Kako kupiti Ethereum (ETH)

Ethereum je odprtokodno distribuirano omrežje verig blokov, ki poenostavlja skriptno pametno pogodbo. Pomembno je, da platformo razvijalcem omogoča poenostavitev gradnje decentraliziranih aplikacij, ki delujejo na verigah blokov. Zato je platforma svetu predstavila številne nove funkcionalnosti in aplikacije. Če želite izvedeti več, obiščite naš vodnik Investiranje v Ethereum.

Naštejemo 5 najboljših posrednikov, ki ponujajo možnost nakupa Ethereuma (ETH) s kreditno ali debetno kartico.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti nakupa Ethereuma (ETH) tukaj so v tem, da imate ugodnejše provizije za zamenjavo kot konkurenčne borze, povečana likvidnost pa vam omogoča, da hitro kupujete in prodajate, da izkoristite tržne novice.

Preberite naš Binance Review ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo gotovine za vse provizije.

Paybis

Paybis upravljajte zelo zaupanja vredno platformo za nakup Bitcoinov in kriptovalut, kjer lahko kupite Ethereum (ETH) in vrsto drugih kripto valut, ne da bi uporabljali samo svojo kreditno ali debetno kartico. Obstajajo že od leta 2014 in so stotisočem ljudi pomagali pri nakupih Bitcoinov.

Če preprosto želite kupiti Ethereum (ETH) in ga zadržati, je to eden najlažjih načinov za nakup Ethereuma (ETH) s kreditno ali debetno kartico.

Preberite naš Paybis Review ali obiščite Paybis.

Kriptomat

Kriptomat je služba za izmenjavo kriptovalut in denarnic s sedežem v EU, ki deluje od leta 2018. Sedež imajo v Estoniji, ki je zaupanja vredno evropsko središče za podobna podjetja. Ustanovil jih je tehnično podkovani Srdjan Mahmutovich, zdaj pa delujejo v več kot 80 državah po vsem svetu in služijo uporabnikom po vsem svetu. Kriptomat je odlična možnost za evropske & Azijski vlagatelji, ki preprosto želijo dolgoročno kupovati in prodajati Ethereum (ETH). Ni kupcev iz ZDA.

Preberite naš Kriptomat Review ali obiščite Kriptomat.

Kraken


Kraken je eno izmed dolgoletnih imen, ko gre za borze kriptovalut, ki delujejo v tej panogi.

Od skromnih začetkov so postali eno najbolj prepoznavnih imen v prostoru, ki ponuja širok izbor premoženja za trgovanje, vključno z Ethereum (ETH).

Stroški trgovanja so konkurenčni drugim borzam in se še naprej razvijajo, tako da zdaj ponujajo tako terminsko kot maržno trgovanje.

Preberite naš Kraken Review ali obiščite Kraken.

Coinberry

Coinberry olajša nakup Ethereuma (ETH) v Kanada brez težav in hitro kupite ali prodajte sredstvo prek njihove enostavne platforme. Obstajajo že od leta 2017 in imajo številna zelo zaupanja vredna partnerstva, ki jim ustvarjajo trden sloves kriptovalut. Pri FINTRAC-u so registrirani tudi kot podjetje z denarnimi storitvami, zato so s tega vidika zelo zaupanja vredni. Ni kupcev iz ZDA.

Obiščite Coinberry.

Kako kupiti Ethereum (ETH) Kako kupiti Ethereum (ETH) Kako kupiti Ethereum (ETH)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni uporabniki

Najboljše za

Takojšnji nakup

Najboljše za

Evropski trgovci

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

50 dolarjev

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kaj je Ethereum (ETH)?

Ethereum je priljubljen projekt veriženja blokov, ki uporablja odprtokodni protokol. Ethereum se lahko pohvali s funkcionalnostjo pametnih pogodb in ne le kot valuta, temveč tudi kot platforma za gostovanje decentraliziranih aplikacij (dApps).

Ethereum uporablja svoj izvorni žeton “Eter” za transakcije v svojem omrežju. Ti žetoni so strukturirani kot “ERC-20” – protokol, ki ga je razvil Ethereum in ga uporabljajo različni verigi blokov.

Kaj to naredi?

Ethereum, zgrajen z uporabo verige blokov, uporablja pametne pogodbe, ki omogočajo zagon aplikacij na vrhu protokola. Njen izvorni žeton, Ether, deluje tudi kot valuta in svojim imetnikom zagotavlja enostaven način za prenos vrednosti.

