Povzetek AMA: Alysa Xu & DASH – Začnite s trgovanjem z zamenjavami s pomišljaji – I. del

29. aprila se je naša organizacija civilne družbe Alysa Xu pridružila seji Vprašaj me v živo (AMA), ki jo je gostila DASH, uveljavljena skupnost za kripto trgovanje, in na svojem kanalu Telegram odgovarjala na vprašanja z več kot 3.400 člani (http://t.me/dash_chat). V 90-minutnem klepetu je Alysa predstavila pogodbo o trgovanju s pogodbami in izvedenimi finančnimi instrumenti OKEx ter prednosti trgovanja s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti..

Se sprašujete, kaj vas lahko izvedeni finančni instrumenti pripeljejo izven okvira promptnega trgovanja? Zakaj bi morali trgovati s kripto izvedenci na OKEx? Oglejte si spodnji Q&Kot smo vam pripravili, je na vsa vprašanja Alysa odgovorila v klepetu.

Contents

1. del: Uvod v pogodbe in izvedene finančne instrumente

Alysa, začnimo z osnovami – kaj je pogodba?

Alysa: Za kripto začetnike običajno trgujemo s točkami, vendar bi se morali zavedati, kaj se dogaja tudi na izvedenih trgih. Terminske pogodbe, trajne zamenjave, opcije … No, vrnite se k pogodbam.

Pogodba je izvedeni izdelek z digitalno valuto. Uporabniki lahko zaslužijo zvišanje ali padec cen z nakupom dolge pogodbe ali prodajo kratke pogodbe. Če kupujete dolgo, vlagatelji pričakujejo, da se bo trg v prihodnosti dvignil in kupili določeno količino dolgih pogodb o digitalnih sredstvih.

Za primer vzemimo pogodbeno transakcijo DASH. Če je cena DASH 60 USD, kupimo pogodbo v vrednosti 1 DASH. Če se cena DASH dvigne na 70 USD, lahko s prodajo pogodbe DASH dosežemo 10 USD. Prodaja na kratko se nanaša na vlagatelje, ki pričakujejo, da bo trg v prihodnosti padel in bodo prodali določeno količino kratkih pogodb o digitalnih sredstvih. Za primer vzamemo pogodbeno transakcijo DASH, ko je cena DASH 60 USD, prodamo pogodbo v vrednosti 1 DASH. Če cena DASH pade na 50 USD, lahko z nakupom pogodbe v vrednosti 1 DASH dobimo 10 USD.

Naložbe v promptne transakcije pomenijo, da se dobiček lahko ustvari le, ko se promptna cena zviša. Dobiček pa lahko dosežemo v pogodbenih poslih, ne glede na dvig in padec cene, če kupujemo dolgo ali prodajamo na kratko.

Omar, kot predstavnik družbe Dash, kako gledate na porast izvedenih finančnih instrumentov na trgu kriptovalut?

Omar: Kratek odgovor je, da verjamemo, da se bo to v določeni točki zgodilo industriji. Z vključitvijo institucionalnega trgovanja smo videli verjetnost, da bodo številni izdelki, ki so na voljo na starih trgih, uvedeni v kriptovalutno industrijo kot visoki. To je dobro, saj je pomagalo standardizirati in dozoreti našo novonastalo industrijo.

Poleg tega so te pogodbe prinesle več institucionalnih trgovcev, kar je na splošno povzročilo večje zanimanje za kriptovalute. Še pomembneje je, da je bila uvedba izvedenih finančnih instrumentov neizogibna zaradi nestanovitnosti kripto trga. Predstavljam si, da se večina, če ne vsi uporabniki tega AMA, lahko navežejo na to, kako hitro se lahko položaji posameznika spreminjajo od trenutka do naslednjega.

