Mednarodni dan žena 2020: 24 navdihujočih citatov žensk v kripto

Enakost spolov je univerzalno prizadevanje in kripto in blockchain industrija ni nobena izjema. Ne preseneča, da moški, tako kot druga tehnološka področja, predstavljajo večino v blockchainu in kripto prostoru. Po navedbah Ugotovitev CryptoNewsZ, samo 12,28% ljudi, ki danes sodelujejo v skupnosti Bitcoin, so ženske, čeprav se je število leta 2018 povečalo s samo 5%.

V podjetju OKEx smo zavezani k arhiviranju enakosti spolov na delovnem mestu. Prepričani smo, da je bistveno sprejeti raznolikost spolov in opolnomočenje žensk. Cenimo talente, trdo delo in prispevke zaposlenih in jim nudimo enake možnosti za uspeh in sijaj, enako kot moškim članom.

Po dolgoletnih prizadevanjih smo letos uspeli doseči spolno uravnoteženo delovno silo. Tako pospešujemo svoja prizadevanja za ozaveščanje o enakosti spolov in opolnomočenju žensk v industriji.

V počastitev mednarodnega dneva žensk smo ustvarili posebno kampanjo #WomenInCrypto proslaviti dosežke in prispevke igralk v industriji in navdihniti tiste, ki si močno prizadevajo za uspeh v svojih vlogah. V kampanji sodelujejo 24 neverjetnih dam, ki so na tem področju izjemno prispevale.

Se sprašujete, kako rušijo stereotipe in se odlikujejo v blokchainu in kripto svetu? Tukaj je pogled na njihova razburljiva potovanja in močne izjave, ki poudarjajo, kaj je mogoče za ženske v kripto.

»Kripto, kot ga poznamo, ni bil zgrajen samo na blockchainu, temveč tudi na močni skupnosti. Ženske smo naravne graditeljice skupnosti. Zdaj je čas, da se zberemo in sodelujemo v kripto z namenom pridobiti finančno neodvisnost in izkoristiti svoj prirojeni nabor spretnosti. Tako kot so dolarji, ki jih porabimo, politične izjave – tudi Bitcoin ni nič drugačen. Že tisočletja smo glasovali, ne da bi nas slišali – kriptovaluta nam omogoča, da nas slišijo. ”

Diana Pires, Podpredsednik, institucionalna prodaja, Crypto.com

»Za nastajajoče tehnologije, kot sta blockchain in cryptocurrency, so za spodbujanje inovacij vedno potrebni talenti različnih okolij. Z večino vlog žensk v strategiji, komunikaciji in razvoju podjetja v industriji odpira nove priložnosti ženskam, da se bolj kot kdaj koli prej vključijo v tehnologije. Jaz in moja soustanoviteljica TongTong Bee globoko verjamemo v zmožnosti žensk pri vodenju rasti industrije verig blokov in kriptovalut ter smo navdušeni nad našimi močmi pri motenju sveta. “

Alyssa Tsai, Ustanovitelj & Izvršni direktor, PANews

»Kako ustvariti enako okolje? Kripto industrija ima naravne prednosti, je tako nova panoga in ponuja veliko bolj enake možnosti za vse v primerjavi s tradicionalnimi panogami. Moški in ženske so na isti izhodiščni črti in imajo enako priložnost spremeniti stari svet in ustvariti novi svet. Seveda gre tudi za panogo, ki zahteva široko strokovno znanje, kot so pravna, finančna, tehnološka, ​​skladnost itd. Pomaga nam, da imamo več priložnosti, da najdemo svoje specialitete in se prilagodimo našemu ozadju, če pa želimo, lahko razumemo še večje izzive. Tako kot ženske ne želimo zgolj vzklikati sloganov, temveč se moramo izkazati z uporabo intelekta, odlične empatije in komunikacijske sposobnosti z dejanji za boj za enakost spolov. “

Seirai Li, Skupnost Taraxa & Marketing Recika CMO, Taraxa / Recika

»Sem Lilith Li. Sem feministka.

