OKEx našteje 6 žetonov DeFi, preimenuje OKChain & Nadaljuje Jumpstart Mining

Tedenska posodobitev OKEx vsebuje pregled promocij, tekmovanj, seznamov in razprav, ki se organizirajo vsak teden.

Ta teden smo na OKExu začeli z drugim projektom rudarjenja likvidnosti OKEx Jumpstart, Realio Network, in od uspešnega lansiranja registrirali več kot 150 milijonov OKB v skupni vloženi vrednosti. Medtem je OKExChain po preimenovanju videl osem novih nadgradenj, medtem ko je OKEx Earn dodal izdelke Curve in YFII, da lahko uporabniki zaslužijo pasivni dohodek..

Naš ekosistem DeFi je ta teden pozdravil tudi šest novih žetonov, vključno z UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT in WBTC, poleg trajnih zamenjav za YFII in SUN, obrobljene s kovanci.

Poleg tega smo izvedli še eno optimizacijo zaustavitvenih naročil in novi val trgovalnih tekmovanj in promocij DeFi je v teku. Nazadnje, ne pozabite preveriti naš YouTube kanal za novo serijo OKExDeFiScoop in znova obiščite naš zadnji DeFi pogovor z osrednjimi člani YFII.

Drugi Jumpstart Mining – Realio Network (RIO)

Začeli smo drugo pobudo Jumpstart Mining z omrežjem Realio Network (RIO), mrežo razdeljenih knjig, zasnovano za skladnost s predpisi v decentraliziranih ekosistemih, odprli pa so jo s 13,75-kratno prodajno ceno.

Imetniki OKB lahko zdaj vložijo svoj OKB za pridobivanje RIO žetonov in uživajo v brezplačnem vložku brez obdobja zaklepanja ali minimalnega vložka. Preberite več o projektu RIO in začnite vložiti zdaj.

OKChain preimenovan v OKExChain

OKChain, odprtokodna javna veriga blokov, ki jo je razvil OKEx, je bila uradno preimenovana v OKExChain. Poleg prebojev na številnih področjih, vključno s transakcijami na sekundo, upravljanja na verigi in mehanizmov med verigami, ima OKExChain osem ključnih lastnosti, kot je prikazano spodaj.

Krivulja & YFII: Novi dodatki za zaslužek OKEx

Uporabniki se lahko zdaj naročijo na krivuljo in YFII na OKEx Zaslužite tako, da položijo USDC, USDT, DAI ali TUSD, da zaslužijo obresti in bonusne žetone.

Ustavite vnaprej določeno optimizacijo za TP / SL

Na OKEx smo uvedli novo optimizacijo zaustavitvenih naročil, ki uporabnikom omogoča, da pri odpiranju nove pozicije vnaprej določijo pogoje stop-loss in / ali take-profit. Preberite, kako delujejo ukazi za ustavitev.

Promocije

Karneval OKEx DeFi

Serija tekmovanj DeFi prihaja izključno na naše uradna skupina Telegram. V 1. sezoni si udeleženci delijo nagradni sklad v višini 3.000 USD, ko spoznajo DeFi, medtem ko 2. sezona vključuje depozit in izziv za trgovanje za skupni nagradni sklad v višini 25.000 USD.. Prijavite se na tekmovanja in izveste več.

OKEx praznovanje sredi jeseni

Začenjamo praznovanje sredi jeseni OKEx, da si bomo delili več kot 40.000 USDT v OKB, TRX, HDAO, BTM in BTT. Med promocijskim obdobjem bo organiziranih več trgovalnih dogodkov, prvi s TRON (TRX) pa je v teku. Prijavite se na dogodek TRON in izveste več o urniku promocije in podrobnostih.

Odstranite trgovalni dogodek

Preprosto položite ali zamenjajte UNI, da se pridružite proslavi seznama protokolov Uniswap in si delite nagradni sklad v višini 100.000 USDT.

OKEx TGIF: Hvala bogu, da leti!

Glasujte za žeton, za katerega menite, da lahko med 19. in 20. septembrom preseže druge, in si delite nagradni sklad do 100 USD. Pridružite se temu dogodku na našem.

Indijski karneval DeFi: žreb P2P DeFi žrebanja (2. krog)

Pridružite se promociji P2P DeFi žrebanja in si delite nagradni sklad v vrednosti 355.000 indijskih rupij – INR v USDT do 20. septembra. Dokončajte transakcijo P2P danes in izpolnite obrazec tukaj sodelovati.

Novi oglasi ta teden

OKEx je ta teden navedel šest novih žetonov DeFi, vključno z UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT in WBTC, poleg trajnih zamenjav za YFII in SUN z maržami na kovance.

