[PREGLEDI V ŽIVO] OKEx potrjuje, da vsa uporabniška sredstva varno delujejo, kot da ne delujejo, kot običajno

NADGRADNJA: 19. novembra ob 12:00 po UTC

OKEx je napovedal, da bomo umik nadaljevali 27. novembra 2020 ali prej.

Pred ponovnim odvzemom dvigov naša ekipa izvaja stroge varnostne preglede, da bi nadaljevala normalno delovanje sistema vročih denarnic in zagotovila varnost sredstev naših uporabnikov. Celotno napoved preberite tukaj.

NADGRADNJA: 17. novembra ob 14.30 UTC

Tedensko poročilo

Danes smo objavili tedensko poročilo o trgovanju z OKEx. Obseg trgovanja s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti OKEx (terminske pogodbe, trajne zamenjave in opcije) je dosegel 64,63 milijarde USDT – 60-odstotno povečanje na teden.

Poročali smo tudi, da je bil ta teden priliv 211 BTC. Stanje denarnice BTC na OKEx trenutno znaša 219.704 BTC. Kot piše v poročilu, ta teden ni prišlo do odliva nobenega kripto premoženja iz verige OKEx, saj dvigi ostajajo začasno ustavljeni. Sredstva uporabnikov ostajajo varno zavarovana.

Posodobitev vilic BCH

Danes smo sporočili, da platforma načrtuje nadaljevanje trgovanja s tedenskimi in dvotedenskimi terminskimi pogodbami BCHUSD in BCHUSDT 18. novembra ob 9:00 po UTC..

NADGRADNJA: 16. novembra ob 15:00 UTC

Posodobitev trde vilice za trgovce z BCH

Mreža Bitcoin Cash (BCH) je včeraj, 15. novembra, zaključila trdo fork, trenutno obstajata dve vilici, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) in Bitcoin Cash Node (BCHN).

Ko se sklicujemo na cene trgovanja na večjih platformah, lahko ugotovimo, da je trenutna cena BCHN bistveno višja od cene BCH ABC. V skladu z našimi predhodno objavljenimi smernicami to pomeni, da smo BCHN sprejeli kot novi BCHN. Žetoni BCH ABC se bodo predvajali na račune financiranja uporabnikov v razmerju 1: 1.

Za več podrobnosti si oglejte celotno napoved.


Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Vsa sredstva uporabnikov ostanejo varna in nanje ne vpliva. Iskreno se opravičujemo za nevšečnosti uporabnikom in si močno prizadevamo za ponovno vzpostavitev popolne funkcionalnosti platforme. Nadaljujte s preverjanjem tega članka ali naših uradnih družbenih kanalov za nadaljnje posodobitve.

NADGRADNJA: 14. novembra ob 15.30 UTC

Posodobitve trdih vilic za trgovce BCH

Trde vilice Bitcoin Cash (BCH) naj bi potekale jutri, 15. novembra okoli poldneva po UTC.

Za vse trgovce z BCH na OKEx vas prosimo, da prosim v obdobju vilic ne izvajajte nobenih prenosov BCH da bi se izognili izgubi sredstev. Več podrobnosti o tem, kaj lahko pričakujete med in po razcepu, najdete tukaj.

Za BCHUSD in BCHUSDT terminske pogodbe in trajne zamenjave, danes smo objavili podrobnosti o prilagoditvah nadzora tveganj, ki bodo potekale okoli trdega forka BCH. Prosimo, preverite obvestilo za vse podrobnosti.

Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Vsa sredstva uporabnikov ostanejo varna in nanje ne vpliva. Iskreno se opravičujemo za nevšečnosti uporabnikom in si močno prizadevamo za ponovno vzpostavitev popolne funkcionalnosti platforme. Nadaljujte s preverjanjem tega članka ali naših uradnih družbenih kanalov za nadaljnje posodobitve.

NADGRADNJA: 12. novembra ob 8:00 UTC

Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Vsa sredstva uporabnikov ostanejo varna in nanje ne vpliva. Iskreno se opravičujemo za nevšečnosti uporabnikom in si močno prizadevamo za ponovno vzpostavitev popolne funkcionalnosti platforme. Še naprej preverjajte ta članek ali naše uradne družabne kanale, da najdete posodobitve o stanju.

Poročilo o mikrostrukturi trga OKEx – oktober 2020

Podatki o trgovalni dejavnosti na OKExu v mesecu oktobru so v. Konec prejšnjega meseca je imel OKEx najvišje skupne odprte obresti za terminske pogodbe BTC na vseh borzah, in sicer 1,1 milijarde USD. Prav tako je imel najvišji skupni OI za terminske pogodbe ETH, in sicer 240 milijonov dolarjev.