Blockchain & industrija kriptovalut je najboljše mesto za delo žensk, tudi če ne kodirate. Morda boste pokazali svojo sposobnost, ki si jo prizadevate že leta, pa tudi biti takšni, kakršni ste.

Že dve leti sem se pridružil projektu blockchain s sedežem v Singapurju in sem novinec v strokovnem znanju. Obstaja veliko fantastičnih priložnosti za učenje od ljudi in ocenjevanje samega sebe. Na primer, lahko okusite vrhunsko tehnologijo, kako deluje; lahko ste tudi nov trgovec, navdušen nad razumevanjem procesa digitalnega trga; lahko sodelujete tudi s strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih panog in držav. Nekega dne bi se zavedeli, da okoli vas delajo briljantni ljudje in ste eden izmed njih.

Brez predsodkov, brez seksizma.

Sem Kitajka, v Tokiu živim že skoraj 10 let.

Na Japonskem ženske nimajo dovolj prostora za uspeh zaradi staromodne kulture in razmišljanja tradicionalne družbe. Ves čas so tiho, skromni, skladni in zadovoljni. Za zaščito v vsakdanjem življenju delujejo “DOBRO dekle” in “ISTO KOT TI”. To sem se naučila od Japonk.

Na Japonskem potrebujemo več navdušenih dam, ki bi delale tukaj, da bi pokazale svoje sposobnosti, vključno z mislijo, jezikovnimi sposobnostmi, komunikacijo, druženjem, občutkom čim glasneje.

Kot japonski strokovnjak sem odgovoren za skupnost Women in Blockchain, ki ima sedež v New Yorku in sodeluje z ženskami iz blockchain-a za uveljavitev sodelovanja v regiji..

V verigi blokov & kriptovalutnem svetu, se je tam borilo le nekaj žensk. So zanesljivi, spoštovani, uspešni. Bi bila rada naslednja dama? “

Lilith Li, Japonski strokovnjak, Ženske v blokchainu

»Ženske toliko prinesejo na delovno mesto. Od različnih perspektiv in stilov vodenja do pristopov pri reševanju situacij – za podjetja je pomembno, da najemajo ženske in spodbujajo to raznolikost. Kot ženska v industriji, v kateri prevladujejo moški, je prejemanje te prepotrebne podpore in nenehne možnosti za rast izjemno pomembno. Ko bodo industrije olupile svoja omejevalna okolja in ženskam ponudile te priložnosti, bodo lahko vsi uspevali! ”

Sandra Yap, Direktor partnerstva, Zcoin

“Življenje smiselnega življenja zahteva pogum, drobovje in neomejeno energijo. Biti mati dveh otrok, hkrati pa izpolnjevati potrebe težkega delovnega okolja, se spopada z veliko ženskami v 21. stoletju: hkrati je zahtevno in koristno. Življenje je čudovito potovanje z nenehnimi vzponi in padci, najpomembneje pa je, da smo živi in ​​lahko uživamo v vsaki minuti vožnje. Počutim se resnično blagoslovljeno, da sem svoj klic našel v svetu blockchaina, digitalne misije, ki me je povezala z neverjetnimi ljudmi, ki imajo sanje večje od sebe. Delo podnevi in ​​ponoči vas resnično izčrpa. Toda na koncu prideš kot nova oseba, kajti tisto, kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Hvaležen sem za vse stiske, ki sem jih moral prestati, ker so me na tej poti naredili boljšega človeka. Še posebej velja za moje kolege, ki se morajo zelo potruditi, da dosežejo velike cilje, medtem ko so tam za svoje neverjetne otroke. Na mednarodni dan žena mi vzemite to sporočilo: Ljubite svoje delo, ljubite svoje življenje, saj ste zaradi pravega dela vedno videti lepi. “

