Povzetek AMA: MakerDAO Partnership & DSR na bazenu OKEx

Prejšnji teden smo bili zelo navdušeni nad srečanjem s Chao Panom, voditeljem Kitajske pri MakerDAO, na seji Ask-Me-Anything, ki je razpravljala o ekosistemsko partnerstvo med OKEx in MakerDAO, in ekskluzivna stopnja prihranka DAI (DSR) na bazenu OKEx 14. februarja 2020.

MakerDAO je prvi decentralizirani stabilcoin na svetu v verigi Ethereum. Potem ko se pridružijo OKExu, lahko uporabniki neposredno položijo DAI in ga vložijo v DSR, da si prislužijo 9,5-odstotno stopnjo prihranka in dodatno nagrado od nas.

Ta AMA je razdeljen na dva dela, kjer je bil Chao pozvan, da z nami deli partnerstvo MarkerDAO, čemur sledi Q&A v naši skupini.

。。。。。

Oddelek 1 – Vprašanja o Twitterju:

1. Pojasnite odnos med Okexom in MakerDAO? Kako bo MakerDAO pomagal okexu razviti OKChain & #OKExDEX?

OKEx je naš glavni partner in je prva večja platforma, ki vključuje Makerjevo stopnjo prihranka Dai. Gre za prodorno sodelovanje med DeFi in tradicionalnimi borzami. Z veseljem uporabnikom OK omogočimo stabilnost in donos Dai-ja ter pomagamo OKEx-u, da stopi v decentraliziran svet.

BTW, čestitamo za uspešno uvedbo testne mreže OKChain!

2. Kakšne koristi mislite, da partnerstvo med inovativnim rudarskim bazenom, ki temelji na vodilni svetovni borzi digitalnih sredstev @OKEx, in stabilnim žetonom, kot je Dai, ter ekskluzivno stopnjo DSR na OKExPool prinašata v ekosistem?

Kot mnogi od vas morda že veste, sklad za zbiranje uporabnikov nagradi več žetonov, ko ga zaklenejo za določeno časovno obdobje. Vendar vrednost osnovnih sredstev pogosto niha.

Dai z DSR ima najboljše iz obeh svetov. Cena Dai je stabilna kot dolar, donos Dai (DSR) pa je v celoti podprt s pristojbino, zasluženo v sistemu, zato je varno.

3. Kakšne so prednosti in priložnosti uporabnikov Okexa z uporabo stopnje prihranka Dai (DSR)? Zakaj je MakerDAO za vodilnega partnerja izbral Okex?

Uporabniki OKEx lahko kadar koli zaklenejo in umaknejo katerega koli svojega Daija v DSR, ne da bi se skrbeli za kapital. Zamislite DSR kot tekoči depozitni račun digitalnega dolarja ali ekvivalenta YueBao Alibabe, vendar z veliko večjim donosom.

Ekskluzivna cena, ki jo zagotavlja OKEx Pool, skupaj z dobro uveljavljeno blagovno znamko skupin OK lahko privabi več novincev, ki presegajo obstoječi obseg trga.

4. Ali je DSR na protokolu @MakerDAO, ki ustvarja pasivni dohodek milijonom uporabnikov, @ OKEx-ov način za soočanje z najnovejšimi novicami o kripto denarju v višini milijard dolarjev, ki teče iz decentraliziranega financiranja?

DeFi (decentralizirane finance) je nesporno postal pojav. V začetku tega tedna je vrednost, zaklenjena na trgih DeFi, dosegla mejnik v višini milijarde dolarjev, kar kaže na prednosti in prednosti DeFi: varno, brez meja in trenja.

OKEx je predvidljiv pri iskanju DeFi kot vodilne v tradicionalnih financah. DeFi bo šel v ospredje in videli bomo, da bo več finančnih inštitutov ponujalo potrošnikom nekaj takega, kot je DSR, banke, ki ne morejo konkurirati stopnjam varčevanja DeFi, pa bodo verjetno izgubile vloge potrošnikov pri podjetjih, kot je OKEx.

