Kako kupiti Bitcoin s PayPalom leta 2020

Če se ozrem nazaj, se natančno spomnim, koliko truda in misli je bilo treba najti, kako kupiti Bitcoin. Ampak veste kaj, nikakor ni tako težko kupiti bitcoinov zdaj v primerjavi z nekaj leti nazaj – tudi če se odločite za nakup bitcoinov s Paypalom.

Če sem iskren, tudi takrat v resnici ni bilo težko, bilo je le dejstvo, da je bilo takrat informacij precej malo. Toda tudi zdaj obstajajo nekatere omejitve. Na primer, presenečeni bi bili nad tem, kako malo podjetij sprejema Paypal, ko gre za kriptovalute.

Kaj je s kriptovalutami in Paypalom?

Nobenega dvoma ni, da je Paypal kot podjetje precej navdušen nad kriptovalutami in predvsem bitcoinom. Zato je toliko bolj presenetljivo, da ne morete zares uporabiti Paypal računa za nakazilo sredstev na svoj račun za izmenjavo kriptovalut.

Zakaj je to? No, razlog je v tem, da Paypal omogoča vračilo stroškov, kar je za večino izmed nas pomembna lastnost. Omogoča nam samozavestno plačilo blaga vnaprej prek interneta, saj vemo, da če prodajalec zavrne naš dogovor, lahko vrnemo zahtevek za povračilo in vrnemo svoj denar.

Kako kupiti Bitcoin s PayPal-om

Funkcija vračila bremenitve v vseh svojih prednostih ni združljiva s tem, kako kriptovalute delujejo. Ko je bitcoin transakcija potrjena, je ni več mogoče razveljaviti. Še huje, vračila v kriptovalutah morda ne bi bila enaka, ko bi bila izplačana.

Potencial za brezvestne

To ustvarja situacijo, ko obstaja veliko možnosti za goljufije. Naj razložim, kako se lahko zamenjajo borze. Recimo, da oseba položi 1000 USD na borzo kriptovalut. Novo deponirana sredstva uporabljajo za nakup Bitcoina na trgu bitcoinov in ga dvignejo na a denarnica strojne opreme.

Po varnem dvigu sredstev v strojno denarnico lahko sprožijo povračilo stroškov. To zdaj ne pomeni, da bi borza privzeto izgubila denar. Toda postopek je dolgotrajen in bi zahteval ogromno ekipo, ki bi se ukvarjala z vsemi neupravičenimi povračili.

V bistvu je drag problem, za katerega večina borz preprosto ne verjame, da se splača potruditi. Tnjegov je razlog, zakaj borze kriptovalut preprosto ne ponujajo Paypala kot metoda za deponiranje sredstev.

Še vedno lahko kupujete Bitcoin s PayPal-om

Očitno je, da imamo mnogi radi priročnost PayPala. Večina nas ima račune PayPal, ki so povezani z našimi bančnimi računi, njihova uporaba pa je prednostna možnost predvsem. Ker obstaja povpraševanje po njem, obstajajo načini za nakup Bitcoina s PayPal. Samo vedeti morate, kje iskati.

5 načinov, kako kupiti Bitcoin s PayPal

V tem članku bom preučil nekaj najboljših načinov za nakup Bitcoina s PayPal. Tako lahko zlahka plačate Bitcoin in bitcoinov prenesete na borzo ali v denarnico v hrambo.

1.. LocalBitcoins

Za nakup bitcoinov je potreben samo klik

LocalBitcoins je peer-to-peer trg za nakup in prodajo bitcoinov. Spletno mesto deluje kot posrednik med kupci in prodajalci in ponuja platformo za objavo naših ponudb in povpraševanj po različnih cenah. Poleg tega spletno mesto deluje tudi kot skrbniška storitev za preprečevanje goljufij.

Če želite kupiti Bitcoin na LocalBitcoins, lahko oddate naročilo za nakup in počakate, da prodajalec komunicira z vašim naročilom, ali pa preprosto izberete prodajalca, ki ponuja najboljšo ceno.

Najprej kliknete ime prodajalca, nato pa lahko preverite povratne informacije, ki so jih prejeli od drugih kupcev. Prav tako boste želeli preveriti največji znesek, ki so ga pripravljeni prodati hkrati.

Uporaba LocalBitcoins je izjemno enostavna in komaj kaj traja. Vendar pa obstaja tudi slaba stran. Verjetno boste plačali več kot na borzi, ker večina ponavljajočih se in zaupanja vrednih kupcev in prodajalcev to počne, da bi ustvarila dobiček. Zato bodo nekoliko več kot tržna cena in bodo kupovali nekoliko pod tržno ceno.

2.. eToro

Kupite Bitcoin s PayPal na Etoro

eToro je vodilna platforma za socialno trgovanje, njegova nedavna pobuda za razširitev ponudbe kriptovalut pa jo je uvrstila med najboljše možnosti za nakup bitcoinov in več drugih kriptovalut s PayPal.

Od eToro je več kot le izmenjava kriptovalut, lahko svoje trgovalne račune financirate s PayPal-om in izvedete številne naložbe v številne različne razrede sredstev, vključno s kriptovalutami.

eToro ponuja tudi platformo za trgovanje s kopijami, ki novim vlagateljem omogoča kopiranje odločitev o trgovanju, ki so jih sprejeli uspešni trgovci na platformi. Če za trgovanje vlagate v kriptovalute, je eToro daleč najboljša možnost, ki vam je na voljo.

