Kako kupiti Tron (TRX)

TRON je decentraliziran navidezni stroj, ki je bil zgrajen za lažjo uveljavitev decentraliziranega interneta. Podobno kot Ethereum tudi TRON razvijalcem Dapp omogoča ustvarjanje in uporabo zapletenih protokolov s pametnimi pogodbami, ki živijo na njegovem izvornem blockchainu. Danes je platforma najbolj znana po hitrostih transakcij in živahnem izvršnem direktorju. Če želite izvedeti več, obiščite naš vodnik Vlaganje v Tron.

Predstavljamo najboljše posrednike in borze, ki ponujajo možnost nakupa Tron Tokens (TRX) s kreditno ali debetno kartico. Za večje zneske lahko pošljete tudi nakazilo.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti nakupa Tron (TRX) tukaj so v tem, da imate ugodnejše provizije za menjavo kot konkurenčne borze, povečana likvidnost pa vam omogoča, da hitro kupujete in prodajate, da izkoristite tržne novice.

Preberite naš Binance Review ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo gotovine od vseh provizij za trgovanje.

Kraken

Kraken je eno izmed dolgoletnih imen, ko gre za borze kriptovalut, ki delujejo v tej panogi.

Od skromnih začetkov so postali eno najbolj prepoznavnih imen v prostoru, ki ponuja širok izbor sredstev za trgovanje, vključno s Tron (TRX).

Stroški trgovanja so konkurenčni drugim borzam in se še naprej razvijajo, tako da zdaj ponujajo tako terminsko kot maržno trgovanje.

Preberite naš Kraken Review ali obiščite Kraken.

Poloniex

Poloniex je bila ustanovljena v ZDA leta 2014 in je hitro postala zelo priljubljena izbirna borza za številne kripto trgovce, ki želijo združiti veliko paleto premoženja z veliko vrednostjo. Ves čas še naprej širijo svoj obseg premoženja, saj je zdaj na voljo več kot 100 različnih možnosti izbire parov. Z nedavno prenovljenim videzom je tudi borza videti bolj profesionalno kot kdaj koli prej s trgovanjem s terminskimi pogodbami in s finančnim vzvodom do 100: 1, ki je zdaj na voljo tudi za dostop.

Preberite naš pregled Poloniex ali obiščite Poloniex.

Kako kupiti Tron (TRX) Kako kupiti Tron (TRX) Kako kupiti Tron (TRX)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kaj je Tron (TRX)?

Tron je odprtokodna veriga blokov, zasnovana za olajšanje demokratične izmenjave vsebin in prenosa vrednosti / podatkov. Ta splošni cilj pogosto primerjamo z “decentralizacijo interneta”.

Kaj to naredi?

Z uporabo svojega omrežnega žetona Tronix (TRX) veriga blokov Tron ustvarjalcem vsebin in potrošnikom omogoča neposredno interakcijo – odpravlja nepotrebne tretje osebe ali posrednike.

Poleg tega, da olajša prenos vrednosti / podatkov, veriga blokov Tron podpira uporabo pametnih pogodb – omogoča izvajanje decentraliziranih aplikacij (DApps). Razvijalci, ki ustvarjajo DApps v omrežju Tron, lahko ustvarijo lastne žetone na osnovi Tron, podobne Ethereumu in njegovi uporabi standarda ERC-20. Ti žetoni pa so znani kot bodisi TRC10 ali TRC20, pri uporabi omrežja Tron.

Kako deluje Tron (TRX)?

Omrežje Tron deluje z uporabo lastne različice „delegiranega preverjanja deleža (DPoS)“, znanega kot „Tron-proof-of-stake (TPoS)“. Ta oblika soglasja vključuje tipične postopke zajemanja, ki jih najdemo v podobnih protokolih o dokazovanju vložka. Razlika je v tem, da so v sistemu TPoS glasovalne funkcije dodeljene izvoljenim predstavnikom. Tron poleg tega ugotavlja TPoS omogoča spodbudno glasovanje.

Predvideni razvoj?

Razvoj v Tronu v veliki meri nadzira “Tron Foundation” – neprofitna organizacija, ki je zadolžena za razvoj in iskanje primerov uporabe projekta.

Do danes je Tron zaključil več velikih prevzemov – vsak je bil v skladu s ciljem razvoja decentraliziranega interneta. Sledijo primeri teh strateških prevzemov.

  • BitTorrent
  • Steemit

V prihodnosti se pričakuje, da bodo razvijalci v podjetju Tron še naprej delali na povečanju razširljivosti svojega omrežja in pomožnih projektov, kot je pred kratkim, Sun Network.

Temeljna ideologija?

Tron je bil osnovan na močnem nizu ideologij. Te so temeljile na ideji, da bi morali ustvarjalci vsebin in potrošniki imeti dostop do decentraliziranega interneta, brez manipulacije močnih podjetij.

Za decentralizirani internet velja, da je bolj demokratična, poštena in na zasebnost usmerjena različica interneta, ki jo poznamo danes.

Sprejemanje in polemike?

Kar zadeva sprejem, je Tron pred večino projektov. Marketcap je ne samo, da je postal nosilec 20 najboljših projektov, ampak je na voljo na skoraj vseh spoštovanih borzah. Ta dostopnost in priljubljenost sta tudi privedli do tega, da so podjetja v rastočem sektorju digitalnih vrednostnih papirjev začela podpirati mrežo za izdajo žetonov.

Čeprav Tron morda ni najbolj kontroverzen projekt, je imel vse od kolcanja dober delež kolcanja. Morda so zaradi njegove prisotnosti v družabnih omrežjih različna dejanja ustanovitelja Trona, Justina Sunca, povzročila tudi polemike – kot npr. večmilijonska kosila z Warrenom Buffetom.

Pred kratkim je več uslužbencev sprožilo tožbo proti družbi Tron, češ da so bili nepravično obravnavani, potem ko so izrazili pomisleke glede smeri podjetja. Prav tako naj bi se to zlorabljenje končalo z morebitnim odpuščanjem zaposlenih.

To ni edini primer nezadovoljne nekdanje zaposlene. Sredi leta 2019 je soustanovitelj Trona Lucien Chen izgubil funkcijo generalnega direktorja, saj je menil, da je projekt preveč zašel v prvotne ideologije, povezane z decentralizacijo.

Uredbe?

V času pisanja tega poročila še ni bilo nobene uradne izjave o razvrstitvi Trona s strani regulatorjev. Čeprav je to lahko obetaven znak, saj projekt obstaja že leta, to pa ne odpravlja možnosti, da bi sredstvo lahko veljalo za varščino. Eden od vidikov TRX žetonov, ki bi lahko bil zaskrbljujoč, so integrirane zmožnosti vložka, saj jih je mogoče obravnavati kot pričakovani donos / dobiček od naložbe.

Zaenkrat je splošno razširjeno mnenje, da so žetoni TRX pomožni žetoni

Kdo je to naredil?

Tron je bil prvotno ustanovljen leta 2014, ustanovitelj in izvršni direktor Justin Sun. Trenutna ponovitev projekta je bila razvita in začeta leta 2017 skupaj s fundacijo Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map