OKEx nadaljuje s seznami žetonov DeFi, uvaja novo tekmovanje Elite Team Trading: Tedenska posodobitev

Ta teden smo v OKExu nadaljevali s podporo za decentralizirano financiranje in samo ta teden našteli štiri žetone DeFi. Začeli smo tudi več promocijskih tekmovanj in kvizov, ki so udeležencem dali priložnost, da zmagajo na OKB – izvornem žetonu platforme OKEx. Poleg tega smo sodelovali na industrijskih prireditvah in začeli še eno tekmovanje OKEx Elite Team Trading z nagradnim skladom 150.000 USDT.

Natečaji in kvizi ta teden

OKExAlts Adventure

Za uvodni krog našega "OKExAlts Adventure" , izvajamo "Ugani Altcoin" tekmovanje, v katerem lahko uporabniki vsak dan zmagajo na OKB z ugibanjem altcoina, ki ima največji odstotek sprememb v 24 urah na trgu zamenjave marž OKEx USDT.

Uporabniki lahko sodelujejo v natečaju Ugani Altcoin do 17. avgusta do 9:00 UTC.

OKEx Memes Contest

V drugem krogu tekmovanja OKEx Memes Contest imajo uporabniki še eno priložnost, da sprostijo svojo ustvarjalnost. Ta promocija bo ostala aktivna do 15. avgusta po 20. uri UTC 20. avgusta, uporabniki pa lahko sodelujejo z ustvarjanjem in nalaganjem memov, povezanih z altcoini, in jih predloži v pregled.

Kviz OKExAlts

Kviz OKEx Alts teče na našem uradnem Twitter računu vsak konec tedna do meseca avgusta! Uporabniki naj spremljajo uradna obvestila in priložnost, da vsak vikend sodelujejo v skupini 30 OKB.

Omejena izdaja OKEx200K NFT + obdarovanje 1000 USD (razširjeno)

Zaradi velikega povpraševanja smo razširili promocijo OKEx200K (ki smo jo začeli, ko smo dosegli 200.000 privržencev na Twitterju) in podvojili omejene izdaje NFT-jev (tj. Neznačilnih žetonov) na 2.000 Ta promocija bo trajala do 16. avgusta, uporabniki pa lahko sodelujejo tako, da sledijo ta pravila.

Natečaj OKEx Elite Team Trading

Natečaj OKEx Elite Team Trading Contest je uspešno potekal in 12. avgusta po 16:00 UTC je natečaj zabeležil 136 milijonov USD. Če ste najboljši trgovec in imate vse potrebno za tekmovanje z najboljšimi, lahko začnete trgovati tukaj in osvojite delež nagradnega sklada 150.000 USDT.

Natečaj za strategijo trgovanja

Pridružite se našemu natečaju za strategijo trgovanja, tako da delite svoje ideje za trgovanje in osvojite popust na kartico za transakcijo v višini 50 USD! Preberite več o natečaju.

Novi oglasi

Aave (LEND)

OKEx je ta teden uvrstil na seznam Aave (LEND), ki uporabnikom omogoča, da položijo LEND 11. avgusta in začnejo trgovati 12. avgusta. Aave, ki je bil prej znan kot ETHLend, je projekt DeFi, zasnovan kot protokol denarnega trga brez skrbništva..

Zdaj lahko začnete trgovati z LEND ali izveste več o seznamu.

Proton (XPR)

Proton (XPR) je zdaj na voljo za trgovanje na OKEx. Proton ponuja varen, preverjen osebni račun, povezan s plastjo finančnih poravnav. Njenim uporabnikom ni treba deliti zasebnih ključev s tretjimi osebami, hkrati pa vsem omogočajo, da svoje identitete preverjajo z javnimi ključi.

Zdaj lahko začnete trgovati s XPR ali pa izveste več o tem seznamu.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT) je zdaj uradno naveden na OKEx. Projekt uporabnikom omogoča ustvarjanje in upravljanje organizacij, ki obstajajo kot pametne pogodbe, ki opredeljujejo zainteresirane strani ter njihove pravice in privilegije. ANT je upravljavski žeton za mrežo Aragon, ki uporabnikom platforme zagotavlja infrastrukturo in storitve.

Več o tem seznamu lahko izveste ali začnete trgovati z ANT na OKEx zdaj.

Serum (SRM)

Uporabniki OKEx lahko zdaj trgujejo s serumom (SRM) na OKExu in imajo priložnost osvojiti del 30.000 nagradnih sklad SRM. Cilj seruma je biti prva popolnoma decentralizirana borza izvedenih finančnih instrumentov na svetu z nezaupljivim čezmejnim trgovanjem.

Zdaj lahko izveste več o uvrstitvi ali začnete trgovati s SRM.

Nadgradnje sistema

Spot & nadgradnja sistema maržnega trgovanja

Ta teden je bila načrtovana nadgradnja sistema za trgovanje s promptom in maržami na vseh trgih (vključno z namiznimi računalniki, mobilnimi aplikacijami in API-ji). Nadgradnja je bila uspešno zaključena 13. avgusta.

Marža Polkadot & začasno ustavitev trgovanja s swap

Skupnost Polkadot je 27. julija sprejela načrt za delitev DOT x100. Po uradni napovedi bo prenos DOT začel veljati 18. avgusta, načrt delitve DOT pa se bo začel 21. avgusta. Več si lahko preberete o tej posodobitvi tukaj.

Trgovanje z opcijami je ustavljeno

Trgovanje z opcijami je bilo danes, 14. avgusta, ob 8.30 po UTC zadržano zaradi vzdrževanja sistema, da bi optimizirali naše storitve in izboljšali uporabniško izkušnjo trgovanja. Več o tem lahko preberete tukaj.

OKEx na prireditvah

Pretekli dogodek: OKEx AMA – prihodnost kripto v Indiji

Začetek novega podjetja OKEx, trgovanje s P2P v Indiji, je bilo napovedano med AMA 4. avgusta. ta video izvedeti več o trgu kriptovalut v Indiji in načrtih in ciljih OKExa z našim direktorjem finančnih trgov Lennixom Laijem in vodjo P2P India Keerthanom Shettyjem.

OKEx DeFi okrogla miza 5

7. avgusta se je Jordan Momtazi, glavni sodelavec pri Synthetixu, pridružil naši okrogli mizi OKEx Defi 5, kjer je razpravljal o „Sintezi premoženja: povsem nova pot do tokeniziranih sredstev iz resničnega sveta“. Nekatere ključne točke razprave vključujejo resnična sredstva na Synthetixu, DAO Trio in centralizirane igralce v DeFi. Lahko si ogledate celoten video tukaj.

OKEx DeFi okrogla miza 6

Za okroglo mizo OKEx DeFi 14. avgusta je naš izvršni direktor Jay Hao govoril z Gordonom Gaom, izvršnim direktorjem & Soustanovitelj WaykiChain, da bi razpravljali o tem, kako WaykiChain & Cilj WGRT je spremeniti svet DeFi z # 3tokenmechanism. Naročite se na našega uradnika YouTube za več epizod okrogle mize OKEx Defi.

Sledite OKEx naprej

Srednje: https://medium.com/@OKEx

Skupina Telegram (angleščina):

Skupina Telegram (rusko):

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map