OK Blockchain Foundation lansira osmi in največji krog odkupov in opeklin OKB, prvega žetona na svetu v celoti v obtoku

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, sporoča, da je OK Blockchain Foundation, izdajatelj OKB, začel svoj osmi in največji odkup in opeklina žetonov OKB. Od obdobja med 1. marcem in 31. majem je bilo skupaj odkupljenih in požganih 3.509.874,52 OKB (kar ustreza 19.000.000 USD po ceni OKB 2. junija 2020). To pomeni za milijon dolarjev več kot v prejšnjem obdobju.

Pobuda OKB za odkup in opekline

Fundacija OK Blockchain je 4. maja 2019 sprožila pobudo za odkup in izgorevanje OKB za takrat krožno ponudbo 300 milijonov OKB. Cilji odkupa in izgorevanja niso vplivati ​​na ceno žetona, ampak spodbujati trajnost ekosistema OKB in nadaljevati primere uporabe OKB, s čimer koristijo njenim imetnikom..

Od danes, po osmem krogu OKB, poslanega v naslov črne luknje da gori, je skupaj zgorelo 20.671.583,58 OKB. Trenutna naklada OKB je 279.328.416,42.

Po uvedbi testnega omrežja OKChain februarja 2020 je bilo zažganih tudi 700 milijonov neizdanih žetonov OKB in sprejeta je bila odločitev, da v prihodnje ne bomo izdali dodatnih žetonov. To je pretvorilo žeton OKB v popolnoma deflacijski žeton in tudi kot prvi v celoti krožen žeton platforme.

Prednosti za uporabnike OKB

Da bi zagotovili kar največ koristi uporabnikom OKB, smo se osredotočili na nadaljnje partnerstvo in sprejem OKB ne samo na platformi OKEx, temveč tudi z globalnimi ekološkimi partnerji. Ekosistem OKB se še naprej širi in uporabnikom OKB prinaša prednosti na številne nove in razburljive načine.

Posodobitve na OKChain

Od uvedbe februarja letos je bil hiter napredek na OKChainu in testna mreža OKChain je bila nedavno posodobljena na različico 0.10. Ta nova različica optimizira mehanizem glasovanja za ekološka vozlišča in je tudi sprožila globalno zaposlovanje za supernode. Imetniki OKB bodo ob zagonu glavnega omrežja uživali v 100% geneziranju blokov izvornega žetona OKChain (OKT).

OKT spodbuja ekosistem OKChain in njegovi uporabniki lahko delujejo kot potrjevalci in nadvozla ter delujejo kot pooblastila za glasovanje. Imetniki OKB lahko postanejo tudi supernodije v ekosistemu OKChain z večjimi glasovalnimi pravicami nad razvojem verige, pa tudi z zmožnostjo izdajanja lastnih DEX in seznamov trgovalnih parov.

Prva skupina OKChainovih zavezništev vključuje javne verige, brskalnike, denarnice in rudarske bazene, uporabniki OKChain pa lahko uživajo v prvovrstnih storitvah, ki jih ponujajo najboljši globalni partnerji OKChain.

Več privilegijev na platformi OKEx in naprej

Imetniki OKB imajo zdaj vedno več privilegijev na platformi OKEx in pozneje. Trenutno lahko imetniki OKB pri trgovanju izkoristijo 14 notranjih preferencialnih možnosti, vključno s popusti na provizije za trgovanje, možnostjo vlaganja v obetavna sredstva blockchain prek OKEx Jumpstart, možnost zaslužka pasivnega dohodka s prihranki OKB in možnosti plačila pri določenih trgovcih.

Da bi zadovoljil vse večje potrebe svojih uporabnikov in nadaljeval z razvojem ekosistema OKB, OKB širi svoje trgovske kanale po vsem svetu. Sem spadajo trgovalni pari C2C (OKB podpira številne običajne fiat valute, vključno z USD, evrom, korejsko zmago, vietnamskim dongom, indonezijsko rupijo in rubljem) ter promptno trgovanje z OKB na več kot 50 borzah, vključno z Bitfinex in BitMEX. Ti trgovinski kanali se bodo še naprej širili v korist imetnikov OKB.

OKB je po vsem svetu razvil tudi 50 scenarijev aplikacij, od plačil, posojil in finančnega upravljanja do turizma, življenjskih storitev, družabnih omrežij in zabave. Imetniki OKB lahko uživajo v številnih visokokakovostnih storitvah, od hipotekarnih posojil do hotelskih rezervacij in varnostnih storitev z uporabo OKB. Za več informacij obiščite podporo za OKEx.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map