Kako kupiti Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) je sistem enakovrednih elektronskih gotovin, ki je rezultat trde vilice iz Bitcoinove verige blokov. Predvsem, Bitcoin Cash je doslej najuspešnejši hard fork Bitcoina doslej. Ta projekt je na trg vstopil v oblaku polemike. Potem ko se je dim razkadil, se je Bitcoin Cash po tržni omejitvi uvrstil med deset najboljših kriptovalut na svetu. Če želite izvedeti več, obiščite naš vodnik Vlaganje v Bitcoin Cash.

Naštejemo 5 najboljših posrednikov, ki ponujajo možnost nakupa Bitcoin Cash (BCH) s kreditno ali debetno kartico.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti nakupa Bitcoin Cash (BCH) tukaj so v tem, da imate nižje borzne provizije kot konkurenčne borze, povečana likvidnost pa vam omogoča, da hitro kupujete in prodajate, da izkoristite tržne novice.

Preberite naš Binance Review ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo denarja od vseh provizij za trgovanje.

Paybis

Paybis upravljajte zelo zaupanja vredno platformo za nakup Bitcoinov in kriptovalut, kjer lahko kupite Bitcoin Cash (BCH) in vrsto drugih kripto valut, ne da bi uporabljali samo svojo kreditno ali debetno kartico. Obstajajo že od leta 2014 in so na stotine tisoč ljudem pomagali pri nakupih Bitcoin Cash (BCH).

Če preprosto želite kupiti Bitcoin Cash (BCH) in ga pridržati, je to eden najlažjih načinov za nakup Bitcoin Cash (BCH) s kreditno ali debetno kartico.

Preberite naš Paybis Review ali obiščite Paybis.

Kriptomat

Kriptomat je služba za izmenjavo kriptovalut in denarnic s sedežem v EU, ki deluje od leta 2018. Sedež imajo v Estoniji, ki je zaupanja vredno evropsko središče za podobna podjetja. Ustanovil jih je tehnično podkovani Srdjan Mahmutovich, zdaj pa delujejo v več kot 80 državah po vsem svetu in služijo uporabnikom po vsem svetu. Kriptomat je odlična možnost za evropske & Azijski vlagatelji, ki preprosto želijo dolgoročno kupovati in prodajati Bitcoin Cash (BCH). Ni kupcev iz ZDA.

Preberite naš Kriptomat Review ali obiščite Kriptomat.

Kraken

Kraken je eno izmed dolgoletnih imen, ko gre za borze kriptovalut, ki delujejo v tej panogi.

Od skromnih začetkov so postali eno najbolj prepoznavnih imen v prostoru, ki ponuja široko izbiro sredstev za trgovanje, vključno z Bitcoin Cash (BCH).

Stroški trgovanja so konkurenčni drugim borzam in se še naprej razvijajo, tako da zdaj ponujajo tako terminsko kot maržno trgovanje.

Preberite naš Kraken Review ali obiščite Kraken.

Coinberry

Coinberry olajša nakup Bitcoin Cash (BCH) v Kanada brez težav in hitro kupite ali prodajte sredstvo prek njihove enostavne platforme. Obstajajo že od leta 2017 in imajo številna zelo zaupanja vredna partnerstva, ki jim ustvarjajo trden sloves kriptovalut. Pri FINTRAC-u so registrirani tudi kot podjetje z denarnimi storitvami, zato so s tega vidika zelo zaupanja vredni. Ni kupcev iz ZDA.

Obiščite Coinberry.

Kaj je Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash je odprtokodna, decentralizirana kriptovaluta. Nastala je avgusta 2017, ko je prišlo do “trdega vilice” verige Bitcoin (BTC).

Kaj to naredi?

Bitcoin Cash deluje predvsem kot digitalna valuta. Omrežje uporablja tehnologijo veriženja blokov, da olajša in spremlja transakcije z uporabo digitalne knjige.

Ob ustrezni uporabi BCH omogoča poceni (<1cent provizije za transakcijo povprečno) in hitri prenosi vrednosti. Te transakcije lahko potekajo med vsemi udeleženci omrežja, ne glede na geografsko lokacijo.

Kako deluje Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash je kriptovaluta, zgrajena na tehnologiji veriženja blokov. Uporablja protokol za preverjanje dela na enak način kot BTC. Pri primerjavi obeh je najbolj opazna razlika pristop do razširljivosti. Medtem ko se je skupnost BTC odločila za manjše velikosti blokov in razvila tehnologije drugega sloja, kot je strelovodno omrežje, se je skupnost BCH odločila, da je večja velikost blokov pot naprej.

Trenutno je povprečna velikost blokov v omrežju BCH približno 8 MB, medtem ko je pri BTC približno 1 MB.

Predvideni razvoj?

V prihodnosti ima Bitcoin Cash postavljen obsežen načrt. Vsako postajališče na tem načrtu je osredotočeno na splošni cilj ustvarjanja globalno uporabljene valute.

Sledi odlomek iz bitcoincash.org, podrobno o tem, kako bodo dosegli ta cilj.

  • Omogočite Bitcoin Cash, da se poveča od ~ 100 Tx / s na več kot 5.000.000 Tx / s. Izboljšati je treba protokol, da bo množična paralelizacija omogočila to raven obdelave transakcij.
  • Izboljšanje plačilne izkušnje, da se zagotovi takojšnja in zanesljiva. Transakcije bi morale biti varne v treh sekundah.
  • Bitcoin Cash naj bo razširljiv. Razširljivi protokol naredi prihodnje izboljšave manj moteče in podjetjem in razvijalcem nudi trdno podlago za nadgradnjo.

Temeljna ideologija?

Tisti, ki verjamejo v BCH, pogosto predstavljajo blockchain kot bližje originalni beli knjigi Satoshi Nakamoto kot BTC sam. Kot tak bi lahko sklepali, da je temeljna ideologija BCH enaka z BTC. To pomeni, da bi bili cilji BCH naslednji,

  • Vključno
  • Stabilno
  • Brez vladnih / bančnih manipulacij

Sprejem in polemike?

Do avgusta 2017 je obstajal samo Bitcoin (BTC). Takrat je bila izvedena kontroverzna sprememba izvorne kode Bitcoina – SegWit. Ta sprememba naj bi bila nadgradnja, ki omogoča hitrejše in varnejše transakcije. Niso se vsi strinjali, da se ta pot premika naprej. Drugi so menili, da so večji podatkovni bloki in hitrejši časi blokov najboljši način za dosego istega cilja.

Ta razkol med udeleženci omrežja je povzročil “trdo fork”. To je v bistvu ustvarilo novo verigo blokov (BCH). Medtem ko si BCH in BTC delita isto knjigo do takrat, sta od takrat naprej edinstvena.

Ta poteza je bila in se še vedno obravnava kot precej deljiva. To je delno tudi zato, ker so mnogi na ustvarjanje BCH gledali preprosto kot na način “ustvariti denar iz nič”, saj so bili kovanci takrat razdeljeni med imetnike BTC.

Medtem ko je BCH dokazal, da ohranja moč, je leta kasneje še vedno veliko odločno za / proti kovancu. Danes škodovalci na BCH gledajo predvsem kot na to, da poskuša neupravičeno nadomestiti BTC kot na kripto valuto, saj se BCH pogosto predstavlja kot original.

Uredbe?

Čeprav je malo regulatorjev posebej govorilo o BCH, se na splošno šteje, da ni vrednostni papir. Ker prodaja žetonov ni potekala in valuta deluje decentralizirano, večina BCH kategorizira v isti smeri kot BTC – digitalna valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map