Top 5 britanskih borznih posrednikov

Z izbiro številnih posrednikov še nikoli ni bilo lažje začeti trgovati z delnicami. Če trgujete v Združenem kraljestvu, potem obstaja tudi odlična izbira vrhunskih borznih posrednikov.

Tukaj bomo podrobneje preučili 5 najboljših britanskih borznih posrednikov, da boste lahko začeli trgovati, če ste nov v tej panogi, ali pa je to lahko tudi idealno, če ste bolj izkušen trgovec. Poleg tega bomo zajeli tudi nekaj pomembnih točk, ki jih morate upoštevati pri izbiri posrednika.

Stvari, o katerih morate razmisliti, preden začnete trgovati

Pomembno je, da preden začnete trgovati, opravite skrbni pregled na ključnih področjih, tudi pri najboljših posrednikih. Tu je nekaj najpomembnejših ključnih točk, ki jih morate upoštevati, preden se odločite za posrednika:

Pristojbine in provizije: Večina borznih posrednikov izredno dobro ponuja trgovanje brez provizij in zelo nizke stroške in provizije. To je nekaj, na kar morate biti pozorni in raziskati, preden se prijavite.

Funkcije posrednika in platforma za trgovanje: Če ste nov trgovec, boste želeli trgovalno platformo, ki je enostavna za uporabo in razumevanje. Če ste bolj izkušeni, boste morda želeli bolj poglobljene grafikone, orodja in kazalnike, skupaj s širšim naborom sredstev.

Slog trgovanja: Zdaj obstaja veliko načinov trgovanja z delnicami. To bi lahko pomenilo bolj odporen pristop od vas z zmožnostjo vlaganja v ETF in podobne izdelke vrste košaric ali popolnoma avtomatizirano trgovalno izkušnjo. Zagotovo obstaja posrednik, ki skrbi za vaš slog trgovanja.

Fineco

Fineco je italijanska banka, ustanovljena leta 1999, storitve spletnega trgovanja pa ponujajo od leta 2004. Prav tako jih javno uvrščajo v Italijo in jih v Združenem kraljestvu ureja FCA, zaradi česar so izjemno pregledni in zaupanja vredni borzni posredniki. Trenutno ponujajo storitve samo britanskim in italijanskim trgovcem, našli pa boste zelo nizke provizije za prepoved trgovanja, širok spekter premoženja in enostavno platformo za trgovanje.

Tu lahko trgujete z najrazličnejšimi sredstvi, vključno z več kot 5.000 delnicami in ETF-ji z ​​večjih borz v ZDA, Veliki Britaniji in Evropi. Na voljo so tudi vzajemni skladi, obveznice, opcije, terminske pogodbe in nekateri CFD-ji na delnice.

Našli boste tudi spletne in mobilne platforme za trgovanje, ki so zelo intuitivne in uporabniku prijazne, vendar kljub temu, da niso prilagodljive, še vedno zagotavljajo pozitivno splošno izkušnjo trgovanja. Posrednik ponuja tudi odlično globino raziskovalnih orodij, vključno z obsežnimi temeljnimi podatki o posameznem sredstvu in priporočili za trgovanje.

Stroški trgovanja: Za trgovce v Združenem kraljestvu je fiksna pavšalna provizija v višini 3,95 USD na trgovino. Provizije za druga sredstva so običajno vezane na sistem, ki temelji na količini in vam lahko koristi, če bolj trgujete. Provizije za trgovanje so zelo nizke in se ne zaračunajo provizije za neaktivnost, polog ali dvig.

Za več informacij se lahko obrnete neposredno na Fineco da odprete svoj račun.

Degiro

Degiro je večkrat nagrajeni spletni posrednik iz Nizozemske, ki obstaja že od leta 2008 in ga v Združenem kraljestvu ureja FCA. Brez minimalnega depozita in nekaterih najnižjih stroškov trgovanja v industriji je jasno, kako je ta posrednik postal priljubljena izbira v Veliki Britaniji in Evropi..

Trgovinska platforma je na voljo kot spletna in mobilna, z odlično funkcionalnostjo in zelo enostavna za uporabo za nove trgovce. Tudi mobilna platforma je zelo dobro zasnovana in ji ne manjka nobene funkcije in zmogljivosti spletne platforme, čeprav imata le omejeno prilagodljivost in sta lahko malo lažja za naprednejše trgovce.

Ponovno Degiro ponuja več kot 5000 sredstev za trgovanje z delnicami, ki so na voljo na vseh večjih borzah v ZDA in Evropi. Prav tako lahko trgujete z dobrim izborom ETF-jev, vzajemnih skladov, opcij, obveznic in terminskih trgov, odvisno od ravni vašega računa..

Stroški trgovanja: Eden najcenejših spletnih borznih posrednikov, ki so na voljo. Trgujte z ameriškimi zalogami od 0,004 USD na delnico plus 0,50 EUR provizije. Z delnicami Združenega kraljestva in EU se lahko trguje za različne provizije od 2 EUR do 10 EUR plus zelo majhen odstotek, odvisno od menjave. Prav tako ne boste našli provizije za neaktivnost ali kakršne koli provizije za pologe in dvige.

Pojdite naravnost do Degiro da si ogledate in odprete svoj račun.