Vsa leta so poskušali izvajati različne zmožnosti Ethereuma. Eden najbolj obetavnih primerov vključuje aplikacije v zvezi z decentraliziranimi financami (DeFi). Ta sektor vključuje vrsto finančnih aplikacij, ki temeljijo na verigah blokov, kot je Ethereum.

Kako deluje Ethereum?

V ozadju mreža za delovanje uporablja protokol za preverjanje dela. To pomeni, da je omrežje decentralizirano med vrsto rudarjev po vsem svetu. Ti rudarji gostijo vozlišča, preverjajo transakcije in shranjujejo posodobljene zapise blokovne verige Ethereum.

Za dokončanje transakcije v omrežju Ethereum pobudnik zahteva majhno provizijo. Ta pristojbina se običajno imenuje „plin“. Količina plina, potrebna za dokončanje transakcije, je različna, saj je odvisna od prezasedenosti omrežja; več plina poveča hitrost dokončanja transakcije – zaradi večje spodbude rudarjev za obdelavo.

Predvideni razvoj?

Kljub številnim konkurentom, ki trdijo za enako ali večjo funkcionalnost, je Ethereum uspel ohraniti svoje mesto v svojem razredu.

Splošno pričakovati je, da bo Ethereum kmalu prešel iz protokola, ki temelji na “dokazilu o delu”, na bolj učinkovit “dokaz o vložku”. Medtem ko se pogosto uporabljeni POW za delovanje omrežja zanaša na računsko moč, POS ne. POS omogoča, da omrežni potrjevalniki delujejo z lastništvom kovancev / žetonov.

Temeljna ideologija?

Skoraj na začetku naj bi bil Ethereum neprofitna dejavnost. To ostaja resnično do danes in je igralo vlogo pri njegovem regulativnem sprejemanju.

Mnogi na Ethereum gledajo, kot da si prizadeva doseči “internet 2.0”; Platforma, ki odpravlja potrebo po centraliziranih operacijah, hkrati pa našim potrebam po podatkih prinaša demokracijo in varnost. S tem Ethereum v bistvu uporabniku daje moč nad podatki.

Sprejemanje in polemike?

Ethereum je verjetno najbolj znan in priljubljen projekt, ki temelji na blockchainu in ni imenovan Bitcoin. Najdemo ga na skoraj vsaki platformi, ki podpira kriptovalute.

Pričakuje se, da se bo sprejem nadaljeval, saj se domneva, da bodo leta 2020 prvi ponujeni Ethereum Futures – dogodek, ki bo prinesel nove ravni ozaveščenosti o projektu.

Sprejem je presegel javnost, saj so vladni subjekti po vsem svetu pilotirali uporabo Ethereuma. Tak primer je Nacionalni raziskovalni svet Kanade, ki gradi Ethereum platformo, ki Kanadčanom v realnem času omogoča dostop do državnih nepovratnih sredstev in izdatkov.

Do danes sta dve večji polemiki, ki obkrožata Ethereum, vključevali:

 • Trde vilice
 • Vodil je k ustvarjanju Ethereum Classic (ETC)
 • Trdnost
  • Uporablja edinstven kodni jezik, kar otežuje razvoj
  • Poleg teh dveh vodilnih sporov ostaja še tretji, ki ga deli tudi Bitcoin. To je uporaba modela POW. Čeprav je POW Ethereum obravnaval dovolj dobro, da je prešel v njegovo trenutno stanje, je bil prehod na POS verjetno potreben. Če je cilj Ethereuma še naprej naraščati, bodo to še naprej delovale tudi njegove potrebe po moči s strani rudarskih rudarjev. Prehod na POS bo močno zmanjšal te potrebe po moči in odpravil glavno oviro na poti do uspeha.

   Ta prehod so razvijalci Ethereuma že potrdili, prvotno pa naj bi se zgodil v začetku leta 2020. Čeprav je bil ta odložen, se še vedno pričakuje prej kot slej.

   Uredbe?

   Za razliko od večine kriptovalut je Ethereum od visokih regulatornih uradnikov v ZDA prejel potrditev, da NI varnost.

   Ethereum je predstavil zanimiv primer, saj so regulatorji ugotovili, da čeprav je sredstvo morda začelo svoje življenje kot vrednostni papir, se je od takrat razvilo dlje od te klasifikacije. Razlog za to je pomanjkanje centraliziranega nadzora in njegova sposobnost samostojnega delovanja brez neposrednega dobrotnika.

   Ta razvrstitev pa je lahko v prihodnjih mesecih negotova. Z napovedanim prehodom na POS so uradniki iz CFTC ugotovili, da lahko zagotavljanje sposobnosti “vložka” žetonov uvrsti med vrednostne papirje.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map