OKEx navaja 7 žetonov DeFi in dodaja 4 nova zavarovanja za storitev posojanja C2C

Tedenska posodobitev OKEx vsebuje pregled promocij, tekmovanj, seznamov in razprav, ki se organizirajo vsak teden.

Ta teden smo na OKExu pozdravili sedem vznemirljivih žetonov DeFi in dodali podporo za štiri nove možnosti zavarovanja v posojilu OKEx C2C, vključno z XRP, LINK, TRX in FIL. Prav tako podaljšujemo svojo prvo akcijo Veseli petek do 14. decembra, v kateri lahko uporabniki sodelujejo, da si delijo dvojne nagrade in imajo možnost osvojiti iPhone 12 Pro Max. 

Da bi našim cenjenim uporabnikom OKB prinesli več ugodnosti, smo se združili z NOWPayments, da bi imetnikom OKB omogočili hitra in priročna spletna plačila pri vseh spletnih trgovcih, ki sodelujejo z NOWPayments.

Na koncu vas vabimo, da se pridružite naši OKEx Community AMA, kjer se bomo pogovorili z Erikom Trautmanom, izvršnim direktorjem Near Foundation, da bomo razpravljali o vsem v razvoju projekta.

Program Veseli petek podaljšan

Uporabniki lahko še vedno uživajo v naši prvi kampanji Veseli petek do 14. decembra in si delijo 20% celotnega prihodka OKEx-a od terminskih pogodb in provizij za trajne zamenjave ter imajo priložnost osvojiti iPhone 12 Pro Max ali deliti rabatne kartice v skupni vrednosti 20.000 USDT. 

Nova zavarovanja v posojilu OKEx C2C: XRP, LINK, TRX in FIL

V zavarovanje v storitvi OKEx C2C Loan smo dodali štiri nove žetone, vključno z XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) in Filecoin (FIL).

Partnerstvo z NOWPayments

Povezali smo se s ponudnikom nekodijskih storitev kriptoplačil ZDAJPlačila. Od 15. decembra bodo lahko uporabniki svoje OKB zamenjali za blago in storitve katerega koli spletnega trgovca, ki sodeluje z NOWPayments. Več o tem partnerstvu preberite tukaj.

Promocije

Trgovina & Izziv za polog: COVER, HEGIC, KP3R, API3 in PICKLE

Med to promocijo si lahko udeleženci OKEx delijo nagradni sklad v višini 20.000 USDT s trgovanjem in deponiranjem katerega koli od teh novo naštetih žetonov: COVER, HEGIC, KP3R, API3 ali PICKLE. Registrirajte se, preberite podrobnosti in se pridružite izzivu pred 8. decembrom UTC 18. decembra.

#OKExDeFiScoop: Darilo v višini 100 USDT

Oglejte si video posnetek DeFiScoop z našim partnerjem Frontierjem, saj nas njegov ustanovitelj in izvršni direktor Ravindra Kumar vodi skozi platformo in poslanstvo.

10 zmagovalcem podarjamo 10 USDT. Če želite deliti 100 USDT, Poglej si posnetek do odgovarjajte na vprašanja in upoštevajte pravila za zmago

Demo tekmovanje z enotnim računom

Ko bomo lansirali novo funkcionalnost poenotenega računa, bomo izvedli predstavitveno tekmovanje za trgovanje, da bodo uporabniki lahko izkusili to novo funkcijo in si podelili 260.000 USDT v nagradnem programu. Spremljajte nas in se pridružite zaposlovanju od 14. do 17. decembra.

XYM airdrop za imetnike XEM

OKEx bo podprl kapljico Symbol (XYM) za imetnike NEM (XEM). Depoziti in dvigi XEM bodo začasno ustavljeni ob 8. uri UTC 14. januarja 2021. Posnetek vseh žetonov XEM bo posnet isti dan.

Novi oglasi ta teden

OKEx je ta teden navedel sedem žetonov DeFi, vključno s COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON in NU, poleg trgovanja z maržami, prihrankov in trajnih zamenjav za AAVE, CVC in FIL.