5. Kako dolgo je trajalo vključevanje stopnje DSR v omrežje OKExPool, ali lahko zagotovite pregled na visoki ravni vključenih kosov in povzetek obsega interakcije med @MakerDAO in @OKEx bazenom?

Proces integracije je bil pravzaprav precej tekoč.

Maker protokol je popolnoma odprt in prosto sestavljiv. Dobra analogija je Money Legos, kdor koli, od borz, denarnic do posojilnih platform, lahko na njej gradi zanimive izdelke.

Imamo podroben vodnik za razvijalce, ki ga najdete na strani MakerDAO github.

https://github.com/makerdao/developerguides/blob/master/dai/dsr-integration-guide/dsr-integration-guide-01.md

6. Ali lahko poveste, kako bo videti vmesnik? Ali bo DApp povezan z OKEX / dostopen prek Okexa ali boste na platformi Okex implementirali nov uporabniški vmesnik? Ali pa se bo zagnal popolnoma samodejno, ne da bi morali konfigurirati kakršne koli nastavitve in zato brez potrebe po uporabniškem vmesniku?

Uporabniki ne potrebujejo dodatnih konfiguracij, postopek je preprost:

  1. 1) Odprite aplikacijo OKEx
  2. 2) Izberite "Bazen" zavihek
  3. 3) Pojdi na "Vlog" in izberite "Dai"
  4. 4) Vnesite znesek Dai, ki ga želite vložiti
  5. 5) Uživajte

7. Zakaj naj uporabim funkcijo DSR OkexPool kot finančno rešitev zame? Ali je to priložnost, da izkusim decentralizirano financiranje v primerjavi s tradicionalnimi trgi?

Mislim, da decentralizirano financiranje ni nasprotujoča zamenjava tradicionalnih trgov, temveč boljše komponente.

Funkcija DSR na bazenu OKEx je popoln most za tiste, ki so navajeni tradicionalnih finančnih storitev, da uživajo prednosti DeFi-ja, ne da bi zapustili zaupanja vredno platformo.

8. Kako različen je DAI v primerjavi s USDT, saj oba uporabniku zagotavljata stabilen kovanec ?

Nedvomno je USDT zelo priljubljen med številnimi borzami. Čeprav ima USDT veliko likvidnost, ima tudi nekaj pomanjkljivosti, saj je centraliziran in bi ga lahko zasegli, še bolj pa vam USDT ne izplača donosa.

USDT deluje še bolje, če ga lahko enostavno pretvorite v Dai za držanje in zaslužek DSR, nato pa ga enostavno pretvorite nazaj v USDT, ko potrebujete dostop do drugih dejavnosti, npr. fiat-rampa, trgovanje s terminskimi pogodbami.

9. 2020 je pomembno leto za kripto in verigo blokov, mislim. Torej, kakšen je vaš pogled na prihodnost kriptovalut v tem letu in naslednjih nekaj letih? Kaj lahko #okex in #makerdao naredita, da se posvojitve še naprej povečujejo ?

Do leta 2020 mislim, da bo več povezav DeFi in tradicionalnih financ.

Navdušeni smo nad sodelovanjem z OKExom za zagotavljanje boljših uporabniških izkušenj in izobraževanje kripto uporabnikov o prednostih Dai in DSR.

10. Kako ste zgradili ekosistem uporabnikov, partnerjev in ustvarjalcev vsebin, ki so na vzhajajoče trge prinesli najboljše digitalne storitve v svojem razredu?

Vizija Daija je biti prva nepristranska valuta na svetu. Maker je že prisoten na razvijajočih se trgih, vključno s člani fundacije & skupnosti v Aziji, Latinski Ameriki, Afriki in še več po vsem svetu.

Partnerstvo OKEx bo zagotovo pomagalo razširiti prepoznavnost proizvajalcev in pospešiti globalizacijo podjetja Dai.

