Povzetek AMA: Alysa Xu & ONT – ONT Swap trgovanje na OKEx

26. maja se je naša organizacija civilne družbe Alysa Xu pridružila seji Vprašaj me karkoli (AMA) v živo, ki jo je gostil ONT, visoko zmogljiva javna veriga blokov in distribuirana platforma za sodelovanje in na svojem kanalu Telegram odgovarjala na 23.000+ članov in soustanovitelja Andy Ji (https://t.me/OntologyNetwork). V celotnem klepetu je Alysa predstavila OKEx-ovo ONT / USD in ONT / USDT večno trgovanje s swap ter prednosti trgovanja s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti.

Se sprašujete, zakaj je trgovanje z zamenjavo ONT boljše? Kako trgovati z izvedenimi finančnimi instrumenti ONT na OKEx? Oglejte si spodnji Q&Kot smo vam pripravili, je na vsa vprašanja Alysa odgovorila v klepetu.

Contents

1. del: Vprašanja na Twitterju

1. Kakšne so prednosti trgovanja z zamenjavo ONT? Zakaj je trgovanje z zamenjavo ONT boljše od drugih poslov? (@ M123Aleksey)

Alysa: Hvala za vaše vprašanje @ M123Aleksey na Twitterju. O tej temi lahko veliko govorim.

Najprej vzvod.

V pogodbenih transakcijah lahko uporabniki povečajo svoj dohodek s prilagoditvijo vzvoda. Na primer, ko je cena ONT 1 USD, dobi uporabnik A pogodbo v vrednosti 10 ONT z 1 USD maržo in 10-kratnim vzvodom. Če se cena ONT zviša za 10% (z 1 na 1,1 USD), bo dobiček te pogodbe 10110% = 1 USD. Torej uporabnik A zasluži 1 do 10 krat vzvod, ko se cena ONT zviša za 10%. Upoštevati je treba, da ko se prihodki podvojijo, se tveganje podvoji tudi. Zato prosimo, racionalno uporabite vzvod.

Drugič, varovanje pred tveganjem.

Uporabniki, ki imajo digitalno premoženje, lahko s terminskimi pogodbami dosežejo varovanje pred tveganjem, zlasti kadar trg upada. Varovanje se nanaša na varovanje nihanj ciljne cene kriptovalut v pogodbi, da se prepreči tveganje, ki ga v tem obdobju povzročajo nihanja.

To pomeni, da stranka vzpostavi obratno pogodbeno pozicijo, tako da je dobiček in izguba, ki jo ustvari sama kriptovaluta, ravno nasprotna dobičku in izgubi, ustvarjeni s pogodbo, kadar pride do nihanja cen, in celotnemu dobičku in izgubi kriptovalute ter pogodba ostane enaka.

Zložite v scenarij. Recimo, da je trenutna cena ONT 1 USD, uporabnik A ima 10 ONT in pričakuje, da bo prihodnja cena ONT padla, zato uporabnik A, da bi se izognil izgubi zaradi padca ONT, proda pogodbo v vrednosti 10 ONT; Predpostavimo, da po enem mesecu dejanska cena ONT pade na 0,8 USD, potem bo pogodbeni prihodek 2,5 ONT, kar ustreza 2 USD. Prvotni ONT bo izgubil 2 USD, uporabnik A pa bo izenačil. Če vnaprej določite obratno pogodbeno pozicijo, lahko zaklenete svoj končni prihodek v USD.

2. Kakšna je konkurenčna prednost ONT pri OKExu? In ali obstajajo kakšni trgovski dogodki, ki bi pozdravili prihod Ontologije?

Alysa: Ker ste se pripravljeni udeležiti tega AMA, lahko zagotovim, da ste eden od evangelistov ONT ALI vsaj radoveden glede tega kakovostnega projekta. ONT je edinstven vrhunski projekt, ki ga vodijo profesionalni strokovnjaki z različnih področij, kot je Andy, ki za končni cilj uporabnikov upošteva decentralizirano omrežno okolje, ki rešuje ključna vprašanja varnosti identitete in integritete podatkov..

