Vprašajte me karkoli z direktorjem OKEx Jayom Hao – povzetek

Če ste ga žal zamudili – v naši angleški skupini Telegram smo gostili sejo klepeta v živo (AMA) z Jayem Haom, izvršnim direktorjem OKEx (t.me/okexofficial_en) 29. avgusta. Zelo smo navdušeni nad proaktivnim sodelovanjem več kot 3.000 sledilcev. Med celotnim dogodkom AMA smo zbrali na stotine vprašanj naših uporabnikov z vsega sveta.

Kot prvi Telegramov prvenec za Jaya se je seja AMA osredotočila na naše terminske pogodbe in večne zamenjave, vendar smo navdušeni tudi nad prejemom in odgovorom na nekatera vprašanja o OKB, uvrstitvi na seznam, naših novostih in prihodnjem razvoju. Za tiste, ki so ga zamudili ali pa so se želeli znova razmisliti o vznemirljivem Q&Kot smo za vas pripravili povzetek odgovorov na vseh 25 vprašanj, ki jih je Jay izbral iz naših skupnosti.

Contents

O Jayu, našem izvršnem direktorju

Jay je tehnološki veteran in prekaljen vodja industrije. Pred OKExom se je osredotočil na blockchain usmerjene aplikacije za pretakanje videov v živo in mobilne igre. Preden se je dotaknil industrije verig blokov, je imel že 21 let trdnih izkušenj v industriji polprevodnikov, razvil je široko paleto UVLED, ASIC, FPGA, večpredstavnostni kodek, pa tudi zapleteno zasnovo sistema na čipu (SOC) za večpredstavne procesorje in brezžični komunikacijski sistemi. Je tudi priznan vodja z uspešnimi izkušnjami na področju upravljanja izdelkov.

Kot izvršni direktor OKEx in trdno verjame v verigo blokov, Jay predvideva, da bo tehnologija odpravila transakcijske ovire, dvignila učinkovitost in sčasoma znatno vplivala na svetovno gospodarstvo. Kot tri stebre OKExa jemlje varnost, inovativnost in zanesljivost. in zavzet je, da bo platforma, pa tudi industrija, prišla do novega preboja.

Vprašanja & Odgovori – vsi izvirni

Da bi ohranili pristnost dialoga, nismo izbrusili 25 izbranih vprašanj in Jayevih odgovorov. Vprašanja so razdeljena na štiri dele: izvedeni finančni instrumenti, OKB, seznam, pa tudi inovacije in razvoj.

1. Izvedeni finančni instrumenti – terminske pogodbe, trajna zamenjava & Več

Ali bo popust na provizijo za pozicijo / swap pozicijo (obresti), če ima oseba, ki ima $ OKB? (Uporabnik Twitterja: @TweetRamyz)

Za imetnike OKB imamo program popustov. Vsi imetniki OKB prejmejo popust pri provizijah pri trgovanju na OKEx. Različne diskontne stopnje za različne stopnje, višja kot je stopnja, večji je popust.

Za naš terminski trg ni provizije za pozicijo.

Za trajne zamenjave obstaja „pristojbina za financiranje“, ki je ključna komponenta za zamenjave, ki pomaga stabilizirati osnovo s točkovnim indeksom. Pogostost financiranja trajne zamenjave je 3-krat na dan. In provizije za financiranje ne prevzame OKEx, temveč namesto vaše nasprotne stranke v pogodbi. Kot tak mi je žal, vendar ne moremo ponuditi nobenega popusta na pristojbino za financiranje.

Kako deluje financiranje Okexa? In v čem je edinstvenost prihodnosti in trajna za druge? (Uporabnik Twitterja:@ Ganbatt30810469)

Verjamem, da se s financiranjem sklicujete na trajno financiranje swap? Na našem spletnem mestu imamo zelo podroben uvod v naše večno trgovanje s swap, na katerega se lahko sklicujete: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

In kaj naredi OKEx edinstveno, dobro vprašanje. OKEx ima najbolj popoln ekosistem in nabor izdelkov na trgu. Trgovci lahko trgujejo s fiksnimi žetoni, promptnimi pogodbami, terminskimi pogodbami, večno zamenjavo in celo uporabljajo PiggyBank OKEx za iskanje različnih ravni donosa.

