OKEx sodeluje s podjetjem Paxful, ki daje 100 milijonom uporabnikom dostop do obsežnih plačilnih metod in orodij za trgovanje

OKEx (www.okex.com), največja borza za terminske pogodbe na Bitcoin, je napovedal strateško partnerstvo z vodilno tržnico Bitcoin (BTC) Pexful (www.paxful.com). Z združitvijo moči si oba industrijska titana prizadevata za nadaljnje spodbujanje sprejemanja kriptovalut po vsem svetu.

Paxful Kiosk bo integriran neposredno v platformo OKEx, da bo novim in obstoječim uporabnikom omogočil, da izkoristijo široko paleto možnosti plačila in naprednih orodij za trgovanje.

Paxful bo deloval kot ključna fiat-to-cryptocurrency on-ramp za OKEx z raznolikostjo svojih načinov plačevanja za nakup Bitcoina, še posebej pomembnega v državah v razvoju. Partnerstvo bo uporabnikom OKEx omogočilo tudi nakup Bitcoinov z več kot 160 fiat valutami, vključno s turško liro, indijsko rupijo in argentinskim peso, z uporabo priročnih lokalnih načinov plačevanja, ki jih omogoča platforma Paxful. Sem spadajo med drugim tudi bančna nakazila, domače žice, spletne denarnice in darilne kartice.

Generalni direktor in soustanovitelj podjetja Paxful Ray Youssef je v izjavi o partnerstvu dejal:

»Pri podjetju Paxful je eden od naših ciljev pomagati rasti kripto skupnosti. Občudujemo delo OKExa in vemo, da so naše vrednote in strategija usklajene. S tem partnerstvom upamo, da bomo še naprej skupaj razvijali ekosistem in kripto naredili bolj dostopno kot resnično plačilno sredstvo. “

Z integracijo se lahko uporabniki takoj povežejo s prodajalci, ki izpolnjujejo merila njihovih potreb glede trgovanja glede na valuto in način plačila, bodisi prek platforme Paxful ali OKEx. Na splošno bo več kot 100 milijonov uporabnikov koristilo to integracijo, ne samo v smislu svobode plačila, temveč tudi zaradi izpostavljenosti OKEx-ovi visoki likvidnosti, funkcijam hladilnega prostora in širokemu naboru trgovskih izdelkov in orodij.

Uporabniki Paxful bodo prvič lahko dostopali do izpopolnjenih trgovinskih možnosti, kot so promptno trgovanje, marža in terminsko trgovanje na OKExu. Prav tako lahko sodelujejo pri trgovanju z opcijami prek OKEx DEX, kar jim daje nove možnosti na trgih izvedenih finančnih instrumentov, ki jim prej niso bile na voljo.

Jay Hao, izvršni direktor podjetja OKEx, je prav tako spregovoril o pomembnosti doseganja večjega števila ljudi z vrsto možnosti na klančini in dejal:

»Nadvse navdušeni smo nad našim partnerstvom s podjetjem Paxful kot enim izmed najbolj pogosto uporabljanih in spoštovanih BTC tržnic med enakimi uporabniki. Trdno verjamemo v sodelovanje v podjetju OKEx in se zavedamo, da moramo sodelovati, da bomo na kriptovalute vključili več ljudi. Nihče ne bi smel delati kot osamljen otok. Prednosti tega partnerstva so velike tako za uporabnike Paxful kot tudi za uporabnike OKEx. Skupaj lahko dosežemo in damo več možnosti za vsaj 100 milijonov uporabnikov." 

Partnerstvo pomeni velik korak za OKEx v smislu prisotnosti v regijah v razvoju po svetu, vključno z državami, kot so Indija, Indonezija, Nigerija, Turčija, Rusija in Argentina, kjer scena kriptovalut hitro narašča. Skupaj bosta podjetji omogočili lažji dostop do svetovnega trga kriptovalut. To bo koristno za obstoječe uporabnike Paxful in OKEx, ki imajo zdaj več različnih načinov plačevanja, trgovalnih orodij in večjo funkcionalnost.

Za več informacij ali za dostop do kioska Paxful na spletnem mestu OKEx lahko uporabniki obiščejo: https://bit.ly/3hrnuLj

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

O Paxfulu

Paxful je tržnica za denarna nakazila, ki jo poganjajo ljudje, kjer koli in kadar koli. Njihovo poslanstvo je omogočiti pozabljenim štirim milijardam nebankov in podbankov po vsem svetu, da imajo nadzor nad svojim denarjem z uporabo medsebojnih transakcij. Podjetje, ustanovljeno leta 2015, ima po vsem svetu več kot 3 milijone strank, s katerimi lahko takoj kupite in prodate bitcoin – z uporabo več kot 300 različnih načinov plačila.

V okviru njihove misije je Paxful tudi začel #BuiltWithBitcoin, socialno dobra pobuda s ciljem zgraditi 100 šol, ki jih v celoti financirajo bitcoin na vseh rastočih trgih. Paxful sta leta 2015 soustanovila Ray Youssef, izvršni direktor, in Artur Schaback, glavni operativni direktor.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map