Glede priljubljenosti, tehničnega razvoja in posvojitve ONT že od najinega srečanja ohranjamo zelo dobre in dolge odnose. OKEx smo predstavili številne izdelke in pare za trgovanje z ONT, kot so spot in trajne zamenjave itd. Na naši platformi bodo dejavnosti promocije zamenjave ONT. Podrobnosti bomo objavili do konca te AMA. Uporabniki lahko delijo do nabora USDT s trgovanjem s pogodbami o trajni zamenjavi ONT. Kdor prvi pride, prvi melje. Pridružite se dejavnosti prek te povezave – https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. Večina vlagateljev se samo kratkoročno osredotoči na ceno žetona, namesto na resnično vrednost projekta. Nam lahko poveste motivacijo in dolgoročne koristi za vlagatelje? (@ memenci6)


Andy: Hmm, težko je govoriti o gibanju cen. Želimo pa zagotoviti, da je bila naša skupnost usmerjena v gospodarske javne službe, namesto da bi jo vodila denar. Z Airdroppingom ONT namesto kakršnega koli zbiranja sredstev damo svoj žeton v roke preizkušenim uporabnikom kriptovalut ali resničnim vlagateljem, ne le špekulantom.

Naša dvojna zasnova zagotavlja razvoj infrastrukture in ponuja več storitev, ki upravičujejo vrednost infrastrukture. Stav je temeljni model upravljanja in lahko razvije tudi vrsto vrednotnih podjetij. Načrtujemo izdajo velikega izboljšanja modela vložka za povečanje dolgoročnih interesov naših HODL-jev. Še naprej bomo dolgoročno spremljali in izboljševali vrednost omrežja.

Poleg tega je Ontologija v skladu z našim načrtom enakomerno napredovala. Smo javna veriga z eno najobsežnejših in najtrših infrastruktur. To je ključnega pomena za dolgoročni razvoj projekta in se uporablja tudi za podporo poznejši fazi, da se v največji meri zagotovijo interesi vlagateljev.

Imamo dovolj sredstev za podporo našega dolgoročnega »idealiziranega eksperimenta«. Zakaj se ne bi pridružili naši revoluciji izmenjave podatkov in postali prvak maratona? Izbira je tvoja.

4. Spot trgovanje je običajno moje najljubše na ONT, vendar ne poznam tako izvedenih izdelkov, kot so pogodbe. Kaj je pogodba? (@TraThoa)

Alysa: Odlično vprašanje @TraThoa. Za kripto začetnike običajno trgujemo s točkami, vendar bi se morali zavedati, kaj se dogaja tudi na izvedenih trgih. Terminske pogodbe, trajne zamenjave, opcije … No, vrnite se k pogodbam, imenovanim terminske pogodbe. Kaj je to?

Pogodba je izvedeni izdelek z digitalno valuto. Uporabniki lahko zaslužijo zvišanje ali znižanje cen z nakupom dolge pogodbe ali prodajo kratke pogodbe. Če kupujete dolgo, vlagatelji pričakujejo, da se bo trg v prihodnosti dvignil in kupili določeno količino pogodb o digitalnih sredstvih.

Za primer vzemimo pogodbeno transakcijo ONT. Če je cena ONT 1 USD, kupimo pogodbo v vrednosti 1 ONT. Če se cena ONT dvigne na 1,1 USD, lahko s prodajo pogodbe ONT dobimo 0,1 USD. Prodaja na kratko se nanaša na vlagatelje, ki pričakujejo, da bo trg v prihodnosti padel in prodajo določeno količino kratkih pogodb o digitalnih sredstvih. Če za primer vzamemo pogodbo o transakciji ONT, ko cena ONT znaša 1,1 USD, prodamo pogodbo v vrednosti 1 ONT. Če cena ONT pade na 0,9 USD, lahko z nakupom pogodbe v vrednosti 1 ONT dobimo 0,2 USD.

5. Kateri je glavni cilj vašega projekta $ ONT v letošnjem letu 2020? in kakšna je vaša VIZIJA in POSLANSTVO v #ONT Marketing? (@enesdre)

Andy: Ontologija je podjetju prijazna javna veriga, namenjena zagotavljanju rešitev za obsežne poslovne scenarije aplikacij. Ponosni smo, da že od prvega dne projekta vedno sledimo našemu načrtu. Leta 2020 se bomo bolj osredotočili na poslovno plat, kot so avtomobilska industrija, stabilnost in digitalna valuta ter izmenjava podatkov. Ta dva ali tri scenarije zagotavljajo denarni tok, strateško vrednost in visoko pretočnost.

Z Libra, Celo, Bitcoin Suisse, Paxos, Circle in Transfero smo se pogovarjali o vključitvi vključujočega plačilnega orodja. Medtem smo izdali platformo FinTech – Rail.One, ki poslovnim partnerjem ponuja rešitev za debetne kartice, predplačniške kartice VISA / Master in virtualne kreditne kartice. To pomeni, da lahko s kartico, ki temelji na ONT, shranjujete, plačujete in vlagate.