Koristi izvedenih finančnih instrumentov in številnih vrst izvedenih finančnih instrumentov (zamenjave, opcije, terminske pogodbe, trajne naložbe itd.) Se lahko znižajo na varovanje pred tveganji volatilnosti. Ker se industrija kriptovalut večinoma premika v isti smeri kot Bitcoin, je težko zavarovati svoje naložbe z drugimi kriptovalutami.

Na starih trgih lahko na primer brez uporabe izvedenih finančnih instrumentov vlagate v proticiklična ali nadomestna sredstva, ki upadajo ali ohranjajo svojo vrednost, ko trg narašča in obratno. Znotraj kriptovalut ta sposobnost ni bila na voljo in gibanje cen promptnih cen za Altcoins običajno večinoma teče v isti smeri kot Bitcoin. Institucije so z zanimanjem opazovale trg kriptovalut, prav tako njihove stranke, vendar pa so ob nestanovitnosti cen, kakršna je v naši industriji, institucije potrebovale način za ublažitev tveganj in vodile trgovalne cene, da bi povečale donos.

Slednje vprašanje je bilo rešeno prek OTC pisarn, vendar je bila komponenta za zmanjšanje tveganja na voljo le institucijam z uvedbo izvedenih finančnih instrumentov v kriptovalutno industrijo. Koristi posameznega uporabnika je, da lahko zdaj tudi izkoristi te metode za zmanjšanje tveganja. Verjamemo, da bodo izvedeni finančni instrumenti pomemben sestavni del ekosistema za trgovanje s kriptovalutami, in pozdravljamo OKEx, ker je sprejel korake za predstavitev teh storitev svojim uporabnikom.

Torej recimo, da sem le osnovni kripto trgovec, kaj lahko izvedeni izdelki pripeljejo izven obsega promptnega trgovanja?

Alysa: Najprej vzvod. V pogodbenih transakcijah lahko uporabniki povečajo svoj dohodek s prilagoditvijo vzvoda. Tukaj je primer, ki vam bo pomagal bolje razumeti vzvod: ko je cena DASH 50 USD, uporabnik A dobi pogodbo v vrednosti 10 DASH z 50-odstotno maržo in vzvodom x10. če se cena DASH zviša za 10% (s 50 na 55 USD), bo dobiček te pogodbe 10 * 50 * 10% = 50 USD. Torej uporabnik A zasluži 50 USD z vzvodom x10, ko se DASH cena zviša za 10%. Treba je opozoriti, da ko se prihodki podvojijo, se tveganje podvoji tudi. Zato prosimo, racionalno uporabite vzvod.

Drugič, varovanje pred tveganjem. Uporabniki, ki imajo digitalno premoženje, lahko s terminskimi pogodbami dosežejo varovanje pred tveganjem, zlasti kadar trg upada. Varovanje se nanaša na varovanje pred nihanji ciljne cene kriptovalut v pogodbi, da bi se izognili tveganjem, ki jih v tem obdobju povzročajo nihanja. To pomeni, da stranka vzpostavi obratno pogodbeno pozicijo, tako da je dobiček in izguba, ki jo ustvari sama kriptovaluta, ravno nasprotna dobičku in izgubi, ustvarjeni s pogodbo, kadar pride do nihanja cen, in celotnemu dobičku in izgubi kriptovalute ter pogodba ostane enaka.

Spet postavite v scenarij. Ob predpostavki, da je trenutna cena DASH 50 USD, ima uporabnik A 10 DASH in pričakuje, da bo prihodnja cena DASH padla, zato uporabnik A, da bi se izognil izgubi zaradi padca DASH, proda pogodbo v vrednosti 10 DASH; Predpostavimo, da se po enem mesecu dejanska cena DASH zniža na 40 USD, pogodbeni prihodek pa znaša 2,5 DASH, kar ustreza 100 USD. Prvotni DASH bo izgubil 100 USD, uporabnik A pa bo prebolen. Če vnaprej določite obratno pogodbeno pozicijo, lahko zaklenete svoj končni prihodek v USD.