Za nameček imamo še več naštetih digitalnih sredstev in z bolj dovršenim sistemom za obvladovanje tveganj, ki uporabnikom pomaga varno ravnati z vsemi posli..

v bližnji prihodnosti, kakšen načrt namerava Okex narediti z vložitvijo okb, posojanjem ali kaj podobnega? Kaj menite v prihodnji pogodbi o novi funkciji izposoje usdta namesto kovanca ali žetona? (Uporabnik Twitterja:@ BchTr2)

To je zelo dobro vprašanje.

Za vložke – Pravzaprav preučujemo možnost zagona OKB na OKEx PiggyBank (z dnevnimi obrestmi), saj $ OKB ni PoS.

Za posojilo – odgovorjeno zgoraj.

Za terminske pogodbe – Da, razmišljamo o trgu USDT. Naš sistem je zelo prilagodljiv. Ko jo torej potrdimo, jo lahko kadar koli takoj zaženemo.

Kaj naj naredim kot uporabnik za uspešno zamenjavo? (Uporabnik Twitterja: @Parpalyga)

Če vem kako, zdaj ne bi delal tukaj. hahaha!

Šalo na stran, naj povem tako. Kot izmenjavo se trudimo, da trgovcem zagotovimo profesionalno trgovsko infrastrukturo in okolje za dosego njihovih trgovinskih ciljev.

Vendar pri uporabi naših trgovskih izdelkov ne jamčimo za dobiček / izgubo ali vzpone / padce in ne morem dati nasvetov za trgovanje. Lahko rečem, da pred trgovanjem naredite domačo nalogo. Vlagajte v to, kar veste. «

Ali nameravate spremeniti najnižji prirastek za terminske pogodbe / zamenjavo BTC in ETH na enakega kot spot? Trenutno je prirast cene 0,01 USD, kar pomeni, da je vidnih samo prvih 20 USD knjige. Bitmex si lahko ogledate celotno knjigo! (Uporabnik Reddita: u / joyser)

Vaš predlog je uslišan. Knjigo naročil bomo kmalu nadgradili na celotno globino knjige naročil. Več podrobnosti bo sledilo.

Živjo, imate v načrtu ponudbo drugih izvedenih finančnih instrumentov, npr. Možnosti? (Uporabnik Reddita: u / okex_newbie)

Da, trg opcij uvajamo zelo kmalu.

Razen običajne možnosti. Da bi našim uporabnikom pomagali čim bolj povečati uporabo sklada, bo možnost OKEx uvedla portfeljsko maržo, ki zahteva znatno nižjo maržo na varovanih pozicijah. Profesionalci bi morali vsekakor poskusiti.

Kaj, če je razmerje marže na mojem računu nižje od zahtevanega razmerja marže? Imate podporo za tovrstne razmere? User Uporabnik Telegrama: @ davidc510)

Razmerje vzdrževalnega kritja je minimalno razmerje kritja, potrebno za ohranjanje odprte pozicije. Če ne bo več, bo vaš položaj (delno) prisilno zaprt. Več podrobnosti o mehanizmu najdete tukaj:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

Trenutno je trajna zamenjava & terminske pogodbe še vedno ne podpirajo trgovca pri določanju naprednih naročil, kot so stop limit, trainling stop … kot MT4 ali bitmex borzna platforma. Torej bo Okex naslednjič trgovcu dodal isto orodje? Kakšno strategijo ima Okex, da privabi trgovce in tekmuje z drugimi platformami za trgovanje z maržami, kot je bitmex …? (Uporabnik Telegrama: @ NguyenKhang1610)

Letos smo na naših trgih spotov, terminskih pogodb in trajnih zamenjav že uvedli napredno omejeno naročilo in stop-limit naročilo, skupaj z drugimi možnostmi algo naročila. Lahko se sklicujete na te povezave:

Naročilo stop-limit: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Napredno omejeno naročilo: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Kaj vpliva na provizijo za posojilo Perpetual Swaps, ali bo imel Okex načrt znižati provizijo za trajne zamenjave in prihodnost, na primer z uporabo OKB za plačilo provizij? (Uporabnik Telegrama: @VoDanhReal)

Na našem spletnem mestu je podrobno opisan izračun stopnje financiranja za trajno zamenjavo. Tu lahko preverite: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

Financiranje je namenjeno stabilizaciji in zožitvi osnove med ceno swap in ceno promptnega indeksa. Žal se bojim, da z OKB ne morete poravnati stroškov financiranja.

