OKEx lansira latinskoameriški Fiat Gateway z Settle Network

Valletta, Malta, 3. julij 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je dosegla strateško partnerstvo s podjetjem Settle Network, globalnim ponudnikom fiat-kripto rešitev. Preko slednjega izdelka lahko uporabniki Latamex, OKEx zdaj kupujejo Bitcoin (BTC) in eter (ETH) na borzi z argentinskim peso (ARS), brazilskim realom (BRL) in mehiškim peso (MXN) z neposrednim bančnim nakazilom.

Settle Network je največja mreža poravnave digitalnih sredstev v Latinski Ameriki za izmenjavo in čezmejna plačila, ki zagotavlja programsko interoperabilnost med tradicionalnimi in digitalnimi sredstvi z izkoriščanjem finančne infrastrukture držav LATAM.

“Eden pomembnih ciljev OKEx je s spodbujanjem gospodarstva, ki ga poganja blockchain, vsem omogočiti, da uživajo finančne storitve brez posrednikov. Za to je bistveno znižati prag za izmenjavo med kriptovalutami in fiat valutami, da pokrijemo uporabnike v več državah in regijah, «je dejal Jay Hao, izvršni direktor OKEx in dodal:

»Sodelovanje z Settle Network je za OKEx strateškega pomena. Latinskoameriški uporabniki lahko zdaj z bančnimi nakazili na ustrezen način kupijo BTC in ETH z več lokalnimi valutami. V prihodnosti bo OKEx še naprej širil pokritost fiat valut, da bo več uporabnikom omogočil lažji nakup kriptovalut. «

Ker je svetovno gospodarstvo že nekaj časa trpelo zaradi zastojev, so ljudje začeli razmišljati o težavah v obstoječem finančnem sistemu – med katerimi je nezaobčeno postalo neizogibna tema. Trenutno približno 2 milijardi odraslih po vsem svetu nima bančnih računov, Latinski Američani pa jih predstavljajo velik del. Kakor koli že, kriptovaluta je zaradi svoje narave brez posrednikov začela igrati vse pomembnejšo vlogo na področju finančnih storitev.

“Latinska Amerika se je izkazala za enega največjih trgov s sprejetjem primerov dejanske uporabe,” je dejal Pablo Orlando, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Settle Network. Dodal je:

"Zato je omogočanje kripto dostopa s fiatom tako ključnega pomena. OKEx ima pravo vizijo, da trgovcem z Latamom odpre možnost nakupa kriptovalut z argentinskim pesosom, brazilskim realom in mehiškim pesosom. Z veseljem jim še naprej odpiramo in krepimo trge po vsej regiji, od države do države."

Za večino ljudi je prvi korak k uživanju v blockchain usmerjenih finančnih storitvah pretvorba lokalnih valut v kriptovalute. Od zdaj OKEx podpira veliko število fiat valut po vsem svetu. Zahvaljujoč partnerstvu z Settle Network, bodo uporabniki OKEx-a s široko paleto izdelkov, kot so Latamex, Settle X, PSP Xramp itd., Uživali veliko izboljšano izkušnjo pri trgovanju s kripto-fiat in obdelavi plačil z bančnimi nakazili..

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

O podjetju Settle Network :

Settle Network je največje omrežje za poravnavo digitalnih sredstev v LATAM-u (Latinska Amerika) za izmenjavo in čezmejna plačila. Settle Network zagotavlja programsko interoperabilnost med tradicionalnimi in digitalnimi sredstvi z izkoriščanjem finančne infrastrukture v vsaki državi, v kateri deluje – pokriva najpomembnejše trge, vključno z največjimi bankami in tisoči lokacij na drobno. To omogoča neomejeno in skladno interoperabilnost med digitalnimi sredstvi in ​​najpomembnejšimi lokalnimi valutami. Settle Network ima vrsto izdelkov, kot so Latamex (največji kripto-do-fiat prehod v Latinski Ameriki), Settle X (poslovne plačilne rešitve, vključno z rešitvami za izdajo stabilkoinov) in PSP Xramp (rešitve za obdelavo plačil)..

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map