Kako kupiti Binance (BNB)

Binance Kovanci (BNB) so izvorni žeton Binance izmenjava. Ker žetoni BNB ponujajo popuste na menjalne provizije Binance, priporočamo, da žetone BNB kupite neposredno na Binance izmenjava.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti neposrednega nakupa BNB so v tem, da imate imetnika žetonov z znižanimi menjalnimi provizijami in lahko iz prve roke izkusite, kako zmogljiva je ta platforma. Binance je najnaprednejša trgovalna platforma na planetu, ki vsebuje 100 žetonov.

Oglejte si naš podroben vodnik Vlaganje v Binance, če želite izvedeti več o tem, zakaj je Binance dobra naložba, preberite naš Binance Review za trgovce ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo denarja od vseh provizij za trgovanje.

Druge borze, ki trenutno prodajajo Binance, vključujejo:

Paybis

Paybis upravljajte zelo zaupanja vredno platformo za nakup Bitcoinov in kriptovalut, kjer lahko kupite BNB in ​​vrsto drugih kripto valut, ne da bi uporabljali samo svojo kreditno ali debetno kartico. Obstajajo že od leta 2014 in so stotisočem ljudi pomagali pri nakupih Bitcoinov.

Če preprosto želite kupiti BNB in ​​ga zadržati, je to eden najlažjih načinov za nakup BNB s kreditno ali debetno kartico.

Preberite naš Paybis Review ali obiščite Paybis.

Poloniex

Poloniex je bila ustanovljena v ZDA leta 2014 in je hitro postala zelo priljubljena izbirna borza za številne kripto trgovce, ki želijo združiti veliko paleto premoženja z veliko vrednostjo. Ves čas še naprej širijo svoj obseg premoženja, saj je zdaj na voljo več kot 100 različnih možnosti izbire parov. Z nedavno prenovljenim videzom je tudi borza videti bolj profesionalno kot kdaj koli prej s trgovanjem s terminskimi pogodbami in s finančnim vzvodom do 100: 1, ki je zdaj na voljo tudi za dostop.

Preberite naš pregled Poloniex ali obiščite Poloniex.

Kako kupiti Binance (BNB) Kako kupiti Binance (BNB) Kako kupiti Binance (BNB)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.


★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Takojšnji nakup

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

50 dolarjev

Minimumi računa

Nobenega

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kaj je Binance Coin (BNB)?

Binance Coin ali “BNB” je kriptovaluta, ki jo je razvila in izdala vodilna svetovna borza kriptovalut Binance.

Kaj to naredi?

Medtem ko je Binance izjemno priljubljena borza, si podjetje želi razširiti svoje poslovanje, tako da bo vključevalo številne različne storitve. Binance Coin je bil ustvarjen, da služi celotnemu ekosistemu.

Za zdaj velika večina uporabnikov uporablja BNB za plačilo različnih provizij. Medtem ko se pristojbine lahko plačujejo z drugimi sredstvi, pa BNB svojim uporabnikom zagotavlja popuste na omenjene provizije.

Kljub temu da se BNB uporablja predvsem kot sredstvo za plačilo provizij na borzi Binance, ji BNB-jeva struktura kot kriptovaluta omogoča vsakodnevne transakcije, podobne kovancem, kot so Bitcoin, Litecoin in druge.

Kako deluje Binance Coin (BNB)?

Binance Coin je strukturiran kot žeton ERC-20. To pomeni, da je zgrajen z uporabo trdnosti kot kodirnega jezika in deluje na vrhu verige Ethereum.

Žeton je bil razdeljen v preteklih ICO in je omejen na skupno 200 milijard BNB. Ta skupni znesek bo sčasoma postal statičen na 100 milijard BNB, saj namerava Binance redno trimesečno žgati žetone. Do danes je Binance preživel 6 ločenih ciklov opeklin.

Predvideni razvoj?

Trenutno strukturiran na vrhu mreže Ethereum, bo Binance Coin kmalu prenovljen. Skupina pri Binanceu je navedla, da se bo BNB kmalu preusmeril iz omrežja Ethereum in prešel na svoj lastni istoimenski blockchain, Binance Chain. Za ta prehod ni določen natančen časovni načrt.

Temeljna ideologija?

Zdi se, da Binance Coin nima osnovne ideologije. Njegov obstoj je izključno sredstvo, s katerim Binance zajema večji odstotek provizij, povezanih s trgovanjem, uvrstitvijo na seznam itd. Kriptovalut.

Sprejem in polemike?

Zaradi priljubljenosti borze Binance je Binance Coin zrasel skupaj z njo. To sprejetje je povzročilo potrebo po možnostih skrbništva, pri čemer denar podpira denar denarnic.

Poleg skrbniške podpore se zdi, da je kovanec Binance skromen pri različnih podjetjih, povezanih z borzo Binance. Te povezave odpirajo možnost, da se BNB uporabi za potne stroške, plačila računov, naložbe in še več.

Skozi svoj kratek življenjski cikel je Binance Coin ostal razmeroma brez polemik. Čeprav so bili primeri, ko trgovci sumijo tržne manipulacije, ki vključujejo BNB, se to ne razlikuje od večine drugih kriptovalut. Kjer zaskrbljenost narašča, ali je možnost, da se na BNB gleda kot na vrednostni papir. Če bi ugotovili, da je temu tako, bi Binance in BNB imeli resne posledice.

Uredbe?

Generalni direktor družbe Binance Changpeng Zhao je izjavil, da BNB ni vrednostni papir in da so ga različni regulativni organi ločili na podlagi njegovih edinstvenih lastnosti.

Vendar v Severni Ameriki dejanski regulatorji v zvezi z BNB niso dali nobenega komentarja. Kljub temu, kako se BNB obravnava v nekaterih delih sveta, še vedno obstaja tveganje, da bodo regulatorji, kot je SEC, sredstvo šteli za vrednostni papir. Preprosto dejstvo, da je bil žeton prodan prek ICO in da Binance neposredno nadzoruje BNB in ​​dobiček, ga ogroža.

Poleg tega verjamejo, da mnogi njeni uporabniki na holding BNB gledajo kot na naložbo zaradi možnosti deflacije zaradi četrtletnih opeklin kovancev..

Bistvo je, da tako ali drugače ni bilo uradne izjave o regulativnem statusu BNB v Severni Ameriki.

Kdo je to naredil?

Binance Coin so razvijalci na Binance Exchange ustvarili leta 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map