Poleg tega je kljub padcu cen žetonov v svetu decentraliziranega financiranja obseg trgovanja z žetoni DeFi ostal stabilen – v primerjavi s predhodnim mesecem je upadel le za 2%.

Za več vpogledov iz našega oktobrskega poročila o mikrostrukturi si lahko celoten povzetek preberete tukaj.

NADGRADNJA: 9. novembra ob 13:00 UTC

Umiki

Umiki digitalnih sredstev s strani OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Vsa sredstva uporabnikov ostanejo varna in nanje ne vpliva. Še naprej bomo pravočasno obveščali uporabnike o stanju.

Posodobitve izdelkov

Danes smo objavili mesečno poročilo za oktober na žetonu platforme OKEx, OKB. Povprečna tržna kapitalizacija OKB je oktobra znašala 1,47 milijarde USD, skupni obseg trgovanja v mesecu pa je dosegel 2,48 milijarde USDT. Za več informacij preberite celotno poročilo.

NADGRADNJA: 6. novembra ob 14:00 UTC

Lahko potrdimo, da stranka, povezana z OKEx, v skladu z zakonom aktivno sodeluje z uradom javne varnosti v preiskavi. Trditve, da je zadevna stranka v priporu, so bile zavrnjene.

Poiskali smo pravno podporo in smernice ter skozi ta postopek vzpostavili stik z zadevno stranjo.

Trenutno OKEx žal ne more razkriti dodatnih informacij, saj je vsebina preiskave zaupna.

Opravičujemo se za motnje v običajni funkcionalnosti, ki jih je povzročila, in bomo uporabnike nemudoma posodabljali z novimi informacijami o statusu dvigov.

Vsa sredstva uporabnikov na platformi OKEx ostajajo varna in nanje ne vpliva. Od začasne ustavitve dvigov 16. oktobra ni prišlo do nobenega odliva sredstev iz OKEx-a. Hkrati lahko uporabnikom zagotovimo, da je po nadaljevanju dvigov na OKEx mogoče dvigniti 100% njihovih sredstev..

NADGRADNJA: 4. novembra ob 14:00 UTC

Umiki

Dvigi na OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga in vsa uporabniška sredstva ostanejo varna in nanje ne vpliva. Prizadevamo si za ponovno vzpostavitev popolne funkcionalnosti platforme. Za nadaljnje posodobitve si oglejte ta članek.

Posodobitve izdelkov

Razvita z OKEx javno infrastrukturo blockchain OKExChain je objavila poročilo o napredku za mesec oktober. Testna mreža OKExChain je bila nadgrajena na v0.12.3, ki je v prvi vrsti optimizirala avtomatizirani swap modul market-maker, namenjen vplivanju na likvidnost v verigi. Več o razvoju preberite tukaj.

Za imetnike NEO in Algorand (ALGO) na OKEx smo danes začeli mesečno razdeljevanje bonusov. Več podrobnosti o unovčenju bonusov najdete tukaj.

NADGRADNJA: 30. oktobra ob 12.30 po UTC

Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Vse druge operacije platforme, ki ne vključujejo dvigov, še naprej delujejo. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga in vsa uporabniška sredstva ostanejo varna in nanje ne vpliva. Prizadevamo si za ponovno vzpostavitev popolne funkcionalnosti platforme. Za nadaljnje posodobitve si oglejte ta članek.

Druge posodobitve

Uvedli smo sistem za nagrajevanje naših zvestih kupcev z nižjimi provizijami za trgovanje. Preberite celotno obvestilo za več podrobnosti o tem, kako do 30 dni po nadaljevanju dvigov na OKEx prejemati nižje pristojbine in druge ugodnosti.

NADGRADNJA: 29. oktober ob 17:30 UTC

Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga in vsi uporabniški skladi ostanejo varni in nanje ne vpliva. Trudimo se, da čim prej nadaljujemo z dvigi. Za nadaljnje posodobitve si oglejte ta članek.

Druge posodobitve izdelkov

Za uporabnike posojila C2C: OKEx se je odločil za dvig datuma začasne ustavitve BCH kot zavarovanje z 8. novembra ob 3:00 UTC do 29. oktobra ob 9:00 UTC. Prosimo, upoštevajte, da morajo uporabniki, ki si USD izposodijo pri BCH kot zavarovanje, prej posojila odplačati 14. novembra ob 3:00 UTC, takrat se bo sprožilo obvezno odplačilo.

NADGRADNJA: 28. oktobra ob 13:00 UTC

Umiki

Umiki iz OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga in vsi uporabniški skladi ostanejo varni in nanje ne vpliva. Trudimo se, da čim prej nadaljujemo z dvigi. Za nadaljnje posodobitve si oglejte ta članek.

