OKEx v zadnjih 30 dneh našteje 21 žetonov DeFi, ki spodbujajo inovacije v gospodarstvu DeFi

Malta, 4. septembra 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je pokazala močno zavezanost gospodarstvu DeFi s seznamom 21 žetonov DeFi v zadnjih 30 dneh, uvrstitev na prvo mesto vrhunskih borz po vsem svetu in poudarjanje njegove izjemne sposobnosti prepoznavanja in preverjanja visokokakovostnih projektov za svojo globalno bazo uporabnikov.

Zadnji mesec je bil za kripto navdušence poln priložnosti. V začetku avgusta so številni altcoini prevzeli vodilno vlogo pri povečanju, vključno z omrežnim protokolom Web3 Polkadot (DOT) in blokovsko platformo PoS Algorand (ALGO), ki se je v samo dveh dneh povečala za 80%, zaradi česar so številni analitiki izjavili, da je tako -klical "Nadomestna sezona" uradno začela resno. Hkrati so številni žetoni IEO, vključno z žetoni OKEx Jumpstart, prikazovali bleščečo zmogljivost.

Vendar pa je najbolj privlačen prostor doslej naraščajoče gospodarstvo DeFi, ki je mnogim vlagateljem prineslo eksplozivne koristi. Po navedbah V redu podatkov je skupna tržna kapitalizacija DeFi 1. septembra dosegla rekordnih 17,74 milijarde dolarjev, kar je več kot 250-odstotno povečanje od 1. avgusta, ko je znašala 6,87 milijarde dolarjev..

Z zavezo, da bo svojim uporabnikom zagotovil najbolj zanimive nove projekte, je OKEx svojo težo postavil za gibanje DeFi in ima zdaj v ponudbi 35 žetonov DeFi, od katerih jih je bilo 21 naštetih v zadnjih 30 dneh. Vendar izmenjava hitro opozori, da bi morali biti vlagatelji previdni pri iskanju hitrih dobičkov in si prizadevati za razumevanje resničnega namena projekta in problema, ki ga želi rešiti.

Predsednik uprave OKEx Jay Hao je komentiral: »Zelo smo veseli, da se je na trgu pojavilo toliko visokokakovostnih in inovativnih projektov DeFi in z veseljem nudimo našim uporabnikom priložnost, da vstopijo v teren njihovega razvoja. Kljub temu spoštujemo zelo visoke standarde, ko gre za izbiro izdelkov za uvrstitev na našo platformo. Šele po objektivni poglobljeni preiskavi projekta, da bi razumeli in napovedali njegovo razvojno smer, se odločimo, ali gremo naprej.."

Dodal je:

"Vlagatelje spodbujamo, da ohranijo enake skrbne standarde, in upamo, da vse naložbene odločitve trgovcev temeljijo tudi na razumevanju projektov in racionalni analizi."

Seveda se bodo vedno našli špekulanti, ki želijo doseči dobiček, ki ga dosegajo številni žetoni DeFi. Vendar pa se poleg impresivnih odstotnih preskokov in trenutne vročine zaradi pridelave pridelkov resnično premikajo temeljni koraki DeFi, ki po mnenju nekaterih ne rastejo tako hitro kot cene žetonov protokolarnih protokolov..

Med najnovejšimi projekti DeFi, ki so to storili, je PowerPool, ki skuša rešiti problem upravljanja na platformah DeFi; UniTrade, ki se ukvarja z vprašanji nizke likvidnosti, povezanimi s trgovanjem na decentraliziranih platformah; in UMA, ki je zasnovan tako, da omogoča samostojni dostop do trga s samoizvršljivimi pogodbami, ki katerim koli nasprotnim strankam omogočata oblikovanje in ustvarjanje lastnih finančnih pogodb.

PowerPool (CVP)

PowerPool (CVP) je zelo inovativen protokol, ki ponuja priročno rešitev za združevanje žetonov upravljanja. To imetnikom manjšin omogoča, da združijo svoje različne žetone DeFi, da naberejo upravljanje in izkoristijo dodatno korist, hkrati pa rešujejo vprašanje apatije volivcev za številne protokole, zgrajene na blokovni verigi Ethereum. Njeni uporabniki lahko na platformi tudi posojajo, združujejo in zaslužijo spodbude.

V kratkem času po zagonu je CVP že dosegel povprečno dnevno hitrost prenosa 5000 transakcij in povprečno dnevno povečanje za 1000 naslovov, kar kaže na visoko aktivnost.

UniTrade (TRGOVINA)

UniTrade je popolnoma decentralizirana platforma za trgovanje, ki temelji na likvidnostnih skladih UniSwap in ne zahteva KYC, računov in omejitev trgovanja. Unitrade ponuja tudi vrsto funkcij, ki jih UniSwap ne ponuja, vključno s knjigami naročil v realnem času, podatki o globini v realnem času, zgodovino transakcij in omejenim naročilom, ki močno izboljšajo uporabniško izkušnjo trgovanja.

UMA (UMA)

UMA je platforma za izdajo sintetičnih sredstev, ki je tehnološko inovativna v primerjavi s podobnimi izdelki. Zgrajena na osnovi Ethereuma, finančna infrastruktura UMA ponuja predvsem dva izdelka: mehanizem za preverjanje podatkov (DVM) in decentralizirano storitev oracle ter neprecenljivo zasnovo finančne pogodbe, ki se lahko uporablja za ustvarjanje sintetičnih žetonov. Kot najboljši projekt na področju sintetičnih sredstev je po mnenju V redu podatkov, UMA trenutno zaseda drugo mesto po tržni omejitvi med vsemi projekti DeFi s tržno omejitvijo 1,24 milijarde dolarjev.

Poleg treh obetavnih projektov zgoraj je OKEx uvrstil še 18 izjemnih žetonov DeFi, med njimi SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), decentralizirano informacijsko sredstvo (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), Proton (XRP), krivulja (CRV), serum (SRM), Kleros (PNK), Mantra DAO (OM), pasovni protokol (BAND), Just (JST), REN (REN), pridržane pravice (RSR ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) in YFValue (YFV).

Jay Hao je dodal:

»Trdno verjamemo, da bo DeFi dolgotrajna dopolnitev tradicionalnih finančnih storitev, trenutni dosežki pa so šele začetek. Veselimo se tudi pojava bolj inovativnih in praktičnih projektov in se bomo po svojih najboljših močeh trudili podpirati razvoj DeFi. “

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map