Kako kupiti vechain (VET)

VeChain (VET) je bil eden prvih blockchains, zgrajenih izključno za potrebe strank na ravni podjetja. Razvijalci za projekt si prizadevajo izboljšati dobavno verigo in upravljanje življenjskega cikla izdelkov z uporabo tehnologije porazdeljene knjige (DLT). Pomembno je, da platforma uporabnikom ponuja številne nove funkcije, zaradi katerih je idealna za podjetja, ki želijo izboljšati protokole dobavne verige in poslovne procese. Za več informacij obiščite naš vodnik Vlaganje v VeChain.

Našteli smo 3 najboljše posrednike, ki ponujajo možnost nakupa VeChain (VET) s kreditno ali debetno kartico.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Prednosti nakupa podjetja VeChain so v tem, da imate nižje borzne provizije kot konkurenčne borze, povečana likvidnost pa vam omogoča hitro nakupovanje in prodajo, da izkoristite tržne novice.

Preberite naš Binance Review ali obiščite Binance.

Uporabite kodo za popust: EE59L0QP za 10% povračilo gotovine od vseh provizij za trgovanje.

Kraken

Kraken je eno izmed dolgoletnih imen, ko gre za borze kriptovalut, ki delujejo v tej panogi.

Od skromnih začetkov so postali eno najbolj prepoznavnih imen v prostoru, ki ponuja širok izbor premoženja za trgovanje, vključno z VeChain.

Stroški trgovanja so konkurenčni drugim borzam in se še naprej razvijajo, tako da zdaj ponujajo tako terminsko kot maržno trgovanje.

Preberite naš Kraken Review ali obiščite Kraken.

Bittrex

Bittrex je še ena borza, ki vam trenutno omogoča nakup in trgovanje z VeChain (VET). Bittrex je vodilna borza kriptovalut, ki ponuja najširši izbor kriptovalut, v panogi so znani kot ena redkih borz, ki za različne projekte ne zaračunava kotizacij za uvrstitev in slovi po celovitosti.

Preberite naš pregled Bittrex ali obiščite Bittrex.

Kaj je VeChain (VET)?

VeChain je odprtokodni projekt veriženja blokov, osredotočen na motenje oskrbovalnih verig in poslovanja podjetij. Razvijalci tega projekta so leta 2018 lansirali verigo blokov po meri z naslovom „VeChainThor Blockchain“, ki lahko izvaja pametne pogodbe..

Kaj to naredi?

VeChain omogoča hiter in pregleden prenos vrednosti z uporabo tehnologije veriženja blokov. Poleg tega edinstven nabor atributov omogoča izvedbo zapletenih pametnih pogodb. Te funkcije omogočajo, da veriga blokov deluje kot plačilni sistem, poleg decentralizirane knjige podatkov – ki lahko nadomešča tradicionalno razdeljene sisteme.

Kako deluje VeChain (VET)?

Omrežje VeChain deluje z uporabo sistema dvojnih žetonov.

PIU – Kot jedro sistema VeChain se žetoni VET uporabljajo kot sredstvo za prenos vrednosti med strankami.

VTHO – ti žetoni se uporabljajo skupaj z VET med prenosi vrednosti. Žetoni VTHO delujejo na enak način kot „plin“ na verigi blokov Ethereum – napajajo transakcije.

Ti žetoni delujejo na blokovni verigi VeChainThor, pri čemer je konsenz dosežen z uporabo protokola „Proof-of-Authority (PoA)“. PoA je različica Proof-of-Stake, ki vključuje sistem odobritve blokov, ki ga nadzoruje centralna stranka. To odpravlja zmožnost anonimnega ustvarjanja blokov – ključna lastnost blokovne verige, usmerjene v podjetja.

Predvideni razvoj?

Sodelovanje razvijalcev v VeChainu je v primerjavi z večino projektov precej veliko. V nadaljevanju je nekaj nadgradenj, ki naj bi jih v prihodnjih letih izvedli na VeChainu.

  • Interoperabilnost
  • Anonimnost

Temeljna ideologija?

Fundacija VeChain je v preteklosti že dala vedeti, da se projekt razvija z jasna ideologija.

„Fundacija VeChain močno verjame v skladnost in samoregulacijo … V industriji želimo postaviti standard, ki bo sprožil ideologijo, ki jo lahko vsebujejo projekti kriptovalut blockchain“Preglednost, pravičnost, odprtost‘, To je naša zavezanost skupnosti in ekosistemu na splošno. “

Sprejem in polemike?

VeChain je bil ustanovljen leta 2015 in deluje že dlje kot večina projektov. Ta zadrževalna moč je v preteklih letih omogočala skromno raven posvojitve. VeChain je pred kratkim podpisal partnerstvo z gigantom potovalnih agentov, Travala.com, ki bo omogočil, da bodo žetoni VET uporabljeni kot način plačila na platformi.

Za celoten seznam vzpostavljenih partnerstev kliknite TUKAJ.  Nekatera opaznejša podjetja na tem seznamu so naslednja.

  • Walmart Kitajska
  • BMW Group
  • ENN Energy Holdings Limited
  • H&M

Takšne stopnje sprejemanja so omogočile, da se je VeChain trdno zasidral med 30 najboljših projektov, ki jih je uvrstil marketcap..

V svojem življenju je VeChain uspel ostati razmeroma brez polemik. Izstopa osamljeni dogodek je bil 6,5 milijona dolarjev kramp, ki se je zgodilo konec leta 2019. Treba je opozoriti, da se je ta dogodek zgodil zaradi človeške napake in ne zaradi pomanjkljivosti samega kodiranja projekta.

Uredbe?

Do danes regulatorji niso predložili nobene uradne klasifikacije VeChain. Čeprav se podobni projekti, kot je Ethereum, štejejo za vrednostne papirje, ostaja tveganje, da je tako zaradi pomanjkanja decentralizacije.

Kot pri vseh projektih bodite pri trgovanju / imetništvu previdni, saj se lahko klasifikacija digitalnega sredstva kadar koli spremeni.

Kdo je to naredil?

VeChain je leta 2015 ustvaril Sončna Lu.  Predvsem je Sunny Lu služil kot direktor tehnične službe Louis Vuitton China, preden je vodil VeChain.

Medtem ko Sunny Lu ostaja na čelu VeChaina, nad celotnim ekosistemom nadzoruje odbor izvoljenih strokovnjakov, znan kot “VeChain Steering Committee”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map