Faye, Soustanovitelj, 99Ex

»Zahvaljujoč bitcoinom so ljudje svobodnejši in jim je omogočeno kot kadar koli prej, da tekmujejo na podlagi svojih idej in ustvarjanja vrednosti, brez starih pristranskosti glede spola, rase, rodovnika in drugih. Bitcoin sistem omogoča tržno ceno vsakega drobnega dela ustvarjanja vrednosti iz trdega dela in ustvarjalnosti in to nagrado v realnem času prenese skozi vrednostno verigo. Zdaj je čas, da vsi premislimo, kakšno vrednost ustvarjate, kar bo pozitivno vplivalo na vaših 7 milijard vrstnikov. “

Ella Qiang, Vodja jugovzhodne Azije, združenje Bitcoin

»Moja osebna mantra je, da je najboljši način napovedovanja prihodnosti ta, da jo zgradimo. Osredotočimo svojo energijo in talent na ustvarjanje prihodnosti, ki si jo zamislimo, namesto da bi zapravljali čas z nenavadnimi igralci. Nadzirajte svojo usodo tako, da postanete svoj največji zagovornik. “

Emi Yoshikawa, Sr. direktorica globalnih operacij, Ripple

»Blockchain tehnologija ni samo tehnološka revolucija, ki spreminja tudi družbo in človeštvo na splošno. Decentralizirani vektor Blockchaina ženskam zagotavlja enak dostop do širšega izobraževanja, finančnega upravljanja (individualno in institucionalno). Ni nujno, da ženske in dekleta prihajajo z Wall Streeta, vendar so še vedno del svetovnega gospodarskega odločanja. Blockchain ženskam prinaša finančno neodvisnost in pomaga odpraviti diskriminacijo na podlagi spola v šolah, pisarnah in doma na mednarodni ravni. Čas je, da samice zasijejo. “

Xiaoying Ren, Direktor Strateškega zavezništva, Cointelegraph Japonska

»Mislim, da je to panoga, ki jo zaznamujejo napačne predstave in nesporazumi. Mnogi ljudje (tako ženske kot moški) bodisi verjamejo, da moraš biti razvijalec ali ekonomist, da se vključiš – ali da so čoln zamudili in je prepozno.

Izboljšujemo zaostrovanje pripovedi, razlago prednosti kriptovalut, ne da bi jo preveč zapletali, gradnjo infrastrukture, dajanje izdelkov, ki so uporabnikom bolj prijazni z očitnimi USP-ji. A dela je še veliko, pa tudi prostora za vse vrste ljudi, ki se mu lahko pridružijo.

Ni vam treba biti računalničar (ali človek), da bi razumeli vrednost decentralizirane digitalne valute, ki nas odpelje od nadzora vlad in centralnih bank ter nam zagotavlja individualno finančno suverenost … Potrebujete le radoveden um in pripravljenost za učenje.

Zavedajte se tudi, da ste največja ovira za vstop sami. Da, to je industrija, v kateri prevladujejo moški, vendar nihče ženskam aktivno ne prepoveduje dostopa. Številne samice, ki so vstopile, jo ubijajo v vesolju. Blockchain je spolno nevtralen. Nikomur ne dovolite, da mislite drugače in ne dovolite, da vam karkoli stoji na poti. “

Christina Comben, Novinar kriptovalut, Bitcoinist

»Ženske imajo v prostoru Blockchain in Crypto ključno vlogo. Ženske so po naravi gojiteljice, bolj zaupanja vredne in pogosto pozorne na podrobnosti, ki jih je verjetno mogoče spregledati, na primer za dobro uporabo kriptovalut.

