podjetje – Techemy Advisory Limited in edinstveno platformo za upravljanje identitet blockchain (Sphere Identity).

Medtem ko ima sedež kripto novic sedež v Aucklandu na Novi Zelandiji, ima Brave New Coin vrsto pisarn s sedežem v Melbournu v Londonu in New Yorku. Podjetje samo je ustanovil Fran Strajnar, ki si je pridobil sloves znanega podjetnika, pa tudi Crypto in blockchain evangelista, ki je Brave New Coin uradno soustanovil že leta 2014, že od zgodnjih let pa je sodeloval s kriptovalutami..

Poleg uradne podpore pri soustanovitvi Brave New Coin je Strajnar soustanovil še številna podjetja, kot so Blockchain Labs in Decentralizirana borza premoženja – Dasset Exchange.

Strajnar je od danes naprej vršilec dolžnosti izvršnega direktorja podjetja Techemy Limited, ki deluje kot holding za kripto-novico Brave New Coin.

Morda nekateri odmevni zaznamki, ki so bili predvideni za pogumen nov kovanec, izvirajo iz široke palete strank. Sem spadajo številna zelo ugledna imena, kot so Nasdaq, Thompson Reuters, Amazon Alexa, ChainLink, TPICAP, TradeSmith, Apollo Capital, skupaj s širšo paleto drugih podjetij, ki so za vir tržnih podatkov odvisne od Brave New Coin.

Če povzamemo, Brave New Coin v primerjavi z drugimi postaja kriptografsko medijsko podjetje. Brave New Coin ponuja širok spekter podatkov, tržnih informacij in raziskav, prav tako namenjenih zagotavljanju zelo točnih informacij o kriptovalutah in prostoru verige blokov..

Z več kot petimi leti izkušenj iz panoge se je Brave New Coin uspel uspešno uveljaviti kot zelo ugleden vodja v vesolju. Veliko število institucij je še naprej vsakodnevno odvisno od Pogumnega novega kovanca, da 24 ur na dan, 365 dni v letu, obdeluje in objavlja ključne informacije, povezane s svetom blokov in kriptovalut..

Ethereum World News

 • Naslovi na dan – 15–30
 • Alexa Ranking – # 62915

Social Media Follow

 • Twitter – 6.521
 • Telegram – 4.200
 • Facebook – 3.809

S sedežem v Monaku leta 2017 in v zasebni lasti

Avtorska verodostojnost in profili

Ethereum World News na svoji uradni spletni strani nima strani »Naša ekipa«, ima pa na vrhu vsakega članka redno skupino pisateljev, ki so povezani z imenom in priimkom, kar bralcu omogoča odkrivanje vseh njihovih prejšnjih objav. Bralci lahko na ta način najdejo tudi informacije o svojih izkušnjah in povezave do svojih družabnih medijev. Na splošno bi cenili večjo preglednost, saj bi tako, da bi vse te informacije na enem mestu povprečnemu bralcu veliko olajšalo, da bi ugotovil, da je ekipa dejansko dobro seznanjena s kriptovalutami..

Izvršna ekipa

Ethereum World News je še manj pregleden glede svojega zgornjega vodstva, na svoji spletni strani ali na strani LinkedIn ne razkrivajo informacij o izvršni skupini, uredniku ali vodstveni skupini, “CEO” pa je naveden samo kot ime samega podjetja.

Uredniške politike

Kratka stran »O nas« na strani Ethereum World News na kratko pojasnjuje njihovo zavezanost istim novinarskim načelom kot povprečni mediji, napolnjena pa je tudi z besedami o njih samih, kot so »v celoti zavezani dokazovanju novic z najbolj objektivnega vidika«. in “tako strokovnjaki kot novinci so lahko prepričani, da berejo kakovostno vsebino brez kakršnih koli pristranskosti.” O njihovih uredniških praksah ni posebnih podrobnosti.

Časovna občutljivost

Ethereum World News redno posodablja najnovejše novice iz celotne sfere kriptovalut in je splošno znano kot eno najpogosteje posodobljenih in polnih novic na tem področju. Ker je ekipa po vsem svetu, se lahko posodobitve dogajajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Preveč oglasov? Več oglasov kot konkurentov

Preveč sporočil za javnost? Ne

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Ethereum World News ima na spletnem mestu različne vodnike in objavljene članke, vendar daje prednost pogostim dnevnim posodobitvam novic.

Ugled: 5/10

Pokritost dogodkov

Ethereum World News vsebuje članke, ki kažejo jasen standard pokrivanja glavnih kripto dogodkov in dejavnosti, ni pa znano, ali na dogodke sami pošljejo kakšnega pisatelja ali ekipo..

Socialni mediji

Ethereum World News je aktivno prisoten na Twitterju in Facebooku, čeprav ima manj sledilcev kot njihovi kolegi. Bralci lahko na svojih straneh najdejo najnovejše novice in informacije o kripto.

Uporabniška orodja

Spletno mesto Ethereum World News nima domačih uporabniških orodij, ima pa nekaj osnovnih orodij za analizo cen. Obstajajo tudi naštete aplikacije, vendar so od njihovih partnerjev.

Mobilne aplikacije: Ne, obstajajo aplikacije, vendar jih Ethereum World News ne zahteva

Največja moč

Pogoste 24/7 najnovejše posodobitve novic

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Spletno mesto je čisto in svetlo z osnovno postavitvijo za brskanje, ki je enostavna za uporabo. Obstaja pa veliko motečih oglasov v stranski vrstici.

Pregled

Ethereum World News se odlično trudi, da svoje bralce posodobi na najnovejše novice o kripto, Blockchainu in financah ter dnevno objavi 15-30 novih člankov. To vključuje uporabnike, da si lahko ogledajo različne analize cen za vse glavne kriptovalute, vključno z zgodbami, ki lahko vplivajo na terminske terminske pogodbe.