Interaktivni vlagatelj

Interaktivni vlagatelj je še en dolgoletni borzni posrednik, ki ponuja široko paleto storitev v Združenem kraljestvu, kjer jih FCA dobro ureja za najbolj zaupanja vredne izkušnje. Posrednik je bil ustanovljen leta 1995 in je od takrat priljubljena izbira.

Ponudba premoženja pri tem posredniku je nekoliko bolj omejena kot pri nekaterih drugih, čeprav lahko še vedno trgujete z delnicami, ETF-ji, obveznicami in vzajemnimi skladi s skoraj 2.000 premoženjem na izbiro med večjimi borzami po vsem svetu..

Našli boste tudi uporabniku prijazno platformo za trgovanje, ki je na voljo kot spletna in mobilna. Tu je tudi postopek odpiranja računa izjemno priročen in posrednik zelo dobro podpira več osnovnih valut, čeprav je postopek dviga za nekatere lahko dolgotrajen. Depoziti na debetnih in kreditnih karticah so lažji, vendar boste za dvig morali uporabiti bančno nakazilo.

Stroški trgovanja: Interactive Investor ima fiksno mesečno naročnino, ki jo zaračuna od 9,99 do 19,99 funtov na mesec glede na vrsto vašega računa. Provizija za trgovanje je običajno od 3,99 do 7,99 funtov, odvisno od sredstva, medtem ko se provizija v višini 15 funtov uporablja za nujne dvige, ki lahko prispejo še isti dan. Vloge so brezplačne.

Za več podrobnosti si lahko ogledate Interaktivni vlagatelj spletno mesto neposredno.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown je eden najbolj cenjenih borznih posrednikov v Veliki Britaniji. So tudi ena najstarejših, ki obstaja že od leta 1981. FCA jih dobro ureja in ostajajo vsesplošno konkurenčni glede stroškov in honorarjev, saj se je njihova ponudba v preteklih letih precej razvila, čeprav lahko samo trgovci v Združenem kraljestvu popolnoma odprejo svoj račun v spletu..

Po ustanovitvi boste našli dober nabor bilančne vsote z več kot 2000 na voljo za trgovanje, vključno s številnimi delnicami z vsega sveta, ETF-ji, vzajemnimi skladi in obveznicami. Ker posrednik še vedno ohranja nekatere vidike tradicionalnega borznega posrednika, se lahko odločite tudi, da vaš portfelj upravlja eden od njihovih strokovnjakov, čeprav je najnižji depozit za to vrsto računa 1.000 GBP v primerjavi z minimalnim depozitom pri običajnem investicijskem računu. Ena izmed mnogih razpoložljivih vrst računov je tudi račun ISA, ki omogoča določeno količino neobdavčenih naložb.

Poleg širjenja stav in trgovanja s CFD-ji boste Hargreaves uporabljali lastno platformo za trgovanje na mobilnih napravah in kot spletno platformo, ki je tudi zelo uporabniku prijazna in enostavna za krmarjenje za dobro trgovalno izkušnjo. Posrednik ponuja tudi dobro poglobljeno izobraževalno vsebino.

Stroški trgovanja: Provizije se gibljejo od 5,95 do 11,95 funtov za trgovanje z delnicami, odvisno od obsega. Pristojbine za vzajemne sklade so prav tako nizke, medtem ko ni pristojbin za polog, dvig ali neaktivnost.

Če želite več informacij o tem posredniku ali odpreti račun, si lahko ogledate Hargreaves Lansdown Spletna stran.

Interactive Brokers UK

Interaktivni posredniki je eno največjih imen spletnega trgovanja z delnicami po vsem svetu. So tudi eno najbolj zaupanja vrednih imen v panogi, ki ponujajo storitve od leta 1978. Njihovo delovanje v Združenem kraljestvu dobro ureja FCA in pričakujete lahko, da bo enaka kakovost na voljo tudi tukaj..

Skupno je več kot 10.000 sredstev za trgovanje kot delnice, ETF-ji, obveznice, vzajemni skladi in drugo za trgovce v Združenem kraljestvu. Razširjene stave ponujajo tudi britanskim trgovcem na številnih sredstvih. Dobili boste tudi dostop do najsodobnejše platforme za trgovanje TWS podjetja Interactive Brokers, ki je ena najbolj celovitih v trgovanju, ko gre za globino raziskovalnih orodij, hkrati pa je izjemno enostavna za uporabo.

V IB boste tudi kot trgovec v Združenem kraljestvu lahko dostopali do njihove odlične ponudbe izobraževalnih vsebin, vključno s članki, vadnicami in spletnimi seminarji, ki so posebej osredotočeni na različna področja lastne ponudbe posrednikov..

Stroški trgovanja: Stopnjevite ali fiksne cene lahko izberete pri IB UK. Pri stopenjskih cenah se provizija začne pri 0,05% vrednosti trgovine z najmanj 1 GBP. Pri fiksnem sistemu se zaračuna 6 GBP na trgovanje do 50 000 GBP in 6 GBP + 0,05% nad tem. Obstajajo številne provizije za neaktivnost, ki se gibljejo od 3 USD na mesec za mlajše od 25 let, do 20 USD na mesec manj kot 20 USD..

Pojdi na Interactive Brokers UK če želite odpreti račun in začeti trgovati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map