OKChain Testnet Now Live – s svojo prvo aplikacijo DeFi OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je napovedal začetek OKChain, komercialni javni blockchain v lasti OKEx, da bi prispeval k skupnosti z bolj decentraliziranimi aplikacijami. Hkrati je OKEx predstavil tudi OKEx DEX, prvo decentralizirano aplikacijo, ki temelji na OKChain. Da bi zagotovili boljše trgovalne izkušnje in likvidnost, OKEx DEX podpira poravnavo v realnem času v nezaupljivem okolju.

OKChain je javna veriga s sedežem Cosmos SDK, ki jo je razvil OKEx. Podpira različne decentralizirane aplikacije in uporabnikom omogoča, da izdajajo lastne kriptovalute, ustvarjajo trgovalne pare in na njih prosto trgujejo. Zahvaljujoč večverižni strukturi se učinkovitost in obseg razvoja aplikacij bistveno izboljšata. OKChain ločuje podatke v tri plasti: blok, operacije in podatke zunaj verige, kar lahko izboljša hitrost konsenza sistema in razširi dimenzije podatkov na verigi.

Sprejetje mehanizma soglasja za delegirane dokaze o deležu (DPOS), OKEx je izdal OKT kot izvorni žeton OKChain. Izdaja OKT bo na bloku geneze in vozlišču, vsako leto pa naj bi se povečala za 1-5%. Dodatne podrobnosti bodo objavljene.

Ekološki razvoj OKChain

  • – Omogočanje uporabnikom izdaje lastnih kriptovalut na OKChain;
  • – Omogočanje uporabnikom, da na OKChain ustvarijo svoje decentralizirane borze, pri čemer prevzamejo popoln nadzor pri odločanju, katere žetone in trgovalne pare bodo uvrstili na seznam;
  • – Podpora izdajanju različnih aplikacij DeFi;
  • – Podpora pametnim pogodbam;
  • – Podpora BTC-jevim čezmejnim aplikacijam.

»Menimo, da je decentralizirano financiranje ključ do finančne vključenosti in finančne svobode za vse. Zato smo hrepeneli po sprostitvi moči DeFi-ja. OKChain je za nas velik mejnik, kar pomeni, da smo zdaj sposobni zagotoviti odprt, poceni in avtonomen ekosistem, da bodo vsi uživali koristi, ki jih prinaša blockchain in decentralizacija, «je povedal Jay Hao, predsednik uprave OKEx. »Razvoj blokovnih verig mi vedno znova prinaša nove izkušnje in presenečenja. Danes, ko govorimo o blockchainu, to presega zgolj bitcoin in glavne žetone ERC-20. Kot vodilni igralec v tej panogi upamo, da bo OKChain postal navdih za več inovacij in pritegnil več talentov, da se z nami pridružijo blockchain revoluciji. “

OKEx DEX – prva decentralizirana aplikacija na OKChain

Poleg OKChain je tudi OKEx DEX, decentralizirana menjalna enota OKEx, novost, ki je ne gre zamuditi.

Ključne značilnosti OKEx DEX

  • – Sredstva v celoti nadzorujejo uporabniki z večjo varnostjo
  • – Prihod premoženja v realnem času, zaradi česar je vsaka trgovina učinkovita in enostavna
  • – Transparentne transakcije z nižjimi stroški zaupanja med posamezniki

Uničiti 700 milijonov neokrnjenih OKB

OKB je izvorni žeton ekosistema OKEx, ki ga od rojstva podpirajo milijoni uporabnikov. OKEx se zavzema za raziskovanje in širjenje ekoloških aplikacij OKB ter v prihodnosti izpopolnjuje shemo odkupov in opeklin.

Po zagonu testne mreže OKChain bo skupaj zgorelo 700 milijonov neizdanih OKB. OKB bo vstopil v absolutno deflacijo in postal prva v celoti razširjena platforma na svetu. Brez zadrževanja pri OKEx, žeton zgorevanja v celoti prihaja s trga prek naše sheme odkupa in izgorevanja.

Nosilci OKB so pomembna gonilna sila za razvoj in promocijo OKChain, saj bodo 100% geneze blokirali imetniki OKB, OKT in OKB bosta medsebojno povezana, da bosta spodbujala ekološki razvoj OKChain. OKT in OKB sta na OKChain neločljiva, saj bo OKT omogočil razvoj ekosistema OKB. Trgovanje z OKT bo na voljo, ko bo omrežje OKChain v živo.

Za dodatne podrobnosti glejte tukaj.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganjem. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map