Največja prednost EWN so njene pravočasne posodobitve. Vendar je njihova pomanjkanje preglednosti več kot malo zaskrbljujoča. Čeprav sami članki navajajo ime in priimek avtorja in jih lahko kliknete, če želite poiskati več kosov, je to kar zadeva njegove sovražnike. Njihova stran »O nas« je skoraj v celoti puhasta, sama ima veliko nenavadnih povezav do spletnih strani tretjih oseb, njihova trditvena lokacija ni natančna, vendar v Monte Carlu v Monaku uredniški standardi niso določeni in ni podatkov o nikomur zgoraj upravljanje, vključno z lastniki. Tudi na strani LinkedIn so nejasne informacije, ki kažejo, da ekipa prihaja iz Venezuele, Kenije in Nigerije. Nič ni jasno, zaradi česar je spletno mesto sumljivo.

Glede na to, ker njihove avtorje navajajo po imenu in priimku, lahko samostojno preverite njihove kvalifikacije, tako da jih poiščete. To ni najbolj ugledno spletno mesto, vendar ostaja na vrhu zaradi pogostih posodobitev in novic, ki zajemajo vse najboljše in najboljše zgodbe v kripto prostoru.

AMBCrypto

 • Povprečno število naslovov na dan – od 10 do 20, odvisno od vrste dneva
 • Lestvica Amazon Alexa – # 22.923

Social Media Follow

 • Twitter – 5.800
 • Facebook – 4.500
 • YouTube – 1.000

AMBCypto, ki je bil uradno ustanovljen leta 2018, je podjetje v zasebni lasti in si je od takrat pridobil sloves povsem transparentnega podjetja, kar zadeva njegov novinarski kaliber in uredniško ekipo.

Podjetje ima lastno stran »Avtorji«, ki bralcem in naročnikom omogoča, da se bolj poglobijo v ozadje urednikov in avtorjev vsebine, ki sodelujejo na spletnem mestu. Ljudje bodo večinoma opazili, da večina pisateljev, ki delajo v imenu ekipe AMBCrypto, deluje znotraj Indije.

Poleg velikega števila sodelavcev vsebin in novic, ki delujejo na spletnem mestu, ima AMB veliko število sodelujočih gostov, ki nudijo svoj vpogled v svet kriptovalut in so sestavljeni iz strokovnjakov s področja tehnologije, blockchaina, naložb in analitike..

Večina teh pisateljev uporabnikom ponuja zelo kratke življenjepise z enim do dvema stavkoma, s katerimi bralce seznani z lastnimi izkušnjami. Če povzamemo, ekipa za AMBCrypto je zelo široka in jo sestavlja na desetine zelo predanih sodelavcev in pisateljev, ki pokrivajo veliko večino tem v prostoru kriptovalut in blokov..

Izvršna ekipa

 • Generalni direktor in soustanovitelji – Himanshu Kumar in Jeevan Thomas
 • Glavni operativni direktor – Architha JB

Uredniške politike

Temeljne uredniške politike so jasno navedene na strani “O nas” na spletnem mestu AMBCrypto. Podjetje se skuša predstaviti kot objektiven, zanesljiv in neodvisen vir vpogleda, novic in intervjujev za kriptovalute in blockchain prostor.

AMBCrypto si prizadeva zagotoviti vir vpogleda, da “je in bo vedno neodvisen in nepristranski”, kot piše na spletnem mestu, ki govori o nas. Kolikor je mogoče najti z naše strani, je AMBCrypto v celoti last zasebnega podjetja in posledično pomeni, da ima glede kriptovalut razmeroma objektivno mnenje, pri čemer ni nobenih izrecnih priljubljenih. To je nekaj izjemnega, če upoštevamo, da je sestavljena iz resnično internacionalizirane ekipe. Podjetje se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti čim bolj uravnotežen pogled na novice.

Časovna občutljivost

Eden od načinov, kako resnično spoštujemo AMBCrypto, je dejstvo, da deluje neumorno; zagon in posodabljanje spletnega mesta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Kot rezultat, je to ena izmed prvih novic, ki se odzove, kadar pride do udarne novice v svetovih blockchain in cryptocurrency.

Zaradi te osredotočenosti na objektivnost, hitro ukrepanje in proaktivnost se večina novic na spletnem mestu prikaže v eni uri, v nekaterih primerih pa tudi prej.

Število oglasov

Zahvaljujoč dejstvu, da gre za zasebno podjetje, imajo bralci in naročniki srečo, da jih ves čas na spletni strani ne zasipa preveč oglasov.

Število sporočil za javnost

Obstaja zmerno število sporočil za javnost, ki jih podjetje objavi na spletnem mestu, skupaj s sponzoriranimi članki, ki jih ekipa dela skupaj s povezanim podjetjem..

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

AMBCrypto se večinoma osredotoča predvsem na novice, ko in kdaj se to zgodi. S tem je na strani tudi občasno predstavljeno mnenje, pa tudi izčrpni vodniki in več posebnih člankov na teden.

Skupaj s tem lahko podjetja ali posamezni oglaševalci neposredno stopijo v stik z ekipo, da predložijo objave gostov ali sponzorirane članke za spletno mesto. Za to pa obstajajo obtožbe.

Skupaj s tem so avtorji prispevkov več kot dobrodošli, da pošljejo svoje članke kot gostujoče prispevke, ki bodo predstavljeni na spletnem mestu. Če povzamemo, ekipa ima velik poudarek na pokrivanju novic iz kripto in blockchain sveta, vendar obstaja tudi več drugih vsebin, ki so pogosto objavljene tudi na spletnem mestu..

Ugled: 8/10

Pokritost dogodkov

Medtem ko je eno izmed novejših prodajaln novic za prostor s kriptovalutami, podjetje ni tako široko vidno, ko gre za poročanje o dogodkih iz drugih bolj “starejših” novic. To je predvsem posledica dejstva, da so ti, kot smo že pojasnili, zaradi te delovne dobe bolj izkušeni, a tudi bolje financirani.

