Pasivni kripto dohodek lahko koristi milijardam ljudi, pravi OKEx Executive na Blockchain Economy 2020, Turčija

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je odpotoval v Turčijo, kjer se je prejšnji teden v Istanbulu udeležil Blockchain Economy, najbolj pričakovanega vrha blockchain v MENA in Evraziji. Medtem ko se je OKEx veliko pogovarjal o lokalni kripto sceni, je Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx, na dogodku prejšnji petek (21. februarja 2020) podal svoje misli o pasivnem dohodku..

»Blockchain in digitalna sredstva postopoma spreminjajo način zaslužka za obresti. Glavni tokovi opredeljujejo družbeni kapital glede tega, kako se obrestna mera razporeja in jemlje banke kot osrednje informacijske in kreditne posrednike, «je povedal Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx. »V prihodnosti bo na podlagi PoS in DPoS ter posojanja DeFi potencialno dobival nove izdelke, ki bodo redno zagotavljali obresti. To je lahko vzajemno koristno za tradicionalni finančni sistem in tako milijardam uporabnikov prinaša prednost pri pridobivanju pasivnega dohodka. “

Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx, je imel 21. februarja 2020 slavnostni govor. Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx, je bil povabljen na intervju za medije na kraju samem.

Brezbančnost je postala globalni izziv

Tradicionalni finančni sistem ima prepoznane izzive. Visoki operativni stroški ustanavljanja podružnic bank in zagotavljanja storitev v državah v razvoju ali nerazvitih državah so postali ovira. Obdobje nizke obrestne mere je v realno gospodarstvo prinesel več neželenih stranskih učinkov, zlasti škodo bankam, ki doplačujejo za shranjevanje prekomernih rezerv, vendar ne morejo negativnih obrestnih mer prenesti na vlagatelje.

Pasivni dohodek v kripto

Pomembnost verige blokov in kriptovalut lahko deluje kot alternativna rešitev pri reševanju takšnega izziva, pri čemer pametne pogodbe, ki gostijo verigo blokov, povzročijo pametnejše spremembe v trgovinskem financiranju z nižjimi stroški..

Finančni instrumenti brez dovoljenj lahko zrušijo 99% ovir za ustvarjanje in izdajo pogodb, s katerimi se trguje po meri, za vsakogar, ki se varuje, trguje in zasluži. OKEx Pool zdaj podpira zastajanje od 8 glavnih žetonov, vključno z EOS, ATOM, DAI in VSYS itd., z obrestnimi merami do 15%.

Vizija DeFi v OKEx – ekonomija brez trenja

Avtomatizirano trgovanje s pametnimi pogodbami lahko doseže takojšnjo poravnavo z ničelnim tveganjem nasprotne stranke, kar zmanjša potrebo po zavarovanju s premoženjem za 99% in bilanci stanja v trgovinskem ciklu. Kar zadeva DeFi, kripto trg nudi alternativne koristi tradicionalnemu denarnemu trgu. Tradicionalni denarni trg je lahko omejen na lokalne predpise, institucionalne in kapitalske zahteve v smislu dostopnosti. Posojanje DeFi prinaša globalne izkušnje brez dovoljenj s stalnim nadzorom in skladnostjo. Poleg tega je tveganje nasprotne stranke pri posojanju DeFi veliko manjše kot pri tradicionalnih posojilih enakovrednih družb. Še več, pametna pogodba tudi znatno pospeši čas obdelave in izboljša enostavnost uporabe z odstranjevanjem okornih papirjev za posrednike.

OKChain – komercialni javni blockchain v lasti OKEx

Mejnik v razvoju svojega ekosistema DeFi je OKEx pred kratkim predstavil OKChain, komercialno javno verigo blokov, ki podpira ustvarjanje in sproščanje aplikacij DeFi. Uporabniki lahko na OKChain izdelajo lastne aplikacije DeFi, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. Hkrati je OKEx uvedel tudi OKEx DEX, decentralizirano borzo, ki je zamenjala prvo aplikacijo na OKChain. Za boljšo izkušnjo trgovanja in likvidnost OKEx DEX podpira poravnavo v realnem času v nezaupljivem okolju.

Za najpomembnejše dogodke obiščite OKEx.

Fotografije dogodka:

Na vrhu je bila znamenita stojnica OKEx na Blockchain Economy 2020 s privlačnimi spominki in informacijami.

Lennix Lai, direktor OKEx za finančne trge, je sodeloval z veliko mediji, gosti in poslovnimi partnerji v celotnem dvodnevnem vrhu.

Lennix Lai, direktor finančnih trgov v podjetju OKEx, je na Blockchain Economy 2020 predstavil uvodno besedo in raziskal temo o pasivnem dohodku, ki je izključen v kripto. Ekipa OKEx je bila na prizorišču, da se je sestala in pozdravila vsakega obiskovalca dogodka.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto sredstva, povečujejo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map