OKEx: Vaša tržnica na enem mestu za nakup, trgovanje in zaslužek s kripto

Ali iščete celovito tržnico za nakup, trgovanje in celo zaslužek več kripto?

Po uvedbi našega težko pričakovanega OKChain februarja smo končno zaključili z gradnjo najbolj vseobsegajoče platforme za kripto storitve v industriji. Naše široke storitve imajo vse, kar je nameščeno za vse kripto trgovce, od nakupa vašega prvega Bitcoina do trgovanja z drugimi kripto, maksimiranja vašega donosa ali dohitevanja trga, OKEx vas pokriva. Potopimo se v kripto potovanje na OKEx!

Nakup kripto: Nakup kripto s fiat valutami enostavno

Ne glede na to, ali želite HODL ali trgovati z Bitcoini, morate prvi korak pretvoriti svoj fiat v kripto. Naš intuitiven prehod fiat-to-crypto je povezan z zaupanja vrednimi plačilnimi kanali, ki so poenostavljeni, da boste lahko uživali v varnem in učinkovitem kripto trgovanju.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Storitev Out Buy Crypto podpira izmenjavo 6 glavnih žetonov– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) in OKB s 30 fiat valutami v več kot 180 državah in območjih, vključno z USD, EUR, GBP, RUB, TRY in drugimi. Sodelovali smo s šestimi najbolj zanesljivimi plačilnimi kanali, vključno s svetovnim voditeljem Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo in MoonPay, da bi ponudili do 17 možnosti plačila, ki zajemajo VISA, MasterCard, bančna nakazila, Apple Pay in še več , zagotavljanje hitrih in zanesljivih storitev za varovanje vaših sredstev in transakcij.

V celotni transakciji ni potrebno preverjanje KYC na OKEx. Tako lahko preskočite vse postopke preverjanja, da kupite kripto in začnete takoj trgovati s spotom in vrsto izvedenih finančnih instrumentov na OKExu..

Tržišča: Trgujte kot strokovnjak

Ko se tehnologija veriženja blokov še naprej razvija in sprejema, je trgu na voljo več žetonov. V podjetju OKEx smo zavezani, da bomo ponudili iznajdljivo, uporabniku prijazno in skladno platformo za trgovanje ter pomagali rasti blockchain projektov. Z novo zamenjano kripto lahko trgujete z glavnimi kriptovalutami na našem celovitem spot in odvod trgih, vključno z marža, terminske pogodbe, večna zamenjava, in zadnja predstavitev, opcije trgovanje.

Trenutno ponujamo naše vodilne terminske izdelke v industriji inverzno ali vzvratno pogodbe z različnimi datumi poravnave po vaši izbiri, vključno z tedensko, dvotedensko, četrtletno, in dvomesečno skupaj s široko izbiro vrst naročil, tako da lahko uporabniki uživajo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj. Poleg tega naš promptni trg ponuja 290+ trgovalnih parov in 10-krat vzvod za trgovanje s maržo.


Orodja za upravljanje premoženja: Vsa orodja, ki jih potrebujete za shranjevanje sredstev, ohranjanje vrednosti ali pridobivanje dodatnega dodatka za svoj kripto portfelj

Načini za ustvarjanje dodatnega dohodka v blockchainu vsak dan rastejo in postajajo vse bolj priljubljeni. Razen mentalitete nabave in nakupa lahko dejansko ustvarite načrt pasivnega dohodka in si prizadevate za večje prihranke. Poleg naših priznanih trgovskih trgov ponujamo paleto storitev z dodano vrednostjo za uporabnike, da ZASLUŽITE dodatno kripto.

ZASLUŽITE je povsem nova storitev, ki na enem mestu zbira vse naše finančne ponudbe, tako da lahko uporabniki s svojimi rezervnimi kovanci pridobijo dodatno. Uporabniki lahko uporabljajo Prihranki za samodejno rast sredstev v svoji denarnici brez trgovanja; uporaba Vlog hraniti kovance za večji donos v OKEx Pool, inovativnem rudarskem bazenu, ki zagotavlja stabilne in pregledne večvalutne večvrstne rudarske storitve; ali uporabite Polog za ustvarjanje pasivnega dohodka z določanjem časovnega obdobja.

Akademija OKEx: Pridobite znanje o blockchain znanju in tržnih trendih

OKEx je več kot le trgovalna platforma. Zavedamo se, da so uporabniki včasih razočarani zaradi krmarjenja po kripto svetu, zato želimo zgraditi odprt izobraževalni portal, ki ponuja široko paleto blockchain znanja za vsakogar. Ne glede na to, ali ste kripto začetniki ali napredni trgovci, lahko tukaj na akademiji OKEx izveste vse o blockchainu, trgovalnih strategijah, tržni analizi in seveda vadnice za začetek na OKEx.

Izkusite najboljše od OKEx danes!

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map