OKEx lansira Jumpstart Mining, doda COMP in zasluži in uvrsti na seznam 6 žetonov DeFi

Tedenska posodobitev OKEx vsebuje pregled promocij, tekmovanj, seznamov in razprav, ki se organizirajo vsak teden.

Ta teden smo na OKExu začeli naš prvi projekt rudarjenja likvidnosti OKEx Jumpstart, ZYRO, in do zdaj videli skupno več kot 100 milijonov OKB. Naš odsek OKEx Earn smo tudi okrepili z novim izdelkom za zaslužek pasivnega dohodka s protokolom Compound, medtem ko je OKEx Pool dodal storitev Waves staking.

Naš ekosistem DeFi se je ta teden razširil tudi s šestimi novimi žetoni, vključno s SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN in REP, poleg trgovanja z maržami, prihranki in trajnimi swap izdelki za 16 žetonov DeFi.

Poleg tega nove optimizacije posojila C2C omogočajo dve novi možnosti zavarovanja in tridnevni rok zadolževanja. Na koncu si oglejte še naš YouTube kanal za četrto darilo za OKExAlts in znova obiščite naš zadnji pogovor DeFi z Luisom Cuendejem, soustanoviteljem Aragona.

OKEx Jumpstart Rudarski projekt št. 1: ZYRO

Začeli smo svoj prvi projekt rudarjenja likvidnosti OKEx Jumpstart – Zyro.finance (ZYRO) – protokol naslednje generacije za avtomatizirano likvidnost, zgrajen na Zilliqi, visoko zmogljivi javni verigi blokov..

Uporabniki lahko zdaj vložijo svoj OKB v rudnik ZYRO in uživajo v brezplačnem vložku brez obdobja zaklepanja, minimalnega vložka in visokega donosa. Uporabniki lahko izvedejo več o projektu ZYRO in začnejo vlagati zdaj.

Spojina: nov dodatek k zaslužku OKEx

Naša nedavna razširitev OKEx Earn omogoča uporabnikom, da s priljubljenim projektom DeFi Compound zaslužijo pasivni dohodek, ne da bi morali plačati previsoke pristojbine za plin.

Z deponiranjem BAT, DAI, ETH, USDC, USDT ali ZRX lahko uporabniki to storijo zaslužite obresti za posojilo in omejen bonus žetona COMP.

Waves Staking

Skupina OKEx je uradno začela storitev Waves Staking, ki zagotavlja prilagodljivo obdobje vložka z do 5,36% letnim donosom. Nauči se več o pravilih in podrobnostih.

Promocije

OKExAlts 4th YouTube Video Giveaway

Oglejte si našega četrtega #OKExAlts video ko vas bomo vodili med štirimi najpogostejšimi vrstami altcoinov: varnostni žetoni, pomožni žeton, upravljalni žetoni DeFi in žetoni za izmenjavo.

Na našo se lahko tudi naročite YouTube kanal, všečkajte videoposnetek in sledite pravilom v polju za opis, da vnesete našo omejeno ponudbo za USDT 100. Promocija bo trajala do 23. septembra po UTC UTC, 23. septembra.

OKEx India P2P DeFi žrebanje žrebanja

Z več projekti DeFi, predstavljenimi na OKEx, smo podaljšali promocijo P2P DeFi žrebanja. Danes zaključite transakcijo P2P in si delite nagradni sklad v vrednosti 355.000 indijskih rupij INR v USDT! Oglejte si podrobnosti in se pridružite tukaj pred 20. septembrom. 

Glasujte za svojo najljubšo kapuco OKEx

Glasujte za svojo najljubšo kapuco OKEx, ki bo imela priložnost osvojiti OKB in zmagovalno kapuco OKEx. Oddaj svoj glas pred 14. septembrom UTC 14. septembra.

Novi oglasi ta teden

OKEx je ta teden navedel šest novih žetonov DeFi, vključno s SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN in REP, poleg tega pa tudi trgovanje z maržami, prihranke in večne zamenjave za 16 žetonov DeFi..