Ali glede na udobje prevračanja in nove ukrepe za obvladovanje tveganja pomeni, da je trajna zamenjava boljši instrument od obstoječih terminskih pogodb? (Uporabnik Telegrama: @hunterrcoin)

Gre za dva različna izvedena instrumenta, ki izpolnjujeta različne potrebe trgovanja. Futures ima pogodbeno obdobje in datum dobave z večjo osnovo, medtem ko trajna zamenjava nima izteka pogodbe, manjša je in vključuje provizije za financiranje. Izberete lahko tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Imeti 100-krat vzvod je za trgovce tako velik in nekoliko tvegan. Ali lahko kdo trguje s trajno zamenjavo? (Uporabnik Telegrama: @tuckergomar)

Vzvod 100x je samo možnost, ni pa obvezen za vsakega večnega trgovca s swap. Vsem uporabnikom toplo priporočam, da pred uporabo tako velikega vzvoda razumejo svojo toleranco do tveganja in tržne trende.

Za zmanjšanje s tem povezanih tržnih tveganj je 100-kratni vzvod na voljo le majhnim pozicijam.

Neprestana zamenjava & terminski program poveča hitrost denarja in sredstev. Kako zaščitite uporabniška sredstva, katero arhitekturo ali sisteme uporabljate? Vsi vemo, če vidimo še eno borzo, imajo garancijo SAFU (Secure Assets Fund for Users). (Uporabnik Twitterja: @krušni zmagovalec1602)

Varnost sklada jemljemo zelo resno.

Imamo dolgoletne izkušnje na področju varnostne tehnike in smo sami razvili vroče in hladne denarnice ter multi-sig tehnologijo za zaščito sredstev. Zaenkrat s ponosom povem, da imamo dosledno evidenco o kršitvah varnosti. Prepričani smo, da bomo tudi v prihodnje ohranili čisto stanje.

Kar zadeva varnostni sklad, nismo ustanovili določenega sklada in ga tržili medijem. Vendar vam lahko zagotovim, da imamo več kot zadostno rezervo za obvladovanje nepričakovanih situacij.

Tona borz izvedenih finančnih instrumentov je imela težave med nestanovitnimi gibanji, zlasti kadar njihova indeksna cena temelji le na 2 ali 3 borzah. Kako bo @OKEx zaščitil trgovce & zagotoviti pravično okolje za trgovanje? (Uporabnik Twitterja: TheGemClub)

Bodite prepričani, da je naša sestava indeksnih cen vrhunska na trgu.

Za vsak indeks digitalnega premoženja imamo od 3 do 5 komponent, odvisno od sredstva. Skupaj s tržno znamko, sistemom razmerja marž za vzdrževanje in mehanizmom delne likvidacije so naši trgi varno prebrodili nekatere najhitrejše trenutke v zadnjem času.

Za več podrobnosti o tem, kako deluje naš sistem za obvladovanje tveganj, si oglejte ta članek: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

V bližnji prihodnosti bo Okex imel izjemne preboje, da bo postal popolna trgovalna platforma za premagovanje Binancea ali ne. Kaj bo Okex posebej storil, da bo valuta OKB prešla v vrednost v primerjavi z BNB? (Uporabnik Twitterja: @ dinhnam1996)

Verjamem, da ima vsaka borza svoj položaj na trgu.

V podjetju OKEx trgovcem ponujamo najširšo paleto trgovskih izdelkov. To je eden od načinov, kako smo pred Binanceom. Seveda pa imajo na trgu svoje prednosti in imamo radi močne konkurente. Najnovejši projekt OKEx Jumpstarta je šel res dobro, upam, da ste imeli od njega koristi.

Vesel sem, da vsi skrbijo za ceno OKB. Čeprav tega nismo nikoli storili kot izmenjava in nikoli ne bomo nadzorovali cene OKB.

Vse kar naredimo je #buidl. Nenehno si prizadevamo za izgradnjo ekosistema OKB in krepitev položaja žetona, zaradi česar je eno najdragocenejših digitalnih sredstev na trgu. V OKB vidim velik potencial in mislim, da bi morali vsi videti enako.

kakšne strategije bi uporabili, če bi $ OKB zelo drastično znižal ceno, na primer: do -12%? (Uporabnik Twitterja: @ danar808)

Tudi če se to resnično zgodi, ne bomo naredili ničesar, da bi manipulirali s ceno.

Vrednost OKB določa njegova uporabnost, zato bomo še naprej krepili pooblastila OKB in razvijali ekosistem OKB, da bo OBK postal dragocenejši na trgu..