Naša odgovornost je, da smo ženske predhodnice sprememb, ki so se zgodile k nam, Blockchain in kripto sta mi dala glas in priložnost v svetu, polnem birokracij, lahko to stori tudi za druge ženske. Če bi več žensk sodelovalo v kripto prostoru, bi to lahko prineslo pozitivne spremembe. Ženske so odlične komunikatorke in lahko pomagajo vzpostaviti ravnovesje in zaupanje v kripto ekosistem. “

Yaliwe Soko, Predsednica Združenja združenj ameriških blokov

»Z veseljem opažam, da nove tehnologije omogočajo ženskam, da se uresničijo v svojem poklicnem in zasebnem življenju, organizirajo svoj čas in svoje ideje predstavijo svetu, kar omogoča bolj vključujoče in raznolike posle. Ženska vizija prihodnosti predstavlja različne vrednote, pomembne cilje in načine, kako jih doseči, in super je, da lahko danes delimo in slišimo. Fintech odpira nove priložnosti zaposlenim ženskam, ki na svoj način odpirajo nova obzorja industriji fintech. To je obojestransko koristen postopek. V kripto je mogoče videti vedno več močnih žensk, prav tako ni naključje, da je vodja Blockchaina v eni najvplivnejših skupnosti na svetu – Svetovnem gospodarskem forumu – ženska, velika strokovnjakinja in mati treh otrok..

Ženske so velik vir za gospodarstvo, zato bodimo močne ženske. Naj jih spodbujamo, izobražujemo. «

Kristina Lucrezia Cornèr, Odgovorni urednik, Cointelegraph

»S tehnologijo, ki je stara le 11 let, je nastajajoči prostor, kjer lahko ženske zgodaj vstopijo in izboljšajo razmerje med moškimi in ženskami, ki so inovatorji in vodilni v industriji blokovnih verig. Za razcvet in uspeh v tej panogi ne potrebujete diplome iz računalništva, potrebujete motivacijo, trden poslovni načrt in vztrajnost. “

Adel, Soustanovitelj in vodja projekta, DAPS Coin

»Blockchain in kripto sta tehnologiji, ki spreminjata svet in vanje bi morale biti vključene ženske. Število žensk v IT, STEM, crypto in blockchain je še vedno majhno. Ogromne dame, ki še niso vključene, imajo velik potencial. Spodbujajmo ženske, da izkoristijo svoje lastnosti v tej nastajajoči industriji.

Veliko dela je treba razviti za razvijalce, (tehnološke) vodje, vodje marketinga, komunikacijske strokovnjake, govorce, (spletne) oblikovalce in še veliko več priložnosti. Torej, če lahko damico usmerite v pravo smer, da sledi njenim sanjam in izkoristi njihov potencial, potem pojdite na to. To je lahko vaša mlajša sestra, prijatelj ali celo nekdo, ki ste ga srečali na velikem svetovnem spletu. Vsak majhen prispevek lahko na koncu pripelje do bolj raznolikega in bolj vključujočega blokovnega in kripto sveta. “

CryptoLady, Ustanovitelj, ladiesinblockchain.org

„Menim, da lahko ženske ustvarjalno razmišljanje pripeljejo do industrije, ki ima trenutno težave pri povezovanju nove tehnologije s koristnimi in običajnimi aplikacijami. Tako mislim in se počutim kot sistemski oblikovalec v uspešnem tehnološkem podjetju.

Bitcoin ne more ugotoviti, da je resničen uspeh, saj je preprosto briljantna programska arhitektura. Prav tako ne more izpolniti svoje usode, tako da je zgolj nišna čudežna dežela za tehnike in vlagatelje. Potrebuje množično uporabo! Za to množično uporabo potrebujejo ljudi, ki tržijo in oblikujejo.

Kdo bodo ti ljudje? To smo vsi. Ne gradijo ljudje programske opreme vozlišča Bitcoin. Ljudje iz obstoječih industrij najdejo primer uporabe za učinkovitejše izvajanje svojih storitev (ali njihovih delov) prek Bitcoina.

Bitcoin kot ekosistem odpira obilo možnosti, ki jih še ni treba izkoristiti. Zagotavlja varno, odprto, globalno evidenco in hitro, stroškovno učinkovito sporočanje vseh vrst transakcij, dogovorov in podatkov.