POKROV, HEGIC, KP3R, API3 in PICKLE

Cover Protocol (COVER)

COVER Protocol je decentralizirano tržišče za pokritje tveganj za pametne pogodbe Ethereum, ki omogoča medsebojno pokritost s stroški zaščite, ki jih v celoti določi trg. COVER je izvorni ERC-20 upravljalski žeton protokola COVER. Preberite več o seznamu in začnite trgovati. 

Hegična (HEGIC)

Hegic je avtomatizirani tržni proizvajalec in izmenjava za trgovanje s kripto možnostmi na verigi na Ethereumu. Hegic trenutno dovoljuje trgovanje z opcijami WBTC in ETH. Imetniki podprtega premoženja lahko svoja sredstva položijo in zavarovajo za zagotovitev likvidnosti za trgovanje z opcijami in zaslužijo nagrade. Preberite več o seznamu in začnite trgovati. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 je decentralizirana platforma za ujemanje delovnih mest za povezovanje zunanjih DevOps s projekti, ki potrebujejo pomoč za dokončanje različnih nalog. KP3R se kova z zagotavljanjem likvidnosti v Uniswap za sprejete pare (trenutno KP3R-ETH). Imetniki žetonov lahko glasujejo za vključitev parov, kot so KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI itd. Več o uvrstitvi in ​​začnite trgovati. 

API3 (API3)

API3 si bo prizadeval za skupno ustvarjanje nove generacije blockchain-native, decentraliziranih API-jev ali na kratko dAPI-jev. API3 bo pametnim pogodbenim platformam omogočil, da API-je za izdelavo pomembnih aplikacij izkoristijo na resnično decentraliziran način in čim manj zaupanja. Uporabniki lahko ustvarijo zmogljive decentralizirane aplikacije z decentralizirano in količinsko varno krmo podatkov API3. Preberite več o seznamu in začnite trgovati. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance je protokol, zasnovan tako, da s pomočjo spodbud za kmetovanje pomaga ohranjati trn stabilnih kovancev (DAI, USDC, USDT, sUSD). PICKLE je upravljavski žeton, ki se distribuira kot spodbuda ponudnikom likvidnosti na Uniswap V2. Preberite več o seznamu in začnite trgovati. 

Loon Network (LOON)

Loon Network je dolgoročni koncept, katerega cilj je vzpostaviti decentralizirano mrežo posojil med blokovnimi verigami. Cilj tega omrežja je poleg osnovne podpore omrežja zagotoviti prenos podatkov, pretok kreditov in medsebojno povezovanje sredstev. Oglejte si podrobnosti seznama in začnite trgovati.

NuCypher (NU)

NuCypher je decentraliziran sistem za upravljanje ključev, storitev šifriranja in nadzora dostopa. Omogoča zasebno izmenjavo podatkov med poljubnim številom udeležencev v javnih soglasnih omrežjih z uporabo ponovnega šifriranja proxy za prenos pravic do dešifriranja na način, ki ga ni mogoče doseči s tradicionalnimi simetričnimi shemami šifriranja ali javnimi ključi.

Izvorni žetoni se uporabljajo za spodbujanje udeležencev omrežja k izvajanju operacij upravljanja ključev in dostopa / preklica. Oglejte si podrobnosti seznama in začnite trgovati.

Trženje marž, prihranki in trajne zamenjave: AAVE, CVC in FIL

Funkcije trgovanja z maržami AAVE, CVC in FIL ter prihranki so na voljo od 6. decembra po 10. uri UTC 10. decembra, uporabniki pa jih lahko začnejo trgovati z do 75-kratnim vzvodom. Oglejte si podrobnosti seznama.

OKEx na prireditvah

Prihajajoči dogodek: OKEx Community AMA – Near Foundation

11. decembra se bomo pogovorili z Erikom Trautmanom, izvršnim direktorjem organizacije Near Foundation, da bi razpravljali o vsem v trenutnem stanju projekta. Priključite se na AMA, ki se bo začel ob 13:00 UTC, na našem uradni kanal Telegram.  

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map