Omar obstaja razlog, zaradi katerega bi lahko predlagali trgovanje s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti?

Omar: Naj predgovorim temu odgovoru, češ da to ni nasvet za trgovanje, ampak razloge, zakaj bi nekdo uporabil izvedene finančne instrumente, lahko povzamemo v treh besedah ​​- nestanovitnost, varovanje pred tveganjem in špekulacije.

Volatilnost – Cene kriptovalut so lahko zelo nestanovitne, kot vsi veste. Izvedeni finančni instrumenti pomagajo trgovcem, da se zaščitijo pred nihanji cen. Če na primer verjamete, da se bo cena Dash zvišala, lahko trgovec s terminsko pogodbo za določen čas zaklene ceno. Tako kot bi radi zaklenili mesečno ceno svoje internetne storitve za naslednje leto, da bi se izognili tveganju, da bi vaš ponudnik internetnih storitev nepričakovano zvišal cene, tudi tu počnete isto s kripto in terminskimi pogodbami.

Varovanje pred tveganji – vrsta strategije za zmanjševanje tveganja, na kratko investitor vlaga eno tveganje z nasprotnim ukrepom. Na primer, če ima oseba 10 Dash z upanjem na zvišanje cene, se lahko odloči za kratek položaj, tako da bo dobiček enega omilil izgube drugega. Kratek v bistvu pomeni, da stavite, da bo trg padel. Tu bi vlagatelj prodal kratko pogodbo po trenutni tržni ceni, zato ko cena tega sredstva pade, dobi dobiček razlike med ceno Dash v teh dveh ločenih časovnih obdobjih.

Če vzamemo isti primer, bi bil tretji razlog špekulacija. Za špekulacije lahko uporabimo tudi skrajšanje, trajnice, zamenjave in terminske pogodbe. Če vzamemo zgornji primer, če je vlagatelj zgolj skrajšal Dash in ni imel zgoraj omenjenih 10 Dash, potem špekulirajo, da bo trg upadel in da bo prodaja na kratko izkoristila to. Nekaj, kar večini na promptnem trgu ni mogoče. Skratka, ti izvedeni finančni instrumenti upoštevajo čas, ki je ključni dejavnik v strategijah številnih trgovcev.

2. del: Zakaj in kako trgovati s kripto derivati ​​na OKEx

Zakaj imajo trgovci raje OKEx kot druge borze digitalnih sredstev za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti?

Alysa: Odgovor je kratek – OKEx je fantastičen

OKEx je vodilna svetovna borza kriptovalut, ki trgovcem po vsem svetu ponuja napredne in zanesljive finančne storitve, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov..

Uporabniki naše borze lahko trgujejo, ne da bi skrbeli za ukradeno premoženje. Poleg tega imamo v postopku trgovanja najvišje ukrepe za obvladovanje tveganj, kot so obramba ekstremnih tržnih razmer s tržno ceno, doseganje ničelne razporeditve uporabnikov s stopenjskimi maržami in visokozmogljivim mehanizmom zapiranja ter izogibanje tveganju likvidacije z zadostna rezerva tveganja.

Imamo različne vrste pogodb – razen različnih pogodb z različno maržo imamo terminske in trajne pogodbe z različnim datumom izteka. Terminske pogodbe je mogoče poravnati tedensko, dvotedensko, četrtletno in dvočetrtletno, pogodbe za nedoločen čas pa nimajo roka veljavnosti.

Imamo različne vrste naročil – več naprednih vrst naročil, ki uporabnikom pomagajo pri udobnejši trgovini. Uporabniki lahko oddajo naročila take-profit in stop-loss za nadzor tveganj in zaklepanje dobička.

Imamo različne valute za trgovanje – poleg 9 glavnih valut (BTC, ETH, EOS, ETC, LTC, BCH, TRX, XPP, BSV) smo pred kratkim sklenili pogodbe z nekaterimi drugimi priljubljenimi valutami, kot so LINK, DASH, NEO in skoraj 20 vrst valut, ki bodo kmalu uvedene.

