OKExChain – prej OKChain – vidi večjo nadgradnjo in jo premakne k svoji decentralizirani viziji

Malta, 14. septembra 2020 – OKEx (www.okex.com), vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je objavila, da je OKChain, komercialna javna veriga, ki jo je razvil OKEx, uradno preimenovana v OKExChain. Kot javna veriga, ki se osredotoča na transakcijske funkcije, tudi v testnem omrežju, je OKExChain že dosegel preboj na številnih področjih, vključno s transakcijami na sekundo, upravljanjem na verigi, brez dovoljenj in mehanizmi med verigami..

Kar zadeva stopnjo decentralizacije, ima OKExChain tudi vodilno vlogo med izmenjavo razvitih javnih verig. S polnim izkoriščanjem narave omrežij enakovrednih računalnikov, izvajanjem nepovratnosti in učinkovite avtonomije v izvorni kodi noben udeleženec (vključno z njenim razvijalcem OKEx) ne more nadzorovati ali manipulirati javne verige, s čimer doseže popolno decentralizacijo in pomeni, da OKExChain lahko štejemo za a "fundamentalistična" javna veriga.

»Zelo smo prepričani v tehnično moč OKExa. Med našim obsežnim preizkušanjem je OKExChain pokazal zelo visoko zmogljivost z vsemi potrebnimi elementi decentralizirane javne verige, «je dejal direktor OKEx Jay Hao in nadaljeval:

»Odločitve, na primer o tem, ali naj omogočijo volitve z odprtim vozliščem, se zavežejo k odprti kodi ali imajo žetone za upravljanje, so nujni elementi javne verige. Torej je to tudi najlažji način presoditi, ali je „javna veriga“ resnično javna ali le psevdojavna veriga. Ob naraščajoči priljubljenosti koncepta DeFi bi morali uporabniki upoštevati te premisleke in biti bolj pozorni na to, ali so nekateri tako imenovani projekti DeFi resnično decentralizirani ali ne. “

100% upravljanje v skupnosti

Verjetno najpomembnejša značilnost in prednost OKExChain je v stopnji decentralizacije. Aprila 2020 je OKExChain postala ena prvih javnih verig, razvitih na borzi, ki je postala 100% odprtokodna. Vsak posameznik ima pravico postati vozlišče potrjevalca in niti OKEx nima možnosti nadzora javne verige. Da bi postal eno od vozlišč potrjevalnika OKExChain, mora OKEx tekmovati z drugimi udeleženci. Do zdaj je na OKExChain sodelovalo 21 nadvozlišč in 41 vozlišč.

Uporabniki sistema OKExChain poleg upravljanja v verigi uživajo tudi visoko stopnjo avtonomije. Preko pametnih pogodb OKExChain lahko vsak izda lastna digitalna sredstva, hkrati pa gradi različne decentralizirane aplikacije, na primer uporabniške lastne likvidnostne baze. Tudi model knjige naročil je brez dovoljenja.

Učinkovitost OKExChain: TPS višji od ETH

Kar želi trgovalni OKExChain prinesti v prostor kriptovalut, je omogočanje obsežnih aplikacij z visoko zmogljivostjo, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. To zahteva visoko TPS in stabilnost, ki pa ju v decentraliziranem omrežju ni enostavno doseči.

Na svoji višini je OKExChain ustvaril 10.189.564 blokov s skupnim obsegom trgovanja 107.356.559, kar kaže, da OKExChain deluje stabilno. Kar zadeva zmogljivost, lahko trenutni TPS sistema OKExChain teoretično doseže 1000, kar je bistveno več kot zmogljivost obdelave trenutne javne verige ETH.

Poleg tega bo OKExChain svoj Oracle predstavil kmalu kot varno podpisano dovajanje cen za likvidnostni sklad in transakcije v knjigi naročil za različne izvedene finančne instrumente, kot so marža in trajni.

Visoka združljivost vodi razvoj ekosistema

OKExChain bo v prihodnosti združljiv z EVM in bo v prihodnosti podpiral vse obstoječe pametne pogodbe Ethereum, kar bo razvijalcem olajšalo migracijo njihovih DApps v novo verigo brez trenja..

Ta verižni mehanizem hkrati omogoča OKExChain, da podpira in seli vsa glavna digitalna sredstva. Decentralizirani protokol IBC za čezmejno verigo bo integriran, transakcije med verigami pa bo izvedel Relayer.

Še več, OKExDEX, prvi projekt v ekosistemu OKExChain, ki se izvaja na več operacijskih sistemih, uporabnikom ponuja rešitev na enem mestu za izdajo svojih digitalnih sredstev, ustvarjanje lastnih trgovskih parov z digitalnimi sredstvi in ​​prosto trgovanje tako na AMM kot v knjigi naročil z lahkoto.

Zahvaljujoč svoji visoki združljivosti je OKExChain že sodeloval z več kot 60 ekosistemskimi partnerji, ki zajemajo javno verigo, PoS rudarski bazen, raziskovalec, denarnico in druge pomembne komponente kripto prostora..

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map