OKEx v Indiji lansira platformo za enakovredno trgovanje z več plačilnimi načini

Malta, 4. avgust 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza za kriptovalute in borzo izvedenih finančnih instrumentov, je napovedal, da bo 5. avgusta odprta platforma za enakovredno trgovanje v Indiji, ki bo indijskim uporabnikom omogočala nakup kriptovalut z indijskimi rupijami. (INR) z ničelnimi provizijami za transakcije. Hkrati bo potekala akcija z nagradnim skladom 30.000 USDT. S trgovanjem na platformi P2P, napotitvijo prijateljev, objavljanjem v družabnih omrežjih in odgovarjanjem na dnevni kviz lahko udeleženci pridobijo točke, kar je bon za ustrezen delež nagradnega sklada.

Trgovinska platforma OKEx P2P zdaj ponuja pare Bitcoin in USDT za INR, kmalu pa bo na voljo več kovancev. Poleg najnižje cene, najglobljega trga in najhitrejšega procesa KYC, ki ga ponuja OKEx, lahko uporabniki uporabljajo tudi najpogosteje uporabljene indijske plačilne metode – vključno z UPI, IMPS, NEFT itd..

Med neverjetnimi 1,3 milijarde prebivalcev Indije trenutno ocenjuje, da ima 5 milijonov ljudi digitalne valute z veliko kratkoročno priložnostjo za rast. Nedavna odprava indijske rezervne banke s prepovedjo kriptovalut 4. marca je privedla do dramatičnega premika v zagonu indijskega trga, ko so se količine na lokalnih borzah po nekaj mesecih ustavile. Po podatkih podjetja CoinDCX, partnerja OKEx, se je obseg trgovanja z BTC / INR povečal za 1031,4% v primerjavi z mesecem po odpravi prepovedi marca in aprila ohranil več kot 100-odstotno stopnjo rasti.

Količina CoinDCX BTC / INR (štetje po BTC)

Vir: https://coindcx.com/trade/BTCINR

V skladu s skupnim poročilom, ki sta ga objavila OKEx in Coinpaprika, poročilo o raziskavi kriptotrgovinskega trga Indije o ekosistemu kriptovalut v Indiji kaže, da je veliko povpraševanje po čezmejnih nakazilih in menjavi tujih valut pokazalo veliko strast do kriptovalute, ki lahko zmanjša stroške. bistveno. Glede na to in visoko stopnjo spoštovanja lokalnih predpisov OKEx z veseljem nadaljuje z novo zavezo v Indiji.

Indija, kvazi modri ocean za trg kriptovalut

Trenutno se indijski trg kriptovalut še vedno sooča s številnimi izzivi in ​​omejitvami. Čeprav je IRB ukinil prepoved kriptografije, je zaradi nejasne regulativne politike nekatere banke še vedno zavrnile odprtje računov za kripto izmenjave in trdile, da čakajo na nadaljnja navodila IRB glede kriptovalut. Po drugi strani pa trgovci še vedno niso pripravljeni povezati svojih bančnih računov s kakršno koli transakcijo, povezano s kripto.

Indijska vlada se sooča z velikim povpraševanjem pozitivno. Indijska vlada naj bi se z IRB in indijskim odborom za vrednostne papirje in borzo pogovarjala o regulativnem okviru za kriptovalute. Poleg tega vlada čaka tudi, da vrhovno sodišče preuči izid drugega primera kriptovalut, preden sprejme končno odločitev o ureditvi kriptovalut.

Glede na to bodo vnosi velikih trgovalnih platform v Indijo nedvomno dokončali ekosistem za kripto trgovanje v Indiji in ustvarili vsestransko korist za platforme in indijske trgovce..

Platforma za trgovanje OKEx P2P z več plačilnimi načini

Platforma OKEx P2P je trg za trgovce, ki lahko med seboj sklepajo transakcije fiat-to-crypto med seboj. Platforma trgovcem omogoča nakup Bitcoinov in USDT z 0-odstotno provizijo za transakcije in široko paleto načinov plačila, ki so jim na voljo. Ta fiat onramp INR bo vezan neposredno na trgovalne račune OKEx, kar bo uporabnikom omogočilo lažji dostop do širšega trgovalnega ekosistema OKEx.

»Vedno smo pozorni na spremembe na svetovnem kripto trgu in imamo veliko zaupanje v indijski trg. Z vedno več kriptovalutami in visokokakovostnimi projekti, ki se pojavljajo v Indiji, smatramo Indijo za enega najpomembnejših primarnih trgov v kripto in blockchain industriji, «je povedal predsednik uprave OKEx Jay Hao. Dodal je:

“Verjamemo, da bo tehnologija veriženja blokov odpravila ovire za transakcije, zato smo se zavezali, da bomo indijske trgovce povezali z mednarodnim trgom kripto trgovanja, tako da bomo indijskim trgovcem ponujali enotno storitev, vključno s promptnimi in številnimi izvedenimi finančnimi instrumenti. Še več, OKEx bo tudi dodatno izboljšal ekološko postavitev v Indiji in izboljšal trgovinsko izkušnjo indijskih uporabnikov. Na primer, kmalu bomo kmalu odprli pisarno OTC v Indiji. Prosim, spremljajte. “


KONEC

O OKEx

Eden največjih in najrazličnejših svetovnih trgov kriptovalut, OKEx je kraj, kjer globalni kriptotrgovci, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, povečujejo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večnimi zamenjavami in opcijami – z velikimi kriptovalutami, vlagateljem pa ponujamo znatno prilagodljivost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map