OKEx se širi v USDT Futures Trading

Vrhunska svetovna terminska borza kriptovalut dodaja terminsko trgovanje USDT s pari, vključno z BTC, ETH in EOS

OKEx (www.okex.com), največja svetovna terminska borza kriptovalut, je danes objavila začetek USDT Futures Trading, linearne terminske pogodbe. Future pogodba OKEx-a za USDT je ​​navidezni izvedeni izdelek, ki kotira in poravnava v digitalnih žetonih USDT, vsaka pogodba pa ima nominalno vrednost fiksnega zneska digitalnih žetonov. Trgovci si lahko prizadevajo za položaj, s katerim lahko izkoristijo zvišanje cene kriptovalute, ali pa za zmanjšanje položaja, da bi izkoristili padec cene kriptovalute. USDT pari na OKEx vključujejo BTC, ETH, BCH, EOS, XRP, BSV in TRX s stopnjo vzvoda 0,01–100-krat, tako v fiksnem kot tudi čez maržo. OKEx ponuja širši portfelj izvedenih finančnih instrumentov z večjo raznolikostjo osnovnih valut in obsežnejšo funkcionalnostjo za izpolnjevanje zahtev uporabnikov glede trgovanja.

Ključne lastnosti terminskih pogodb OKEx USDT vključujejo:

– Linearna pogodba – enostavnejša za trgovce in ji ni treba varovati maržnega tveganja pri obratnih pogodbah

– Raven vzvoda: 0,01–100x

– Podprti pari: BTC, EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, BSV, TRX

– Ure trgovanja: 24/7

– Dnevno poravnavo

Prednosti terminskih pogodb USDT vključujejo:

– Učinkovitost in nizki stroški – samo s posedovanjem USDT lahko uporabniki trgujejo z različnimi terminskimi pogodbami z mejo USDT, ne da bi pri tem prehajali med kriptovalutami..

– Zavarovanje USDT je ​​razmeroma stabilno – z uporabo zavarovanja USDT za kritne pozicije lahko uporabniki zmanjšajo tveganja, ki jih povzroča nihanje cene zavarovanja s premoženjem. Tudi izračuni bodo enostavnejši.

– Intuitivne izkušnje s trgovanjem – Celotna izkušnja trgovanja s terminskimi pogodbami s USDT-maržo je zelo podobna promptnemu trgovanju. Z dodatkom vzvoda uporabniki lažje obvladajo sistem trgovanja.

»OKExov trg s terminskimi pogodbami je bil vedno eden najboljših na trgu. Tako zapleten, kot je finančni instrument, je vedno privlačen za kripto trgovce, saj ponujamo 24-urne storitve trgovanja, visoko stopnjo vzvoda in celovit sistem za obvladovanje tveganj, ki so pomembni za vse uporabnike, «je dejal Lennix Lai, direktor finančnega trga na OKEx. “Dodatek USDT Futures Trading dokazuje našo zavezanost k temu, da ponudimo vse na enem mestu za profesionalne in maloprodajne trgovce z najboljšo uporabniško izkušnjo v tej panogi.”

»Uporabniki večino časa niso pripravljeni hraniti altcoinov kot maržo in tudi sami vidijo, da je inverzna pogodba težko razumljiva. Menimo, da bi bila ta linearna pogodba odprta vrata za številne nove trgovce na drobno, «je dodal Lai. »V podjetju OKEx smo razvili varno, zanesljivo in stabilno okolje za trgovanje s kriptovalutami in si prizadevamo ponuditi nove storitve, ki temeljijo na interesih naših strank. Nadaljevali bi z raziskovanjem in dodajanjem izvedenih finančnih instrumentov na osnovi stabilkokoinov, da bi ponudili preprostejši instrument varovanja pred tveganji za trgovce, ki običajno dobiček in izgubo knjižijo v USD.

Terminska pogodba OKEx ima določen datum dobave, cena dostave pa bo povprečna vrednost indeksa prejšnjo uro pred dostavo. Cena znamke se uporablja za izračun nerealiziranih dobičkov in izgub (UPL) uporabnikov, da se zmanjša nepotrebna likvidacija v nestanovitnih tržnih razmerah. Vsakodnevni postopek poravnave ob 16:00 po hongkonškem času (HKT) premakne nerealizirane dobičke in izgube (PnL) v realizirane PnL, s čimer se poveča prilagodljivost uporabe kapitala. OKEx ponuja tudi orodja za varovanje pred tveganji, vključno z zavarovanjem, ki trgovcem pomagajo pri zmanjševanju tveganja.

Da bi zagotovili, da indeksne cene natančno odražajo tržno ceno vsakega žetona, je OKEx skrbno izbral tržne cene drugih pomembnejših borz kot ponderirane sestavne dele indeksa za vsak žeton. Te borze vključujejo Huobi, Bittrex, Coinbase in Binance. Uvedeni bodo ukrepi za obvladovanje neobičajnih razmer.

OKEx je sprejel izboljšan sistem upravljanja tveganj za izvedene finančne instrumente, ki vključuje:

– Mark Price – dobro uveljavljen sistem cen znamk, s katerim se učinkovito izognemo velikim nihanjem in nenavadnim likvidacijam

– Sistem stopenjskega razmerja vzdrževalnega marža (TMMR) – za preprečitev likvidacije velikih pozicij in njenih posledic na likvidnost trga

– Način prisilne delne likvidacije – za odpravo tržnega vpliva, ki ga povzroča veliko število likvidiranih naročil

USDT terminske pogodbe se bodo začele 14. novembra 2019, simulacija pa se bo začela 5. novembra 2019. Trajna zamenjava USDT se bo začela 9. decembra 2019, simulacija pa se bo začela 30. novembra 2019.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami večjih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map