Nekatere najboljše novice in poročanje o dogodkih, v katere sodeluje AMBCrypto, so med dogodki, ki se odvijajo v Indiji. Zlasti za te dogodke ponavadi zagotavlja nekaj najboljše pokritosti – zlasti če upoštevamo, da večina drugih novic, osredotočenih na kriptovalute in verigo blokov, ponavadi temelji zunaj zahodnih držav.

Socialni mediji

AMBCrypto je poleg tega, da ima visoko stopnjo aktivnosti na spletnem mestu, precej aktiven tudi, ko gre za svet družbenih medijev. Nekateri izmed njegovih najbolj aktivnih računov vključujejo Facebook, Twitter, Google+, Youtube in LinkedIn.

Biti eno novejših medijskih spletnih mest za blockchain svet. Podjetje nima povsem enakega števila sledilcev kot večji in starejši tekmeci, toda tisto, kar mu primanjkuje v številkah, nadomesti v zelo aktivni skupnosti in v tisti, ki se vsak dan hitro povečuje.

Uporabniška orodja

AMBCrypto se je vedno osredotočal na objavljanje in poročanje o novicah. To pa ne pomeni, da na spletnem mestu ni nobenega orodja, ki bi ga uporabniki lahko preizkusili. Nekateri med njimi vključujejo sledilnike cen kriptovalut za pregled trenutnih tržnih omejitev in vrednosti za glavne kriptovalute. To isto orodje je mogoče uporabiti tudi za bolj zapletene metrike, kot so gibanja cen v dnevih in tednih, skupna ponudba teh kriptografov šteje med druge meritve.

Sistem za upravljanje vsebine za sledilnik cen AMBCrypto pomeni, da so lahko to zagotovili uporabnikom zahvaljujoč vtičniku TradingView. Skupaj s tem orodjem – ekipa je od takrat tudi uvedla storitev uvrščanja novih in tekočih začetnih ponudb kovancev. AMBCrypto nima mobilnih aplikacij.

Največja moč

Nekaj ​​največjih prednosti podjetja je v tem, da ima zelo hiter cikel objave in kroženja vseh svojih novic o blockchainu in kriptovalutah, hkrati pa se predstavlja kot zasebni in popolnoma neodvisen ter objektiven vir novic, brez povezav z določenimi kriptovalutami in blockchain entitetami.

Druga prednost, ki jo ima AMBCrypto, je ta, da ima trden oprijem na vse novice z jugovzhodnega in južnoazijskega trga kriptovalut in sveta verig blokov..

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Vrsta vmesnika, ki ga ima AMBCrypto, je bolj standardna oblika, ki jo pogosto vidimo v blogih. Uporabnikom omogoča, da prečkajo strani in razmeroma enostavno najdejo ustrezne ali predstavljene zgodbe. Obstajajo jasni segmenti, ki poudarjajo nedavne novice, priljubljena dogajanja in zgodbe o bolj specifičnih ali nišnih kategorijah.

Če povzamemo, ima AMBCrypto razmeroma enostaven za razumevanje in krmarjenje po vmesniku in zasnovi, primerljiv z drugimi novicami, ki temeljijo na kriptovalutah..

Pregled

Sam AMBCrypto ima sedež posebej v Bengaluruju, posebej je bil ustanovljen in prvič formalno ustanovljen leta 2017. Medtem ko je bilo takrat ustanovljeno samo podjetje, je spletno mesto začelo delovati v začetku leta 2018 in je od takrat postalo ugledno ime znotraj prostora verige blokov in kriptovalut..

AMBCrypto je sestavljen iz skupine ducatov sodelavcev in pisateljev, ki se nahajajo znotraj Južne Azije in imajo sedež po vsem svetu. Ustvarja veliko število zgodb v 24 urah na dan, 7 dni v tednu.

AMBCrypto ostaja v zasebni lasti in posledično neodvisno podjetje. Vprašanje tega je, da je malo poročil o financiranju iz katerega koli kripto blokchain podjetij ali od kod dejansko prihaja njegovo financiranje. Pozitivno pa je, da vidimo, da stoji pri svoji mantri, da je popolnoma neodvisno in objektivno podjetje.

Ob določenem znesku prihodkov iz plačanih člankov bi bilo smiselno, da bi navadno objavljali več plačljivih vsebin in sporočil za javnost kot včasih novice. Uporabniki in podjetja lahko plačajo tudi, če se na spletnem mestu prikažejo sponzorirani članki in gostujoča vsebina. Medtem ko so objave gostov pogoste, večino svoje vsebine AMBCrypto ponavadi pridobi pri usposobljenih in izkušenih piscih.

Še ena od dodanih prednosti AMBCrypto je vrsta edinstvene prisotnosti v južni in jugovzhodni Aziji ter poročanje, ki ga lahko nato naredi na blockchainu in kripto svetu v primerjavi z zahodnimi konkurenti..

Za tiste, ki se ukvarjajo z blokchain in kripto novicami iz Indije in sosednjih regij ali jih preprosto zanimajo, je AMB Crypto ena najboljših razpoložljivih rešitev. Ker je večina drugih spletnih mest s kripto novicami med drugim na območjih sveta, kot so Evropa, ZDA in Kanada, to pomeni, da je poročanje o razvoju v Aziji za ta podjetja večji izziv.

Zaradi teh omejitev lahko AMBCrypto poroča o vsebinah, ki jih ta zahodna podjetja preprosto nimajo,.

Razen te dostopnosti do nastajajočega trga je podjetje zelo pregledno glede vrst avtorjev in pisateljev, ki zanjo stalno delajo. Čeprav je tako pri njegovih ponudnikih vsebin, enako ne velja za njegovo izvršilno osebje. Vemo le toliko, kolikor je mogoče izpeljati iz povezanih profilov nekaterih soustanoviteljev podjetij, kot sta Himanshu Kumar in Jeevan Thomas, ki imata vlogo “izvršnega direktorja in soustanovitelja” podjetja..