Uniswap (UNI)

Spotično trgovanje Uniswap smo poleg OKI-jevega trgovanja z maržami, prihrankov, trajne zamenjave s pridržkom USDT in trajne zamenjave s kovanci našteli na seznam. Zdaj lahko začnete trgovati z UNI z nič trgovalnimi provizijami in do 75-kratnim vzvodom.

dHedge (DHT)

Na enem mestu za upravljanje naložbenih dejavnosti v verigi blokov Ethereum, dHedge, je mesto, kjer lahko svoj kapital delate z uporabo različnih strategij, ki temeljijo na evidencah uspešnosti. Oglejte si podrobnosti kotacije in začnite trgovati.

Pridružite se promociji vplačil do 21. septembra do 10:00 UTC, da osvojite 20 $ DHT in si delite nagradni sklad 10.000 DHT.

Connectome (CNTM)

Connectome je platforma robo-advisor na osnovi umetne inteligence, ki vam omogoča oceno decentraliziranih finančnih izvedenih finančnih instrumentov in rudarjenje likvidnosti ter vključuje robo-svetovalca z enim klikom in pametno službo za stranke. Preberite več o seznamu.

Krilo (krilo)

Wing je zasnoval in gradi platformo DeFi, namenjeno trgu posojanja digitalnih sredstev, ki podpira medsebojno sodelovanje med različnimi izdelki DeFi. Wingov model decentraliziranega upravljanja in mehanizem za obvladovanje tveganj nameravata spodbujati medsebojno koristne odnose med posojilojemalci, upniki in garanti. Oglejte si podrobnosti seznama in začnite trgovati.

Frontier (FRONT)

Frontier je verižno agnostična plast združevanja DeFi. Osnovno poslanstvo Frontierja je približati bistvene dele sistema DeFi uporabnikom prek katerekoli platforme, ki jim je ljubše. Do danes je Frontier dodal podporo za DeFi na Ethereum, BandChain, Kava in Harmony. Z aplikacijami Frontier lahko uporabniki sodelujejo pri sledenju in upravljanju protokolov, vplačevanju, zamenjavi premoženja z najboljšo stopnjo, zagotavljanju likvidnosti, ustvarjanju in spremljanju CDP in še več. Spoznajte seznam in začnite trgovati.

Zaviti Bitcoin (WBTC)

WBTC v ekosistem Ethereum prinaša večjo likvidnost, vključno z decentraliziranimi borzami (DEX) in finančnimi aplikacijami. WBTC omogoča uporabo Bitcoina za trgovanje z žetoni, tako da Bitcoin standardizira v format ERC-20 in ustvari pametne pogodbe. Oglejte si podrobnosti seznama in začnite trgovati.

YFII & SUN Perpetuals s kovanci

Trajne zamenjave s kovanci za YFII in SUN so v živo od 17. septembra po UTC UTC, 17. septembra, uporabniki pa jih lahko začnejo trgovati z do 75-kratnim vzvodom. Oglejte si podrobnosti seznama.

OKEx na dogodkih

Pretekli dogodek: serija OKExDeFiScoop

Naša nova serija #OKExDeFiScoop v YouTubu je zasnovana tako, da postane cilj za vse stvari #DeFi.

V prvi epizodi smo Evana Kereiakesa, vodjo azijske rasti ekosistema v laboratorijih Celo, povabili, da pojasni temelje platforme Celo, njen prvi pristop k mobilnim napravam in globalno zavezništvo več kot 100 partnerjev, ki sodelujejo pri skupnem poslanstvu doseganja finančnih vključitev. Naročite se na našo YouTube kanal in si oglejte celotno epizodo.

V drugi epizodi Nick Martitsch, sodelavec za poslovni razvoj pri Compound Finance, govori o trenutnem ekosistemu podjetja, vznemirljivih stvareh v Compoundu in OKEx ter o tem, kako projekt ruši ovire za splošno sprejemanje. Oglejte si celotno epizodo.

OKEx DeFi okrogla miza 9: YFII

V okrogli mizi OKEx DeFi 9 z naslovom "IYO Revolution: Inovativno polje kmetije DeFi," naš izvršni direktor Jay Hao se je pogovarjal z osrednjimi člani skupnosti YFII in razpravljal o temah, kot so varnostne revizije v DeFi in DeFi na Kitajskem.

Naročite se na našo uradni YouTube kanal za to in druge epizode iz naše okrogle mize OKExDeFi.

Prihajajoči dogodek: OKExDeFi AMA Series z Bounce Token (BOT)

22. septembra se bomo na našem pogovoru pogovarjali s Chandler Songom, sopobudnikom Bounce Token uradni kanal Telegram. Pridružite se nam od 6:00 zjutraj po UTC za živo razpravo o tem DAO za finančne dražbe in poravnave.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map