2. seja – Vprašanja AMA v živo

1. Prosimo, podrobno razložite, za kaj gre pri DAI in kako je nastala ideja o DAI? @pychao

Zanimivo je, da ime Dai izhaja iz kitajskega znaka 貸, kar pomeni posojanje ali zagotavljanje kapitala za posojilo.

2. Usoda »SPREJETJA« DeFi je vezana na razširljivost in uporabnost Ethereuma. Kako MakerDAO obravnava to izjavo o sprejetju Defija?

To je odlično vprašanje. Trenutno je Ethereum še vedno najboljši blockchain za DeFi zaradi svoje decentralizacije in varnosti. Hitrost Ethereuma ni napaka, ampak značilnost. Obstajajo rešitve državnih stranskih kanalov za mikrotransakcije, ki zahtevajo hitrejšo hitrost. In ETH2.0 bo v veliki meri obravnaval vprašanje razširljivosti. Kot infrastruktura DeFi-ja je protokol Maker zelo prilagodljiv, tj. Se lahko seli na različne verige za različne potrebe, vendar mislim, da je v bližnji prihodnosti ETH verjetno domača veriga za nas.

3. Kakšne so prednosti & Prednosti DAI poleg vložka? Ali ga lahko uporabimo za plačilo v neki trgovini ali spletno nakupovanje?

Ja lahko. Dai je vključen kot možnost plačila v trgovini Coinbase, saj milijonom stabilno ponudbo ponuja prek Shopify, WooCommerce in drugih trgovcev.

https://blog.makerdao.com/dai-integrated-as-a-payment-option-on-coinbase-commerce-offering-the-stablecoin-to-millions-via-shopify-woocommerce-and-other-merchants/

Prav tako sodelujemo z mnogimi izdajatelji kreditnih kartic (npr. WireX), lahko pošljete Dai neposredno na svoj račun in ga plačate, kjer koli sprejme Visa / Mastercard.

4. Kakšne so prednosti večstranskega Dai (MCD) pred Single Colateral Dai (SCD), kot je na primer ETH?

MCD je polna različica Dai. Ne samo, da lahko ETH uporabite kot zavarovanje za izdajo Dai, v protokolu so sprejemljiva tudi vsa druga digitalna sredstva (za zdaj BAT). To bo sprostilo potencial sistema Maker tudi za množično prevzemanje sredstev v resničnem svetu.

5. Trenutno uporabljate DAI kot lepo podlago za razvoj. Toda pustimo razmišljati globalno. Vsak trgovec brez povezave ni pripravljen na verigo blokov. Kako nameravate preprečiti vztrajnost pri sprejemanju uveljavljenih trgovcev na drobno zaradi nenaklonjenosti prehodu z lastnih sistemov zvestobe na vaš sistem? Ali obstaja zanje kakšna pomembna finančna spodbuda, ki vam bo omogočila razširitev uporabe vašega izdelka?

To je odlična točka. Nočemo izumiti kolesa, prepričati vsakega trgovca, da neposredno uporablja verigo blokov, je nerealno. Zato sodelujemo s tradicionalnimi podjetji, od borz do ponudnikov plačil. Tako na koncu uporabniki dobijo najlažje izkušnje. Edinstvena prednost Daija je v tem, da ustvarja neustavljiv svetovni denarni trg brez trenj, zato bo Dai najbolj konkurenčna valuta na trgu..

。。。。。

Pridružite se naši skupini Telegram za posodobitve in ugodnosti

Ne zamudite naših daril, promocij, dogodkov in številnih drugih ponudb v naši angleški skupini Telegram (https://t.me/OKExOfficial_English). Bodite del skupnosti OKEx in izmenjujte ideje za trgovanje z našimi uporabniki z vsega sveta in izravnajte svoje kripto trgovanje.

Več AMA-jev bo kmalu na voljo. Do naslednjega srečnega trgovanja!

。。。。。

。。。。。

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map