OKEx razširi obsežno ponudbo DeFi, seznam DIA in Kleros PNK

Malta, 19. avgusta 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je s ponudbo decentraliziranih finančnih žetonov še okrepila ponudbo Decentralizirano informacijsko sredstvo (DIA), odprtokodna platforma za pregledne preglede cen, ki jih preverjajo skupnosti za aplikacije DeFi, in Kleros (PNK), odprtokodna spletna platforma za reševanje sporov.

DIA promptno trgovanje proti USDT je ​​začelo delovati 18. avgusta ob 12:00 UTC UTC, promptno trgovanje DIA proti ETH pa od 13. ure UTC 18. avgusta. Depoziti DIA so se odprli 18. avgusta ob 11:00 UTC in dvigi so bili na voljo od 11. ure zjutraj 19. avgusta. Vrednost DIA se je povečala za kar 60%, ko je trgovanje postalo na voljo na platformi OKEx.

PNK promptno trgovanje proti USDT je ​​bilo na voljo 19. avgusta ob 8:00 UTC UTC, in spotno trgovanje PNK proti ETH ob 9:00 UTC 19. avgusta. Vloge PNK so se odprle 19. avgusta ob 7:00 zjutraj in dvigi bo na voljo z začetkom ob 21. uri UTC 21. avgusta.

Rast gospodarstva DeFi s sodelovanjem

Eksponentno rastoči vodilni protokoli DeFi, kot so Maker, Compound, Aave in Synthetix, zahtevajo prerokbe za zagotavljanje kritičnih temeljnih podatkov, kot so cene sredstev. Ti orakuli so eden bistvenih gradnikov za delovanje in rast ekosistema DeFi in morajo izpolnjevati zahteve DeFi-jeve obljube o preglednosti in neodvisnosti..

Danes pa večini izdelkov DeFi še vedno primanjkuje zanesljive rešitve podatkov o cenah in se zanašajo na nepregledne vire podatkov, kar vlagateljem ustvarja precejšnja tveganja, ker metodologije obdelave cen z orakuli niso jasno določene. Ko gospodarstvo DeFi raste, raste tudi potreba po natančnih cenah, da bi se izognili napadom zlonamernih akterjev, ki izkoriščajo tehnološke in metodološke ranljivosti.

DIA ponuja zaupanja vredne cene o aplikacijah DeFi. Njegova odprtokodna platforma omogoča pregledne preglede cen, ki so v celoti preverjeni v skupnosti. DIA uporablja kriptoekonomske spodbude in neprecenljivo presojo skupnosti za pridobivanje, potrjevanje in zagotavljanje zaupanja vrednih finančnih podatkov. Kot neprofitno združenje s sedežem v Švici si DIA prizadeva demokratizirati finančne podatke s preglednimi viri podatkov in metodologijami, ki so javno dostopne vsem – od platform DeFi, trgovcev in finančnih institucij do ponudnikov informacij, regulatorjev in finančnih organov..

Kleros (PNK) pa je odprtokodna spletna platforma za reševanje sporov, ki uporablja blockchain in množično izvajanje za pošteno presojo sporov. Prizadevanja za razvoj usklajuje Coopérative Kleros, Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC), ustanovljena v Franciji. Ko DeFi raste, raste tudi potreba po učinkovitih rešitvah za reševanje sporov, Kleros pa trenutno rešuje spore v zadevah, vključno s postopki za uvrstitev na borzo. Vse raziskave in razvoj kode so odprtokodne in brezplačne za vsakogar.

"Zelo nas spodbuja, da vidimo velike korake v gospodarstvu DeFi," je dejal predsednik uprave OKEx Jay Hao. "Ker okoli nas raste resnična alternativna rešitev za tradicionalne finančne storitve, ki ljudem ponuja možnost, da znatno povrnejo svoje naložbe, je bistvenega pomena, da prostor raste trajnostno in z natančnimi podatki o cenah, brez manipulacije in učinkovitih mehanizmov za reševanje sporov. zaščititi interese uporabnikov. V ta namen smo z veseljem navedli DIA in PNK, da bi še naprej podpirali napredek DeFi."

OKEx zdaj našteva skupno 19 žetonov DeFi – in prejšnji teden je objavil ustanovitev OKEx Oracle, njegovega varnega podpisanega cenovnega vira, ki ga lahko, tako kot DIA, decentralizirani finančni projekti uporabljajo za dostop do zanesljivih cen v verigi iz zaupanja vreden vir. Jay Hao je dodal:

"Z več kot 6 milijardami dolarjev zaklenjene vrednosti v protokolih DeFi je jasno, da v DeFiju kmalu ne bomo videli umika. Ko banke svojim strankam ponujajo skoraj negativne donose na prihranke in visoke obrestne mere za posojila, DeFi ponuja izjemno privlačno alternativo. Navdušeni smo, da vodimo pot poleg izjemnih projektov, kot so ti, in z veseljem ugotavljamo, kako daleč napreduje DeFi v prihodnosti. “

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map