Je uveljavljeni spletni posrednik. Ponuja nešteto orodij za družabna omrežja, prilagojena potrebam vlagateljev in trgovcev. In kar je najpomembneje, svoj račun lahko financirate s pomočjo PayPala, funkcije, ki je nobena od drugih borz kriptovalut še ni ponudila.

3.. WirexApp

Kupite Bitcoin na Wirexu

Če vam je ljubša mobilna aplikacija, je Wirex tisto, kar ste iskali.

Wirex je kriptovalutam prijazen plačilni procesor. Storitev lahko uporabite za izdajo debetnih kartic VISA ali preprosto prenašanje sredstev in plačevanje z njihovo mobilno ali namizno valutno platformo. Poleg menjave tuje valute lahko zamenjate tudi svojo fiat valuto v kriptovalute, vključno z bitcoini.

Ko prvič uporabite storitev, bo nastavitev računa trajala približno 1 do 2 dni. Po začetni nastavitvi so vse transakcije skoraj takojšnje. Za začetek bi morali slediti tem preprostim korakom:

 • Najprej, ustvarite račun WirexApp.
 • Po ustvarjanju računa boste morali račun preveriti, nato pa boste prejeli navidezno vizumsko kartico. Kartico lahko kadar koli naročite tudi po preverjanju.
 • Nato boste morali financirati svojo virtualno vizumsko kartico. Ni vam treba financirati z velikim zneskom, zadostovala bi celo transakcija v višini 3 USD.
 • checkNext, prijavite se v svoj račun PayPal, pojdite na zavihek Money in kliknite možnost dodaj kartico.

Samo dodajte novo virtualno debetno kartico in že ste pripravljeni.

 • Po tem kliknite na dodaj še eno kartico in nato vnesite podatke o vaši virtualni debetni kartici Wirex.
 • Pozvani boste, da preverite kartico, ki bo sprožila vrsto transakcij v skupnem znesku do 3 USD. Po tem boste morali v račun Wirex vnesti kodo PayPal.

Ko opravite vse te korake in svoj račun Wirex povežete s svojim računom PayPal, lahko z novo virtualno debetno kartico posredno dostopate do sredstev z vašega računa PayPal za nakup Bitcoina ali katere koli druge kriptovalute..

4.. PaxFul

Kupite Bitcoin pri Paxful

Peer-to-peer trg za vse vaše kripto potrebe.

PaxFul je še en priljubljen in preprost način, kako novi uporabniki kriptovalut kupujejo Bitcoin s PayPal. Pravzaprav lahko uporabljate celo druge plačilne storitve, podobne PayPalu, kot sta Skrill in Payoneer.

PaxFul je kot storitev precej podoben LocalBitcoins. Vendar pa ima veliko boljši uporabniški vmesnik in ponuja veliko več možnosti za nakup bitcoinov. Število možnosti si lahko ogledate na zgornji sliki.

Če želite kupiti Bitcoin s PayPal, morate preprosto klikniti zavihek PayPal pod stolpcem »Plačilo z uporabo« na levi strani zaslona..

5.. VirWox

Kupite Bitcoin pri Virwoxu

Virwox pomeni Izmenjava virtualnega sveta. To je najpomembnejša storitev za nakup virtualnih valut vseh črt in ne samo kriptovalut. Dejansko je Virwox pooblaščeni prodajalec Lindensa, navidezne valute, ki se uporablja v priljubljeni spletni igri Second Life.

Virwox je bil sprva edini način za vlagatelje kriptovalut, da so Bitcoin kupili s PayPal. Postopek je nekoliko zapleten in vključuje nekaj transakcij preden lahko dobite bitcoin. Prav tako je nekoliko drago zaradi števila vključenih transakcij. Poglejmo, kako bi kupili Bitcoin na Virvoxu:

 1. Pojdite na VirWox in ustvarite brezplačen račun.
 2. Financirajte svoj račun s pomočjo PayPal.
 3. Pojdite na borzo in kupite SLL s pretvorbo dolarjev v SLL.
 4. Pretvorite svoj SLL v bitcoin.
 5. Zdaj dvignite bitcoine na svojo bitcoin denarnico.

Sprva je bil Virvox edini način za nakup Bitcoinov s PayPal, vendar to ni več tako. Če imate račun na spletnem mestu, je to seveda smiselno. Sicer se mi zdi, da se trud preprosto ne splača, zlasti pri vseh alternativah, ki so nam zdaj na voljo.

Zaključek

Kot lahko vidite, lahko Bitcoin s PayPal kupite na različne načine. Vendar večina teh načinov vključuje uporabo računa PayPal za financiranje drugega računa. Če pa se odločite za enega od peer-to-peer bitcoin trgov, lahko svoje nakupe neposredno opravite s svojim računom PayPal.

Preberite: 5 najboljših načinov za nakup Bitcoinov s kreditno kartico

Če se vam je ta članek zdel koristen in informativen, vas prosim, da si ogledate nekatere članke na spletnem mestu. Trudimo se, da so naši članki informativni in vam pomagajo bolje razumeti praktične posledice vlaganja v kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map