RealBlocks za Tokenized Real-Estate Platform zbere 3,1 milijona dolarjev

Impresivno dviganje

Podjetje Blockchain RealBlocks je nedavno objavilo zaključek zadnjega kroga financiranja. Z uspešnim dvigom je RealBlocks prinesel 3,1 milijona dolarjev.

Različna podjetja so prispevala k temu financiranju. Predvsem Science Inc. in Morgan Creek Digital. Vsako od teh podjetij je tesno povezano s sektorjem digitalnih vrednostnih papirjev, saj si prizadeva za nadaljnje zorenje industrije.

S tem financiranjem želi RealBlocks nadaljevati razvoj svoje nepremičninske platforme, ki temelji na verigi blokov. Kot podjetje so prepoznali prednosti digitalnih vrednostnih papirjev, ki jih podpirajo stvarna sredstva, kot so nepremičnine. Kot taki želijo na trg nepremičnin prinesti ne le dostopnost, temveč tudi likvidnost.

Tisti, ki so bili tudi povišani, so bili Zelkova Ventures, Ulu Ventures, in Medkulturni podvigi.  Vsa podjetja tveganega kapitala.

Komentar

Po objavi obvestila so o tej zadevi spregovorili predstavniki vsake družbe. Tu je nekaj besed od teh posameznikov:

Perrin Quarshie, Ustanovitelj & Izvršni direktor podjetja RealBlocks, izjavil,

»S podporo naših strateških vlagateljev pospešujemo razvoj našega izdelka in sprejetje tehnologije veriženja blokov za nepremičnine, panoge, ki prej ni videla veliko inovacij. To je odlična priložnost za izboljšanje naložbene izkušnje tako za sponzorje kot za vlagatelje, hkrati pa zmanjšujemo trenja v celotnem postopku. “

Greg Gilman, So-ustanovitelj & Generalni direktor Science Inc.., izjavil,

»Vložili smo v RealBlocks, ker ima ta uporaba tehnologije veriženja blokov verižne koristi, ki se popolnoma ujemajo z našim naložbenim modelom. Verjamemo, da bo nepremičninski trg, tako kot skoraj vsi razredi premoženja, vse bolj podprt s podatki in digitaliziran ali digitalno nacionalen, zato se veselimo nadgradnje naše zgodovine preoblikovalnih podjetij.

Anthony Pompliano, Ustanovitelj & Partner Morgan Creek Digital, izjavil,

»Leto 2019 bo neverjetno pomembno za blockchain projekte. Po letih eksperimentiranja in razvoja trg pričakuje, da bodo ta podjetja zdaj rešila resnične probleme. RealBlocks je ena izmed ekip, ki ima delujoč izdelek in je pokazala, da lahko deluje na visoki ravni – to je eden od razlogov, zakaj smo navdušeni nad vlaganjem. Ena naših temeljnih tez pri podjetju Morgan Creek Digital je bila, da bodo vse delnice, obveznice, valute in blago nekoč v prihodnosti tokenizirane. RealBlocks je razvil rešitev, ki bo najboljšim igralcem v nepremičninski industriji pomagala, da se pridružijo verigi blokov. “

RealBlocks


Tisti, ki stojijo za RealBlocksom, so podjetje ustanovili leta 2017 s sedežem v New Yorku. RealBlocks predvsem olajša zbiranje kapitala. To storijo z združitvijo blockchaina in nepremičnin. Z izdajo digitalnih vrednostnih papirjev RealBlocks privlači vlagatelje in izdajatelje varnostnih žetonov.

Poslovanje podjetja vodi ustanovitelj, Perrin Quarshie – diplomant na Georgia Institute of Technology in Massachusetts Institute of Technology.

Quarshie je v svojem sporočilu za javnost na kratko opisal nekaj prednosti platforme RealBlocks. Izjavil je, »Naša platforma ponuja tudi možnosti za likvidnost po izdaji. Vlagatelji bodo lahko denarnice na svojih platformah kreditirali z valuto Digital / Fiat in nato prek zasebnih umestitev kupili žetone, ki predstavljajo lastništvo osnovnih nepremičnin. Preko naše platforme imajo vlagatelji po vsem svetu možnost, da učinkovito vlagajo in zbirajo sredstva za ponudbe nepremičnin brez zapletov in pretiranih stroškov javne registracije vrednostnih papirjev. “

Science Inc..

Science Inc. ima sedež v Santa Monici. Podjetje deluje predvsem kot podjetje tveganega kapitala in vlaga v obetavna novoustanovljena podjetja. Primeri teh so podjetja, kot so DollarShaveClub, Science Blockchain in druga.

Poleg podrobnosti o financiranju dogodkov smo si v zadnjih mesecih ogledali tudi Science Blockchain. Če želite izvedeti več o tem projektu, obiščite stran z oglasi žetonov TUKAJ.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital je novoustanovljena podružnica podjetja Morgan Creek Capital Management. Medtem ko vsaka podružnica deluje kot podjetje tveganega kapitala, je ta nova veja specializirana za blockchain in digitalne vrednostne papirje.

Ta veja je bila ustanovljena v začetku leta 2018 in jo vodi Anthony Pompliano – ugledna osebnost v industriji.

V drugih novicah

Danes obravnavano financiranje nadaljuje trend zanimanja za podjetja, ki razvijajo sektor digitalnih vrednostnih papirjev. Tu je še en primer uspešnega dogodka financiranja:

Securitize v seriji A zbere 12,75 milijona dolarjev

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map