3. Seznam

Kdaj boste uvrstili EOS dapps, kot je EOSBet? (Uporabnik Twitterja: @Discoverweeklyx)

Cenimo zanimanje vseh za uvrstitev na OKEx. Kar zadeva uvrstitev na seznam, se nam zdi nepristranska izmenjava, ki dobrim projektom ponuja enake možnosti, da se uvrstijo na seznam. Imamo lastna pravila uvrstitve, ki jih najdete na naši spletni strani in drugih uradnih kanalih. Še naprej bomo redno pregledovali in posodabljali naša pravila ter raziskovali najnovejše priložnosti na trgu. EOS dapps bo zagotovo eden izmed naših zainteresiranih projektov.

Kdaj je mogoče spremeniti pravila IEO? (Uporabnik Twitterja: @ Cherria11)

4. Inovacije & novi izdelki

V zadnjem času nekatere najboljše borze trgovanja načrtujejo uvedbo posojil, ste pripravljeni na to? (Uporabnik Twitterja: @hiamPluto)

Zelo kmalu lansiramo lastni kreditni produkt. Prosim, spremljajte.

Ali nameravate zgraditi svojo decentralizirano platformo za trgovanje? (Uporabnik Twitterja: @hiamPluto)

Seveda. To je neizogiben trend.

Kot smo že napovedali, ker je naša javna veriga OKChain zdaj v zaključni fazi testiranja, bomo na OKChain vzpostavili svojo decentralizirano platformo za izmenjavo OKDEX in jo zagnali, ko se bo naša ekipa strinjala, da je izkušnja trgovanja dovolj velika.

KAJ JE NAČRT ZA PRIHODNOST YR. TOLIKO IZMENJAVUporabnik Twitterja: @ ARVINDS67194835)

Pred kratkim smo lansirali EOS PoS vložke na OK Pool. V prihodnosti bo podprtih še več kovancev PoS.

Kdaj bo OKex sončna stopla za iOS? Okex Ali ima prihodnost za vlagatelje? (Uporabnik Twitterja: @ XunPht10)

Po mojem razumevanju tega vprašanja v prvi polovici: vrsta naročila stop-loss bo kmalu dodana v aplikacijo OKEx iOS.

Prosim, prosim @ me na Twitterju in mi dovolite, da podrobneje razložim drugo polovico vašega vprašanja? Potem bom odgovoril. Hvala!

OKExov razvoj

Ali je Okex na poti, da bo v prihodnosti postal prva 3 svetovna digitalna banka? (Uporabnik Telegrama: @HissizAdam)

Zanimivo vprašanje.

Po mojem mnenju digitalnega sveta ne morete primerjati s tradicionalnim svetom. V marsičem so precej različni.

In ne želimo “banke”. »Banka« je premajhna in omejena za to, kar želimo.

Kdaj bo Okex Indonezija podprl indonezijski Fiat in Bank za polog ali dvig? (Uporabnik Telegrama: @ MrBrown22)

OKEx se osredotoča samo na kripto-kripto trgovanje, vendar podpiramo C2C fiat-to-crypto trgovanje za več fiat valut. Možnosti valut lahko preberete na našem trgu C2C tukaj: https://www.okex.com/otc

Kakšno je vaše mnenje o 90% ponarejenem obsegu pri označevanju @OKEx? (Uporabnik Twitterja: Ašiški S17228231)

Zelo sem vesel, da ste nam zastavili to vprašanje.

V podjetju OKEx na naši platformi ne izvajamo lastnega trgovanja, trgovanja s pranjem ali kakršne koli druge tržne manipulacije.

Glede teh govoric si lahko preprosto ogledate razširjenost in globino naše knjige naročil. Naše velikosti kljuk so zelo majhne, ​​tj. 0,1 za naše promptne in trajne swap trge ter 0,01 za terminske trge in še vedno lahko najdete debelo globino.

Mislim, da je dokaz zelo očiten, da imamo na trgu vrhunsko likvidnost. Ne verjemite v govorice.

Tako kot drugi konkurenti, kot je Bybit, ¿kako bi se vaša platforma izognila morebitnim sistemskim preobremenitvam pri postavitvi naročila, ko je volatilnost največja ?? (Uporabnik Twitterja: martinvergaX)

Po letih izboljšanja je bila zmogljivost našega sistema zelo optimizirana in redko pride do zakasnitev. Že nekaj časa nimamo težav s preobremenitvijo.

Prihaja še AMA

Zahvaljujemo se vsem v naših skupnostih, ker so uresničili AMA in nam sporočili vaše ideje. Glede na te impresivne rezultate bomo v prihodnosti gostili več sej AMA. Če imate kakšne predloge za izboljšanje našega AMA, nas prosimo obvestite na vseh naših kanalih v družabnih omrežjih.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map