Druge posodobitve izdelkov

Danes je OKEx napovedal, da bo 15. novembra podprl načrtovani trdi vilic omrežja Bitcoin Cash (BCH). Trenutno sta dva konkurenčna predloga za vilice, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) in Bitcoin Cash Node (BCHN). Če je trda vilica uspešna, bodo uporabniki, ki imajo BCH na OKEx pred vilicami, prejeli dva nova sredstva: BCH ABC in BCHN.

Za več podrobnosti o načrtovanem hard forku in kako bo vplival na trgovanje na OKEx, kliknite tukaj.

NADGRADNJA: 27. oktobra ob 13:00 UTC

Dvigi na OKEx so še vedno začasno zaustavljeni. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga in vsi uporabniški skladi ostanejo varni in nanje ne vpliva. Trudimo se, da se platforma povrne v polno funkcionalnost. Za nadaljnje posodobitve si oglejte ta članek.

NADGRADNJA: 26. oktobra ob 11.30 UTC

Nadgradnja sistema WebSocket je načrtovano za jutri, 27. oktobra ob 8:30 po UTC (vpliva na trgovce API in druge stranke, ki uporabljajo API OKEx).

Dvigi na OKEx so še vedno zaustavljeni. Varnost uporabniških sredstev je naša glavna prednostna naloga. Vsa sredstva uporabnikov ostanejo varna in nanje ne vpliva. Delamo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da se platforma povrne v polno funkcionalnost.

NADGRADNJA: 23. oktobra ob 14:00 UTC

Trenutno so dvigi od OKEx še vedno zaustavljeni. Vsi izdelki OKEx delujejo, razen tistih, ki neposredno vključujejo dvige – to je prodaja kripto fiat gateway in kmetovanje žetonov DeFi na OKEx Earn, ki so bili 16. oktobra tudi začasno ustavljeni..

Delamo neprekinjeno, da se vrnemo k običajnemu poslu. Uporabniška sredstva ostanejo varna in nanje ne vpliva. Zahvaljujemo se skupnosti OKEx za vaše neomajno potrpljenje. Prosimo, preverite tukaj za posodobitve.

NADGRADNJA: 22. oktobra ob 15:15 UTC

Vse funkcije na OKEx delujejo in delujejo, razen tistih, ki vključujejo dvige. Uporabniška sredstva so na varnem. Iskreno cenimo vaše potrpljenje in si močno prizadevamo za nadaljevanje dvigov. Preverite ta članek za prihodnje posodobitve.

NADGRADNJA: 21. oktober 2020 ob ​​02:00 UTC

Nadaljevanje trgovanja s P2P in nakup kripto

Platforma OKEx P2P bo znova začela trgovati 21. oktobra ob 12:00 UTC za fiat pare CNY, INR in VND, hkrati pa se bo znova aktiviral tudi prehod za fiat Fiat Buy..

Upoštevajte, da so dvigi kriptovalut še vedno začasno ustavljeni. Zaradi vaše varnosti se izogibajte trgovanju zunaj zalog, saj tvegate prevare in / ali spore brez kakršne koli zaščite. Kot vedno vadite pravilno upravljanje tveganj pri trgovanju in upoštevajte naše uradne komunikacijske kanale samo za najnovejše posodobitve.

Zahvaljujemo se vam za nenehno potrpljenje in podporo.

Od danes, 16. oktobra, od 03:00 UTC, je OKEx začasno ustavil dvig digitalnih sredstev. * Uporabnikom želimo zagotoviti, da varnost sredstev na OKEx ni prizadeta. Poleg tega vse druge operacije na OKEx, ki ne vključujejo dvigov, delujejo normalno.

V zvezi terjatve na Twitterju danes, da so bila sredstva dvignjena z OKEx na izmenjavo konkurentov, je ekipa denarnice OKEx potrdila, da naslovi izvornih denarnic v omenjenih transakcijah ne pripadajo OKEx.

Tudi glavni ekonomist velikega podjetja za analizo blokov verig Chainalysis potrjeno v tvitu danes, da so bile zadevne transakcije "napačno označena" in dejansko niso bili iz OKExa.

Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti našim uporabnikom, ki jih je lahko povzročila začasna ustavitev umika. Uporabnike bomo obveščali takoj, ko dobimo več informacij – glejte Uradni Twitter na OKExu za najnovejše posodobitve. Seveda bomo umik digitalnih sredstev nadaljevali takoj, ko bomo ugotovili, da so izpolnjene vse varnostne zahteve.

Cenimo in cenimo vašo nenehno podporo in zaupanje ter našim kupcem še naprej zagotavljamo prvovrstne izdelke, storitve in tehnično podporo.

* V skladu s 8.1 Sprememba storitve in prekinitev pogojev storitve lahko OKEx spremeni storitev in / ali jo lahko kadar koli prekine, začasno ustavi ali prekine s predhodnim obvestilom ali brez njega..

Stik z mediji

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map