#OKExCustServ Recap: Generalni direktor OKEx Jay Hao vam na uslugo

25. maja je naš izvršni direktor Jay Hao za en dan postal glavni uradnik za pomoč strankam Twitter da slišimo, kaj naši uporabniki resnično mislijo o naših izdelkih in storitvah. S poštenimi povratnimi informacijami se lahko OKEx še naprej izboljšuje in ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo za vsakega uporabnika.

Ste zamudili klepet? Preberite naš povzetek spodaj, da vidite, kaj je odgovoril Jay!

Contents

1. Zakaj vaša borza trgovcem ne zagotavlja Livechat-a?

OKEx trenutno ne ponuja storitev klepeta v živo, zato sem tukaj na twitterju in klepetam z vami;), lahko se pridružite tudi skupini telegramov OKEx:

2. Vaša aplikacija mi ni dovolila ustvariti denarnice (zdaj uporabljam vašo spletno mobilno različico).

Storitve denarnic najdete tukaj: https://www.okex.com/wallet

2. Ne vem, ali je to potrebno, vendar je veliko uporabnikov imelo veliko vprašanj v zvezi z vrstami naročil in drugimi številkami na #OKExFutures, ki jih učim, vendar mislim, da bi bilo najbolje, če vstavite mini pojasnjevalni odstavek, ko premaknite miškin kazalec na neobičajne funkcije.

Vesel problem je, da se naši uporabniki tako zanimajo za naše izdelke! Najprej jim lahko priporočite našo #OKAcademy, da najdejo razlage vrst in številk naročil – https://bit.ly/2X0CuHN

Izdelali bomo več poučnih infografik & vids o trgovanju v prihodnjih mesecih.

3. Resnično bi rad videl $ ETH in / ali $ BCH na možnostih. Če je mogoče, $ XRP (@E_user_L)

Ravno sem se že pogovarjal z ekipo za izdelke OKEx in v začetku naslednjega meseca smo se odločili dodati $ ETH Options. Ostalo bo odvisno od odziva trga. Ostani na vezi.

4. Če sem izvršni direktor, bi raje postavil naročilo za zaustavitev in prodajo, da bi preprečil velike izgube, kot da bi postavil omejeni nalog (@jazieph)

Kmalu bomo uporabili celovito nadgradnjo do naše omejitve postankov & ustavite tržna naročila, kar vam bo omogočilo udobnejše postavljanje zaustavitvenih naročil, da preprečite velike izgube ali lažje prinesete dobiček.


5. Če bi bil izvršni direktor, bi poenostavil trgovanje. Vse terminske produkte bom združil v en sam račun ZDA, kar bi odpravilo čas za prenos sredstev z računa na drugega. Zelo enostaven in učinkovit za uporabo in nadzor, zlasti za nove uporabnike (@E_user_L)

Odličen predlog! Razmišljamo o tem. Ostani na vezi.

6. Excel-ov trgovinski podatki za računovodske namene so odkrito res grozni. Moja izkušnja je bila, da so številke “trdo kodirane”, kar pomeni, da številke niso oblikovane kot številke. Drugič, podatki o nakupu / prodaji se odražajo v ločenih vrsticah. Npr., Če sem kupil 10 etrov, se nato odraža 20 vrstic, ki kažejo + ETH in – USDT, in vsakič zaporedje poslov ne sledi kronološkemu vrstnemu redu, kar pomeni, da moram ujemanje določene + ETH trgovine z drugo – USDT trgovanjem iz morda 3 vrstic prej. In tretjič, prepričan sem, da se nekateri trgovinski podatki ne odražajo, zato moram interpolirati številke iz prejšnje vrstice (stanje žetonov, prodani žetoni) in naslednje vrstice, da izpeljem svoje podatke o trgovini za to določeno trgovino. Na splošno se mi zdi, da je ustvarjene Excelove liste težko uporabljati in zahtevajo veliko sprememb, preden se lahko lotim računovodstva. V tem kontekstu mislim, da je Binanceove liste excel veliko lažje upravljati, saj se znesek nakupa / cena / provizija lepo odraža v eni vrstici za en posel. Nagrad ne potrebujem, upam, da bo OKEx to lahko izboljšal, saj mi je že večkrat povzročal težave (@ puppystabber69)

Zapisala sem vaš nasvet. Naš izdelek & tehnična skupina bo še naprej optimizirala podatke o trgovanju, da bodo uporabnikom bolj prijazni. Zdaj delam na tem.

7. Zakaj ste ločili račune posebej pri terminskem trgovanju, to ustvarja zmedo pri novih trgovcih, kaj storiti in kam naprej. Mislim, da bo najbolje, da jih preprosto združite v en račun in uporabite samo en USDT ali BTC.

Hvala za vaš komentar. Namen tega izdelka je pomagati našim uporabnikom, da bolje razumejo, katera orodja za trgovanje so na voljo. Vendar si prizadevamo izboljšati podobnost ločevanja računov, da bo tudi uporabniku bolj prijazna. Ostani na vezi.

8. Najbolje bo, če postavite mini pojasnjevalni odstavek, ko lebdite na neobičajnih funkcijah.

Hvala za nasvet! Saj imamo malo "jaz" ikone ob nekaterih izrazih, na primer Zamenjaj, ki kažejo, da je to pojasnilo, ko lebdite na njem. Vem pa, da ni dovolj za vse.

Prosimo, poglejte v levo stransko vrstico – dodatne informacije – za dodatne informacije, če so potrebne.

9. Dobro bi bilo dodati, da bi prodali kripto" tako kot vi "kupiti kripto" funkcija … npr. tretja oseba

@SATOS_EU Tako lahko vlagatelji prodajo svoj kripto in nakažejo na svoje bančne račune (kyc2 ali 3 je seveda treba.

Vsekakor vredno ogleda, dober predlog!

10. Torej sem bil uporabnik vaših trgovinskih čustev v aplikaciji, super. Ampak zelo mi bo všeč, da izboljšate njegovo funkcionalnost. Recimo, da bi se čustva na # BTC, # eth, # xrp itd. & morda bo pomagalo tudi partnerstvo ali vključevanje socialnega trgovanja

Thx za vaš nasvet, trenutno uporabnikom ponujamo raznovrstne podatke o trgovanju, vključno z dolgoročnimi / kratkimi obroki BTC, odprtimi terminskimi pogodbami, količino trgovanja itd .; preverite: https: //www.okex.com/markets/futures-data/btc-usd-quarterly.

Prav tako nenehno povečujemo razpoloženje in indeks, ki ga lahko zagotovimo, da trgovcem lažje pomagamo pri odločanju (priložena je nova stran s podatki o trgovanju, ki jo nameravamo začeti).

Naša družba se že ukvarja s socialnim trgovanjem in kmalu se bom prijavil pri njih.

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map