Še vedno ostaja razmeroma nejasno, ali oba posameznika hkrati dejavno opravljata funkcijo izvršnega direktorja ali pa igrata različne vloge in za poenostavitev preprosto uporabljata naslove izvršnega direktorja in soustanovitelja. Če se to izkaže za nadaljnjo težavo uporabnikov platforme, bi bila morda dodatna stran “O nas” koristna za podjetje in bi pomagala razjasniti nekatera odprta vprašanja.

Medtem ko se podjetje ponaša z večjim poudarkom na predstavitvi objektivnosti in novic o zmogljivostih 24 ur na dan, 7 dni v tednu, AMBCrypto v bistvu ne ponuja takšnih poglobljenih, temeljito raziskanih člankov, ki bi jih pogosto našli na drugih platformah. Toda tam, kjer primanjkuje tovrstnih novic, ima pravočasen odnos do poročil in posodobitev, ki pokrivajo levji delež posodobitev s kripto in blokovskih prostorov. Sem spada tudi bolj poglobljen vpogled v gibanje cen kriptoassetov, vključno z novicami iz socialnih medijev in analizo tehnologije veriženja blokov..

Čeprav ima AMBCrypto nekaj omejitev, je pomembno, da upoštevamo, da je še vedno razmeroma mlada platforma za novice, ki se je začela že leta 2018, kar pomeni, da je ena najnovejših članic prostora za kriptovalute. poročanje novic in je že v tem majhnem času uspelo postati eno bolj znanih in uglednih informativnih prodajaln.

Iz teh in več razlogov je AMBCrypto spletno mesto z novicami o kripto in blockchainih, ki bo v tem letu še naprej raslo. Zahvaljujoč tej rasti in uspešnosti smo ga uvrstili med 10 najboljših lestvic za kripto novice.

BLOKT

 • Naslovi na dan – od 5 do 15
 • Alexa Ranking – # 50,392

Social Media Follow

 • Twitter – 4.800
 • Telegram – 800
 • Facebook – 1.000
 • Instagram – 470
 • YouTube – 25

Blokt je bil uradno ustanovljen kot medij za kripto novice leta 2017 s sedežem v Bangkoku na Tajskem in je v zasebni lasti Blokt.com.

Avtorska verodostojnost in profili

Blokt sestavlja ekipa z nekaj več kot 10 visoko izkušenimi in usposobljenimi člani za svojo pisno ekipo, ki je prav tako po vsem svetu. Vsakega od njegovih piscev spremlja nekaj najbolj poglobljenih in temeljitih biografij, ki jih vidimo v svetu kripto medijskih platform.

Vsaka od teh biografij avtorjev navaja svoja posebna imena in priimke, skupaj z obsežno stopnjo podrobnosti o svojih akademskih in poklicnih izkušnjah, osebnem ozadju, kjer imajo sedež, ločeno lokacijo ter strani v družabnih omrežjih in kontaktne podatke..

Ti pisci imajo precej raznoliko ozadje iz sveta fintecha, novinarstva, inženiringa, bančništva, pa tudi razvoja programske opreme in veriženja blokov. Če povzamemo, pisateljska ekipa, ki sodeluje z Bloktom, predstavlja eno najboljših, če ne celo najbolj izkušenih ekip na svetu kripto medijev, ki do danes poročajo.

Izvršna ekipa

 • Ustanovitelj in urednik spletnega mesta – Greg Adams
 • Vodenje urejevalnika strani – Darren Brazer
 • Urednik – Pete Banham

Uredniške politike

Blokt na svojem spletnem mestu navaja zelo obsežno in podrobno paleto uredniških pravil. V nasprotju z drugimi spletnimi mesti pa Blokt ponuja številne lastne članke kot primere svoje uredniške politike v akciji. Ko ekipa Blokt kot enega od primerov poudari točnost ali pravočasnost vsebine, spletno mesto navaja vrsto člankov, v katerih je podjetje prvo poročalo o teh pomembnih dogodkih..

Ko se ekipa Blokta sklicuje na svojo uredniško politiko in zavzemanje za objektivnega in zelo nepristranskega novinarja, spletno mesto navaja številna poročila, v katerih je ekipa Blokta z dobro raziskanimi dejstvi podkrepila sicer zelo kontroverzne točke in se posledično izkazala za pravilno.

Če povzamemo, uredniško politiko, ki jo uporablja Blokt, sestavlja pet posebnih, nadpovprečnih točk. Sem spadajo potreba po nepristranskem poročanju novic, pravočasnem objavljanju po izjemnih standardih podjetja, globalno vključujočih zgodbah, več uporabniških orodjih in nevsiljivem pristopu k oglaševanju.

Časovna občutljivost

Medtem ko ekipa Blokt ni znana po tem, da izide z enakim obsegom vsebine, kot je običajno videti pri starejših in večjih tekmecih. Obstajali pa so številni primeri, ko je skupina za pisanje bloktov prva, ki je razbila glavno novico v kripto in blokovnem prostoru.

Medtem ko ekipa Blokt ne tekmuje glede količine člankov, ki jih objavlja njegova ekipa, več kot preseže svojo težo, ko gre za visoko kakovostno zelo natančne članke. Nekatere od teh istih zgodb so se prvič pojavile tudi na Bloktu, med drugim poročila o napaki ranljivosti Parity multi-sig novembra 2017, skupaj s partnerstvom VeChain s PwC, skupaj z napovedjo WaltonChaina, da se pridružuje Korea Internet of Things Alliance , med široko paleto drugih poročil.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Blokt predstavlja nekoliko več hibridiziranega formata kot spletno mesto z novicami. Tehnično deluje kot en del spletnega mesta z novicami, drugi del pa kripto in blockchain vodič. Spletno mesto je sestavljeno iz poštenega deleža vodnikov, mnenj in pronicljive vsebine analize.

Obiskovalci spletnega mesta lahko najdejo široko paleto zelo podrobnih povzetkov glavnih kriptovalut, na primer uporabniki lahko najdejo vrsto vodnikov, ki so bolj namenjeni začetnikom, novincem in tistim, ki so bolj izkušeni – med njimi so vodiči, kot je Vodnik »Trgovanje s kriptovalutami za začetnike«.

