OKEx Earn dobi UNI in YFI, medtem ko MixTrust Mining prihaja na Jumpstart

Tedenska posodobitev OKEx vsebuje pregled promocij, tekmovanj, seznamov in razprav, ki se organizirajo vsak teden.

Ta teden se je na OKEx nadaljevala naša priljubljena pobuda OKEx Jumpstart Mining z dvema obetavnima protokoloma DeFi: MixTrust in Flamingo. Medtem je OKEx Earn dodal Uniswap in yearn.finance, da lahko uporabniki zaslužijo pasivni dohodek z visokimi donosi in večjo prilagodljivostjo.

Naš ekosistem DeFi je ta teden pozdravil tudi tri nove žetone, vključno z AVAX, ANW in INX, poleg trajnih zamenjav za AVAX z maržo USDT.

Poleg tega prirejamo več promocij za vas, da v OKB na OKEx zaslužite dodatne nagrade v OKB, pa tudi žetone DIA, žetone SRM in še več.

Na koncu vas vabimo, da se vključite v premiero naše okrogle mize OKExDeFi, v kateri se naš izvršni direktor Jay Hao pogovarja s Hartom Lamburjem, soustanoviteljem Universal Market Access (UMA), naš YouTube kanal.

Novi projekti Jumpstart Rudarstvo

Na OKEx Jumpstart smo pozdravili še dva obetavna projekta DeFi: MixTrust in Flamingo.

MixTrust (MTX)

MixTrust je decentraliziran protokol za izdajo sintetičnih sredstev, ki temelji na Ethereumu in zagotavlja decentralizirano platformo za čezmejno trgovanje, nemoteno sintezo premoženja, decentralizirane transakcije med verigami in hipotekarno posojanje med verigami..

Imetniki OKB lahko zdaj vložijo svoj OKB za pridobivanje žetonov MTX in uživajo v brezplačnem vložku brez obdobja zaklepanja ali minimalnega vložka. Preberite več o projektu MTX in začnite vložiti zdaj.

Flamingo (FLM)

Flamingo je interoperabilni decentralizirani finančni protokol s polnim skladom, zgrajen na bloku Neo. FLM je znak upravljanja Flaminga in bo v celoti razdeljen skupnosti na podlagi sodelovanja.

Kopanje FLM se je začelo 25. septembra od 13:00 UTC UTC. Imetniki lahko v zameno vložijo OKB, da v zameno pridobijo žetone FLM. Preberite več o projektu FLM in začnite vložiti zdaj.

UNI & YFI: Novi dodatki k zaslužku OKEx

OKEx Zaslužite dokončane integracije z yearn.finance (YFI) in Uniswap (UNI), kar uporabnikom omogoča, da z žetoni vložijo pasivni dohodek z visokim donosom. Uporabniki lahko vložijo žetone USDT, DAI in USDC na protokol YFI v verigi ali se naročijo na UNI z razpoložljivimi pari, vključno z ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI in ETH – WBTC prek OKEX Earn.

Promocije

Zaslužite dvojno na OKEx Zaslužite

Med promocijskim obdobjem preprosto kliknite "Registrirajte se" na tej strani in se naročite na kateri koli izdelek Zaslužite na OKEx Zaslužite, če želite razdeliti 50.000 nagradnih skladov OKB, medtem ko uživate v visokem kmetijskem donosu. Nagrade bodo razdeljene po načelu »prvi pride, prvi dobi«.

OKEx kripto monsunska sezona – 1. teden

Med sezono kripto monsunov OKEx si lahko uporabniki OKEx v Indiji v štirih tednih delijo nagradni sklad v vrednosti 50.000 USD seruma (SRM). Za vstop morate izvesti trgovanje P2P in lahko delite žetone SRM iz nagradnega sklada glede na obseg trgovanja. Registrirajte se na tej strani in izveste več o pravilih promocije.

OKExDefiScoop Launch Quiz # 1

Naša nova serija #OKExDeFiScoop v YouTubu je cilj za vse stvari #DeFi. Prva epizoda se je začela z našim partnerjem Celom. Zdaj 10 zmagovalcem podarjamo 10 USDT.

Za vstop si oglejte video, odgovorite na vprašanja tukaj in upoštevajte pravila za zmago!

Držite OKB & Trgovina DIA

Novi uporabniki lahko imajo zdaj vsaj 10 OKB in izvedejo promptno trgovanje z najmanj 50 DIA, da si lahko delijo 20.000 nagradnih skladov DIA. Če želite osvojiti nagrade, se registrirajte in izveste več o pravilih in podrobnostih pred 15. septembrom UTC 30. septembra.

OKEx TGIF: Hvala bogu, da leti!

Glasujte za žeton, za katerega menite, da se bo najbolj dvignil ta vikend, med 26. in 27. septembrom, in si delite nagradni sklad do 100 dolarjev. Pridružite se temu dogodku na našem.

Novi oglasi ta teden

OKEx je ta teden navedel tri nove žetone DeFi, vključno z AVAX, ANW in INX, poleg trajnih zamenjav z maržo USDT za AVAX.

Plaz (AVAX)

Prometno trgovanje AVAX smo našteli skupaj z AVAX marž trgovanjem, prihranki in trajnimi zamenjavami z maržo USDT na OKEx. Zdaj lahko začnete trgovati z AVAX-om z do 75-kratnim vzvodom.

Sidrni nevronski svet (ANW)

Anchor Neural World gradi ekosistem decentraliziranih storitev, ki se vrtijo predvsem okoli izvajanja storitev, ki temeljijo na umetni inteligenci in strojnem učenju. Podrobnosti seznama si lahko ogledate in začnete trgovati ANW / USDT od 25. septembra po 10:00 UTC.

Insight Protocol (INX)

Protokol Insight izda žetone INX, da aktivira informacijski nagradni ekosistem, osredotočen na uporabnika. Prvi namen izdaje žetonov je označiti vrednost podatkov udeležencev storitve in zgraditi ekosistem protokola Insight okoli žetona. Drugi cilj je storiti protokol Insight bolj dostopen za uporabnike, oglaševalce in zainteresirane strani. Oglejte si podrobnosti kotacije in začnite trgovati.

OKEx na prireditvah

Prihajajoči dogodek: OKExDeFi serija AMA – dHedge

25. septembra se bomo pogovarjali s Henrikom Anderssonom, soustanoviteljem dHedge (DHT), na našem uradni kanal Telegram. Pridružite se nam ob 13:00 po UTC za živo razpravo o trgovanju s sintetiko brez marihuane brez skrbništva.

Serija okroglih miz OKExDeFi z univerzalnim dostopom do trga (UMA)

Na tej okrogli mizi smo povabili Harta Lamburja, soustanovitelja UMA, da deli svoja spoznanja o moči decentraliziranih finančnih pogodb. Naročite se na našo YouTube kanal za premiera 25. septembra.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map