Na voljo imamo raznolika orodja za izdelke – različna orodja za trgovanje, ki uporabnikom pomagajo, da transakcije izvajajo hitreje in udobneje

Pogodbeni kalkulator: Uporabniki lahko s kalkulatorjem hitro izračunajo dobiček, zaključno ceno in likvidacijsko ceno glede na svoje pozicije brez zapletenih obračunskih operacij.

Večdimenzionalni podatki o transakcijah: Deset glavnih tržnih podatkov lahko trgovcem pomaga, da celovito analizirajo razmere na trgu in temu prilagodijo svoje trgovinske načrte..

Imamo največji obseg trgovanja, namaze in uspešnost izdelkov – OKEx je prejel priznanje uporabnikov z odličnimi izdelki z vodilnim obsegom pogodbenega trgovanja na svetu, saj predstavlja več kot 30% celotnega obsega trgovanja na trgu. Povprečni razmik terminskih pogodb / večne zamenjave OKEx je veliko manjši kot pri drugih borzah

In imamo samozavest :)

Torej, kako naj začnem z Dash spot ali trgovanjem z izvedenimi finančnimi instrumenti? Ali se lahko prijavim prek OKEx?

Omar: Nastavite se lahko prek OKEx, opravite postopek KYC in se prijavite za neposreden nakup Dash na OKEx. Če želite začeti uporabljati Dash, naložite Dash Denarnico v Apple ali GooglePlay, nato pa, ko ste Dash kupili prek OKEx, pojdite na Dash.org/where-to-spend/ in poiščite trgovca v vaši bližini za nakup blaga in storitev z Črtica.

Na naši spletni strani ustvarjamo tudi institucionalno stran, ki bo zagotavljala vse na enem mestu za vse storitve, ki bi jih institucija potrebovala.

Koliko vrst ima pogodba OKEx? Kakšne prednosti imajo?

Alysa: OKEx podpira 2 vrsti pogodb: terminske pogodbe z zamenjavo na kovance / swap in terminske pogodbe swap na USDT / swap

Terminske pogodbe / zamenjave s kovancem (povratne) se poravnajo v osnovni kriptovaluti, to pomeni, da je valuta odpiranja in poravnave določena valuta. Na primer: vlagatelji želijo izvajati pogodbene transakcije BTC in odpirati pozicije z BTC kot maržo, končni obračun dobička in izgube bo prav tako v BTC; če želijo vlagatelji izvajati pogodbene posle DASH in odpirati pozicije z DASH kot maržo, bo končni obračun dobička in izgube prav tako v DASH.

Prednosti terminskih pogodb / zamenjave s kovanci: Futures / swap t s kovancem je primerna za uporabnike, ki morajo dolgo časa držati določeno valuto zaradi varovanja pred tveganjem in lahko uživajo dobiček iz zvišanja cen in imajo dolge pozicije pogodb z maržo na kovance

Po drugi strani pa se pogodba z mejo USDT imenuje terminska pogodba. Marža in poravnava pogodbe z maržo USDT sta v USDT, to je: če se USDT uporablja kot marža za odpiranje pozicije, bodo prihodki tudi v USDT. Vrednost USDT marže je stabilna in lahko zmanjša tveganje, da se marža uporabniškega položaja zmanjša na trgu padcev; pogodbe o večvalutnih transakcijah lahko izvajate samo z držanjem USDT, kar prav tako zmanjšuje trgovinske stroške zamenjave položaja; pogodbo o marži USDT je ​​enostavno zamenjati in izračunati dobiček in izgubo, kar je primerno za začetnike. Če ste nov uporabnik, ki še nikoli ni imel pogodbenih transakcij, je za začetek priporočljivo, da pogodbo z mejo USDT

Naslednji primer bo pokazal razliko med prihodki obeh pogodb, ko se trg dviguje in spušča. Ko razumete, kako delujejo, lahko izberete pravo vrsto pogodbe na različnih trgih