Ugled: 10/10

Pokritost dogodkov

Blokt svojim obiskovalcem ponuja veliko pokritosti, zlasti ker se nanaša na širok spekter kripto dogodkov, ki se odvijajo po vsem svetu. Blokt se bolj osredotoča na poročanje o dogodkih, ki jih urednik ali pisatelj v določeni meri dejansko obiskuje, v nasprotju s preprostim kopiranjem informacij o dogodku iz tretjega medija..

Socialni mediji

Blokt ostaja zelo aktiven na platformah socialnih medijev, kot sta Twitter in Instagram, skupaj s številnimi drugimi formati. Čeprav skupina Blokt nima enake vleke za družabna omrežja kot večji, veliko starejši kripto mediji, se je podjetje še vedno izkazalo za sposobno pridobiti lepo število privržencev na teh straneh. Med njimi je Blokt samo prek svojega Twitter računa uspel pridobiti več kot 5000 spremljevalcev, pri čemer se je spletno mesto izkazalo kot več kot veščo sodelovanja s temi sledilci prek platforme in ustvarjanje napotitev iz istih številk.

Za svoj Twitter se na primer redno posodablja s številnimi novicami tekom dneva – od nekaj do več kot ducat krat na dan z vrsto teh poročil, skupaj z nekaterimi nejasnimi, kriptocentričnimi tweetov. Poleg glavnega bloktovega računa Telegram ima kripto novica tudi ločen kanal Telegram, imenovan Split Second Crypto – ki združuje različna poročila novic iz različnih virov..

Uporabniška orodja

Blokt svojim uporabnikom ponuja številna orodja na kraju samem, skupaj z vrsto vodnikov, ki nudijo vpogled za začetnike in bolj izkušene kripto uporabnike, da začnejo z Bitcoinom, ter vodnike o različnih vrstah kriptovalut. Platforma uporabnikom ponuja tudi zelo edinstveno in zanimivo orodje, znano kot “Crypto Magic 8 Ball”, ki uporabnikom omogoča, da izberejo vprašanje, preden kliknejo žogo (ali jo stresejo, če imate pametni telefon), da dobijo odgovor. Zastavite lahko različna vprašanja, kot je “Ali bo BTC črpalka?” Nato se bo žoga 8 stresla, preden bo odgovorila, kot je “bik na obeh”. Blokt tudi trdi, da bodo v bližnji prihodnosti na platformo prišla številna druga orodja.

Največja moč

Blokt uporabnikom ponuja široko paleto vsebin za svoje uporabnike, poleg tega pa je edinstven po svoji želji, da bi predstavljal visoko neodvisno in avtoritativno institucijo za vsebine po celotnem kripto prostoru, ki jo je napisala resnično mednarodna ekipa za ustvarjanje vsebin z desetletnimi izkušnjami v industriji. pri velikem številu ljudi.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Spletno mesto Blokt je zelo dobro zasnovana platforma, s posebnim poudarkom na zagotavljanju vsebin v zelo urejenem vmesniku, pri čemer je vsa njegova vsebina lepo razvrščena v jasno ločene tematske segmente, ki so dostopni iz gladkega sistema menijev od zgoraj navzdol. od samega vrha strani.

Blokt omogoča svojim gledalcem, da zlahka preberejo vrsto sponzoriranih vsebin, industrijsko specifične vsebine, tehnično analizo in širok spekter drugih informacij. Tudi Bloktova barvna shema je zelo elegantna s črno, belo in temno sivo barvno shemo, skupaj z značilnim logotipom v bloku ali kocki.

Ocene

Blokt, ki je na uradni spletni strani sicer pogosto stiliziran kot „blokt“, predstavlja eno vodilnih platform za objavljanje kripto novic, ki ga je leta 2017 uradno ustanovil Greg Adams. Preden je Adams nadaljeval z ustanovitvijo Blokta, je imel Adams veliko izkušenj v panogah, kot so varnost, spletno novinarstvo, mediji in trženje..

Odločil se je, da se bo s temi veščinami bolj vključil v kripto in ustvaril “obsežen seznam stikov v prostoru verige blokov”, tako poroča podjetje na svoji uradni spletni strani. Ti isti stiki, ki jih je zbral Adams, bi bili za Blokt izjemno dragoceni, da bi utrli pot do njegovega prihodnjega uspeha.

Danes je Blokt uspel kot eden vodilnih članov spletne skupnosti za objavljanje kripto novic. Blokt se ponaša z zelo izkušenim oddelkom za pisanje, ki mu omogoča enostavno in profesionalno pokrivanje vseh in vseh vrst zgodb, zahvaljujoč pisateljem in njihovemu zelo raznolikemu ozadju. Medtem ko Blokt ni ravno znan po tem, da ustvarja enako količino pri številu člankov, ki jih objavlja glede na druge, večje konkurente, Blokt tekmuje s temi težkimi udarci in več kot z udarci nad njegovo težo.

Eden izmed osvežujočih elementov, ki si ga Blokt prizadeva, je, da elemente svoje uredniške politike utemelji z množico resničnih dokazov s same spletne strani. Večina tamkajšnjih kripto medijev ima lastno namensko stran “O nas” ali celo stran z “Uredniško politiko”, kjer lahko uporabniki natančno vidijo vrste standardov, ki jih določa ekipa Blokta, da bi zagotovila, da lahko zagotovi visokokakovostno, objektivno poročanje o kripto novicah.

Blokt pa svojo stran uredniške politike podkrepi z resničnimi dokazi. Ko Blokt na primer reče, da je “pravočasen”, v spletu objavi več zgodb, ki so jih objavili pred drugimi. Med nekaterimi članki, ki jih uporablja kot referenčne točke, so nekatere udarne novice, ki jih je najprej uspešno objavil, na primer napaka ranljivosti Parity Multi-sig, odkrita novembra 2017, kot enega najpomembnejših primerov.

