Kako kupiti delne delnice

Delniške delnice so danes med trgovci vse bolj priljubljene. V tem sektorju se je močno povečala in število posrednikov, ki ponujajo priložnost za nakup delnih delnic.

Obstajajo številne situacije, v katerih je nakup takšnih delnih delnic koristen, če ste nov ali izkušen trgovec.

Tu bomo natančneje preučili, kaj lahko pričakujemo, in podali popoln pregled, kako kupiti delne delnice pri nekaterih najboljših posrednikih.

Kaj so delne delnice?

Delni delež je zelo preprosto znesek, manjši od deleža v določenem podjetju. Tradicionalno te količine zalog v podjetju ne bi bilo mogoče kupiti, saj so posredniki olajšali nakup zalog v enotah 1 ali več. Edina izjema bi bile združitve in prevzemi, pri katerih podjetja sklepajo posle, ki lahko vključujejo delce delnic.

Danes pa je trgovanje z delnimi delnicami priročno in hitro. Namesto da kupujete delnice na podlagi vrednosti enote delnice, lahko zdaj kupite toliko ali malo delnic, kot želite, glede na znesek dolarja, ki ga morate porabiti.

Kako kupiti delne delnice

Danes obstaja veliko posrednikov pri spletnem trgovanju z delnicami, ki vam ponujajo priložnost za nakup delnih delnic. Sem spadajo nekateri pomembni akterji, ki veliko delajo na področju inovacij v tem sektorju. Tu si bomo korak za korakom ogledali, kako lahko začnete trgovati z delnimi delnicami z dvema najbolj priljubljenima storitvama v tej panogi., M1 Finance, in Public.com.

Trgovanje z M1 Finance

Kako kupiti delne delnice

M1 Finance obstaja že od leta 2015 in je zdaj eden najbolj priljubljenih načinov za začetek vlaganja v delne delnice. Izjemno dobro so regulirani in vredni zaupanja. Z uporabnikom prijazno, intuitivno platformo za trgovanje in številnimi zelo inovativnimi funkcijami, ki so podobne hibridnemu robo-svetovalcu, vam omogočajo, da lastniški kapital iz svojega portfelja odklenete prek funkcije posojanja in še veliko več. . Začetek in sklepanje poslov je tako enostavno kot ti koraki:

  1. Začnite postopek financiranja v treh korakih z naslovom M1 Finance stran za prijavo za registracijo pri posredniku. Tu boste potrebovali le nekaj osnovnih podrobnosti, kot sta vaš e-poštni naslov in telefonska številka, ki jih lahko preverite.
  2. Prejeli boste besedilno sporočilo ali klic za potrditev identitete prek vnesene telefonske številke in morali boste vnesti še nekaj osebnih podatkov. Ko boste to izpolnili, boste lahko financirali svoj račun in opravili polog po metodah, ki jih ponujajo.
  3. Z M1 lahko vlagate v posamezne delnice in ETF-je, vendar osnovni koncept temelji na naložbenih “pitah”. Več o njih lahko izveste v našem celotnem pregledu M1 Finance. Vaš cilj pa bo, da izbirate med kuriranimi pitami M1 Finance ali pa ustvarite svojo. S priročno iskalno vrstico na platformi M1 lahko poiščete in izberete svoje najljubše delnice in ETF, ki jih želite dodati, če se odločite za prilagoditev.
  4. Nato boste morali izbrati težo vsake zaloge znotraj vaše pite. To je znesek, ki bo dodeljen tej delnici ali ETF in je privzeto enak, čeprav lahko to enostavno spremenite. Ne pozabite, da bo pri delnem trgovanju z delnicami to vse dodeljeno glede na znesek v vašem ameriškem dolarju.

Kako kupiti delne delnice

Zadnji korak nakupa z M1 Finance je dejansko izvrševanje poslov, ker pa sistem to počne samodejno, ne morete določiti natančnega časa izvrševanja vaših nakupov. Namesto tega so razporejeni v trgovsko okno, ki poteka vsak dan med 10. uro zjutraj in do konca trga.

Trgovanje z Public.com

Javno je razmeroma nova ponudba, ko gre za delno trgovanje z delnicami, vendar se je storitev, ki temelji na aplikacijah, v zadnjih 12 mesecih resnično začela. Za uporabniško izkušnjo, ki je na koncu zelo gladka in enostavna za začetek, ponujajo popolnoma brezplačne in brezplačne storitve trgovanja s številnimi funkcijami za družabno in kopiranje..

Kako kupiti delne delnice

  1. Vaš prvi korak pri Javnem bo prenos aplikacije. Na voljo je za iOS in Android, svojo telefonsko številko pa lahko vnesete na Domača stran Public.com da takoj dobite povezavo za prenos.
  2. Ko prenesete aplikacijo, preprosto dokončajte postopek prijave po korakih po navodilih na zaslonu. To lahko storite hitro v nekaj minutah in lahko vplačate polog, čeprav lahko obdelava traja nekaj dni, odvisno od izbrane metode. Za več informacij o metodah javnega pologa in še več, vas prosimo, da si ogledate naš celoten Javni pregled.
  3. Po financiranju je vse nadzorovano v vaši javni aplikaciji. To pomeni trgovanje, dostop do novic, grafikonov in celotne družbene strani platforme, vključno s storitvijo sporočanja, za komunikacijo z drugimi trgovci. Nato lahko preprosto brskate po aplikaciji, kjer boste našli izbor kuriranih tematskih portfeljev, med katerimi lahko brskate in v katere vlagate, ali posamezne delnice in ETF-je, ki jih lahko kupite..
  4. Nakup delnice ali ETF prek aplikacije je nato tako enostaven, kot da kliknete gumb za nakup, izberete znesek (Public delne delnice označuje kot “rezine”) in izvedete posel. Znesek, ki ga kupite, bo nato dodan v vaš portfelj Public.com, ki je viden tudi prek aplikacije.

Kako kupiti delne delnice

S Javno, če se odločite za depozit in vseh teh deponiranih sredstev ne dodelite nobeni delnici ali ETF-u, potem bo denar ostal v vašem denarnem stanju in v njem nabral 2,5% obresti, medtem ko je tam.

Končne misli

Začetek spletnega trgovanja z delnicami še nikoli ni bil lažji kot zdaj s pojavom delnih delnic in prisotnostjo tako enostavnih storitev, ki lahko nudijo vse od zanesljivega trgovanja do avtomatiziranega ponovnega vlaganja in nadaljnje učne infrastrukture.

Odprite svoje trgovalne račune danes ob M1 Finance ali Public.com ali preverite več naših najboljših borznih posrednikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map