V zadnjem desetletju ljudje tega niso bili povsem budni. Večina od nas, tudi tisti, ki že dolgo vemo za Bitcoin, nismo vedeli za potencial Bitcoinov – skriti na videz v kodi prve različice Bitcoina: 0,1.

Na nas vseh je strast, da delimo in nadgrajujemo ta odkritja resnične narave Bitcoina, da v celoti spoznamo globalni prihod Bitcoina kot interneta 2.0.

Bitcoin ni le naložba: gre za omrežje in infrastrukturo, na katere bi lahko koristili večini naših sodobnih udobnosti in storitev.

Pomagajmo torej uresničiti sanje Satoshi z razvojem in promocijo množično priljubljenih storitev na Bitcoinu, ki ustrezajo Bitcoinovi zasnovi in ​​resnični usodi! “

Reina Nakamoto, Oblikovalec sistemov, @mindstatex

»Crypto je nenehno razvijajoča se in večdisciplinarna industrija. Naj vas ne ustraši na videz ogromna količina informacij – kritično razmišljajte, bodite odporni in zaupajte v svoj glas. Najpomembneje pa je, da se zabavate in vplivate na naš svet! “

Mia Deng, Kačji pastir

»Vsi govorijo o sprejetju kriptovalut.

Želite pospešiti postopek? Sodelujte več žensk!

Medtem ko so ženske začele zasedati vodstvene položaje v največjih kriptovalutah, potrebujemo veliko več od nas, ki vlagamo in delamo v tej panogi. Pogovorite se s svojimi puncami, sestrami in tistim dekletom, s katerim vedno želite začeti pogovor. (Se želite naučiti kaj kul?) Je odličen ledolomnik &# 128539;) “

Shalini

»Živimo v svetu, ki se hitro spreminja. To je čas, ko so kreativnost in drzne ideje postale nova norma in ljudje, ki bodo sprejeli to novo dobo, bodo prav tako pomagali spremeniti na bolje. To je razlog, zakaj zagovarjam izobraževanje in izmenjujem informacije, tako da bo več ljudi razumelo neomejene priložnosti, ki jih imata Blockchain in Crypto za oblikovanje naše družbe kot ljudi, skupnosti in kot posameznika, ne glede na vašo narodnost, spol ali socialno ozadje. Vedno sem cenil dobre stvari v življenju in v tem, kaj lahko dosežemo, če sodelujemo in ostanemo povezani. Ravno zaradi tega sem se pred kratkim pridružil ekosistemu ICON in skupini P-Rep ICONPLUS, da bi druge navdihnil in izzval k skupnemu sodelovanju. Resnična inovacija vključuje vse. «

Mounia Rabhi, Javni predstavnik ICON, ICONPLUS

»Mednarodni dan žena se je začel leta 1910. Poklanjam se tistim, ki so začeli to gibanje v tisti dobi. In zdaj v letu 2020. Moramo iti v naslednjo fazo. Blockchains in kripto valute so se razvile z odpravo meja in povezovanjem posameznikov. Ne pozabite, da ima blockchain tudi potencial za ustvarjanje svobode in enakosti žensk. “

Mai, MissBitcoin

»Da bi tehnologija blockchain dosegla množično uvajanje, potrebujemo še veliko talentov, zlasti. ženske, da se nam pridružijo v tej panogi. Raziskave kažejo, da se ženske odlikujejo tako, da prevzemajo pobude, delujejo odporno, si prizadevajo za rezultate in izkazujejo visoko integriteto in poštenost, lastnosti, ki so bistvene za pomoč industriji, da uresniči svoj velik potencial.

Kljub temu menim, da je najpomembnejši razlog, da se ženske pridružijo tej industriji, ker je ZABAVNA. Iz mojih lastnih izkušenj je bila to živčna, a vznemirljiva vožnja. Vožnja, kjer sem ves čas ponižen, nenehno na nogah, a se vsak dan učim in hodim in označujem na ogromnem ozemlju, kjer je le malo kdaj prečkalo. Pridružite se nam na tej vožnji! “

Fangfang Chen, Vodja operacij, fundacija Algorand

»Prilagajanje in razumevanje kriptovalut in tehnologij veriženja blokov se na začetku zdi težko.