Kot dokaz v prizadevanju, da svojim uporabnikom vzbudi željo po objektivnosti, ponuja seznam povezav do zgodb, kjer lahko sicer sporne točke podkrepijo s statističnimi podatki. Drug od člankov, ki to dokazuje daleč, je članek, ki ga je podjetje napisalo, kjer je avtor predlagal, da je valuta – KREDITI v resnici prevara. Avtor je nadalje opisal, kako CREDITS ni uspel zagotoviti znatnega zneska dokazov, da bi podprl svoje trditve. Številna kripto medijska podjetja se nagibajo k temu, da te uredniške vrednote izrazijo na svojih uredniških straneh. Zdi se pa, da je Blokt eden redkih, ki sledi duhu in črki vrednot, ki jih je zapisal v svojih uredniških politikah.

To je ena izmed stvari, ki jo zelo cenimo, še posebej, kako Blokt pristopa k oglaševanju na svoji spletni strani. Natančneje, podjetje daje poseben poudarek nevsiljivemu oglaševanju. Podjetje samo podpirajo oglasi, čeprav ti niso niti približno tako vsiljivi, ko gre za oglase na številnih kripto-medijih.

Kljub temu si Blokt uspešno prizadeva, da bi bilo oglasov čim manj, s čimer zagotavlja, da izkušenj končnih uporabnikov ne ovirajo preveč vsiljivi oglasi. Ko so oglasi objavljeni na spletnem mestu BLokt, skupina zagotavlja, da jih uporabniki dovolj enostavno ločijo od prvotne vsebine spletnega mesta.

Vsi bi si morali vzeti nekaj časa, da ugotovimo, kako globalno je Blokt novica. Izdajniki kripto novic se nagibajo k temu, da se osredotočijo na določeno regijo ali industrijo na škodo drugih področij industrijskega sveta, po drugi strani pa Blokt skuša biti globalno vključujoč.

Sedež Blokta, ki se nahaja v mestu Thonglor v Bangkoku na Tajskem, je sestavljen iz štirih izseljencev, ki imajo skupno strast do potovanj, avantur, pa tudi do spoznavanja novih ljudi z vsega sveta. Njena povezana skupina novinarjev medtem zagovarja tovrstne skupne vrednote v različnih državah, tako da imajo sedež kot tudi zunaj njega, kadar koli se udeležijo večjih dogodkov. Rezultat tega je, da pisateljska ekipa ne more pisati samo na povsem globalni način, temveč je tudi povsem edinstvena in dosežena na svojih področjih.

Ti pisci prihajajo iz različnih okolij. Nekateri od teh pisateljev so že diplomirali. In ne glede na to, ali ustvarjalci vsebine Blokt med drugimi vrstami tem razpravljajo o inženiringu, tehnologiji blockchain, zakonu in financah, je spletno mesto več kot sposobno spregovoriti o široki paleti tem..

Iz vseh teh razlogov in še več se Blokt uspešno uveljavlja kot zelo avtoritativno spletno mesto v močno razvijajoči se in rastoči industriji, kot so kriptovalute in tehnologija veriženja blokov. In čeprav je zdaj sicer znano po tem, da črpa različna poročila in članke v enaki količini kot druga spletna mesta v prostoru, pri teh istih podjetjih več kot udari nad svojo težo, ko gre za izdelavo visokokakovostnega dela iz izkušena ekipa pisateljev in urednikov.

Bits Online

 • Naslovi na dan – od 5 do 10
 • Alexa Ranking – # 30.451

Social Media Follow

 • Twitter – 3.200
 • Facebook – 10.200
 • YouTube – 1.200

Bits Online, ki ga je leta 2017 ustanovila družba z omejeno odgovornostjo – Talon Media Group, je bil skupaj z matičnim podjetjem uradno ustanovljen in deluje izven Charlestowna, Nevisa, St. Kittsa in Nevisa..

Avtorska verodostojnost in profili

Bits Online zagotavlja, da so vsi njeni pisci na spletnem mestu vidni na podlagi imena in priimka, še posebej pa poskrbi, da so navedeni na vrhu vsakega članka. Obiskovalci spletnega mesta lahko kliknejo na ime pisatelja in jih pripeljejo do kratke biografije z enim do dvema stavkoma, ki ponazarja vrsto strokovnega in akademskega ozadja, ki ga je imel avtor, zlasti kadar se nanaša na kriptovalute in verigo blokov.

Zdi se, da ima s svojo pisateljsko ekipo ekipo s sedežem po vsem svetu – trije s sedežem v Aziji, kot so Južna Koreja, Japonska in Indija, pa tudi v Ruski federaciji, vključno z Južno in Severno Ameriko (Argentina in Združene države).

Mednarodna distribucija njegove ekipe za pisanje ima dodatno prednost za ekipo Bits Online na splošno. Podjetje je sposobno dodeliti lokalne pisatelje različnim zgodbam v tej regiji sveta, kar omogoča znatno izboljšanje pokritosti teh pisateljev, zlasti kadar se nanaša na poročanje o mednarodnih kripto dogodkih..

Skupina za pisanje na splošno sama ustvarja visokokakovostno vsebino spletnega mesta in ponuja veliko edinstvenega lokalnega vpogleda, ki bi včasih manjkal pri drugih novicah v svetu kripto in veriženja blokov..

Izvršna ekipa

 • Glavni urednik -Scott Fargo
 • Starejši urednik -Evan Faggart
 • Urednik – William Peaster

Uredniške politike

Bits Online v svojem kratkem odseku na strani »O nas« podrobno opisuje svoje uredniške politike. Skupina Bits Online trdi, da je njen cilj zagotoviti “najnovejše novice in obveščene komentarje o bitcoinih, blockchainu, kriptovalutah, fintehu in tehnologiji”, hkrati pa je želela predstaviti vrsto mnenj številnih strokovnjakov iz industrije. kot insajderji.

Družba tudi sama trdi, da želi “zainteresiranim stranem ponuditi pošteno in dejansko poročanje o pomembnih zgodbah v naši industriji”. Bitsonline svoje oglaševalske politike ne razkriva javno.