Predlagam Alysi, da preizkusi naše novo blago.

Druga tema – PODATKI so lastna zasebnost vsakogar, nad katero ne more prevladovati nihče drug in jo je mogoče s tehnologijo veriženja blokov prenesti v sredstva, celo izmenjati, in če želijo dobiček. Ontologija ponuja rešitev zanje, ne glede na to, ali sta 2B ali 2C, z našo tehnološko močjo, zlasti ONT ID, izdelki pa pišejo ONTO in SAGA.

Glede svetovnega trenda bomo še naprej komunicirali z globalnimi regulatorji in ugotovili, da lahko institucije vodijo to okroglo kripto revolucijo. Torej se pogovarjamo z bolj institucionalno prijazno infrastrukturo, kot je skrbnik – sidrišče base skrbništvo kovancev , bitgo , kamin in skladišče bakkt; Prodajalec ETF – bitni in vanEck; Regulirana izmenjava – Coinbase, Bitstamp, Gemini; Zaupanje vlaga – sivine. Poglejmo še več partnerstva.

6. Kakšne so prednosti, ki jih imajo uporabniki, ki trajno zamenjajo ONT na OKExu bolje kot druge borze izvedenih finančnih instrumentov? (@ShinoTohkaNC)

Alysa: Všeč mi je to vprašanje, @ShinoTohkaNC! Smo vodilna svetovna borza kriptovalut, ki trgovcem po vsem svetu ponuja napredne in zanesljive finančne storitve, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. Tu bi zagotovo zamenjali večno zamenjavo ONT namesto z drugimi platformami, saj imamo v industriji najvišjo raven varnosti – Uporabniki naše borze lahko trgujejo, ne da bi skrbeli za ukradeno premoženje. Poleg tega imamo v postopku trgovanja najvišje ukrepe za obvladovanje tveganj, kot so obramba ekstremnih tržnih razmer s tržno ceno, doseganje ničelne razporeditve uporabnikov s stopenjskimi maržami in visokozmogljivim mehanizmom zapiranja ter izogibanje tveganju likvidacije z zadostno rezervo tveganja.

Imamo različne vrste naročil – več naprednih vrst naročil, ki uporabnikom pomagajo pri udobnejši trgovini. Uporabniki lahko prevzamejo profit in zaustavijo izgube, da nadzirajo tveganja in zaklenejo dobiček.

Na voljo imamo raznolika orodja za izdelke – različna orodja za trgovanje, ki uporabnikom pomagajo, da transakcije izvajajo hitreje in udobneje:

Pogodbeni kalkulator: Uporabniki lahko s kalkulatorjem hitro izračunajo dobiček, zaključno ceno in likvidacijsko ceno glede na svoje pozicije brez zapletenih obračunskih operacij.

Večdimenzionalni podatki o transakcijah: Deset glavnih tržnih podatkov lahko trgovcem pomaga, da celovito analizirajo razmere na trgu in temu prilagodijo svoje trgovinske načrte..

Imamo vrhunsko likvidnost, razmike in uspešnost izdelkov – OKEx je prejel priznanje uporabnikov z odličnimi izdelki z vodilnim obsegom pogodbenega trgovanja na svetu, ki predstavlja več kot 30% celotnega obsega trgovanja na trgu. Povprečni razmik terminskih pogodb / večne zamenjave OKEx je veliko manjši kot pri drugih borzah. In radi slišimo vaše predloge :)

7. Skupna ponudba je 1 milijarda ONT. Torej, ali obstajajo načrti za odkup žetonov ali blokiranje žetonov za povečanje vrednosti ONT? (@ Johaneri01)

Andy: Z našo naložbo v ekosistem smo ustvarili več kot 3 milijone dolarjev. Z njim bomo odkupili naš žeton ONT. Naše posodobitve o odkupu najdete mesečno v naših objavah na Twitterju in Telegramu. Izdali smo tudi naše finančno poročilo (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) pred kratkim.

Da bi še bolj razširili naše globalne vplive in ustvarili boljši ekosistem, vabimo več članov skupnosti, da sodelujejo z nami kot naši sodelavci v globalni skupnosti in GCC. Venezuela Blockchain, CryptoMondays Madrid in CryptoDiffer so med prvimi štirimi vozlišči GCC, da bi pospešili postopek uporabe tehnologije veriženja blokov v konkretnih primerih uporabe na evropskih, latinskoameriških in vzhodnoevropskih trgih..

