Opolnomočenje ženskih blokchainov – OKEx praznuje z #WomenInCrypto

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je sprožila socialno kampanjo v povezavi z mednarodnim dnevom žensk (8. marec), da bi izrazila hvaležnost in sprejela krepitev vloge žensk v industriji. OKEx je povabil več kot 20 voditeljic, cvetočih v blockchain in kripto industriji, v različnih segmentih, npr. medijsko področje, vplivneži in voditelji organizacij, da delijo navdih za vstop na to področje in svojo vizijo v prihodnost.

»Mednarodni dan žena je velik dan za praznovanje enakosti spolov in krepitve vloge žensk. Skromni-izjemni-pridni-voditelji. Namenjen je ženskam, ki imajo močan vpliv na kripto industrijo, v kateri prevladujejo moški. Nekateri lahko svoje fenomenalno delo spregledajo in zanemarijo svoje neverjetne talente, a vseeno vztrajajo in delajo še bolj, «je povedal Jay Hao, izvršni direktor OKEx.

2020 – leto za krepitev vloge žensk

Leto 2020 je leto za krepitev vloge žensk in enakost spolov bolj kot kdaj koli prej. Po nedavnih podatkih se je prispevek žensk v skupnosti Bitcoin podvojil s 5% v letu 2018 na skoraj 12,8% danes CoinDance. V zadnjih letih se je v kriptoprostor pojavilo več žensk. Poleg tega so s svojim izjemnim prispevkom k industriji pokazali svoj edinstven čut, ustvarjalnost in vodilno vlogo v kripto.

»Kampanja #WomenInCrypto ni samo za praznovanje današnjega dne, temveč tudi za ozaveščanje o enakosti spolov. V podjetju OKEx cenimo svoje ženske talente in smo ponosni, da v naših pisarnah dosegamo visoko stopnjo raznolikosti spolov. V prihodnosti bomo še naprej krepili moči žensk in ustvarjali srečno in harmonično delovno mesto z enakostjo spolov. ” Jay je dodal v nedavnem odprtem pismu.

Če želite slišati, je OKEx prebral visoko in nizko vrednost glasov Blockchain

V tej pomembni kampanji se bo osredotočil na njihove neverjetne dosežke, ki so oblikovali kripto prostor, in njihova spoznanja o tem, kako lahko vsi v ženski kripto skupnosti kolektivno spremenijo.

»Fintech odpira nove priložnosti za zaposlene ženske, ki na svoj način odpirajo nova obzorja za fintech industrijo. To je obojestransko koristen postopek. V kripto je mogoče videti vedno več močnih žensk, prav tako ni naključje, da je vodja verige blokov v eni najvplivnejših skupnosti na svetu – Svetovnem gospodarskem forumu – ženska, velika strokovnjakinja in mati treh otrok. , «Je povedala Kristina Lucrezia Cornèr, odgovorna urednica Cointelegraph, znane globalne medijske platforme za kriptovalute. »Ženske so velik vir za gospodarstvo, zato bodimo močne ženske. Naj jih spodbujamo, izobražujemo. «

»Boljši smo pri zaostrovanju pripovedi, pri razlagi prednosti kriptovalut, ne da bi jo preveč zapletali, pri gradnji infrastrukture in pri izdajanju izdelkov, ki so uporabnikom bolj prijazni z očitnimi USP-ji. A dela je še veliko, pa tudi prostora za vse vrste ljudi, da se mu pridružijo, «je povedala Christina Comben, novinarka kriptovalut Bitcoinist, vrhunskega vira za blockchain in kripto novice. »Razumejte, da ste največja ovira za vstop sami. Da, to je industrija, v kateri prevladujejo moški, vendar nihče ženskam aktivno ne prepoveduje dostopa. Številne samice, ki so vstopile, jo ubijajo v vesolju. Blockchain je spolno nevtralen. Nikomur ne dovolite, da mislite drugače in ne dovolite, da vam karkoli stoji na poti. “

»Kripto, kot ga poznamo, ni bil zgrajen samo na blockchainu, temveč tudi na močni skupnosti. Ženske smo naravne graditeljice skupnosti. Zdaj je čas, da se zberemo in sodelujemo v kripto z namenom pridobiti finančno neodvisnost in izkoristiti svoj prirojeni nabor spretnosti. Tako kot dolarji, ki jih porabimo, so politične izjave – tudi Bitcoin ni nič drugačen, «je povedala Diana Pires, podpredsednica, institucionalna prodaja Crypto.com. “Že tisočletja smo glasovali, ne da bi nas slišali – kriptovaluta nam omogoča, da nas slišijo.”

Ženske v kripto so že dolgo premalo zastopane in so si zaslužile, da jih zasijejo in z njimi ravnajo z enakim spoštovanjem in možnostmi. Poleg vročih novic Bitcoin Halving bi z veseljem sprejel še kakšno stransko noto in cenil panogo z drugačno rastjo. Obiščite OKExov Twitter za več citatov žensk v kripto.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami večjih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map