Jay Hao na televiziji PAXE: Širitev OKEx v Koreji 2020

25. aprila se je z našim izvršnim direktorjem Jayom Haom pogovarjal Pax Economic TV (PAXE TV), znani korejski radiodifuzni kanal, ki se osredotoča na kriptovalute in trende blockchain, da bi razpravljal o tržnih vpogledih in načrtu OKEx za širitev v Korejo leta 2020. Jay je govoril tudi o novem partnerstvu OKEx-a z MeconCashom, visokokakovostnim blockchain projektom, ki nam pomaga razširiti naš fiat gateway v Koreji.

Ste navdušeni nad našimi novimi navodili? Kaj Jay misli o blockchain ekosistemu leta 2020? Oglejte si spodnji intervju in Q&Kot smo vam prepisali, z vsemi vprašanji, na katera je Jay odgovoril.

Za celoten posnetek intervjuja obiščite: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

Z izvršnim direktorjem OKExa Jayom Haojem se je pogovarjal PAXE TV

1. Predstavite se gledalcem v Koreji

Seveda. A-ni-ha-sya-you, jaz sem Jay Hao, predsednik uprave OKEx. Hvala, ker ste me tukaj.

2. Prosimo, predstavite OKEx za gledalce v Koreji.

OKEx je globalna borza digitalnih sredstev, ki ponuja storitve trgovanja, kot so promptno trgovanje, izvedeni finančni instrumenti, kot so terminske pogodbe, večne zamenjave, trgovanje z opcijami, trgi C2C itd..

Kot dober ekosistem blockchain ima OKEx tudi svoj rudarski bazen, denarnico in javno verigo.

Spremljajte me (@ Jayhao8) ali OKEx () na Twitterju, če želite izvedeti več;)

3. Ali menite, da bo leta 2020 prišlo do velike spremembe v ekosistemu blockchain? Če je tako, kaj bi bilo?

Brez dvoma.

Ko gre za leto 2020, je koronavirus močno prizadel svetovno gospodarstvo. Borza, trg dela … resnično težko. V tem težkem času bo “pasivni dohodek” v celotnem letu ključ našega ekosistema blockchain.

DeFi se razvija zelo hitro in verjamemo, da bo postal ključni element tradicionalnega finančnega sistema. Uvedli smo različne izdelke, ki uporabnikom omogočajo enostaven zaslužek pasivnega denarja s posojanjem, vložkom in pologom podjetja Defi.

4. Kako nameravate razširiti svoje poslovanje v Koreji?

No, 200 milijard ameriških dolarjev – to je znesek, ki ga je lani dosegla tržna meja kripto trga. Očitno je, da ta trg še vedno močno in hitro raste. Podatki OKEx kažejo, da je Koreja ena zelo aktivnih držav v naši industriji.

Resnično cenimo navdušenje uporabnikov v Koreji. In tu je vedno eden najboljših trgov, ki jih najbolj cenimo. Ne glede na katerega koli od obetavnih projektov ali skupnosti so vedno motivator, ki nam omogoča, da vsem ponudimo izjemnejšo raven storitev. Tudi naš partner OKEx Korea si bo prizadeval, da bo korejskim uporabnikom omogočil najlažji dostop do kriptovalut.

5. Kaj OKEx sodeluje z MeconCashom? Kaj menite o partnerstvu?

Cilj OKEx je spodbuditi rast blockchain industrije, pa tudi gospodarstva, ki ga podpira blockchain. V veselje nam je sodelovati z visokokakovostnimi blockchain projekti, kot je MeconCash. To sodelovanje med OKB in Meconcashom bo koristilo vsem.

Občasno se držimo visokih standardov postopka pregleda projekta. Postopki so postavljeni za zaščito interesov naših trgovcev, hkrati pa zagotavljajo visoko kakovost naših sodelujočih projektov. In MeconCash nam pomaga razširiti naš fiat gateway v Koreji.

6. Kakšna so vaša razmišljanja o MeconCashu??

Zelo se zahvaljujemo temu, kar je MeconCash prispeval k industriji, še posebej, ko je v Koreji deloval kot fiat gateway z bankomati. Zahvaljujoč temu imajo ljudje v Koreji lažji dostop do kriptovalut z množičnim sprejemanjem.

Delimo isti cilj in skupaj gradimo za industrijo.

7. Kaj je OKB? Kakšen je njegov prihodnji načrt?

OKB je uporabni žeton, ki ga je izdal OK Blockchain Foundation, in OKEx ga je sprejel kot bistveni del ekosistema OKChain. Od danes je OKB razvil do 13 scenarijev aplikacij, ki temeljijo na platformi, skupaj s 35 primeri uporabe zunanjih aplikacij, kot je nakup izdelkov ali storitev z žetoni..

Uvrščeno na 50 točkovnih borz, 9 izmenjav fiat-to-crypto, ki zajema 141 držav in regij po vsem svetu … kaže, kako je OKB zelo dostopen.

Za boljše vzdrževanje sistema žetonov imamo tudi načrt odkupa OKB – 30% prihodkov od provizij od transakcij na promptnem trgu OKEx bi porabili za reden odkup OKB.

OKB, naša prihodnost je.

8. Povejte nam več o tem, kako bo OKEx še naprej prispeval k industriji blockchain.

Zdaj svojim uporabnikom ponujamo zelo obsežen portfelj izdelkov – C2C, spot, maržo in izvedene finančne instrumente, kot so terminske pogodbe, opcije in trajna zamenjava. Trenutno aktivno razvijamo tako rudarski bazen kot javno verigo.

Za javno verigo smo lansirali lastnega – OKChain in njegov prvi DApp – OKEx DEX. OKChain je odprt za vse blockchain skupnosti in podpira različne vrste datotek. Uporabniki lahko izdajo lastne žetone, ustvarjajo trgovalne pare in prosto trgujejo prek OKChain. Upam, da bodo v prihodnosti na njem začele delovati bolj decentralizirane aplikacije, ki bodo spodbujale hiter razvoj industrije.

Upamo, da bomo ostali v obojestranski korist za tradicionalni finančni trg, zlasti več kot milijarda ljudi ne more dostopati do tradicionalnih finančnih storitev. Zato jim bomo pomagali, da se rešijo finančne vključenosti in nato uživajo v pasivnem dohodku. ZASLUŽITE – naša na novo uvedena funkcija je vse na enem mestu, ki uporabnikom omogoča dostop do vseh finančnih produktov OKEx, vključno z vložki in prihranki, kjer bi lahko uporabniki zaslužili od obresti.

9. Če imate zadnjič kaj povedati korejskim gledalcem, jim prosim povejte.

Blockchain industrija je lani zelo napredovala, a je še vedno mlada. Rekel bi, da ima tehnologija veriženja blokov še dolga pot z ogromnim potencialom rasti.

Veseli smo, da vidimo vedno več visokokakovostnih blockchain projektov, kot je Meconcash, ki so bili inkubirani v Koreji in so globalno prispevali k industriji. Kot igralec smo zelo pripravljeni sodelovati s korejskimi projekti in uporabniki, da bi razvoj blockchain industrije potisnili na naslednjo stopnjo.

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map