Ne pozabite na dejstvo, da: "Vse je težko, preden je enostavno!"

Olajšanje težkih stvari je skrita moč nas. Nikoli ne podcenjujte svojega talenta. Ne bojte se naučiti novih stvari.

Ne bojte se biti pionir sprememb. Ne bojte se tekmovati v moškem svetu. Ne dovolite, da vas družba in trenutno stanje preprečujejo, da bi ostali v igri.

Vsaka preobrazba bo potrebovala naš sočutni pridih in podrobno perspektivo; kot preoblikovanje verige blokov.

Başak Burcu Yiğit, Soustanovitelj, Istanbul Blockchain Women

»Število podjetnic, ki razvijajo projekte v tehnologiji veriženja blokov ali aktivno sodelujejo v projektih, je še vedno zelo malo, čeprav se večinoma povečuje. Glede na primere uporabe lahko rečemo, da smo začeli videti profile odvetnikov, birokratov, akademikov, javnega osebja ali izvršnih direktorjev srednje ali srednje stopnje, ki delajo na korporacijskih rešitvah veriženja blokov, ki poskušajo prispevati k ekosistemu v smislu zakonodaje. vprašanja upravljanja.

Glede kriptovalutne strani poslovanja vidimo, da se ženske kriptovalutam bolj približujejo kot orodju za naložbe / prihranke, ne pa kot trgovanju, zaradi svojega instinkta, da bi bile bolj previdne.

Po drugi strani pa so ženske po naravi kreativne. Ženske morajo imeti pridih pri razvoju te tehnologije in ustvarjanju novih idej. Na ta način mislimo, da lahko tehnologijo sprejmejo in razširijo širše množice. Treba je zgraditi strukture, ki bodo ženske spodbujale k transakcijam s kriptovalutami. Kot dojemanje splošnega zavedanja, da v vseh programskih okoljih, zlasti v računalniških igrah, prevladujejo moški, nam je mar, da to zaznavo razbijemo in spodbudimo ženske k delu v tem ekosistemu, ki lahko ustvari dodano vrednost in odpre nova obzorja. “

Ebru Güven, Soustanovitelj, Istanbul Blockchain Women

»Bitcoin je predvsem svoboda izbire in upam, da vidimo, da ga več žensk uporablja kot mehanizem za ustvarjanje priložnosti zase. Za druge ženske v panogi bi rekel – nadaljujmo z gradnjo. Mogoče nekega dne, vprašanje, "Kako je biti ženska v vesolju? ” bo zastarel. “

Girl Gone Crypto, @girlgone_crypto

Za konec pa še nekaj besed našega glavnega strateškega direktorja, Alysa Xu.

“Kaj imam rad pri kripto? To je nediskriminatorno, ne glede na vaš spol, izobrazbo ali kulturno ozadje. V kripto so vsi enaki. To je pravi manifest “decentralizacije”.

Za žensko, ki skoraj 10 let dela v tehnološki industriji, me veliko vprašajo: “Zakaj v blockchainu ni veliko žensk?” in vedno jim dam enak odgovor, obstajajo. Preprosto ne dobijo enake stopnje izpostavljenosti ali prepoznavnosti kot njihovi moški kolegi in to je problem prostora.

Želim motivirati več žensk, da se vključijo v kripto, želim videti ženske na oblasti, in kar je najpomembneje, želim, da ženske izkoristijo to neverjetno priložnost, da rastejo in žarijo. Crypto ni nekakšen deški klub, je vseobsegajoč, vse tiste dame, ki so se nam pridružile v kampanji #WomenInCrypto, so odlični primeri, kako lahko ženske vodijo, oblikujejo in prispevajo k industriji. “

Alysa Xu, Glavni strateški direktor, OKEx

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Spletno mesto: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map