Scenarij s kratko prodajo:

Ob predpostavki, da je 1USDT vreden 1 ameriški dolar, ko je cena DASH 50 USD:

Kovanca (povratna pogodba): prodate kratko pogodbo v vrednosti 10 DASH z 1 DASH in vzvodom x10, ob predpostavki, da zaprete po padcu cene DASH za 10% (vrednost DASH pade s 50 na 45 USD), potem bodo vaši prihodki znaša 1,1 DASH, stanje na računu pa bo 95 USDT

Pogodba s pridržkom USDT (terminska pogodba): prodate kratko pogodbo v vrednosti 10 DASH z vzvodom 50 USDT in x10, ob predpostavki, da zaključite po padcu cene DASH za 10% (vrednost DASH pade s 50 na 45 USD), potem vaš prihodek bo znašal 50 USDT in stanje vašega računa bo 100 USDT

Skratka, kratka pogodba tako pogodbe z maržo USDT kot Coin margin lahko prinaša dobiček, ko cena BTC pade, vendar je zaradi zmanjšanja fiat marže v marži Coin končni prihodek Coin marž nižji od pogodbe z mejo USDT. Znižanje dohodka je povezano z znižanjem cene DASH

Scenarij z dolgim ​​nakupom:

Ob predpostavki, da je 1USDT vreden 1 USD, ko je cena DASH 50 USD:

Marža na kovance (obratna pogodba): Kupite dolgo pogodbo v vrednosti 10 DASH z 1 DASH in vzvodom x10, ob predpostavki, da zaprete po dvigu cene DASH za 10% (vrednost DASH se poveča s 50 na 55 USD), potem bodo vaši prihodki znaša 0,91 DASH, stanje na računu pa bo 105 USDT.

Pogodba z maržo USDT (terminska pogodba): Kupite dolgo pogodbo v vrednosti 10 DASH s 50 USDT in vzvodom x10, ob predpostavki, da zaključite po tem, ko se cena DASH dvigne za 10% (vrednost DASH se poveča s 50 na 55 USD), nato pa vaš prihodek bo znašal 50 USDT in stanje vašega računa bo 100 USDT.

Če povzamemo: dolga pogodba tako z USDT-maržirano pogodbo kot s Coin-margined lahko prinaša dobiček, ko se cena BTC dvigne, toda zaradi povečanja fiat-marže v Coin-margineds je končni prihodek Coin-margin višji od pogodbe z mejo USDT. Povečanje zaslužka je povezano z zvišanjem cene DASH.

Za več informacij obiščite našo akademijo, če želite izvedeti več – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

3. del: Prihodnost OKEx & ČRT

Kakšni so prihodnji načrti za Dash? Ali imamo v pripravi kakšne vznemirljive stvari, ki bi jih lahko delili?

Omar: Naš najbolj razburljiv tehnološki zagon je platforma Dash. Dash Platform bo omrežju dodal veliko novih zmogljivosti, ki bodo razvijalcem omogočile, da na preprost način gradijo aplikacije, ki temeljijo na Dashu, ki Dash izkoristijo kot plačilno sredstvo in hkrati zagotavljajo uporabniško izkušnjo, ki jo potrošniki pričakujejo od tradicionalnih plačilnih aplikacij.

S ponudbami, kot so naš decentralizirani API (DAPI), decentralizirana imenska storitev (DPNS) in novi SDK-ji, bodo razvijalci lahko preprosto ustvarjali aplikacije, ki Dash uporabljajo kot plačilno sredstvo, hkrati pa zagotavljajo uporabniško izkušnjo, ki jo potrošniki pričakujejo od tradicionalnih aplikacije za plačila.