Časovna občutljivost

Bits Online ima navado, da zelo pogosto posodablja svoje spletno mesto. To še posebej velja, kadar pride do večjega kripto dogodka. Na bolj običajen dan za ekipo pa bo ekipa Bits Online odgovorna za posodobitev strani s 5 do 10 naslovi na dan, čeprav je to lahko odvisno od tega, kako zaseden je dan.

Če ste takšna oseba, ki s posebnim poudarkom išče spletna mesta, ki pokrivajo udarne zgodbe iz sveta kripto in verig blokov, potem so verjetno večja spletna mesta, ki jih lahko obiščete za pravočasnejše posodobitve. Vendar se Bits Online trendovska zgodba in najnovejše poročanje novic običajno doda na platformo v prvih 12 do 24 urah po prekinitvi zgodbe.

Skupaj s tem tudi sama pisna ekipa, ki je mednarodno distribuirana, pomeni, da ne more le zagotoviti več lokalnih vpogledov v različne, bolj regionalno usmerjene novice. Ista skupina je več kot sposobna poročanja o številnih zgodbah in posodobitev spletnega mesta 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Specialty Pieces, Op-Eds in Guides

Bits Online, skupaj s pokrivanjem novic iz sveta kripto in verig blokov, ima v svoji spletni platformi tudi precej temeljit izobraževalni oddelek. Ti vodniki ponujajo različne informacije za tiste, ki se začnejo v svetu uporabe in naložb kripto ali preprosto želijo vstopiti na različna področja, kot je kripto rudarstvo..

Nekateri od teh navodil vključujejo primer, kot je »Ali lahko zaslužim, kopam bitcoin?«, Drugi pa bolj osnovni pregled ključnih vidikov za tiste, ki se začnejo v vesolju. Čeprav resnično zagotavlja te vire, je glavni poudarek ekipe na novicah in analizah v nasprotju z navodili za poučevanje.

Ugled: 7.10

Pokritost dogodkov

Kljub temu, da je eno od manjših spletnih mest za poročanje novic, se je Bits Online resnično ločil kot zelo aktiven pri pokrivanju mednarodnih dogodkov. Skupaj s to novinarsko pokritostjo kanal Bits Online YouTube vsebuje tudi na desetine videoposnetkov, ki prikazujejo te različne manjše in večje dogodke v kripto svetu..

Bits Online je še posebej zainteresiran za intervjuvanje z velikimi in zelo vplivnimi posamezniki med temi dogodki, pridobivanje njihovih vpogledov v različne izdelke, skupaj z mnenji o razvoju na splošno v kripto in blockchain industriji..

Nekateri najnovejši intervjuji, ki jih je Bits Online izvedel prek svojih kanalov v YouTubu, vključujejo vrsto vplivnih avtorjev in podjetnikov, kot je Jihan Wu.

Kadar koli se ekipa Bits Online odloči, da se osebno udeleži teh dogodkov, si podjetje prizadeva zagotoviti veliko mero prek svojega spletnega dnevnika in kanala YouTube. Ko začne pripravljati te posebne dogodke, bo Bits Online objavil tudi ali nekaj vodnikov v zvezi s tem dogodkom, ki bodo zagotovili vpogled in pomoč tistim, ki se želijo udeležiti, ter izvedeli več o dogodku in kaj lahko pričakujejo.

Socialni mediji

Med različnimi vrstami družabnih medijev, ki jih uporablja Bits Online, se je izkazalo, da je podjetje najbolj aktivno na Twitterju, Facebooku in YouTubu. Na splošno Bits Online te različne kanale v družabnih omrežjih deli z najnovejšimi novicami, posodobitvami, zgodbami in intervjuji, saj so na voljo na uradni spletni strani Bits Online..

Skupaj s temi kanali v družabnih omrežjih se Bits Online prek svojega kanala YouTube izkazuje več kot aktiven, zlasti med mednarodnimi dogodki – uporabnikom omogoča dostop do več deset videoposnetkov iz celotne industrije blokov in kriptovalut, vključno z intervjuji z zelo vplivnimi osebnostmi..

Uporabniška orodja

Trenutno skupina Bits Online uporabnikom ne omogoča dostopa do kakršnih koli orodij, povezanih s kripto ali verigo blokov. In ostaja nejasno, ali to namerava v bližnji prihodnosti ali ne.

Največja moč

Skupina Bits Online na splošno zagotavlja izjemno veliko pokritost s številnimi objavami v spletnem dnevniku, pa tudi z YouTubovim kanalom, kot so vrsta vodnikov, intervjuji, poročanje o mednarodnih dogodkih pred, med in po dogodkih v splošno.

Uporabniški vmesnik in oblikovanje

Sama Bits Online svojim uporabnikom zagotavlja razmeroma preprosto postavitev bloga brez neumnosti z drsnim nizom slik, ki krožijo po vrhu glavne strani, ki jih spremljajo številni naslovi in ​​različna sporočila za javnost v dveh stranskih vrsticah..

Ta uporabniški vmesnik je nekoliko bolj zapleten v primerjavi z drugimi spletnimi mesti za kripto in verige blokov, saj Bits Online današnje novice in poročila postavlja nenavadno blizu funkcijskih zgodb, ki so bile objavljene pred nekaj tedni, zaradi česar je obiskovalcem spletnega mesta zelo nenavadno videti na naslovnico in ustvarjanje negativnega vtisa za tiste, ki so povsem novi na platformi, zlasti tam, kjer iščejo najnovejše in aktualne novice.

Pregled

Bits Online sam deluje kot medij za kripto novice, ki je v lasti delniške družbe Talon Media Group, ki ima sedež iz Charlestowna, Nevisa, St Kittsa in Nevisa..

Poleg tega, da je bil ustanovljen relativno nedavno, zlasti v primerjavi z drugimi novicami, se ponaša z močno uvrstitvijo Alexa z desetimi tisoči sledilcev v družbenih omrežjih med različnimi platformami. Uspešnost, ki jo je skozi leta pokazala, je impresivna – občasno lahko pritegnejo več prometa kot nekateri večji, starejši kolegi.