Ontologija zelo ceni povratne informacije skupnosti. Do 31. maja je na voljo 10.000 ONG za izboljšanje upravljanja Ontologije in gospodarskega modela. Glasujte in nam sporočite svoje nove predloge tukaj: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Želimo slišati več glasov skupnosti.

8. Trenutno je OKEx odprl pogodbo o zamenjavi samo za par ONT / USDT. Ali se pričakuje, da bo v prihodnosti lansiranih več parov za žeton ONT? (@ cryptoboy237)

Alysa: Ti spet @ cryptoboy237! Mislim, da bomo. Vendar pa mora naša ekipa pred uvedbo katerega koli servisnega ali trgovinskega para temeljito preučiti obvladovanje tveganj, trajnost in prijaznost izdelkov. Trajalo bo veliko časa, da bomo poslušali glas vseh vas, kar počnemo vsak dan. Če imamo kakšna nova obvestila, ga bomo objavili na vseh naših kanalih, da vas kmalu obvestimo :)

9. Slišal sem, da bo ekipa ONT prinesla nov izdelek SAGA. Kako vam bo v prihodnosti pomagalo pri sprejemanju v ekosistemu ONT, prosimo, da skupnost na kratko predstavite idejo? (@ Johaneri01)

Andy: Podatkovni trg SAGA poganja popoln protokol za interakcijo podatkov, ki temelji na javni verigi Ontology. Proces vrednotenja podatkov, delitve dobička, varnosti podatkov in zaščite zasebnosti je v celoti decentraliziran prek verige blokov Ontology. Posamezniki in podjetja, ki uporabljajo trg podatkov SAGA, lahko izkoristijo storitve in vpoglede v obdelavo in obdelavo podatkov, hkrati pa ohranijo popoln nadzor nad svojimi podatki z izkoriščanjem edinstvenih lastnosti javnega blockchaina Ontology.

Edinstveni izdelki Ontology za digitalno identiteto in sodelovanje podatkov pomagajo trgu SAGA pri njegovem pomembnem cilju zagotavljanja visoke varnosti in skladnosti. Preko distribuirane mreže za izmenjavo podatkov Ontology in ONT ID trg podatkov SAGA dosega:

Lastništvo podatkov in preverjanje pristnosti

Varnost podatkov in zaščita zasebnosti

Vzporedna tehnologija za trgovanje s podatki med platformami

Data Token bo postal vaše prihodnje digitalno zlato.

10. Videl sem, da OKEx podpira dve vrsti pogodb – terminske terminske pogodbe / zamenjava s kovanci in terminske pogodbe / zamenjava USDT-marže. Kakšna je razlika med njima? (@ M123Aleksey)

Alysa: OKEx podpira 2 vrsti pogodb: terminske pogodbe z zamenjavo na kovance / swap in terminske pogodbe swap na USDT / swap.

Terminske pogodbe / zamenjave s kovancem (povratne) se poravnajo v osnovni kriptovaluti, to pomeni, da je valuta odpiranja in poravnave določena valuta. Na primer: vlagatelji želijo izvajati pogodbene transakcije BTC in odpirati pozicije z BTC kot maržo, končni obračun dobička in izgube bo prav tako v BTC; če želijo vlagatelji izvajati pogodbene transakcije ONT in odpirati pozicije z ONT kot maržo, bo končni obračun dobička in izgube prav tako v ONT.

Prednosti terminskih pogodb / zamenjave s kovanci: Futures / swap t s kovancem je primerna za uporabnike, ki morajo dolgo časa držati določeno valuto zaradi varovanja pred tveganjem in lahko uživajo dobiček iz zvišanja cen in imajo dolge pozicije pogodb z maržo na kovance.

Po drugi strani pa se pogodba z mejo USDT imenuje terminska pogodba. Marža in poravnava pogodbe z maržo USDT sta v USDT, to je: če se USDT uporablja kot marža za odpiranje pozicije, bodo prihodki tudi v USDT. Vrednost USDT marže je stabilna in lahko zmanjša tveganje, da se marža uporabniškega položaja zmanjša na trgu padcev; pogodbe o večvalutnih transakcijah lahko izvajate samo z držanjem USDT, kar prav tako zmanjšuje trgovinske stroške zamenjave položaja; pogodbo o marži USDT je ​​enostavno zamenjati in izračunati dobiček in izgubo, kar je primerno za začetnike. Če ste nov uporabnik, ki še nikoli ni imel pogodbenih transakcij, je za začetek priporočljivo, da pogodbo z mejo USDT.