Dejansko naše delo na platformi Dash pretvori omrežje v decentralizirano bazo podatkov kot storitev s podporo konsenza. V viziji za decentraliziran splet ponujamo manjkajočo podatkovno plast. Naš izdelek je analogen decentralizirani različici Cloud Firestore podjetja Firebase. Z registracijo podatkovne pogodbe (tj. Sheme baze podatkov) na platformi lahko uporabniki koristijo soglasje Dash glede stanja vaših podatkov, ko uporabniki oddajajo in pridobivajo informacije iz omrežja..

Eden prvih primerov uporabe platforme je naša decentralizirana imenska storitev, ki zagotavlja človekom berljiva uporabniška imena, ki bodo nadomestila potrebo po izmenjavi kriptografskih naslovov za plačila. Poleg tega je platforma Dash ključnega pomena za večje nadgradnje naših denarnic – imenovane DashPay -, ki bodo omogočile stike, plačilo z uporabniškim imenom in na splošno uporabniško izkušnjo, enako kot katera koli večja aplikacija za plačila. Vse to bo prišlo brez žrtvovanja varnosti in zasebnosti, zaradi česar so decentralizirana omrežja tako dragocena.

Kaj pa ti, Alysa in OKEx?

Alysa: Seveda si bomo s soigralcem prizadevali za izdelavo najbolj uporabniško usmerjene in profesionalne izmenjave digitalnih sredstev ter za izgradnjo najboljšega kripto ekosistema.

Ampak tukaj bi rad namenil nekaj časa, da bi našo promocijo namesto tega potisnil sem! Poseben bonus za trgovce z Dash: od 29. aprila do 6. maja lahko trgovci delijo do 20.000 USDT s trgovanjem z Dash pogodbami.

Kdor prvi pride, prvi melje! Prosimo, preverite več informacij na našem spletnem mestu ali v mobilnih aplikacijah.

4. del: Q&A

Tu iz @ cryptococuk01: Številne borze so bile vdrte, čeprav imajo visoko stopnjo varnosti. Ali imate mehanizem za preprečevanje takšnih napadov? Ali boste uporabnikom povrnili škodo, če pride do takšnega napada?

Alysa: No, to je zelo dobro vprašanje! Ne morem preživeti veliko časa tukaj, fantje lahko berete naše članke v naši Akademiji! Toda lemme vam dajo majhno skrivnost, ki je na voljo samo v AMA-jih tukaj:

Uporabniki in varnost so nič drugega, pa naj gre za varnost sredstev, trgovanja, podatkov in zasebnosti.

Sprejemamo multisig hladno denarnico, da razdelimo svoja sredstva na približno 500 BTC na denarnico, tako da ne nosimo nobene hladne denarnice z ogromno količino sredstev in da se naša tveganja širijo in bolje obvladujejo.

@DustyLoooza sprašuje: V smislu VARNOSTI: Dash se ponaša z 51% NAPADNO IMUNITETO, zdaj, kako je to mogoče? Dokončajte postopek, kako s pomišljajem pridobite to varnostno funkcijo?

Omar: Dash ima funkcijo ChainLocks, ki pomaga ublažiti tveganje 51% napadov na Dash blockchain. Takšne napade lahko izvede zlonamerni rudar ali skupina rudarjev, ki nadzorujejo več kot 50% računalniške moči omrežja.

ChainLocks spodbuja rudarje k takojšnji objavi obdelanih blokov in s tem zmanjšuje prednosti tajnega rudarjenja in povečuje težave pri izvajanju konsenznega napada.

Mreža Dash uporablja kvorumski sistem, ki uporablja kvorume dolgoživih masternod (LLMQ). Tu se bloki potrdijo, ko 60% ali več LLMQ, ki je sestavljen iz nekaj sto naključno izbranih masternod (MNO), potrdi prvi blok v aktivni verigi

Prvi blokiran je zaklenjen s podpisom ChainLock, ki preprečuje ponovno sestavljanje verige (tj. Postane nemogoče).

@RoginJohn Katere vrste izvedenih finančnih instrumentov so trenutno na voljo v sistemu OKEx?

