OKEx izboljšuje podporo za rast DeFi s svojo varno ponudbo cen, OKEx Oracle

Malta, 12. avgusta 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, še naprej spodbuja rast prostora DeFi s pomočjo OKEx Oracle, svoj varen podpisan podatek o cenah, ki ga lahko decentralizirani finančni projekti uporabljajo za dostop do zanesljivih cen v verigi. Kot zelo likvidna svetovna borza OKEx Oracle razvijalcem predstavlja zanesljive podpisane podatke o cenah iz zaupanja vrednega vira.

Natančni podatki o cenah so ključnega pomena za rast decentraliziranega financiranja, saj lahko brez njih zlonamerni akterji v verigi objavljajo napačne informacije in izkoriščajo sistemske ranljivosti v protokolih DeFi. Z zagonom programa OKEx Oracle želi OKEx prispevati k ustvarjanju varnejšega okolja za vse udeležence v ekosistemu..

OKEx Oracle je API, ki je na voljo vsem, ne le strankam OKEx. Podatek o cenah podpiše borza OKEx, zasebni ključ pa je varen v svoji robustni infrastrukturi. Vsak lahko preveri vir podatkov v verigi z uporabo javnega ključa OKEx Oracle.

»Dostop do zaupanja vrednega vira cen, ki ga je podpisal OKEx, daje projektom DeFi in uporabnikom mir, da so podatki, ki jih uporabljajo, 100% točni. Ne samo, da to pomaga graditi zanesljive temelje za nadaljnjo podporo DeFi-ju, ampak tudi zagotavlja varnost uporabnikovega premoženja in dolgoživost protokolov, ki jih uporabljajo," je komentiral izvršni direktor OKEx Jay Hao.

Podpora glavne spojine protokola DeFi

Večina protokolov DeFi se opira na cenovne vire, ki kljub trdo kodiranim zaščitnim instrumentom še vedno predstavljajo eno točko okvare in potencialno grožnjo DeFi-ju, ko se širi. V poskusu odstranitve te ranljivosti je vodilni protokol DeFi Compound Finance, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo obresti za svoja kripto sredstva in najemajo tokenizirana posojila, ugotovil potrebo po zanesljivem ekosistemu krme cen, ki bo udeležencem omogočal delovanje brez odvisnosti od katerega koli projekta..

Skozi svoje Odprti sistem podajanja cen (OPF), katera koli zainteresirana stranka lahko s SDK podpiše pare ključ / vrednost, na primer vire cen, in jih objavi v verigi blokov. OKEx Oracle sledi standardom OPF, da Compoundu in drugim protokolom DeFi zagotovi dodatni zanesljiv vir podatkov o cenah v verigi, ki jih lahko dekodira in podpiše vsak. Po besedah ​​Jaya Haoja:

"V podjetju OKEx trdno verjamemo v DeFi in smo prepričani, da bo vodil do naslednjega vala dragocenih (na osnovi verige blokov verig) povezanih aplikacij, ki bodo navsezadnje pomagale na naslednjem valu kriptosvojiteljev. V čast mi je, da lahko z OKEx Oracle podpiramo enega vodilnih vesoljskih protokolov v vesolju, in upamo, da bodo prizadevanja Compounda, da bi odstranila to točko neuspeha pri številnih projektih, pomenila ključni mejnik za razvoj DeFi."

OKEx vlaga v rast DeFi

OKEx je bil v ospredju razvoja industrije DeFi, področja, ki je v zadnjih 12 mesecih eksponentno raslo in se v svojih protokolih ponaša s približno 4,6 milijarde dolarjev zaklenjene vrednosti. Poleg OKEx Oracle se inovativna borza zavzema za podporo najbolj kakovostnih in potencialnih projektov v vesolju, saj je pred kratkim naštela številne priljubljene žetone upravljanja DeFi, vključno s Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) in sintetičnega omrežnega žetona (SNX).

OKEx je s svojim rudarskim bazenom OKPool postal tudi eden prvih potrjevalcev Ethereumovega omrežja Topaz za ETH 2.0 in v začetku letošnjega leta uvedel funkcijo C2C Lending, ki uporabnikom omogoča izposojo sredstev z uporabo BTC, ETH ali OKB – in z nekaterimi najnižjih stopenj v industriji. OKEx razvija tudi OKChain, decentralizirano javno verigo, za katero predvideva OKEx, da bo še naprej razvijala rastočo industrijo DeFi, kar bo omogočilo, da bodo na njej zgrajeni obsežni komercialni DApps..

Če želite izvedeti več o tem, kako delujejo orakuli blockchain, obiščite: https://bit.ly/2XWnRFD

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da bi upravljali kripto sredstva, povečali naložbene priložnosti in zavarovali tveganja. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map