Za več informacij obiščite našo akademijo, če želite izvedeti več – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

2. del: Vprašanja v živo

Živjo @alysaxuokex. Ali lahko na kratko poveste, kako je sistem OKEx zasnovan tako, da je stabilen in zanesljiv za trgovce swap / terminskih pogodb, tudi v nestanovitnih časih?

Alysa: V postopku trgovanja imamo ukrepe za obvladovanje tveganj na najvišji ravni, kot so obramba ekstremnih tržnih razmer s tržno znamko, pravili o omejitvah cen, doseganje ničelne razporeditve uporabnikov s stopenjskimi maržami in visokozmogljivim mehanizmom zapiranja ter preprečevanje tveganja likvidacije z zadostno rezervo tveganja. in letos smo sistem optimizirali, hitrost ujemanja je veliko hitrejša in stabilnejša.

S pojavom številnih blockchain projektov, zlasti plačilnih projektov, ki imajo najnovejšo tehnologijo, razširljivost, učinkovitost, celo brez provizije za transakcijo. Ali Ontology zaradi tega čuti pritisk na dirko globalnih plačilnih rešitev?

Andy: Ne čutimo pritiska. Naša rešitev Layer 2 je pred kratkim v živo in na podlagi verige blokov Ontology lahko doživite hitro in poceni plačilo. Po našem testu je hitrejši od večine novih projektov plačilnih blokov. Medtem Ontology z veseljem sodeluje s temi projekti v smislu interoperabilnosti in nudi storitve razvitim državam in državam v razvoju.

OKEx trenutno dobro deluje in je deležen pozitivne pozornosti. Kaj boste storili za večjo izpostavljenost in posvojitev? Kakšno je danes sporočilo Okexa za Skupnost?

Alysa: Vesel sem, ko to slišim, saj vsak dan zelo trdo delamo! Kaj pa OKEx? Razmišljali smo o načinih, kako bolje služiti obstoječim uporabnikom, kje pa so meje trga? Kako ustvarimo nov tržni prostor? Na naši izvršni konferenci v začetku leta smo predlagali celovito globalno strategijo, ki zajema vse smeri našega poslovanja.

Po drugi strani pa se še naprej širimo po vsem svetu. “Resnična globalizacija” pomeni lokalizacijo vašega izdelka v vsaki državi, da bo služil lokalnim uporabnikom. Nov izziv je, da se ukoreninimo na trgih v vzponu, saj se moramo približati lokalni kulturi, uporabniškim navadam in razumeti lokalne konkurente na trgu..

Kot vedno tudi s podjetniško miselnostjo in skromnostjo učenja nikoli ne prenehamo raziskovati novih izdelkov in trendov na trgu. Hkrati smo v prioriteto postavili svoj sistem obvladovanja tveganj. V ravnovesju med dolgoročnim razvojem in kratkoročnimi koristmi bomo vedno izbrali prvo.

Ena največjih težav z DApps je neaktivno in neuporabno stanje. Ljudje ustvarjajo samo DApps, vendar nima nobenega primera ali prispevka k ekosistemu blockchain. Kaj bo storila vaša ekipa, da preprečite in odpravite težavo, ki se lahko pojavi na platformi Ontology?

Andy: To je resnica. Po enoletnem razvoju dApp-a smo uvedli 80+ dApp na področju iger na srečo, vsebin, DeFi in samostojne platforme. Če sem iskren, trenutni dApps niso tako aktivni in še ne morejo podpirati obsežne uporabe. Vendar smo odkrili nekaj vertikalnih dApps z velikim potencialom, kot sta stabilnost in izmenjava podatkov itd. Kmalu bomo na platformi Ontology lansirali več visokokakovostnih dApps, kot sta OGQ in visokokakovostna japonska igra.

Trg v prihajajoči dinamični sezoni bo precej nestanoviten, večina vlagateljev bo v zadnjih dneh letos manj aktivnih, zato Okex načrtuje organizacijo vseh prihajajočih dogodkov, da bo bolj razburljiv kot trg. konec leta ali ne?