Alysa: Imamo večne zamenjave, terminske pogodbe in opcije (terminske pogodbe swap s kovanci / swap in terminske pogodbe / swap z maržo USDT). Poleg malovalutnih pogodb, kot so DASH, NEO, Link in XTZ, ki so bile uvedene, bodo kmalu na voljo tudi druge majhnovalutne pogodbe, kot sta ZEC in ADA. Ostani na vezi!

@Simonwong Kot začetnik pogodbenega trgovanja imam nekaj pomislekov glede trgovanja z lastnimi sredstvi. Bi lahko OKEx zagotovil testno mrežo za začetnike, da bi imeli nekaj pogodbenih praks trgovanja?

Alysa: Testnet … odlična ideja :) Zavedamo se, da začetnike skrbi skrb za trgovanje s svojimi skladi in morebitne izgube, ki jih povzroči njihova nezadostna izkušnja.

Tako je OKEx lansiral testno mrežo, da bi olajšal zaskrbljenost začetnikov. OKEx vam bo zagotovil zadostna sredstva za testiranje, da boste lažje izkusili celoten postopek trgovanja, ne da bi skrbeli za izgube.

@RoginJohn Kakšne so prednosti DASH-a za podjetja?

Omar: Sprejem Dash-a kot načina plačila ima veliko koristi (predvidevam, da je bilo to vprašanje posebej vprašano). To je tudi nekaj ključnih razločevalnih točk od drugih kriptovalut. Prva je hitrost in nizke transakcijske provizije za transakcije Dash kjer koli na svetu. Dash transakcije z uporabo InstantSend so takojšnje (vključno s poravnavami) po ceni delčka ameriškega penija. Kot smo že omenili v AMA, je Dash zaradi naše tehnologije edina 51-odstotna kriptovaluta, odporna proti napadom, zato so transakcije zelo varne. Poleg tega ima Dash veliko svetovnih spremljevalcev z organizacijami skupnosti in člani po vsem svetu, ki želijo Dash uporabljati za plačila. To pomeni več potencialnih strank za svoja podjetja. Resnično verjamemo v svoje partnerje in si vedno prizadevamo za skupno rast na več načinov, vključno s takšnimi AMA. Podjetja lahko prek sistema za predloge zbirajo sredstva tudi za podvige in pobude, ki bodo Dash Network-u na koncu koristili. Del naše mreže DAO. Prek istega omrežja DAO so lahko tako aktivni ali neaktivni, kot bi želeli biti, kar pomeni vključevanje njihove bodoče baze strank. Od pandemije se podjetja želijo tudi seliti po spletu, Dash pa je zaradi nizkih provizij za transakcije kot nalašč za spletna, globalna in celo mikroplačila. Nazadnje, ko osrednja ekipa sprosti več tehnologije, je več možnosti za razširitev poslovnih storitev in povečanje učinkovitosti.

@ Ahmad10112 Na kakšen način se rešim pred 51% napadom

Omar: Uporabi pomišljaj;)

@ Kitty081089 Kakšne so prednosti uporabe #Dash v primerjavi z drugimi?

Omar: Dash (vključno z naselji) lahko takoj in varno pošljete in prejmete kjer koli na svetu z Dash-om v delčku ameriškega centa. Poleg tega lahko sodelujete v našem DAO in se pridružite skupnosti ter celo prejmete sredstva za začetek projekta.

Prihaja še AMA

Sporočite nam katero koli temo, ki jo želite zajeti!

Vsakič, ko zaključimo AMA, smo zelo presenečeni in navdušeni nad tem, kako nestrpno želijo naše skupnosti izvedeti več o nas. Kot že rečeno, bo še vedno prihajalo še več sej AMA. Če imate kakšne odlične ideje o temi, ki jo lahko pokrijemo, nam to sporočite na naših kanalih v družabnih medijih. Do naslednjega srečnega trgovanja!

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map