Vse najboljše, OKEx!

Praznovanje naše preteklosti, navdihovanje prihodnosti

Morda nas poznate kot vodilno kripto borzo na otoku Blockchain, toda ali veste, da 31. oktobra praznujemo 2. obletnico?

OKEx je daleč napredoval in postal ena največjih svetovnih spot in terminskih borz digitalnih sredstev. Od ustanovitve smo že našteli več kot 400 parov terminskih pogodb in promptnega trgovanja ter se ponašamo z velikim obsegom trgovanja. Vseeno pa nam stvari niso bile vse rožnate, še posebej, ko se moramo nenehno soočiti z obtožbami in kritikami konkurentov.

Danes obračamo novo stran z močnim ekosistemom OKB, izboljšanimi trgovskimi in varnostnimi sistemi, inovativnimi projekti in globalno širitvijo. V spomin na to pomembno priložnost se veselimo teh vznemirljivih projektov, na katerih smo delali mesece in bodo predvidoma leta 2020!

Globalna samoregulirana organizacija (SRO)

1. jpeg

Kot vodilni v panogi smo pogumno naredili korak naprej, da bi stvari izboljšali celotno industrijo. Le s skupnim sodelovanjem lahko izmenjave postavljajo standarde, ki bodo zagotovili finančno varnost za milijone ljudi, zato smo ustanovili Globalno samoregulirano organizacijo (SRO) za povezovanje kolegov v panogi.

Razglašeno med slavnostnim dogodkom na vrhu DELTA, SRO je standardni nabor praks in politik ki so postavljeni na svoje mesto. Je neodvisna organizacija, ki temelji na članstvu in je odprta za izmenjave vseh velikosti in pristojnosti. SRO poziva člane svetovne skupnosti za kripto trgovanje, naj si pridružijo roke pri vzpostavljanju standardov za trženje, uvrstitev in brisanje digitalnih sredstev, in druge postavke, ki so ključne za rast celotne industrije.

Upamo, da bodo članske borze lahko sodelovale pri opredeljevanju in sprejemanju standardov za globalno spodbujanje sprejemanja digitalnih sredstev in dodajanje vrednosti skupnosti z zaščito vlagateljev in trgovcev ob spodbujanju inovacij v celotnem ekosistemu OKB..

OKChain & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Končno se dogaja – nova lastniška veriga blokov OKChain «je v končni razvojni fazi in testna mreža se bo kmalu začela. Ko bo OKChain postal stabilen, bomo preselili OKB, izvorni žeton omrežja, iz žetona Ethereum ERC-20 v naš lasten omrežje OKChain..

Takrat bo v omrežju na voljo tudi naša prva decentralizirana izmenjava (DEX), volitve supernodov pa bomo odprli za verigo blokov. Z OKB lahko uporabniki glasujejo za svojega najljubšega kandidata za supernode in poravnajo provizije za transakcije na OKDEx. OKB se bo uporabljal tudi za predprodajo žetonov, projektne skupine pa bodo v prihodnosti morale plačevati super vozlišča OKB kot pristojbine za storitve.

Marža USDT & Pogodbe z mejo žetonov & Zamenjave

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Povpraševanje po terminskem trgovanju je bilo v kripto industriji vedno močno in številne kripto borze želijo vstopiti v vesolje. Da bi uporabnikom ponudili več možnosti pri trgovanju, bomo kmalu uvedli terminske pogodbe na Tetherjev USDT, ki naj bi začele delovati novembra letos.

Nova dva izvedena instrumenta bosta uporabnikom omogočila odprte pozicije s finančnim vzvodom ali vstopite v pozicijo z vzvodom za nakup ali prodajo sredstva, v tem primeru s USDT.

Z uporabo samo USDT kot zavarovanja lahko uporabniki zdaj odprejo BTC, ETH in katere koli druge pogodbe, ne da bi pri tem premetavali med različnimi kriptovalutami., prihranek časa in stroškov.

Terminske pogodbe USDT bodo sklenjene 14. novembra, simulacija pa se bo začela 5. novembra. Trajna zamenjava USDT se bo začela 9. decembra, simulacija pa se bo začela 30. novembra.

OKMSX, varnostna borza digitalnih sredstev

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Po preselitvi sedeža na Malto smo se skupaj z MSX, digitalno in fintech podružnico Malte Stock Exchange Holdings, skupaj zagnali novo borzo, ki podpira maltaško pobudo Blockchain Island. To skupno podjetje zaznamuje naše zaupanje v malteško vlado in našo zavezanost k zagotavljanju učinkovitega, varnega in preglednega okolja za trgovanje z blockchaini za uporabnike po vsem svetu..

Andy Cheung, naš vodja operacij, je trgovalno platformo označil kot “institucionalno izmenjavo varnostnih žetonov”, ki bo izkoristila “digitalno upravljanje premoženja in strokovno znanje”. Z izkoriščanjem izkušenj malteške borze na področju skladnosti z zakonodajo OKMSX deluje že eno leto in se približuje svoji zadnji razvojni fazi, začetek se pričakuje v prvi polovici leta 2020.

Več aplikacij OKB

Od selitve OKB na blokovno verigo Ethereum aprila letos si prizadevamo pospešiti množično sprejemanje našega izvornega žetona v čim več vidikov v vsakdanjem življenju. V zadnjem času smo ponosni, da smo na Twitterju našega izvršnega direktorja Jaya Hao predstavili 14 novih načinov uporabe OKB, vključno s prejemanjem finančnih storitev, izboljšanjem kibernetske varnosti, spletnim nakupovanjem itd.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Iskreno se želimo zahvaliti našim strankam, partnerjem in vsem, ki nas podpirajo in stojijo ob nas. Še naprej bomo izpopolnjevali robusten ekosistem blockchain za uporabnike in vsi smo pripravljeni povezati odlične inovativne projekte veriženja blokov, da bi olajšali ekološki razvoj za OKEx in spodbudili napredek industrije verig blokov in digitalnih sredstev..

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map