Vožnja avgustovskega vala z kovanci OKEx Jumpstart

Malta, 21. avgusta 2020 – Avgust se je zaenkrat izkazal za ugodnega meseca za cene številnih glavnih žetonov na OKEx. Zlasti OKEx Jumpstart, žetonski inkubator podjetja OKEx, ki je do danes sprožil 26 projektov na OKExu, je zabeležil donosnost naložb iz več projektov. OKEx Jumpstart, ki je bil prvič predstavljen leta 2019, je platforma za prodajo žetonov, ki pomaga kakovostnim blockchain projektom, da postanejo javni in kotirajo na likvidnem trgu svetovnega razreda. Jumpstart ima še dodatno prednost, da pomaga spodbuditi rast trga verig blokov in spodbuja zdrav ekosistem za digitalna sredstva.

Generalni direktor OKEx Jay Hao meni, da Jumpstart privlači vedno večje število projektov zaradi moči blagovne znamke, uporabniške baze in tržnih virov OKEx, pri čemer je komentiral:

»Številni projekti vidijo številne prednosti močnega inkubatorja, kot je Jumpstart, velik napredek pri ICO. S programom Jumpstart deluje OKEx kot zanesljiv posrednik med naročniki in projektno skupino, ki želi predstaviti svoj žeton. Medtem ko vlaganje v katero koli kripto sredstvo nosi lastno tveganje in vlagateljem vedno svetujemo, da opravijo lastne raziskave, imajo imetniki OKB, ki sodelujejo v Jumpstartu, zagotovilo, da je OKEx temeljito skrbno preveril sposobnost preživetja in verodostojnost vsake ponujene ponudbe. “

Nekaj ​​nedavnih projektov Jumpstart, zlasti tistih, ki vključujejo DeFi, je izstopalo v preseganju pričakovanj in ustvarjanju velikih donosnosti naložb za zgodnje vlagatelje..

CESTA

Jumpstartova 9. prodaja žetonov z CESTA je bil predstavljen 14. novembra 2019. ROAD je samodejna knjiga, ki zajema celotno interakcijo med življenjskim ciklom in računovodske sisteme za avtomobile na podlagi tehnologije veriženja blokov. Od cene, ki je znašala 0,0143 USD, se je ROAD 1. avgusta 2020 presegel 0,03 USD, sredi avgusta pa je dosegel najvišjo vrednost od 0,17 USD, da bi se v času pisanja objavil na 0,13 USD. Z donosnostjo naložbe približno 1000% je izjemna uspešnost ROAD-a še posebej pomembna med kovanci Jumpstart.

WaykiChain (WGRT)

WaykiChain (WGRT) je bil 14. projekt Jumpstart, ki se je začel 17. junija. WaykiChain je javni blockchain, ki se osredotoča na tehnologijo blockchain in razvoj aplikacij. WaykiChain želi zgraditi decentralizirano platformo in ekosistem svetovnega razreda in je maja 2018 predstavil prvo napoved iger DApp na podlagi pametnih pogodb. S cene, ki je znašala 0,003 USD, se je cena WGRT v začetku avgusta zvišala na 0,0122 USD, sredi pa se je postopoma povečala na 0,027 USD. -Avgust. Z donosnostjo naložbe skoraj 1000% je WGRT ena izmed izjemnih ponudb Jumpstart leta 2020.

HyperDAO (HDAO)

10. prodaja žetonov Jumpstart s HyperDAO (HDAO), ki se je začel 25. februarja 2020. HyperDAO s pomočjo razdeljene knjige in tehnologije veriženja blokov želi zagotoviti učinkovit, pregleden in zanesljiv ekosistem DeFi, ki ga urejajo člani skupnosti. S kotacijo 0,01 USD se je HDAO v začetku avgusta gibal pri 0,022 USD, vendar se je v času pisanja zvišal za 50% in dosegel najvišjo vrednost od 0,033 USD, preden se je poravnal na 0,0245 USD..

Za primerjavo, drugi projekti Jumpstart so avgusta zabeležili manj dobička, vendar imajo od IEO še vedno velike donosnosti naložb..

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd (DEP)

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd ali DEA je 8. aprila 2020 z dvema naročniškima sejama predstavil žeton DEP – 11. projekt OKEx Jumpstart. "PlayMining" (tj. Mine-while-playing) platforma je namenjena ustvarjanju bistvenega gospodarstva digitalne zabave z uporabo verige blokov kot osnovne tehnologije. S kotacijo 0,0025 ameriških dolarjev je DEP v drugem in tretjem četrtletju 2020 dosegel ogromen dobiček in v začetku avgusta dosegel 0,008077 dolarja. Kljub temu, da se je cena v času pisanja znižala na 0,007706 USD, ima DEP še vedno ROI več kot 300%.

Povezava NDN (NDN)

OKEx Jumpstart je NDN Link (NDN) kot svoj 13. projekt prodaje žetonov začel 20. maja 2020. NDN Link razvija prihodnjo omrežno tehnologijo, imenovano Named Data Networking. Cilj NDN Link je ustvariti vsebinsko usmerjeno omrežno tehnologijo naslednje generacije z namenom spodbujanja razvoja naslednje generacije internetnih aplikacij in storitev. S kotacijo 0,006 ameriških dolarjev je NDN sredi julija dosegel najvišjo vrednost 0 0282, ki se je v začetku avgusta znižala na 0,01304 dolarja in trenutno znaša približno 0,0104 dolarja..

Za več informacij o OKEx Jumpstart glejte https://bit.ly/2CItyzA

KONEC

O OKEx

Kot vodilna svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, OKEx ponuja najrazličnejše tržnice, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto premoženje, izboljšajo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi in izvedenimi finančnimi instrumenti – vključno s terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in opcijami – glavnih kriptovalut, vlagateljem pa ponujamo fleksibilnost pri oblikovanju svojih strategij za maksimiranje dobička in zmanjšanje tveganj.

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map