Kako kupiti Litecoin (LTC)

Litecoin je bil ena prvih kriptovalut, ki je vstopila na trg. Posledično ostaja eden največjih kovancev v tem sektorju, ki temelji na tržni kapitalizaciji. Prav tako je ena najbolj razširjenih kriptovalut na svetu. Litecoin lahko uporabite za nakup blaga, storitev ali celo vlaganje v druge kripto projekte, ko se pojavijo. Če želite izvedeti več, obiščite naš vodnik Vlaganje v Litecoin.

Naštejemo 5 najboljših posrednikov, ki ponujajo možnost nakupa Litecoin (LTC) s kreditno ali debetno kartico.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti nakupa Litecoin (LTC) tukaj so v tem, da imate nižje borzne provizije kot konkurenčne borze, povečana likvidnost pa vam omogoča hitro nakupovanje in prodajo, da izkoristite tržne novice.

Preberite naš Binance Review ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo denarja od vseh provizij za trgovanje.

Paybis

Paybis upravljajte zelo zaupanja vredno platformo za nakup Bitcoinov in kriptovalut, kjer lahko kupite Litecoin (LTC) in vrsto drugih kripto valut, ne da bi uporabljali samo svojo kreditno ali debetno kartico. Obstajajo že od leta 2014 in so stotisočem ljudi pomagali pri nakupih Bitcoinov.

Če preprosto želite kupiti Litecoin (LTC) in ga zadržati, je to eden najlažjih načinov, kako Litecoin (LTC) kupiti s kreditno ali debetno kartico.

Preberite naš Paybis Review ali obiščite Paybis.

Kriptomat

Kriptomat je služba za izmenjavo kriptovalut in denarnic s sedežem v EU, ki deluje od leta 2018. Sedež imajo v Estoniji, ki je zaupanja vredno evropsko središče za podobna podjetja. Ustanovil jih je tehnično podkovani Srdjan Mahmutovich, zdaj pa delujejo v več kot 80 državah po vsem svetu in služijo uporabnikom po vsem svetu. Kriptomat je odlična možnost za evropske & Azijski vlagatelji, ki preprosto želijo dolgoročno kupovati in prodajati Litecoin (LTC). Ni kupcev iz ZDA.

Preberite naš Kriptomat Review ali obiščite Kriptomat.

Kraken

Kraken je eno izmed dolgoletnih imen, ko gre za borze kriptovalut, ki delujejo v tej panogi.

Od skromnih začetkov so danes postali eno najbolj prepoznavnih imen v prostoru, ki ponuja široko izbiro sredstev za trgovanje, vključno z Litecoin (LTC).

Stroški trgovanja so konkurenčni drugim borzam in se še naprej razvijajo, tako da zdaj ponujajo tako terminsko kot maržno trgovanje.

Preberite naš Kraken Review ali obiščite Kraken.

Coinberry

Coinberry olajša nakup Litecoin (LTC) v Kanada brez težav in hitro kupite ali prodajte sredstvo prek njihove enostavne platforme. Obstajajo že od leta 2017 in imajo številna zelo zaupanja vredna partnerstva, ki jim ustvarjajo trden sloves kriptovalut. Pri FINTRAC-u so registrirani tudi kot podjetje z denarnimi storitvami, zato so s tega vidika zelo zaupanja vredni. Ni kupcev iz ZDA.

Obiščite Coinberry.

Kako kupiti Litecoin (LTC) Kako kupiti Litecoin (LTC) Kako kupiti Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni uporabniki

Najboljše za

Takojšnji nakup

Najboljše za

Evropski trgovci

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

50 dolarjev

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kaj je Litecoin?

Litecoin je odprtokodna kriptovaluta, ki olajšuje medsebojne transakcije. Uvedena je bila leta 2011, od takrat pa jo obravnavajo kot “zlato v bitkoinskem zlatu” – kar pomeni, da ni bila nujno ustvarjena za tekmovanje z Bitcoini, temveč jo je dopolnjevala.

Kaj to naredi?

Z uporabo tehnologije veriženja blokov Litecoin svojim uporabnikom ponuja način za hiter in poceni prenos vrednosti. Ker se mreža še naprej razvija in posvojitev narašča, lahko Litecoin uporabljamo kot hranilnik vrednosti ali kot digitalno valuto.

Kako deluje Litecoin?

Pri izdelavi modela za dokazovanje dela Litecoin uporablja 2,5-minutni blok-cikel. Vsak zaključen blok trenutno ustvari 12,5 LTC, pri čemer se ta nagrada zmanjša na polovico vsaka štiri leta. Skupno bo proizvedenih le 84 milijonov LTC.

Predvideni razvoj?

V omrežju Litecoin že nekaj let poteka več pomembnih dogodkov. Dva primera tega sta podpora za:

Atomske zamenjave – Ta tehnologija omogoča nemoteno zamenjavo sredstev iz različnih verig blokov. Postopek, dosežen z uporabo „pogodb, zaklenjenih s hitrim časom“, odpravlja potrebo po posrednikih.

Lightning Network – to je rešitev druge plasti, ki lahko močno izboljša hitrost transakcij, stroške in zasebnost v omrežju, ki jo izvaja. Če želite izvedeti več o delovanju strelovodne mreže, kliknite TUKAJ.

Temeljna ideologija?

Gonilna sila ustvarjanja Litecoina je bila ustvariti cenejšo in hitrejšo različico Bitcoina. Ker Litecoin temelji na izvorni kodi Bitcoin, bi bilo razumljivo, da je vsak zgrajen na istih prepričanjih – ustvari decentralizirano valuto, dostopno po vsem svetu, kar bo finančno vključenost uresničilo.

Sprejem in polemike?

Litecoin je uspel vzpostaviti nekatere najvišje stopnje sprejemanja med kriptovalutami. To je posledica več kot le njegovih zmožnosti. Podjetja, ki razvijajo podporo za eno, lahko zaradi podpore kodi, ki večinoma izhaja iz Bitcoina, zlahka podprejo drugo.

Polemike okoli Litecoina se običajno vrtijo okoli njega z uporabo modela dokazov o delu. To je energetsko intenziven proces, ki ga pogosto dojemajo kot neučinkovitega.

Poleg same valute bi največ polemik, ki bi pestile Litecoin, imel njegov ustanovitelj Charlie Lee. Predvsem med velikim bikovskim trgom leta 2017 je Charlie Lee prodal svoja imetja Litecoin na najvišji ravni. Čeprav je bilo ugotovljeno, da je bila ta poteza sprejeta za zagotovitev, da je razvoj mreže ostal nepristranski, so bili nekateri dvomljivi glede časa. Nekateri so tudi verjeli, da je bila poteza v bistvu znak, da niti njen ustanovitelj ni videl svetle prihodnosti za projekt – Charlie Lee pa je to odločno zanikal.

Uredbe?

Čeprav regulatorji izrecno ne navajajo, Litecoin na splošno veljajo za digitalno valuto. Brez prodaje žetonov in brez osrednjega organa, ki bi izkoristil uspeh omrežja, se običajno ne verjame, da je varnost – regulatorji pa so lahko izbirčni in to morda ne bo vedno ostalo tako.

Kdo je ustvaril Litecoin?

Ustvarjanje Litecoina je široko pooblaščeno za Charlieja Leeja. Lee je od uvedbe leta 2011 Lee Lee strukturiral kot konkurenčno in brezplačno digitalno valuto za Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map