OKEx napoveduje začetek svojega programa Beacon – mentorstva in serije Masterclass za evropsko regijo

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, danes napoveduje začetek svojega programa OKEx Beacon, serije Masterclass in Mentorship, posebej za evropsko regijo. Program je sestavljen iz kombinacije posameznih predstavitev mojstrskega tečaja in spremljanja mentorstva za omejeno število udeležencev. Predavanja bodo izvajali vrhunski direktorji OKEx in ugledni predstavniki medijev v prostoru. Za vsa mentorstva udeležencev bo skrbela izključno vodstvena ekipa OKEx-a. Prijava se začne danes do 7. junija 2020.

Poudarek na evropski regiji

Pandemija koronavirusa je povzročila gospodarsko recesijo in brezposelnost po vsem svetu, Evropa pa je ena najbolj prizadetih regij. Zdi se, da bo gospodarstvo Evropske unije (EU) leta 2020 padlo za 7,4%, stopnja brezposelnosti pa bo po napovedih 9% "najgloblja gospodarska recesija v svoji zgodovini. “[1] Tudi britanski kancler Rishi Sunak je opozoril, da bo država verjetno doživela recesijo, “kakršne nismo videli.”

Ker je pot do okrevanja dolga, OKEx verjame, da je sredi vsega negativnosti nekaterih prizadetih le kanček upanja. Ker je marsikdo prisiljen ostati doma brez službe, je zdaj njihova priložnost, da raziščejo uspešno industrijo blokov in kriptovalut..

Od konca maja jim bo program OKEx Beacon Program zagotovil točno to. Priložnost, da tisti, ki jih zanimajo verige blokov in kripto, izvejo več o prostoru.

Blockchain izobraževanje od najboljših

Program je sestavljen iz enomesečnega ekskluzivnega mentorstva z vodji OKEx, skupaj s tremi mojstrskimi tečaji, ki so jih izvedli oni in strokovnjaki iz panoge na določeno temo v blockchainu in kripto. Skupaj bo izbranih šest mentorirancev.

Mentorja programa sta izvršni direktor OKEx Jay Hao in direktor finančnih trgov Lennix Lai, ki bosta na Telegramu mentorirala po tri udeležence. Poleg dnevnega sodelovanja z ekipo OKEx se bodo udeleženci udeležili še 30-minutnih tedenskih mentorskih sestankov z obema vodjema.

Vsak mojstrski tečaj bo trajal približno 15–30 minut, čemur bo sledil 10-minutni Q&Sestanek za voditelja, ki bo odgovoril na vprašanja, dal nadaljnja navodila in jasnost pri predavanjih. Po vsakem pouku bodo mentoriranci dobili nalogo kot odgovor na vsebino predavanja. Potrjeni govorniki mojstrskega tečaja prihajajo iz kripto medijev, vključno z Lindsay Joo in CNBC Crypto Traderjem, gostiteljem podcastov Matthewom Aaronom, skupaj z Lennix Lai.

Serija bo zajemala široko paleto tem, od splošnega pogleda na blockchain in enostavnega vodnika po korakih za prvi nakup kripto, do tržnih strategij blockchain podjetij, razcveta ICO in trgovanja s kripto derivati..

»Vemo, da je pandemija COVID-19 močno prizadela predvsem svet in evropsko regijo. Veliko ljudi je zaprtih doma in je prizadeto za preživetje. Skozi program Beacon želimo zagotoviti okno za blockchain in kripto industrijo. Upamo, da bodo imeli koristi tako udeleženci kot mentorji, morda bodo nekateri od njih celo začeli svojo kariero v tem prostoru, «je povedal izvršni direktor OKEx Jay Hao.

"Ključ do sprejetja verige blokov in kripto je v izobraževanju. Upamo, da bi lahko OKEX sprožil ogenj inovacij s programom Beacon. Poleg tega bi kriptoindustrija uspevala le z bolj informiranimi skupnostmi," je dejal Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx.

Program OKEx Beacon začne svojo uporabo od zdaj do 7. junija 2020. Za prijavo in dodatne informacije vas prosimo, da spremljate Program svetilnikov OKEx in.

[1] Vir: Finančni pregled

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganjem. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map