OKEx govori o ekološkem razvoju OKB ob prvi obletnici

OKEx, vodilna na Malti vodilna svetovna borza digitalnih premoženja, pozdravlja prvo obletnico OKB, globalnega uporabnega žetona, ki ga je sprejel OKEx. OKB je uradno začel z delovanjem fundacije OK Blockchain Foundation 22. marca 2018 in ga prilagodil OKEx-ovemu globalnemu ekosistemu, ki vključuje veseli petek, trgovalni trg OKB, glasovanje na borzi, OKETT, OKNodes, globalne partnerje, glavne vlagatelje in določene trgovce . Medtem je OKEx tudi napovedal, da bo sprožil OKDEX, prvo decentralizirano borzo na OKChain, in odprl volitve za super vozlišča za verigo blokov.

"Iskreno bi se zahvalili vsem milijonom imetnikov OKB, ki so v zadnjem letu prispevali k neverjetnim 15,6 milijardam obsegov trgovanja z OKB. To pomeni pomemben mejnik, da OKB začne cveteti po postavitvi konkretnih temeljev," je dejal Andy Cheung, vodja operacij OKEx. "V OKExu je preprosto, trudimo se biti trendseter in se zavezujemo, da bomo s trgovci zgradili močan ekosistema blockchain. S takšnim rezultatom se počutimo močnejše, da še naprej spodbujamo napredek industrije verig blokov in digitalnih sredstev."

1. Kdaj bo OKB postavljen na verigo blokov?

Razlog, zakaj OKB ni bil v verigi, je bil, ker je naša operativna skupina na skrivaj razvijala lastno verigo blokov – verigo OKChain. Trenutno je OKChain v končni razvojni fazi in pričakujemo, da ga bomo lansirali na testnem omrežju junija 2019. Zaradi velikega števila uporabnikov, ki pozivajo, naj se OKB postavi na verigo blokov, se je naša ekipa po premislekih odločila, da jo na verigo ERC-20 najprej do konca aprila. Ko OKChain postane stabilen, se bo OKB preselil iz omrežja ERC-20 v omrežje OKChain. Do takrat bo OKB izvorni žeton omrežja OKChain, ki ga je mogoče uporabiti za poravnavo provizij za transakcije ali uporabiti v Dappsu, razvitem na OKChain.

2. Kakšna je uporaba OKChain?

Na OKChainu bomo lansirali prvo decentralizirano borzo OKEx (DEX) in odprli volitve za super vozlišča za verigo blokov. Z OKB lahko glasujete za svojega najljubšega kandidata za super vozlišče in poravnate provizije za transakcije na OKDEx. OKB se bo uporabljal tudi za predprodajo žetonov, projektne skupine pa bodo v prihodnosti morale plačati super vozlišča OKB kot pristojbino za storitve.

3. Skupna ponudba OKB znaša 1 milijardo. Zdaj, ko je 300 milijonov že v obtoku, ko bo sproščenih preostalih 700 milijonov?

Trenutno je zaprtih 700 milijonov OKB. 300 milijonov jih bomo z našim programom zvestobe prejeli uporabnikom OKEx, preostalih 400 milijonov pa pripada OK Blockchain Foundation in operativni skupini. Za učinkovitejšo izgradnjo ekosistema OKB pa se sprostitev 700 milijonov OKB odloži od leta 2020 do leta 2022. 6 mesecev vnaprej bomo objavili, da bomo javnost obvestili, ali bomo podaljšali obdobje zaklepanja. ali sprostite žetone v serijah.

4. Se bo veseli petek nadaljeval?

Od prvega veselega petka 20. aprila 2018 smo 32954,12BTC že razdelili več kot 1 milijonu imetnikov OKB. Toda od 22. marca 2019 bomo optimizirali pravilo distribucije. Posnetek in razmerje distribucije ostaneta nespremenjeni. Vendar se bo znesek distribucije BTC najprej uporabil za odkup OKB, nato pa se bo znesek OKB razdelil imetnikom OKB v skladu z obstoječimi pravili o posnetkih in distribuciji..

5. Ali bo OKB uporabljen za novo platformo OKEx – OK Jumpstart?

Kot nova platforma za prodajo uporabnih žetonov bo OKB edini žeton, sprejet na OK Jumpstart. Za visokokakovostne projekte in zgodnje podjetnike verjamejo, da je model IEO idealna metoda za njihov začetek. Vsi projekti, ki se bodo začeli na OK Jumpstart, bodo uvrščeni na naš promptni trg, tisti z izjemno uspešnostjo pa bodo imeli celo možnost, da bodo uvrščeni na naše trge C2C in izvedenih finančnih instrumentov. OK Jumpstart je namenjen pomoči potencialnim startupom. Kakovost cenimo kot količino. Že sodelujemo v pogovorih s projektnimi skupinami po vsem svetu. Kmalu bomo objavili prvi projekt jumpstart in odprto prodajo za uporabnike OKEx, ki izpolnjujejo naše zahteve KYC in imajo OKB.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map