Medtem ko spletno mesto samo po sebi ni tako plodno, ko gre za objavljanje večjih zgodb, še posebej, ko gre za sposobnost večjih konkurentov, da storijo enako – kljub vsej svoji raznolikosti kljub vsemu uspe zajeti promet iz razmeroma raznolike kripto in blockchain skupnosti. vsebin, kot so videoposnetki, intervjuji, poddaje, skupaj z vrsto drugih edinstvenih materialov.

Medtem ko se številna druga spletna mesta z novicami o kriptovalutah in verigah blokov na splošno odločajo, da bodo YouTube prezrli kot medij ustvarjanja vsebin, intervjujev in poročanja, je Bits Online posebno pozornost namenil svoji video vsebini. Z namenskim YouTube kanalom Bits Online se redno posodablja vrsta videoposnetkov z manjših in večjih mednarodnih konferenc o kriptovalutah in verigah blokov – skupaj z intervjuji z vodilnimi, vplivnimi osebnostmi iz vsega sveta kriptovalut..

Trenutno ima ekipa Bits Online na svojem kanalu do danes več kot deset videoposnetkov, prisotnost na YouTubu pa še naprej narašča in pridobiva vpliv. V prihodnosti namerava Bits Online še naprej uporabljati svoj YouTube kanal in video vsebine, da bo predstavil še več intervjujev in korespondence z najnovejšimi dogodki in vplivnimi osebnostmi..

Bits Online ostaja razmeroma pregleden, ko gre za njegovo ekipo za pisanje in urejanje. Vsi njeni avtorji so navedeni na ime in priimek na vrhu katerega koli članka na spletnem mestu. Obiskovalci, ki kliknejo to ime pisateljev, si bodo lahko ogledali vso vsebino, ki so jo zagotovili za spletno mesto Bits Online, skupaj z razmeroma kratkim povzetkom zadevnega pisatelja, vse njihove poklicne kvalifikacije in izkušnje v panogi.

Na podlagi omejenih informacij, ki so na voljo na strani LinkedIn za Bits Online, podjetje vodi glavni urednik – Scott Fargo. Poleg tega razmeroma osnovnega nivoja informacij je za Bits Online na voljo razmeroma redko število informacij, ki se nanašajo na vodstveno in / ali ustanovno skupino, saj je na strani »O nas« malo informacij o tem, kdaj točno je bilo podjetje ustanovljeno ali kdo natančno vodi podjetje.

Skupaj s to nejasno in redko količino informacij je sama lokacija Bits Online precej nenavadna v primerjavi z drugimi blockchain in kripto novicami. Je ena redkih, ki na primer uradno temelji na Saint Kittsu in Nevisu. Bits Online v nadaljevanju navaja določen naslov podjetja, kot je Charlestown v Nevisu, in čeprav je tam domnevno domnevno negotovo, ali ima sama pisna ekipa do neke mere sedež iz iste regije.

Medtem ko ima podjetje Bits Online sedež iz te regije, je pregled nadrejene družbe Talon Media Group razkril zelo malo informacij o zadevnem podjetju. Zaradi tega ni povsem jasno, kdaj je bil Bits Online uradno ustanovljen; večina povezanih profilov družbenih omrežij družbe kaže, da je bila ustanovljena leta 2017. Čeprav ta spletna mesta trdijo, ima YouTube kanal vrsto videoposnetkov od leta 2014, vključno s številnimi epizode svojega “Kratek podcast”.

Kar zadeva pisalno ekipo podjetja, ima Bits Online izjemno raznoliko paleto visoko usposobljenih in izkušenih pisateljev, razpršenih po vsem svetu, ki pokrivajo vrsto novic. To dokazuje, kakšen obrtni pristop ima Bits Online do svoje pisateljske ekipe – odločitev za najem strateško postavljenega števila visoko usposobljenih pisateljev, ki predstavljajo različna podjetja, v katerih prebivajo, v nasprotju z najemanjem velikega števila pisateljev.

Zahvaljujoč temu pristopu ima ekipa Bits Online pisce s sedežem iz Rusije, Južne Koreje, Indije, Japonske, Združenega kraljestva, Argentine in ZDA. Zahvaljujoč takemu pristopu uporabe geografskih avatarjev pisateljev za njihovo regijo sveta Bits Online zagotavlja veliko raven poročanja tako o poročilih kot o dogodkih.

Če povzamemo, Bits Online deluje najbolje, ko zagotavlja pokrivanje najnovejših dogodkov in novic, ki se dogajajo v povezanem svetu tehnologije kriptovalut in blokov. Namenski YouTube kanal poleg svojih pisnih vsebin naročnikom in obiskovalcem zagotavlja redne objave in video vsebine visoko profesionalnih intervjujev z nekaterimi največjimi imeni kriptovalut, skupaj s številnimi drugimi poročili z različnih kripto dogodkov..

Skupaj s tem se ponaša s pisalno ekipo s sedežem po vsem svetu, od Azije, Evrope do Južne in Severne Amerike. Zahvaljujoč tej mednarodno umeščeni ekipi podjetje zelo dobro opravlja lokalni vpogled v glavne novice in dogodke iz celotne industrije.

Medtem ko samo podjetje ni ravno znano kot eno največjih, najbolj priljubljenih in bolj plodnih kripto-novic v vesolju. Vseeno je Bits Online oblikoval svojo edinstveno nišo za svojo zelo kakovostno vsebino, skupaj s pokritostjo kripto in blockchain dogodkov ter video pokritjem iste.

Zadnja beseda na najboljših spletnih mestih za kripto novice

Tam imate ljudje. Obvioulsy, vemo, da je MasterTheCrypto.com vaše najljubše spletno mesto za kriptovalute, vendar je naš glavni poudarek na zagotavljanju vodnikov in vadnic na najvišji polici, zato smo morali vsaj razčleniti seznam najboljših spletnih strani z novicami o kriptovalutah, ki jih bomo spremljali tudi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map