Alysa: Moji kolegi zdaj načrtujejo več dogodkov! OKEx ima posebne trgovalne dogodke za trgovce ONT. Uporabniki lahko zamenjajo zamenjave ONT, da si delijo nagradni sklad USDT. dogodku se lahko pridružite prek te povezave: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

In kmalu prihaja še eno tekmovanje elitnih ekip, ki ga gosti OKEx, lahko se pridružite ekipi in osvojite nagrade. skupni nagradni sklad za to elitno ekipno tekmovanje znaša do 150.000 USD. za več podrobnosti preverite to povezavo: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Bodite pozorni na prihodnje dogodke in spremljajte naš C-suite Twitter! @alysaxuokex & @ jayhao8

Zakaj ste se namesto za druge zamenjali za borzo OKEx? Kakšne koristi OKEx prinaša ontologiji in obratno?

Alysa: OKEx je vodilna svetovna borza kriptovalut, ki trgovcem po vsem svetu ponuja napredne in zanesljive finančne storitve, ki temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. Tu bi zagotovo zamenjali trajno zamenjavo ONT namesto drugih platform.

V industriji imamo najvišjo raven varnosti – uporabniki naše borze lahko trgujejo, ne da bi se ukvarjali s krajo premoženja.

Imamo vrhunsko likvidnost, namaze in uspešnost izdelkov – OKEx je prejel priznanje uporabnikov z odličnimi izdelki z vodilnim obsegom pogodbenega trgovanja na svetu, ki predstavlja več kot 30% celotnega obsega trgovanja na trgu. Povprečni razmik terminskih pogodb / večne zamenjave OKEx je veliko manjši kot pri drugih borzah.

Zdravo! @kristinaontology, vidim, da je terminologija #Ontologija zelo filozofska (tj. Sokrat, Platon, Aristotel), zakaj je temu tako? Ali obstaja prihodnji načrt za širitev na ameriške trge? Hvala

Andy: Ontologija je izraz, ki so mu naklonjeni filozofi, računalniški geeki in pesniki. Upamo, da bomo z raziskovanjem Ontologije našli pravo vrednost blockchaina. Leta 2020 se bomo osredotočili na vstop na ameriški regulativni trg. Pridružili smo se Digitalni zbornici, da bi razširili scenarije prijav na ameriškem trgu in sodelovali z Bison Trails in Kingdom Trust za vstop na področje institucij. Upam, da bomo na Coinbase videli ime ONT.

zdravo [e-pošta zaščitena], koliko znaša provizija za zamenjavo ONT Swap na OKEx? Ali ima OKEx provizije za trgovanje s funkcijo z žetonom OKB?

Alysa: Provizija za uporabnike pogodbenih storitev ONT Swap na vseh ravneh znaša 0%, rabat za naročilo pa lahko znaša do 0,035%. za imetnike OKb imamo stopnjo diskontne provizije. Poiščite več na našem spletnem mestu tukaj – https://www.okex.com/en/fees.html

Kakšen načrt imate za spodbujanje sprejetja ONT v Južni Ameriki, da izkoristite dejstvo, da se v zadnjem času širi kripto in izkoristite te potencialne vlagatelje, kar bi bilo zelo koristno za prihodnost ONT?

Andy: Uvedli bomo samostojno platformo za delavce z Mircroworkers za uporabnike latemov, da bi več uporabnikom v Latinski Ameriki lažje, stroškovno učinkoviteje iskali možnosti za zaposlitev in plačevali ter zagotovili stabilnost brez inflacije s storitvami. Sodelujemo z venezuelskim Blockchain in Settle Network iz Argentine, več brazilskimi podjetji, da bi še naprej raziskovali izmenjavo in zamenjavo med možnostmi ONT in lokalnimi fiati. Uvedli bomo tudi ONTO v španščini, da bi zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in izboljšali vsakdanje življenje ljudi v Latinski Ameriki. Upam, da so vam naše storitve všeč.

Če boste odgovorili na vsako vaše vprašanje, bodo vaše izkušnje s trgovanjem čudovite. Postalo je standard za večje platforme za izmenjavo, ki zagotavljajo 24-urno podporo strankam z znanjem, ki v realnem času reši tehnične težave.?

Alysa: Imamo mednarodno in strokovno skupino za podporo strankam, ki obravnava primere vseh uporabnikov, in kar se mi zdi najbolj čudovito, je, da je naša podpora razširjena na naš kanal Telegram! Lahko samo zasebno sporočite našim uradnikom za odnose s strankami v Telegram DM. Pogosta vprašanja, obrazec za zahtevo, Priročnik za začetnike, dokumentacija API, opis številke in odlična in jasna baza podatkov s pogostimi vprašanji!

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map