OKEx Jumpstart Rudarske pare pred nami še 2 protokola DeFi: MixTrust & Flamingo

Malta, 23. september 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, s svojo priljubljeno pobudo OKEx Jumpstart Mining, ki je ta teden začela še dva obetavna projekta DeFi. Rudarjenje tretjega projekta, decentraliziranega protokola o izdaji sintetičnih sredstev MixTrust, se bo začelo 24. septembra ob 6:00 UTC, medtem ko Flamingo, interoperabilni decentralizirani finančni protokol s polnim skladom, zgrajen na bloku Neo, se začne 25. septembra ob 13:00 UTC.

Imetniki OKB, sprejetega globalnega uporabniškega žetona OKEx, lahko vložijo OKB v 14-dnevno obdobje kopanja žetonov MXT brez zaklepanja. Za FLM se obdobje rudarjenja začne 25. septembra in traja do 10. oktobra. Spot trgovanje z MXT bo na voljo od 6. ure po UTC UTC, 24. septembra, promptno trgovanje s FLM pa od 28. septembra. pri obeh projektih je posamezna omejitev stave 2000 OKB in potrebna je certifikacija KYC 2. stopnje. Nagrade v MXT in FML se izračunajo v realnem času in jih je mogoče kadar koli umakniti.

Protokol MixTrust temelji na Ethereumu in zagotavlja decentralizirano platformo za čezmejno trgovanje s sintetičnimi sredstvi, pa tudi nemoteno sintezo premoženja, decentralizirane čezmejne transakcije in posojanje hipotekarnih posojil. Uporabniki lahko izkoristijo tudi likvidnostno rudarjenje na platformi, tako da obljubijo svoja sintetična sredstva, da bodo prejeli ugodnosti v produktnem ekosistemu MXT.

Med nekaterimi najbolj prepoznavnimi lastnostmi MixTrusta je dejstvo, da protokol podpira različne vrste izdelkov DeFi za medsebojno medsebojno sodelovanje in podpira razvijalce verig blokov, da zaključijo razvoj različnih poslovnih sistemov z odprto mrežo protokola DeFi. MixTrust omogoča tudi odprte osnovne module v različnih porazdeljenih finančnih scenarijih, da izpolnijo različne zahteve glede poslovne aplikacije.

Flamingo pa je decentraliziran finančni protokol, zgrajen na bloku Neo, ki vsebuje pet glavnih komponent. Sem spadajo Wrapper, prehod premoženja za več verig; Swap, ponudnik likvidnosti v verigi; Vault, upravitelj sredstev na enem mestu; Perp, platforma za trajno pogodbeno trgovanje, ki temelji na AMM; in DAO, mehanizem decentraliziranega upravljanja.

Projekt Flamingo je inkubiral Neo Global Development, kar je poudarilo Neovo vizijo o gradnji pametnega gospodarstva, katerega ključna sestavina je decentralizirano financiranje. NGD bo olajšal razvoj faze Flamingo v zgodnji fazi, mehanizem upravljanja pa bo postopoma prešel iz dokazne pristojnosti v DAO, zaradi česar bo Flamingo sčasoma vodila skupnost.

"Veseli smo, ko iz prostora DeFi prihaja toliko nadaljnjih inovacij, ki v tem sektorju napredujejo naprej. MixTrust resnično dviguje lestvico za projekte DeFi z velikim poudarkom na interoperabilnosti in transakcijah med verigami, Flamingo pa kot protokol celotnega sklada, ki ga je Neo inkubiral, poudarja potrebo po celovitih projektih DeFi, ki ustrezajo potrebam več uporabnikov. Navdušeni smo, da na OKEx Jumpstart ponujamo tako kakovostne, vrhunske izdelke in se veselimo njihovega napredka v vesolju," je dejal izvršni direktor OKEx Jay Hao in dodal:

"Še naprej podpiramo gospodarstvo DeFi, pa tudi potrebe naših strank, jim ponujamo dostop do najboljših projektov in priložnost, da si prislužijo nagrade z OKEx Jumpstart Mining. Zaenkrat se je naša prožna pobuda, ki uporabnikom omogoča, da kadar koli vložijo delež in se odločijo, izkazala za zelo priljubljeno in še vedno imamo velika pričakovanja glede tega."

Podrobna pravila za vložitev MXT

 • Vloženi žeton: OKB
 • Prisluženi žeton: MXT
 • Skupna količina rudarskih žetonov: 250.000.000 MXT
 • Obdobje rudarjenja: 14 dni
 • Omejitev stave na osebo: 0–2000 OKB
 • Zgornja meja skupnega vložka: Brez
 • Pravila vplačila: 6:00 – 10:00 UTC, 24. septembra (4 ure)
 • Zahteva KYC: KYC 2
 • Čas za odprtje trgovanja z izkopanim žetonom: 25. septembra ob 6:00 po UTC

Za več informacij o pravilih vstavljanja MXT obiščite tukaj.

Podrobna pravila za vložitev FLM

 • Vloženi žeton: OKB
 • Prisluženi žeton: FLM
 • Skupna količina rudarskih žetonov: 2.500.000 FLM
 • Obdobje rudarjenja: od 13:00 UTC 25. septembra do 13:00 UTC 5. oktobra
 • Omejitev stave na osebo: 0–2000 OKB
 • Zgornja meja skupnega vložka: Brez
 • Pravila vplačila: kadar koli vložite in odstranite
 • Zahteva KYC: KYC 2
 • Čas za odprtje trgovanja z izkopanim žetonom: 28. september

Za več informacij o pravilih FLM Staking obiščite tukaj.

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map