Swerve (SWRV)

Swerve Finance je vilica Curve, ki je v 100-odstotni lasti skupnosti. Ima preprosto 33.000.000 ponudb, ki so v celoti v lasti imetnikov, skupnosti ponudnikov likvidnosti in uporabnikov. Če imetniki Swerveu zagotovijo likvidnost, dobijo žetone ySWRV, ki jih lahko vložijo v Swerve DAO, da zaslužijo SWRV v $.

Bounce Token (BOT)

Cilj Bouncea je ponuditi različne vrste dražb za posameznike in projekte. BOT je žeton upravljanja platforme Bounce.finance z mehanizmom za rudarjenje likvidnosti za izdelavo žetona BOT.

NE (NE)

SUN je socialni eksperiment, ki se osredotoča na DeFi potencial TRON-a. SUN, zasnovan kot najpomembnejši Bitcoinov ekvivalent v omrežju TRON, vključuje nič VC naložb, nič PE naložb, brez predhodnega rudarjenja ali rezerv za ekipo, v celoti pa ga upravlja skupnost prek svojih odprtokodnih pametnih pogodb. Oglejte si podrobnosti seznama.

Numeraire (NMR)

Numerai predlaga Numeraire, nov kriptografski žeton, ki ga lahko uporabimo v novem dražbenem mehanizmu, da bi prekomerno opremljanje postalo ekonomsko neracionalno. Dražbeni mehanizem vodi k ravnotežnemu obnašanju ponudb, ki razkriva racionalno zaupanje podatkovnih znanstvenikov v sposobnost njihovih modelov, da se dobro odrežejo novim podatkom. Dražbeni mehanizem daje tudi naravne argumente za ekonomsko vrednost žetona Numeraire.

Melona (MLN)

Melon je Ethereumov protokol za decentralizirano upravljanje premoženja v verigi. To je protokol, s katerim lahko ljudje ali entitete upravljajo svoje bogastvo in bogastvo drugih v prilagodljivem in varnem okolju. Melon pooblasti vsakogar, da ustanovi, upravlja in vlaga v prilagojena naložbena vozila na verigi.

Augur (REP)

Augur je nezaupljiv, decentraliziran prerok in platforma za napovedovanje trgov. Rezultate Augurjevih napovednih trgov izberejo uporabniki, ki imajo Augurjev izvorni žeton ugleda. Ti uporabniki vložijo svoje žetone v dejanski opazovani izid, v zameno pa od trgov prejemajo poravnalne provizije.

Trgovanje z maržami, prihranki in trajne zamenjave s pribitkom USDT

Še naprej zagotavljamo večjo prilagodljivost za naše globalne uporabnike z dodajanjem večnih zamenjav, trgovanja z maržami in prihrankov za 16 perspektivnih žetonov DeFi – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL in BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV in SUN – vsi zagotavljajo do 75-krat vzvod.

Nadgradnje izdelkov

Posodobitve posojila C2C

Izvedli smo dve posodobitvi storitve posojila C2C, dodali BCH in LTC kot možnosti zavarovanja ter nov tridnevni rok zadolževanja. Izkušnje povsem nov način zadolževanja danes na platformah DeFi in CeFi z OKEx.

Trgovanje z opcijami je prekinjeno zaradi vzdrževanja sistema

Da bi optimizirali našo storitev in izboljšali uporabniško izkušnjo trgovanja, je OKEx 9. septembra ob 9:00 uri UTC uvedel vzdrževanje sistema.

OKEx na prireditvah

Pretekli dogodek – okrogla miza OKExDeFi: Aragon

V tem okrogla miza, smo povabili Luisa Cuendeja, soustanovitelja Aragona, enega najbolj prepoznavnih projektov v prostoru DAO, da deli svoja spoznanja o trenutnem napredku Aragona in prihodnjem razvoju.

Naročite se na našo uradni YouTube kanal za celotno epizodo in druge videoposnetke iz naše okrogle mize OKExDeFi.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map